Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν μέσα στην καραντίνα όταν παρατήρησα μια μητέρα να περνάει κάθε απόγευμα από το δρόμο μπροστά από το σπίτι μου μαζί με τα 4 παιδιά της. Ήταν γύρω στα 30, 1.70+ και με κάποια παραπανίσια κιλά που ήταν ομοιόμορφα κατανεμημένα στο σώμα της. Την πρώτη φορά που την είδα το μάτι μου έπεσε στον κώλο της που ήταν πεταχτός και ζουμερός.

Ασυναίσθητα αναφώνησα "τί κωλάρα θεέ μου" αλλά ευτυχώς αυτή μα ούτε και τα παιδιά της άκουσαν τίποτα.

Τις επόμενες ημέρες εγώ καθόμουν στο μπαλκόνι μου για να καπνίζω και εκείνη περνούσε με ένα καρότσι και ακόμα τρία πιτσιρίκια να την περιστοιχίζουν.

Ένα απόγευμα που περνούσε πολύ κοντά στο μπαλκόνι μου(1ος όροφος) έβγαλα ένα επιφώνημα καύλας που το άκουσε και αμέσως γύρισε να με κοιτάξει. Τότε κι εγώ με την σειρά μου της απηύθυνα τον λόγο.

- Είσαι πολύ ωραία το ξέρεις; Το κορμί σου κολάζει και άγιο.

Εκείνη αρχικά είχε αμηχανία και σίγουρα σκεφτόταν τα παιδιά που είχε μαζί της γιατί μου απάντησε σχεδόν μονολεκτικά

- Δε βλέπεις πόσα έχω γύρω μου;

Τις επόμενες ημέρες συνέβαινε περίπου το ίδιο μέχρι που αποφάσισα να την καλέσω για καφέ στο σπίτι μου χωρίς τα παιδιά.

- Κοπελιά να σου πω. Δεν αφήνεις μια ημέρα τα παιδιά στο σπίτι και να έρθεις μόνη σου να σε κεράσω ένα καφεδάκι;

- Μεθαύριο την ίδια ώρα.

Μου απάντησε σχεδόν μονολεκτικά.

Πράγματι μετά από δύο ημέρες, εκεί γύρω στις 16:00 ήταν κάτω από το σπίτι μου μόνη της. Της άνοιξα την εξώπορτα και μπήκε δειλά-δειλά στο σπίτι μοσχομυρίζοντας, μάλλον γιατί είχε κάνει μπάνιο πριν έρθει. Μόλις μπήκε μέσα συστηθήκαμε.

- Γεια σου είμαι ο Τάκης.

- Χαίρω πολύ, Ασπασία, μου απάντησε.

Την πέρασα στο σαλόνι και την ρώτησα πώς πίνει τον καφέ της.

- Γλυκό με γάλα αν έχεις.

Αφού ετοίμασα τα καφεδάκια επέστρεψα στο σαλόνι και τα σερβίρισα μαζί με κουλουράκια. Ήπιε μια γουλιά καφέ και αμέσως μπήκε στο θέμα.

- Λοιπόν τι θες από εμένα;

Αυτή της η ευθύτητα με ξάφνιασε και με ξενέρωσε κάπως.

- Μα θέλει και ερώτημα; Εσένα γυμνή στον καναπέ και αφημένη πλήρως στις ορέξεις μου. Όλες αυτές τις ημέρες που περνούσες από κάτω ο θεσπέσιος κώλος σου και τα στήθη σου μου έχουν πάρει το μυαλό.

Αμέσως σηκώνεται και με μια κίνηση βγάζει το μαύρο κολάν που φορούσε από κάτω και έμεινε με την κιλότα. Συνέχισε να γδύνεται και έμεινε μόνο με τα εσώρουχα. Δεν ήθελα πολύ, μιας και ο πούτσος μου είχε γίνει τούρμπο και όρμησα πάνω της. Άρχισα να την φιλάω στον λαιμό και πίσω από το αυτί αφήνοντας αρκετή υγρασία από τη γλώσσα μου. Στην συνέχεια στράφηκα προς το στόμα της και άρχισα να τη φιλάω με πάθος αναζητώντας την γλώσσα της. Είτε δεν ήξερε είτε ήταν πολύ σφιγμένη γιατί μετά δυσκολίας έβρισκα την γλώσσα της στα φιλιά μου.

- Βγάζε πιο έξω τη γλώσσα σου καύλα μου για να σε γευτώ.

Υπάκουσε σαν καλό πουτανάκι λέγοντας μου πως είχε πολύ καιρό να την φιλήσει κάποιος με τόσο πάθος αφού ο άντρας της ήταν "περάστε, γαμήστε, τελειώσατε".

Τα χέρια μου πέρασαν στο αντικείμενο του πόθου μου, δηλαδή στο ζουμερό κώλο της και άρχισαν να τον μαλάζουν. Της κατέβασα την κιλότα (μου αρέσουν όσες δεν φοράνε Στρινγκ αλλά δαντελένια εσώρουχα) και έβαλα το χέρι μου στο μουνί της που είχε πλημμυρίσει από υγρά. Έπαιξα για λίγο με την κλειτορίδα της και μικρά βογκητά έβγαιναν από το στόμα της.

Της έβαλα δύο δάχτυλα στο πλημμυρισμένο από υγρά μουνί, αλλά με τόσες γέννες ουσιαστικά είχαν χαθεί μέσα της. Αυτό με έκανε να συνειδητοποιήσω πως έπρεπε να την κάνω να χύσει με το χέρι και τη γλώσσα και στη συνέχεια να την πάρω από τον κώλο.

Βούτηξα στο μουνί της και άρχισα να το γλείφω και λαίμαργα. Δεν ήταν τελείως ξυρισμένο και αυτό ανέβασε την καύλα μου στα ύψη αφού πάντα προτιμώ το τριχωτό του εφηβαίου να μην είναι ξυρισμένο. Άρχισε να αναστενάζει και να τρέμει. Της είχα βάλει 4 δάκτυλα μέσα της και όπως πήγαινε το πράγμα θα καταλήγαμε σε fisting. Έβγαλα τα δάκτυλα μου από μέσα της και επικεντρώθηκα στην κλειτορίδα με το στόμα. Μέσα σε λίγα λεπτά μονολογούσε.

- Τι μου κάνεις ρε καργιόλη, με ξεθέωσες. Με τρελαίνεις…

Συνέχισα μέχρι τα υγρά της να αρχίσουν να τρέχουν στα τροφαντά μπούτια της και με μία κίνηση τη γύρισα μπρούμυτα.

Εκείνη προσπαθούσε να βρει τις ανάσες της έπειτα από τους δύο οργασμούς που είχε κι εγώ έβαλα την γλώσσα μου στον κώλο της. Στην αρχή πήγε να διαμαρτυρηθεί.

- Όχι, μη, δε θέλω από πίσω. Πονάει και δεν το ευχαριστιέμαι.

- Χαλάρωσε. Θα σε γλείψω τόσο γλυκά που σε λίγο θα παρακαλάς να στον βάλω.

Άρχισα να σπατουλάρω την περιοχή παίρνοντας πολλά υγρά από το μουνί της και είχε έρθει η ώρα να τη δακτυλώσω. Στην αρχή πολύ απαλά για να μην ξινίζει της έβαλα μόνο το δείκτη αφού πρώτα της τον είχα δώσει να τον σαλιώσει. Τον δέχτηκε σχεδόν χωρίς να παραπονεθεί με εξαίρεση ένα "αχ…" που έβγαλε καθώς της το έβαζα.

Κανονικά δε θα ήμουν τόσο τρυφερός μαζί της και θα της έχωνα με μιας τον πούτσο μου, αλλά κρατήθηκα γιατί στην άκρη του μυαλού μου ήθελα να την κάνω να το ευχαριστηθεί για να ξανάρθει.

Αφού λοιπόν της άνοιξα για τα καλά τη σούφρα, της ζήτησα να μου πάρει τσιμπούκι και να μου τον σαλιώσει καλά για να της τον βάλω στον κώλο. Εκεί ξεκίνησε μία υποδειγματική πίπα ξεκινώντας από την βάλανο και καταλήγοντας στα αρχίδια.

Αφού με σάλιωσε καλά, τη γύρισα ανάσκελα και της σήκωσα τα πόδια στον αέρα ώστε να έχω πρόσβαση και στις δύο τρύπες της. Στην αρχή της τον έβαλα στο μουνί που όπως σας είπα από τις πολλές γέννες ήταν αρκετά ανοικτό. Μόλις της τον έβαλα άρχισε να βογκάει.

- Ναι γαμιά μου έτσι, ξεμούνιασε με τη γυναίκα. Αν θες χύσε και μέσα μου, παίρνω χάπι.

Τη γαμούσα με όλη μου τη δύναμη και σχεδόν έβρισκα στη μήτρα της ενώ εκείνη συνέχιζε τα βογκητά και τις παροτρύνσεις να τη γαμήσω πιο δυνατά. Αν συνέχιζα έτσι θα έχυνα και δεν το ήθελα αφού ακόμα δεν είχα κατακτήσει το ρόδο που είχε πίσω της. Μόλις κατάλαβα ότι είχε χύσει τον βγάζω και τον κεντράρω στον πάτο της. Τον σπρώχνω και μπαίνει με μιας μέσα της κάνοντάς την να βγάλει μια κραυγή πόνου.

- Αχ… σταμάτα, βγάλ’ το, πονάω.

- Ηρέμησε μωράκι μου, είμαι σίγουρος πως ο άντρας σου θα στον έχει δουλέψει αρκετά τον κώλο. Σε λίγο θα αρχίσει να σου αρέσει.

Συνέχισα να της τον βάζω μέσα ολόκληρο και σιγά σιγά άρχισα να επιταχύνω μα και να βάζω περισσότερη δύναμη.

- Πιο σιγά ρε καργιόλη, θα με ξεπατώσεις. Δε θα μπορώ να περπατήσω αύριο.

Εγώ δεν άκουγα τίποτα. Τη σφυροκοπούσα ανελέητα και εκείνη σιγά σιγά άρχισε να συνηθίζει το έμβολο μου.

Αυτό διήρκεσε κανένα τέταρτο μέχρι που ήμουν έτοιμος να χύσω και την ρώτησα που τα ήθελε. Στο στόμα ή μέσα στον κώλο;

- Στο μουνί μου τα θέλω. Θέλω να κάψεις τα σωθικά μου με τα χύσια σου.

Βγήκα και μπήκα στο μουνί της. Σε 5 λεπτά της είχα γεμίσει το μουνί με το καυτό μου υγρό και εκείνη μέσα σε έναν παροξυσμό φώναζε «με ξεπάτωσες καργιόλη, χύνω».

Η Ασπασία έχει έρθει και άλλες φορές στο σπίτι μου και εκτυλίχθηκαν παρόμοια σκηνικά τα οποία ίσως σας τα εξιστορήσω άλλη φορά.




Copyright protected OW ref: 181620



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.