Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας πω συνέβη πριν κάποια χρόνια όταν ήμουν 21. Ήταν η μέρα που θα έκανε το πάρτι ένας από του καλύτερους μου φίλους και ήμουν καλεσμένος κι εγώ και η κοπέλα μου, η οποία δε θα ερχόταν επειδή είχαμε ψιλό μαλώσει. Εγώ όμως ήθελα πολύ να πάω γιατί ήταν τα γενέθλια του φίλου μου, αν και στην αρχή έλεγα να μην πάω για να μην ρίξω και άλλο λάδι στην φωτιά στη σχέση μας. Εκείνη μου λέει πως δεν έχει θέμα να πάω και έτσι πήγα αν και ήξερα ότι κατά βάθος είχε θέμα να πάω χωρίς αυτή.

Στο πάρτι αυτό θα ήταν και η αδερφή του φίλου μου με της φίλες της, γύρω στα 17 εκείνες, αλλά όταν μου το είπε δεν έδωσα σημασία. Φτάνοντας στο πάρτι βλέπω πολλά άτομα, γνώριμα όλα εκτός από τα κορίτσια αυτά που αμέσως πήγα να γνωρίσω και να χαιρετήσω. Εκεί ήταν και η αδερφή του φίλου μου την οποία και χαιρέτησα. Εκεί το μάτι μου έπιασε μια από αυτές να είναι καρφωμένη πάνω μου, μια 17χρονη, εξαιρετικά όμορφη, με απίστευτο σώμα, ντύσιμο προκλητικό και κωλαρά που πολλές θα ζήλευαν. Φορούσε ένα στενό μίνι, ψηλά πέδιλα και ένα τύπου μπουστάκι από πάνω, δεν ξέρω πως ακριβώς λέγεται.

Δεν έμοιαζε καθόλου με 17 αλλά τουλάχιστον με 19-20. Στην αρχή καθόμουν με την παρέα μου, του φίλους μου. Αργότερα, κατά τη διάρκεια του πάρτι, αφού την είχα χαζέψει αρκετά να χορεύει και να κουνιέται προκλητικά, είχα αράξει στον καναπέ μόνος και τη βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου και να κάθεται δίπλα μου. Πιάνουμε συζήτηση και λέμε διαφορά. Με ρωτάει «γιατί δεν ήρθε η κοπέλα σου» και της λέω «που ξέρεις ότι έχω κοπέλα»;

- Ε… το έμαθα, μη σε νοιάζει το πως.

- δεν ήρθε γιατί ψιλοτσακωθήκαμε.

- Α… εντάξει…

μου λέει και αρχίζουμε να πίνουμε ποτά. ύστερα από λίγο τη βλέπω να έχει πλησιάζει επικίνδυνα και να με φιλάει. Πήγα να τραβηχτώ αρχικά αλλά δε μπορούσα. Υπέκυψα. Με ρούφαγε στην κυριολεξία και στη συνέχεια μου πιάνει την πούτσα πάνω από τα ρούχα. Είχα καυλώσει αρκετά. Την έπαιζε σιγά-σιγά για να μη μας καταλάβουν αν και σίγουρα είχαν καταλάβει. Εγώ της έπιανα την κωλαρά και είχα τρελαθεί με το στρινγκ που φόραγε και φαινόταν κάτω από το μίνι. Ύστερα έβαλα το χέρι μου στα βυζιά της και ένιωσα τη ρώγα να είναι έτοιμη να σκίσει διαμάντι. Φτιάχτηκα περισσότερο! Η μικρή με είχε τρελάνει. Μου είχε κάνει και μια μεγάλη πιπιλιά στο λαιμό που η κοπέλα μου δεν έπρεπε να δει με τίποτα. Μετά από λίγο, βάζει το χέρι από μέσα και μου τον παίζει κανονικά αλλά αργά.

Πάω στο φίλο που έκανε το πάρτι και τον ρωτάω αν το δωμάτιο είναι άδειο.

- Ναι αλλά μην κάνεις καμιά μαλάκια με τη μικρή γιατί έχεις σχέση.

- Απλά θα πάμε για να είμαστε πιο άνετα.

Φυσικά κατάλαβε ότι έλεγα μαλακίες.

- Μην κάνεις τίποτα παραπάνω μαζί της έχεις σχέση…

- Μόνο πίπα θα μου πάρει και θα το σταματήσω.

- Εγώ σε προειδοποίησα πάντως, μου λέει. Σε λίγο θα έρθω να ξέρεις να δω τι κάνετε.

- Εντάξει…

του λέω και παίρνω τη μικρή και πάμε στο δωμάτιο. Όντως αρχικά είχα στο νου μόνο να με τσιμπουκώσει, τίποτα άλλο αλλά δεν έγινε έτσι. Με το που μπήκαμε μέσα, κατεβάζω τα πάντα και βγάζω την πούτσα έξω. Της τον δίνω στο στόμα και αρχίζει να πιπώνει απίστευτα καλά. Στα γόνατα εκείνη για κάνα 10 λεπτό περίπου, με πίπωνε. Ευτυχώς έχω αντοχές.

Μετά από λίγο ήθελα να την ξεσκίσω, δεν άντεχα. Μου έλεγε και διάφορα στην πίπα που με είχαν τρελάνει ακόμα πιο πολύ. Την κολλάω στον τοίχο, της κατεβάζω το μίνι τελείως, της αφήνω τα ψηλά πέδιλα και τραβάω λίγο στην άκρη το στρινγκ της χωρίς να της το βγάλω. Εκεί πέρασαν σκέψεις να μην την πηδήξω μιας και είχα σχέση, αλλά την είχα κολλήσει στον τοίχο, έβλεπα την κωλαρά της και δεν άντεχα. Μπήκα στο μουνί της, στην αρχή αργά-αργά αλλά μετά πολύ δυνατά για κάνα 5λεπτο και ένιωθα τους σπασμούς της. Τη βάζω στο κρεβάτι στα 4 πάλι χωρίς να της βγάλω τα πέδιλα και το στρινγκ και αρχίζω να της γαμάω ξανά το μουνί και να ρίχνω σφαλιάρες στα κωλομάγουλα της που είχαν γίνει κατακόκκινα. Εκείνη γούσταρε πολύ.

Μετά από λίγο τη γυρνάω με ανοιχτά τα πόδια και την πήδαγα βλέποντας το υπέροχο πρόσωπο της. Άρχισα να νιώθω το σπέρμα να έρχεται, της το λέω και μου λέει «αν τολμάς χύσε μέσα». Όταν το είπε αυτό τρελάθηκα κατάλαβα ποσό πουτάνα είναι μετά από 2 λεπτά είχε φτάσει η ώρα. Έμπαινα μέσα της με τρελό ρυθμό και ήθελα να χύσω πολύ. Τα χύσια μου πλημμύρισαν το μουνί της. Έμεινα μέσα της, η πούτσα μου δεν έπεφτε, ένιωθα ότι είχα κι άλλο σπέρμα να βγάλω και συνέχισα αμέσως να ξαναμπαίνω στο μουνί της. Ήθελα να ξαναχύσω και μπαινόβγαινα πολύ γρήγορα. Σε λιγότερο από 2 λεπτά έχυσα πάλι μέσα της.

Βάζουμε ρούχα και βλέπω τον κώλο της κατακόκκινο από της σφαλιάρες που της έριξα. Της το λέω και μου λέει «δεν πειράζει, έτσι θα νιώθω πιο πουτάνα». Γέλασα και πήγαμε στο πάρτι μέσα. Δεν ξαναμιλήσαμε εκείνο το βράδυ. Μετά από αρκετή ώρα, ήρθε η ώρα να το διαλύσουμε και τη βλέπω να έρχεται και να μου λέει:

- Αν μπορείς να με πας σπίτι γιατί μένω μακριά, μην πάω μόνη.

- Οι φίλες σου δεν θα έρθουν μαζί σου;

- Αυτές μένουν εδώ κοντά, εγώ μένω μακριά.

Λέω άντε, ας την πάω, κρίμα είναι. Όντως την πήγα και στον δρόμο μου έλεγε ότι πέρασε πολύ καλά και αυτά.

- Κι εγώ το ίδιο.

Μετά από λίγη ώρα φτάσαμε κάτω από το σπίτι και με ξαναφίλησε. Από εκείνη τη μέρα η απιστία προς την κοπέλα μου έγινε συνήθεια για τα μάτια αυτής της 17χρονης.
Copyright protected OW ref: 181649Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.