Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν καυλωμένη και αυνανιζόμουν ολόγυμνη με τα πόδια ορθάνοιχτα πάνω στη καρέκλα. Το αριστερό μου χέρι είχε αγκαλιάσει το αριστερό στήθος και έτριβε την υπερυψωμένη από τον πόθο θηλή μου, ενώ με το άλλο έτριβα με μανία το καλοξυρισμένο μου μουνί. Έσταζε ολόκληρο και είχε πρηστεί. Ήμουν έτοιμη να χύσω, το ένιωθα, θα έχυνα κουβάδες πάλι.

Αγκομαχούσα και αναστέναζα ακανόνιστα, δε μπορούσα να σκεφτώ καθαρά, το μόνο που ένιωθα ήταν καύλα, καύλα, καύλα. Έτριβα με ακόμη περισσότερη ορμή και έτρεμα, το ένιωθα να έρχεται, η κλειτορίδα μου είχε κοκκινίσει και δεν άντεχε άλλο. Και τότε ήρθε, η λύτρωση που τόσο περίμενα. Έγειρα το κεφάλι πίσω και αφέθηκα στον οργασμό, φωνάζοντας. Ταυτόχρονα, λες και άνοιξε μια βρύση από το μουνί μου, άρχισα να χύνω ακατάπαυστα με ορμή στο πάτωμα μπροστά από την καρέκλα. Σιγά σιγά ηρέμησα και σταμάτησα να χύνω. Ξέμεινα αποκαμωμένη πάνω στην καρέκλα με υγρά να στάζουν ακόμα από πάνω μου. Ήμουν μπροστά από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα, καλοκαίρι. Σίγουρα με είχαν ακούσει. Ήταν σκοτεινά έξω αλλά είχα ανοίξει το πορτατίφ του δωματίου μου οπότε άνετα θα μπορούσε να με είχε δει κάποιος.

Έλεγξα την απέναντι πολυκατοικία να δω αν ήταν κάποιος εκεί. Δεν είχα κάνει λάθος, κάποιος όντως με είχε δει. Στο ακριβώς απέναντι διαμέρισμα ήταν ο γιος της γειτόνισσας. Ήταν 17 χρονών, γενικά πολύ ντροπαλός και οι ορμές του ήταν αμέτρητες. Πολλές φορές με είχε πάρει μάτι και αυτός όπως και άλλοι από τα απέναντι διαμερίσματα αλλά μου άρεσε αυτό, με έφτιαχνε. Γι' αυτό όποτε καύλωνα ό,τι ήταν να κάνω το έκανα μπροστά από τη μπαλκονόπορτα. Είδα τον έφηβο απέναντί μου ξαναμμένο, νόμιζε πως δε φαινόταν, ούτε καταλάβαινε πως τον κοίταζα γιατί είχε κλειστά τα φώτα του δωματίου του, αλλά δεν είχε υπολογίσει το φως που έμπαινε από τη λάμπα του δρόμου, δίνοντάς μου ξεκάθαρη εικόνα στο όλο σκηνικό.

Είχε ξεκουμπώσει το παντελόνι του είχε βγάλει από μέσα και έπαιζε το σηκωμένο μόριό του. Το πρόσωπό του ήταν παραμορφωμένο από την ηδονή, το στόμα του μισάνοιχτο και κάτι σιγομουρμούριζε, αλλά δε μπορούσε να φτάσει μέχρι τα αυτιά μου. Το χέρι του ανεβοκατέβαινε με φόρα πάνω στον νεανικό πούτσο, που φαινόταν σκληρός σαν πέτρα. Ένιωσα να ξανά υγραίνομαι βλέποντας τον μικρό να τραβάει μαλακία για πάρτη μου και άρχισα να χαϊδεύομαι πάλι. Παρατηρούσα το καυλί του, μεσαίου μεγέθους, αλλά απίστευτα σκληρό και κόκκινο. Το μανιτάρι στη κορυφή του είχε φουσκώσει και κοκκινίσει, οι νευρώνες σε όλο το μήκος είχαν τεντωθεί και ο μικρός τον έπαιζε με όλη του τη δύναμη. Είχε τρελαθεί και μουρμούραγε, μουρμούραγε συνεχώς.

«Μακάρι να μπορούσα να ακούσω τα προστυχόλογα του να φτιαχτώ κι άλλο» σκέφτηκα «θέλω να με γαμήσει, να με γαμήσει άγρια και να νιώσω τα χύσια του να κυλάνε μέσα μου». Άρχισα ξανά να το παίζω δυνατά, τρίβοντας με το ένα χέρι την κλειτορίδα ενώ με το άλλο γαμούσα την τρύπα μου χρησιμοποιώντας δυο δάχτυλα. Μου τα έχωνα με μανία ξανά και ξανά, μέσα έξω, χωρίς όμως να με γεμίζουν όπως ένα καυλί. Προσπάθησα να μου χώσω και τρίτο μήπως και ικανοποιηθεί η κάψα μου. Δεν ήθελα πολύ, συνειδητοποίησα πως τόσο πολύ είχα καυλώσει με αυτό που έβλεπα, που ένας απίστευτος οργασμός με κατέκλυσε ενώ έσταζα για ακόμη μια φορά. Ταυτόχρονα είδα τον 15χρονο απέναντι να χύνει με φόρα πάνω στο τζάμι του παραθύρου του. Σαν πίδακας πετάγονταν τα χύσια του παντού. Δεν άντεχα όλη αυτή την ηδονή, ο οργασμός μου δεν είχε τέλος, ολοένα και αυξανόταν, έτριβα τη κλειτορίδα κυκλικά γρήγορα ενώ έχωνα πια μέσα μου 3 δάχτυλα με φόρα. Τα υγρά μου πετάγονταν παντού κάθε που έβγαζα τα δάχτυλά μου μέχρι να τα ξανά χώσω μέσα όσο πιο βαθιά και δυνατά μπορούσα. Τα πόδια μου κάνανε σπαγκάτ πάνω στην καρέκλα και προσκαλούσα τον μικρό που με είχε καυλώσει φωνάζοντάς του «γάμα με, γάμα με άγρια…», χωρίς αυτός να έχει καταλάβει πως απευθύνομαι σε αυτόν. Απλά με την όλη εικόνα που παρουσίαζα έκανα τα χύσια του να μην έχουν σταματημό πάνω στο τζάμι, δίνοντάς του την ευκαιρία να τραβήξει την καλύτερη μαλακία της ζωής του.

Ύστερα από λίγο ηρεμήσαμε και οι δύο. Τότε με κοίταξε στα μάτια. Κατάλαβε πως τον είχα δει, πως ο δεύτερος αυνανισμός μου οφειλόταν σε αυτόν και πως αυτά που φώναζα, δεν τα έλεγα γενικά και αόριστα μέσα στη καύλα μου αλλά τα έλεγα σε αυτόν. Είδα ντροπή στο πρόσωπό του που αυτομάτως κοκκίνισε και όσο πιο γρήγορα μπορούσε, μάζεψε το ικανοποιημένο πια μόριό του μέσα στο παντελόνι και έφυγε τρέχοντας, αφήνοντάς μου θέα σε ένα σκοτεινό άδειο δωμάτιο. Το μόνο που υποδήλωνε την καύλα του για μένα και όσα είχαν συμβεί, ήταν το άπλετο σπέρμα του που απλωνόταν αργά προς τα κάτω στο τζάμι.

Πέρασαν 3 μήνες περίπου από το συμβάν με το Μάρκο, που με έπαιρνε μάτι και με καύλωνε τόσο με την επιρροή που είχα πάνω του. Τις πρώτες βδομάδες μετά το συμβάν δεν τον ξαναείδα, είχε ντραπεί πάρα πολύ. Εγώ πάλι όποτε καύλωνα πήγαινα επιδεικτικά και το έπαιζα ακριβώς μπροστά από τη μπαλκονόπορτα έτσι ώστε να με πάρει μάτι κάποιος και να φτιαχτώ κι άλλο βλέποντάς τον να καυλώνει. Και βρίσκονταν όντως διάφοροι πρόθυμοι να μου ικανοποιήσουν αυτή την επιθυμία, πολλές φορές και ταυτόχρονα από διαφορετικά διαμερίσματα. Κανείς από αυτούς φυσικά δεν είχε πει κουβέντα στη σύζυγό του, οπότε οι γυναίκες της γειτονιάς δεν είχαν ιδέα για το μικρό σινεμαδάκι μου είχα στήσει, ενώ για τους άντρες ήταν κοινό μυστικό.

Κάνα μήνα μετά το συμβάν νομίζω, άρχισα να ξαναβλέπω το Μάρκο να αποτελεί ξανά μέρος του φανατικού κοινού μου, αυτή τη φορά πάντα όμως με τη κουρτίνα κλειστή. Τον έβλεπα που έριχνε κλεφτές ματιές από την άκρη της κουρτίνας αφού μέσα από αυτή δεν είχε βλέπετε high definition πρόσβαση στο θέαμα. Επίσης έβλεπα την κουρτίνα να κουνιέται συνεχόμενα και κοφτά μπρος πίσω, κάτω χαμηλά στο σημείο του πουλιού του. Οι καύλες μου είχαν χτυπήσει κόκκινο εκείνη τη περίοδο. Είχα χωρίσει με το αγόρι μου κοντά ένα χρόνο και τόσο καιρό αγάμητη, απορώ πως δεν ορμούσα σε όποιο αρσενικό έβρισκα μπροστά μου. Δεν ήταν λίγες οι φορές που φανταζόμουν να γαμάω τον μικρό, να ήμουν αυτή που θα έβλεπε το κύμα της ικανοποίησης και της απόλυτης ηδονής στο πρόσωπο του.

Ήταν μέσα του μήνα και είχα ωορρηξία, πράγμα που σήμαινε πως ήμουν επί μονίμου βάσεως υγρή με μουσκεμένο εσώρουχο και δε σκεφτόμουν όλη μέρα τίποτα άλλο πέρα από το σεξ. Ήταν τότε που γύριζα από μάθημα στη φιλοσοφική σχολή που φοιτώ, όταν λίγο πριν μπω στο σπίτι άκουσα τη μαμά του Μάρκου να με φωνάζει από απέναντι. Κοκάλωσα, ήμουν σίγουρη πως είχε καταλάβει το μικρό ερωτικό παιχνίδι μου με το γιο της ή τον άντρα της (γιατί και αυτός ήταν μέλος του φαν κλαμπ μου). Πλησίασα διστακτικά.

- Καλησπέρα κα Μαρία πως είστε;

- Καλησπέρα κορίτσι μου, από τη σχολή έρχεσαι;

- Ναι είχα μάθημα σήμερα… καλά είστε;

- Όλα μια χαρά, απλά ήθελα να σου ζητήσω μια χάρη. Ο Μάρκος μου δεν τα πάει καθόλου καλά στα φιλολογικά και ήθελα να τον γράψω φροντιστήριο ή να κάνει ιδιαίτερα με δασκάλα. Ψάχνοντάς το όμως, είδα πως και οι 2 επιλογές μας βγαίνουν ο κούκος αηδόνι. Σκέφτηκα μήπως εσύ που σπουδάζεις φιλόλογος και είσαι και δίπλα στο σπίτι μας, να μη τρέχει το παιδί με λεωφορεία, θα μπορούσες να του κάνεις ιδιαίτερα. Ως φοιτήτρια φαντάζομαι θα πληρώνεσαι λιγότερο από τις πτυχιούχους φιλολόγους.

Κοκάλωσα, δεν πίστευα στα αυτιά μου. Αν έκανα μάθημα εγώ σε αυτό το παιδί θα του ορμούσα αμέσως και θα με έκλειναν μέσα για αποπλάνηση ανηλίκου! Όχι δε γινόταν να δεχτώ παρ’ όλο που είχα πραγματικά μεγάλη ανάγκη τα χρήματα.

- Δυστυχώς κα Μαρία δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν νομίζω πως μπορ…

- Μια χαρά μπορείς, γιατί να μη μπορείς; Σε παρακαλώ κορίτσι μου, είμαι σε μεγάλη ανάγκη.

Κοίτα τη που επιμένει κιόλας, σκέφτηκα.

- Καταλαβαίνω αλλά δε θέλω να βασιστείτε πάνω μου και να σας απογοητεύσω.

- Μα τι λες; Μια χαρά δουλειά θα κάνεις, λοιπόν τέλειωσε, θα του πω να έρθει απόψε σπίτι σου κατά τις 8 να κάνετε ένα δοκιμαστικό μάθημα να δεις κι εσύ πού βρίσκεται και θα μου πεις αύριο.

Δέχτηκα. Όλο το απόγευμα έμεινα να σκέφτομαι πώς θα κρατηθώ και πώς θα περάσει το ρημαδοδύωρο για να πω στη κα Μαρία πως δε γίνεται να συνεχίσω τα μαθήματα. Από την άλλη η όλη κατάσταση με εξίταρε πάρα πολύ. Και δεν ήμουν δα και τόσο μεγάλη. Δέκα χρόνια τον περνούσα περίπου, άσε που σίγουρα θα άρεσε και σε αυτόν. Αποφάσισα να το διασκεδάσω βλέποντας τον μικρό να κοκκινίζει και αποφάσισα να ντυθώ προκλητικά.

Έβαλα σέξι εσώρουχα για παν ενδεχόμενο, μια μαύρη πολύ κολλητή ψηλόμεση φούστα που ίσα που κάλυπτε τον πισινό μου και ένα πολύ στενό άσπρο πουκάμισο που τα κουμπιά έκλειναν με το ζόρι αφήνοντας ξεκούμπωτο φυσικά το πάνω μέρος για να έχω στη φόρα το πλούσιο στήθος μου και να φαίνεται και η αρχή του κόκκινου σουτιέν μου. Έβαλα ψηλές μαύρες γόβες, ίσιωσα τα μαλλιά μου και φόρεσα ένα πανάκριβο άρωμα. Θα τον τρέλαινα ήμουν σίγουρη. Δεν άργησε το ρολόι να δείξει 8 και το κουδούνι του σπιτιού μου χτύπησε. «Ώρα για παιχνίδι…» σκέφτηκα. Οι ορμόνες μου έκαναν πάρτι. Σήκωσα κι άλλο τη φούστα μου, έφτιαξα το στήθος μου ώστε να φαίνεται όσο πιο πολύ γινόταν και άνοιξα την πόρτα.

Ο Μάρκος κοκάλωσε μόλις με είδε. Ακαριαία είδα έντονο πόθο στα μάτια του και ένα εξόγκωμα να δημιουργείται στο παντελόνι του. Ένιωσα να υγραίνομαι από το θέαμα.

- Πέρασε Μάρκο…

Μπήκε μέσα με σκυμμένο το κεφάλι. Κάθισε στο γραφείο και πήγα από την άλλη μεριά του γραφείου τάχα μου για να ψάξω κάτι στην τσάντα μου. Έσκυψα έτσι ώστε σχεδόν όλο μου το στήθος να είναι στη φόρα και με την άκρη του ματιού μου τον είδα να το κοιτάει να γουρλώνει τα μάτια και έπειτα με μια βαθιά ανάσα να τα ξανά κλείνει για να επιβάλει αυτοσυγκράτηση στο φιλαράκο του εκεί κάτω που είχε αρχίσει να κάνει θεαματική εμφάνιση.

Πήρα από την τσάντα μου ένα στυλό, πήρα και μια καρέκλα και την κόλλησα δίπλα στη δική του έτσι ώστε να βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής.

- Λοιπόν Μάρκο, πριν έρθεις έριξα μια ματιά στην ύλη σας και είδα πως βρίσκεστε στο κεφάλαιο με τα συνηρημένα ρήματα. Νοιώθεις πως θέλεις να ξεκινήσουμε από εκεί;

- Η αλήθεια είναι πως από αρχαία δε σκαμπάζω μια, θα πρέπει να το πάρουμε από πολύ αρχή… μου απάντησε κάπως ντροπιασμένος.

- Δεν πειράζει, σιγά σιγά όλα θα γίνουν…

του είπα και πήγα να πιάσω το τετράδιο της γραμματικής. Όμως έριξα κατά λάθος κάτω το στυλό. Έσκυψα να το πιάσω και άνοιξα το βιβλίο της γραμματικής.

- Το πρώτο που θα πρέπει να μάθεις αφού θα ξεκινήσουμε από την αρχή, είναι η κλίση των ομαλών ρημάτων, ένα καλό ρήμα για αρχή είναι το λύω- λύομ.

Γύρισα να τον κοιτάξω και ήταν εντελώς αλλού. Τα μάτια του δε θύμιζαν πια σε τίποτα το ντροπαλό αγόρι που ήξερα, αλλά αρπακτικό που κοιτάει την λεία του πριν την αρπάξει. Είχε το βλέμμα του άντρα που έχει καυλώσει και ετοιμάζεται να γαμήσει. Κοίταζε έντονα τα βυζιά μου και τότε συνειδητοποίησα πως όταν έσκυψα να πιάσω το στυλό το αριστερό μου βυζί είχε ξεφύγει της προσοχής μου και είχε πεταχτεί όλο έξω. Σα μαγεμένος σήκωσε το χέρι του και μου χούφτωσε το βυζί με πόθο παίρνοντας μια κοφτή ανάσα. Το παντελόνι του είχε φουσκώσει πάρα πολύ και ένιωσα να υγραίνομαι. Μου ζούληξε και μου τράβηξε τη θηλή και ένιωσα το βυζί μου να φουσκώνει κάτω από το άγγιγμά του, τη ρώγα μου να πετάγεται έξω στητή και ερεθισμένη. Ο Μάρκος ακόμα σα μαγεμένος λες και βρισκόταν στη χώρα των αισθήσεων με μια απότομη κίνηση μου έσκισε το πουκάμισο σπάζοντας όλα τα κουμπιά. Με την ίδια μανία μου ξεκούμπωσε το σουτιέν και έχωσε το πρόσωπό του μέσα στα βυζιά μου. Έγλειφε τη ρώγα από το ένα βυζί, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το άλλο. Αναστέναζα από καύλα και φωνήεντα έβγαιναν από το στόμα μου ενώ ένιωθα τα υγρά από το μουνί μου να κυλάνε πια στην καρέκλα.

Έγειρα το κεφάλι μου πίσω και τα αγκομαχητά μου πολλαπλασιάζονταν καθώς μου δάγκωνε με πάθος τις ρώγες, έκανε μαλάξεις στο στήθος μου, έστριβε τις ρώγες μου μαλακά πότε δεξιά και πότε αριστερά κάνοντάς τες να πετάγονται τόσο πολύ που θαρρείς θα έκοβαν και διαμάντι. Και τότε ξαφνικά, λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα και συνήλθε, κοκκίνησε και γύρισε πίσω στη καρέκλα του σιγομουρμουρίζοντας.

- Συγγνώμη…

- Α, όχι, όχι μικρό, δε θα με κάνεις υγρή σα τον Νιαγάρα και μετά θα μου το παίζεις Παναγία Παρθένα.

Με καυλωμένο ύφος έγειρα προς το μέρος του χαϊδεύοντας αισθησιακά τα πόδια του.

- Ξέρω πως με παίρνεις μάτι που το παίζω και σ' αρέσει. Σε βλέπω που τον παίζεις κι εσύ και καυλώνω.

Το χέρι μου συνέχισε να ανεβαίνει και έβλεπα το Μάρκο να αναστενάζει καθώς ακούμπησα απαλά το εξόγκωμα στο παντελόνι του.

- Θες να με γαμήσεις ε;…

Συνέχισα να χαϊδεύω τον πούτσο του κατά μήκος πάνω από το παντελόνι και τον άκουσα να αναστενάζει κλείνοντας τα μάτια. Το καυλί του ήταν πέτρα, ένα παλούκι ορθωμένο και πανέτοιμο που έτρεμε.

- Ε;… πες μου.

Πίεσα λίγο παραπάνω με την ερώτηση και τον είδα να τραβιέται από απόλαυση. Ένιωσα τον πούτσο του να πρήζεται μέχρι όσο δε πάει, το σχήμα διαγραφόταν τέλεια μέσα από το παντελόνι, έτοιμο να το σκίσει.

- Όχι, μη, σταμάτα…

- Πες μου το! Να σε ακούσω!

Τον πίεσα λίγο ακόμα, η κεφαλή του πουλιού πρήστηκε σαν πεπόνι, και ένα χρατς ακούστηκε από τη ραφή του παντελονιού που ακουμπούσε πάνω του.

- Αχ… σταμάτα!

- Γαμώτο, πες το…

φώναξα πιέζοντας το κάτω μέρος από τα αρχίδια του.

- Αχ… όχι τώρα, όχι τώρα…

φώναζε γέρνοντας πίσω στη καρέκλα και το παντελόνι του γέμισε σπέρμα. Μου γέμισε το χέρι ενώ ποσότητα έσταζε από τη ραφή που είχε πριν λίγο σκιστεί. Είχα δίκιο ο μικρός ήταν σε απελπιστική κατάσταση. Πίστευα πως δε μπορούσα να υγρανθώ κι άλλο αλλά όλο αυτό με έκανε να πάω σε άλλη διάσταση. Έμεινα να κοιτάζω αποσβολωμένη το παντελόνι. Ε προφανώς το θέλαμε και οι δυο πολύ, οπότε ως μεγαλύτερη και έμπειρη, πήρα τη κατάσταση στα χέρια μου.

Του άνοιξα τα πόδια και έκατσα γονατιστή ενδιάμεσα.

- Τι κάνεις;

Χωρίς να απαντήσω του ξεκούμπωσα το παντελόνι, του κατέβασα το εσώρουχο και έβγαλα από μέσα το καυλί του.

- Θα σ’ αρέσει!

Με το χέρι μου του χάιδεψα αργά το πουλί από τη βάση μέχρι το κεφάλι, αλείφοντας τα χύσια του για λιπαντικό. Επανέλαβα άλλη μια φορά αργά την ίδια πορεία και το ένιωσα να ανασταίνεται για ακόμη μια φορά μέσα σε 2 λεπτά. Ευλογημένη εφηβεία. Επανέλαβα και όταν έφτασα στη κορυφή την κράτησα και έσκυψα και την έγλειψα απαλά. Ο Μάρκος κράτησε την ανάσα του απόλυτα προσηλωμένος στην κάθε μου κίνηση. Ξανά έγλειψα τοποθετώντας αυτή τη φορά μεγαλύτερο μέρος του στο στόμα μου. Ύστερα ξεκίνησα ξανά τοποθετώντας τη γλώσσα μου στα αρχίδια του και γλείφοντας κατά μήκος μέχρι το μανιτάρι του που είχε αρχίζει να εμφανίζεται. Το ένιωθα να του σηκώνεται. Με κάθε μου κίνηση το καυλί του γινόταν όλο και πιο στητό, πιο αγέρωχο, πιο μεγάλο, πιο δυνατό. Ακανόνιστα φωνήεντα είχαν αρχίσει να βγαίνουν από το στόμα του ενώ ένιωθα τα υγρά μου να έχουν πολλαπλασιαστεί τόσο που κυλούσαν στα πόδια μου μέχρι το πάτωμα. Ήθελα να πιάσω το μουνί μου να το ευχαριστήσω αλλά αποφάσισα να ικανοποιήσω πρώτα το Μάρκο.

Έβαλα στο στόμα μου όλο το μανιτάρι και με το αριστερό μου χέρι έπαιζα με τις μπάλες του ενώ με το δεξί, του τον έπαιζα κατά μήκος. Του έγλειφα το κεφαλάκι κυκλικά πότε αριστερά και πότε δεξιά. Προσπερματικά υγρά κυλούσαν στο στόμα μου και τα κατάπινα με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Εκείνος βρισκόταν σε άλλη διάσταση. Είχε κλείσει τα μάτια και αναστέναζε δυνατά ακατάπαυστα. Καύλωνα. Το μουνί μου αναζητούσε απελπισμένα λύτρωση το ένιωθα πρησμένο ενώ τα υγρά μου πια δεν περνούσαν καν από τα πόδια μου, έπεφταν από το μουνί απευθείας στο πάτωμα δημιουργώντας μια λιμνούλα. Τον άρπαξα με τα δυο μου χέρια από δεξιά κα αριστερά των γοφών του και έχωσα όλο το πούτσο μες στο στόμα μου, τέρμα μέσα μέχρι που ακούμπησε το λαρύγγι. Και έτσι ξεκίνησα να του γαμάω με μανία με το στόμα.

Ο Μάρκος βρισκόταν σε έκσταση και μου έπιασε το κεφάλι από πίσω με τα δυο του χέρια κάνοντας την κίνηση μου ακόμα πιο γρήγορη, ενώ ταυτόχρονα κουνούσε το γοφό του στον ίδιο ρυθμό. Μου γαμούσε άγρια το στόμα και φώναζε. Επιτάχυνε τη κίνηση του κεφαλιού μου ενώ ταυτόχρονα ένιωθα το καυλί του να τσιτώνεται, μεγάλωνε κι άλλο μέσα στο στόμα μου και χωρούσε πλέον με το ζόρι. Ένιωθα τους νευρώνες του να πετάγονται και το μανιτάρι να διπλασιάζεται, να κοκκινίζει και να φουσκώνει στη βάση του λαιμού μου.

- Καργιόλα, δεν κρατιέμαι, έρχεται το σπέρμα πουτάνα, θα στα αφήσω όλα μέσα στο στόμα σου...

Δεν ήταν πια σαυτόν τον κόσμο, δε καταλάβαινε καν τι έλεγε. Τα χέρια του γύρω από το κεφάλι μου, μου έχωνε το παλούκι του στο στόμα με ιλιγγιώδης ρυθμούς μέχρι το λαρύγγι, εγώ γούρλωνα, αυτός φώναζε ακατάπαυστα και δυνατά και μου τον έχωνε σαν τρελός. Μέσα στο στόμα μου ένιωσα το μανιτάρι του να σκίζεται στη μέση και να πετάγεται από μέσα ένας πίδακας σπέρματος μέσα στο λαρύγγι μου. Έχυνε, έχυνε, έχυνε για ώρα φωνάζοντας ενώ εγώ τα κατάπινα, όσα προλάβαινα. Βγαίναν συνέχεια καινούρια χύσια, γούρλωνα, ξεχείλιζαν από το στόμα μου και κυλούσαν πάνω στα βυζιά μου. Το μουνί μου έτρεμε και αναζητούσε απελπισμένα λύτρωση. Όλο αυτό με έκανε σχεδόν να τελειώσω χωρίς καν να με ακουμπήσω, είχε πρηστεί και ένιωθα τον οργασμό να παραμονεύει. Με την ελάχιστη βοήθεια θα γινόταν η έκρηξή μου. Τα υγρά μου χύνονταν με φόρα πια στο πάτωμα και ακούγονταν καθώς χτυπούσαν πάνω στη λίμνη που είχαν δημιουργήσει. Ο Μάρκος σταμάτησε να χύνει αλλά εγώ συνέχισα να του τον παίρνω με το στόμα μαλακά, ήθελα να τον ξανά καυλώσω για να πηδηχτούμε. Δεν άντεχα άλλο αγάμητη. Του τον έγλειφα αργά και ερωτικά και το πρόσωπό του ήταν λες και είχε μόλις πάρει τη δόση του. Δε φώναζε πια, όμως ακανόνιστα βογκητά απόλυτης απόλαυσης έβγαιναν από το στόμα του. Δεν άργησε να του ξανασηκωθεί. Σταμάτησα κι εγώ και σηκώθηκα όρθια. Ο Μάρκος είδε για πρώτη φορά τη λίμνη που είχε δημιουργήσει ο πόθος μου στο πάτωμα. Γούρλωσε τα μάτια.

- Τι είναι όλο αυτό;

- Δεν καυλώνεις μόνο εσύ με τη πίπα.

- Ναι αλλά τόσα πολλά;

- Έχω ωορρηξία σήμερα, στάζω υγρά έτσι κι αλλιώς όλη μέρα, φαντάσου λοιπόν πώς έγινα μετά από όλο αυτό το σκηνικό…

του είπα βγάζοντας με βιασύνη το στρινγκ και τη φούστα μου και μένοντας μόνο με τις γόβες. Δεν άντεχα άλλο, τον ήθελα μέσα μου εκείνη ακριβώς τη στιγμή. Στο δευτερόλεπτο άνοιξα τα πόδια μου και έκατσα δεξιά και αριστερά πάνω του πάνω στη καρέκλα. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, είχα χώσει επιτέλους το καυλί του μέσα στο πλημμυρισμένο μουνί μου μέχρι το πάτο. Ένιωσα την αίσθηση πληρότητας να γεμίζει τη τρύπα μου σαν παζλ που κολλάει τέλεια με το αντρικό μόριο και αμέσως έχυσα. Με την πρώτη ώθηση ένας οργασμός τρελός, τεράστιος ατέλειωτος. Τρανταζόμουν ολόκληρη απλά και μόνο έχοντας τον πούτσο του μέσα μου. Φώναζα, είχα θολώσει. Επιτέλους μετά από μήνες ένιωθα ολοκληρωμένη. Ο πρώτος οργασμός πέρασε αλλά ο πόθος μου είχε μεγαλώσει ζητώντας κι άλλο. Ανασηκώθηκα αργά τόσο ώστε να είναι μέσα μου μόνο το μανιτάρι του και έδωσα πάλι ώθηση μέχρι τον πάτο. Επανέλαβα αργά ξανά και ξανά. Ο Μάρκος ξέχασε οποιαδήποτε αναστολή είχε προηγουμένως και τον είδα να βρίσκεται στην απόλυτη εκστατική κατάσταση.

Με έπιασε από τη μέση και με βοηθούσε στις ωθήσεις μου ενώ έβαζε στο στόμα του πότε τη μια και πότε την άλλη μου ρώγα. Στην αρχή πηδιόμασταν αργά, όσο πολλαπλασιάζονταν οι ωθήσεις όμως πηγαίναμε όλο και πιο γρήγορα. Πάνω- κάτω, πάνω- κάτω, μέσα- έξω, μέσα- έξω, ξανά και ξανά και ξανά, όλο και πιο γρήγορα, όλο και πιο βαθιά, όλο και πιο άγρια, όλο και πιο απελπισμένα. Στο δωμάτιο ακούγονταν μονάχα οι ακανόνιστες δυνατές μας ανάσες μπερδεμένες με αναστεναγμούς και η σύνδεσή μας μπερδεμένη με τα ποτάμια των υγρών μου που έκαναν τις ωθήσεις μας παιχνίδι. Χωρίς να σταματήσει ότι κάναμε με πήρε αγκαλιά και με έριξε στο κρεββάτι, έβγαλε όσο πιο γρήγορα μπορούσε τα ρούχα που τον εμπόδιζαν και ολόγυμνος πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια μου. Στερεωμένος στα γόνατά του και κρατώντας αντίσταση με το κεφαλάρι του κρεββατιού, ξαναμπήκε με φόρα μέσα μου. Τεντώθηκα και στερεώθηκα στα πόδια μου ώστε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη πρόσβαση στο μουνί μου.

Έβλεπα το μόριό του να μπαίνει με σιγουριά στην τρύπα μου και να την ανοίγει, ενώ έχυνα ακατάπαυστα πάνω στο κρεββάτι και έτριβα με το χέρι μου τη κλειτορίδα κυκλικά. Φωνάζαμε και οι δύο, καυλώναμε ακούγοντας ο ένας τις φωνές του άλλου. Ο Μάρκος ήταν σαν σε όνειρο, σα να ζούσε την βαθύτερη επιθυμία του.

- Γάμησέ με γαμιόλη, τι πουτσάρα είναι αυτή;…

- Στον χώνω πουτάνα, νιώσε τον.

Όμως ήταν άπειρος και πήγαινε αργά. Εγώ ένιωθα τη φωτιά να με καίει και ήθελα ένα δυνατό άγριο και γρήγορο γαμήσι, που να με κάνει να χύσω σαν ποτέ άλλοτε ως ανταμοιβή για την πολύμηνη αποχή μου από το σεξ. Τον γύρισα ανάποδα και έκατσα από πάνω του. Γύρισα το σώμα μου σαν τόξο και ακούμπησα τα χέρια μου πίσω για να κρατάω αντίσταση. Σε αυτή τη στάση έδινα εκπληκτική θέα στον Μάρκο, θέα στο στήθος μου που είχε κοκκινίσει, μεγαλώσει και πρηστεί και χτυπούσε κάθε φορά που το πουλί του άνοιγε δρόμο μέσα μου. Ένιωθα το κύμα του οργασμού μου να πλησιάζει ξανά και ξεκίνησα και πάλι σαν τρελή. Τον γαμούσα σαν ζώο με απίστευτη ταχύτητα, η ανάγκη μου για λύτρωση με οδηγούσε σα μαγεμένη. Αγκομαχούσαμε, φωνάζαμε σχεδόν και οι δύο ακανόνιστες κουβέντες. Δεν υπήρχε τίποτα το ρομαντικό, καθόλου συναίσθημα, μονάχα τα πρωτόγονα ένστικτά μας, η δίψα μας για σεξ, η ανάγκη τόσων μηνών που απέφευγε ο ένας το σώμα του άλλου. Ήμουν κοντά και το ένιωθα να έρχεται δυνατό.

- Θα σου χύσω το καυλί, θα χύσω γαμιόλη!

Μου τον κάρφωνα και τριβόμουν ταυτόχρονα.

- Χύσε καύλα μου…

Θα τέλειωνε κι αυτός. Το καυλί του στυλώθηκε τόσο που θαρρείς και ήθελε να ξεκολλήσει από το υπόλοιπο σώμα, το ένιωσα να διογκώνεται μέσα μου, να διπλασιάζεται και να φουσκώνει ακόμα περισσότερο. Είχε γίνει άκαμπτο, ένας πύραυλος από σίδερο έτοιμος για εκτόξευση, χαμένος στην απόλυτη ηδονή. Μου μίλησε με μια φωνή που δεν αναγνώριζα, δεν ταίριαζε σε ανήλικο παιδί αλλά σε καυλωμένο άντρα.

- Βγες… αχ, θα χύσω, νιώθω το σπέρμα να κατεβαίνει…

Συνέχισα ακάθεκτη τη δουλειά μου πιο γρήγορα.

- Θέλω να νιώσω τα χύσια σου μέσα μου…

Πανικοβλήθηκε με ένα ψήγμα λογικής που του είχε απομείνει και προσπάθησε να με σηκώσει όμως έριξα όλο μου το βάρος και δεν τον άφησα.

- Βγες γαμώτο, θα γκαστρωθείς, δε πρέπει, όχι, σταμάτα, δεν αντέχω…

Προσπαθούσε να κρατήσει τον οργασμό του πάση θυσία, το ένιωθα, βασανιζόταν. Ο πούτσος του βασανιζόταν, ήθελε να χύσει, τα χύσια είχαν φτάσει στη πόρτα και του χτυπούσαν να ανοίξει αλλά δεν άνοιγε. Φοβόταν επειδή δεν είχε προφυλακτικό. Βασικά είχε δίκιο, ήμουν και στις μέρες μου, έφηβος κι αυτός με νεανικό σπέρμα, σίγουρη καταστροφή δηλαδή αλλά δε μπορούσα να σκεφτώ. Ήθελα μόνο την απόλυτη απόλαυση. Θα νικούσα εγώ, ήθελα το σπέρμα του να μου προσφέρει καυτό τον απόλυτο οργασμό. Πόσο θα άντεχε να κρατήσει τον οργασμό του; Θα τον γαμούσα μέχρι να εκραγεί! Και αυτό έκανα. Έβαλα όλες μου τις δυνάμεις και τον πηδούσα χωρίς έλεος, σαν τρελαμένη γαμιόμουν από πάνω του, τον σφυροκοπούσα ανελέητα και το καυλί του τιναζόταν μέσα μου σκληρό σαν σίδερο γεμάτο με πολυπόθητο ζεστό σπέρμα. Δε θα άντεχε για πολύ ακόμα, θα έσκαγε παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές του. Είχε κοκκινήσει, βόγκαγε δυνατά και κρατιόταν από το κρεββάτι.

- Πού θα σου πάει;… θα χύσεις! Γάμα με, έρχεται, ναι... τελειώνω, χύνω…

και τότε ήρθε. Το κύμα που με έκαιγε τόσους μήνες. Ο απόλυτος οργασμός ενός ανελέητου πηδήματος. Με κατέκλεισε και ένιωσα να εγκαταλείπω τα εγκόσμια, βυθισμένη σε έναν ατέλειωτο οργασμό. Ο κόσμος σκοτείνιασε και έβλεπα παντού αστεράκια ενώ φώναζα, τσίριζα με όλη τη δύναμη της υπάρξεώς μου για να το αντέξω ενώ συνέχιζα να τον γαμάω άγρια. Ο οργασμός συνεχιζόταν για ώρα, πιο πολύ από ποτέ.

Ο Μάρκος δεν άντεξε άλλο το τρελό μου γαμήσι. Μην έχοντας άλλη επιλογή άνοιξε φωνάζοντας τις πύλες της κολάσεως εξαπολύοντας βαθιά μέσα μου τη λάβα του. Άνοιξα τον Παράδεισό μου και την υποδέχτηκα. Το ατέλειωτο δυνατό νεανικό του σπέρμα, μου γέμισε τη μήτρα, τον ένιωσα να απλώνεται ζεστός μέσα μου. Ένιωθα το σπέρμα να κυλά βαθιά μέσα μου στα πιο κεντρικά μου σημεία. Πεταγόταν σαν πίδακας με τεράστια πίεση χωρίς σταματημό, κατευθείαν μέσα στη μήτρα. Το παλούκι του ήταν όλο μέσα μέχρι τέρμα, ούτε χιλιοστό δεν άφησα έξω, να τα νιώθω όλα καλά. Το σπέρμα του με γέμισε, ένιωθα τη μήτρα μου να έχει πρηστεί και αυτός δε σταματούσε. Τώρα πια βγαίνανε ποτάμια από τη σύνδεσή μας τα χύσια του πάνω στο σεντόνι. Χύναμε ταυτόχρονα για ώρα και φωνάζαμε μη μπορώντας να κρατηθούμε. Ακουγόμασταν σίγουρα σε όλο το τετράγωνο.

Ύστερα από κάποια ώρα ηρεμήσαμε, βγήκα από μέσα του και ξεθεωμένη ξάπλωσα δίπλα του. Προσπαθούσαμε και οι δύο να βρούμε τις ανάσες μας ενώ ένιωθα το σπέρμα του να κυλά από την τρύπα μου συνεχώς. Με την ώρα ηρεμήσαμε.

- Ουάου, τον άκουσα να λέει.

Γύρισα και τον κοίταξα.

- Ουάου, επανέλαβε, ώστε έτσι είναι ο Παράδεισος;

- Έτσι…

του απάντησα χαμογελώντας εξουθενωμένη.

- Δεν είμαι πια παρθένος!

- Όχι δεν είσαι!

- Θα έρθω και αύριο για Αρχαία…

Ξεκινήσαμε να γελάμε με όση δύναμη μας είχε απομείνει. Ευλογημένη εφηβεία!




Copyright protected OW ref: 181591



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.