Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γνωριμία μας ξεκίνησε το μακρινό 2003. Τότε ήμασταν παιδιά και προχωρήσαμε σε μια όμορφη σχέση που κατέληξε σε ένα επιτυχημένο γάμο. Τώρα πια έχουμε μια εντελώς διαφορετική σχέση. Όλα άρχισαν 6 χρόνια μετά την γέννηση της πρώτης μας κόρης. Μέχρι τότε δεν αποφασίζαμε να βάλουμε μπρος για δεύτερο παιδάκι αφού τα οικονομικά μέσα στην κρίση δεν άφηναν περιθώρια. 6 χρόνια μετά όμως που το πήραμε απόφαση προσπαθούσαμε 2 ολόκληρα χρόνια. Όταν είδαμε ότι δεν έρχεται χάσαμε κάθε ελπίδα αλλά τουλάχιστον κάναμε ελεύθερα έρωτα χωρίς το φόβο μιας εγκυμοσύνης.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ γύρω μας ακούγαμε πολλά όσον αφορά την φθορά του έρωτα με το χρόνο, το γάμο ή και την ηλικία εμείς παραμέναμε αρκετά ενεργοί σεξουαλικά. Στα 41 εγώ και στα 39 η σύζυγος κάναμε έρωτα τουλάχιστον μέρα παρά μέρα. Έτσι στα τέλη Ιουλίου του 18 ήρθε η καθυστέρηση. Δεν πέρασαν 10 μέρες καθυστέρησης και οι πρωινοί εμετοί και ναυτίες έκαναν τη χωριακή σχεδόν άχρηστη. Ξέραμε κι οι δυο τι συνέβαινε. Με χαρά αναγγείλαμε το χαρμόσυνο νέο στην κόρη μας και τους οικείους μας. Χαρά και ευτυχία κατέκλυσε την οικογένεια αλλά όσον αφορά το σεξ υπήρξε θέμα.

Πέρασε μια εβδομάδα, μετά η δεύτερη, η τρίτη κι ενώ δεν ήθελα να πιέσω τη σύντροφό μου η καύλα μου έπιασε δυσθεώρητα ύψη. Όταν με πολύ όμορφο τρόπο της το συζήτησα με κατάλαβε και μου είπε να προσπαθήσουμε αλλά πολύ σιγά. Έχοντας την επόμενη ρεπό και με τη μεγάλη στο σχολείο, το πεδίο ήταν ελεύθερο την επόμενη κιόλας μέρα. Μπήκαμε μαζί στο μπάνιο και ερωτοτροπούσαμε κάτω από το νερό. Σήκωσε το ένα πόδι πάνω στη μπανιέρα και μπήκα από πίσω μέσα της. Ήταν έτοιμη και υγρή σαν κάθε άλλη φορά και αυτό σήμαινε ότι θα περνάγαμε καλά.

Ξεκινήσαμε αργά, αλλά γρήγορα ο ρυθμός άλλαξε και σκιζόμασταν εκεί στα όρθια. Μετά από τόσο καιρό δεν ήθελα και πολύ και μόλις ένιωσα να πλησιάζω επικίνδυνα στο τέλος τραβήχτηκα για να συνεχίσουμε στο κρεβάτι μας. Βγήκαμε, σκούπισα το μωρό μου και το πήρα στα χέρια. Στο κρεβάτι μας την ακούμπησα μαλακά και έπεσα με τα μούτρα στο κορμί της. Πάντα μου άρεσε το σώμα της κούκλας μου. Μεγάλο στήθος, που δεν αψηφά το νόμο της βαρύτητας αλλά για την ηλικία μας εξαιρετικά όμορφο.

Κατέβηκα στην κοιλιά της που με κόπο είχε κρατήσει σε πολύ όμορφη κατάσταση και τέλος έφτασα στην πηγή της καύλας μου. Το μουνάκι της έχει καταπληκτική γεύση αλλά όταν το γλείφω μετά το σεξ είναι τρελά. Πολλές φορές όταν πηδιόμασταν και δεν ήθελα να τελειώσουμε, τραβιόμουν, έπεφτα με τα μούτρα στο σκισμένο μουνί της, έπινα όλο το νέκταρ και της χάριζα έναν ακόμα οργασμό. Στο μεταξύ έπαιρνα μια ανάσα και έτσι μπορούσα να κρατιέμαι με αυτά τα διαλύματα όσο ήθελα.

Έτσι και εκείνη τη μέρα αρχίζοντας να την αγγίζω στην επίμαχη περιοχή άρχισε να τινάζεται σα να τη χτυπούσε ρεύμα. Με ικανοποιεί αφάνταστα να την βλέπω έτσι. Μετά από 2 οργασμούς με έπιασε από τα μαλλιά αφού δεν άντεχε άλλο και με νόημα μου είπε:

- Σκίσε με τώρα!

- Ότι θέλει το πουτανάκι μου.

- Ότι θέλω;

- Ότι θέλεις καύλα μου.

- Σκίσε με τώρα και μετά θα τα πούμε, μικρέ μου...

Μπήκα μέσα της και έδωσα δυο σπρωξιές. Κοιτούσα τις βυζάρες της να χορεύουν στο ρυθμό και άρχισα να τη γαμάω με τρέλα.

- Σταμάτα, σταμάτα!

Δεν πρόλαβα να σταματήσω και μια ρουκέτα με βρήκε στο πρόσωπο. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και άλλη μια από μέρους μου την βρήκε στην κοιλιά. Το σκηνικό δεν περιγράφεται. Έβαλε τα κλάματα και έφυγε για το μπάνιο. Σκουπίστηκα με το άλλο σεντόνι και μάζεψα το χάλι και πήγα τα λερωμένα στο πλυντήριο κατευθείαν. Τη βρήκα να κλαίει με αναφιλητά στο μπάνιο κάτω από το νερό.

- Έλα μωρό μου... δεν πειράζει, θα το περάσουμε κι αυτό.

Ήταν απαρηγόρητη.

- Έλα βρε μωράκι μου, θα βρούμε τον τρόπο, θα κάνουμε και υπομονή.

- Εσύ υπομονή; Δε θυμάσαι που παραλίγο να με κερατώσεις στην πρώτη εγκυμοσύνη; Τώρα τι θα γίνει; Πόσο τυχερή θα είμαι αυτή τη φορά;

Η αλήθεια είναι ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη με είχε πετύχει να μπαίνω σε ένα από τα ξενοδοχεία του κέντρου και με σταμάτησε στην ρεσεψιόν που θα ανέβαινα να πηδήξω μια προμηθεύτρια. Τότε ήταν η μόνη φορά που της είχα δώσει το παραμικρό δικαίωμα και φτάσαμε πολύ κοντά στο να χωρίσουμε.

- Το έχουμε εξαντλήσει νομίζω το θέμα. Ήταν μια τρέλα της στιγμής, σου έχω ζητήσει τόσες φορές συγνώμη. Από τότε δε σου έχω ξαναδώσει δικαίωμα και σου ορκίζομαι πως ήταν μια και μοναδική φορά που έκανα κάτι τέτοιο.

- Ποτέ δεν μπόρεσα πραγματικά να το ξεπεράσω και το ξέρεις! Και τώρα όλα ξανάρχονται. Τι θα ήσουν διατεθειμένος να κάνεις γι’ αυτό;

- Ότι θες μωρό μου.

Τι μπορώ να κάνω και δεν το έχω ήδη κάνει;

- Υπάρχει κάτι, αλλά θα τα πούμε από βδομάδα…

είπε αλλά δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Την πήρα αγκαλιά και την ηρέμησα.

Την υπόλοιπη εβδομάδα λόγω δουλειάς και κούρασης δεν είχα ιδιαίτερα πολύ χρόνο για να σκεφτώ τις καύλες μου αλλά οπότε μου ερχόταν στο μυαλό μου τρύπωνε το σκηνικό που ζήσαμε τελευταία και έχανα κάθε όρεξη μαζί με τη στομαχική μου ηρεμία. Την επόμενη Δευτέρα ήταν που μόλις έφυγε το παιδί για το σχολείο μου είπε:

- Θυμάσαι που μου υποσχέθηκες ότι θα έκανες οτιδήποτε για να με κάνεις να αισθάνομαι ασφαλής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

- Το θυμάμαι και το εννοώ κούκλα μου. Θέλω να ξέρεις ότι δέκα χρόνια μετά είμαι πολύ πιο ώριμος και συγκροτημένος και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω κάποιο παρόμοιο λάθος.

- Ναι, τα ξέρω όλα αυτά αλλά και πάλι υπάρχει κάτι που θα με κάνει να νιώσω απόλυτα ασφαλής.

- Ωραία λοιπόν, θα κάνω ότι θες.

- Ωραία, θέλω να πας να κάνεις ένα μπάνιο και να ξυριστείς εκεί κάτω.

Συνήθως όταν μου ζητούσε στο παρελθόν κάτι τέτοιο ήταν γιατί η τρίχες είχαν μακρύνει πολύ και ήθελε να με περιποιηθεί με το απίστευτο ταλέντο της στο τσιμπούκι. Η καύλα μου αμέσως φάνηκε στο εσώρουχο μου.

- Μη χαίρεσαι, δεν είναι αυτό που νομίζεις...

είπε κι έφυγε για την κουζίνα. Έφυγα κι εγώ για το μπάνιο. Αφρόλουτρο, ξυράφι και με προσεκτικές κινήσεις το δέρμα μου ήταν σαν μωρού. Δεν ήξερα τι είχε στο μυαλό της αλλά η οποιαδήποτε προσοχή στο θέμα μου θα ήταν δώρο. Έβαλα και λίγη κολόνια και πήγα στο κρεβάτι.

Εκεί βρήκα τις χειροπέδες στα κάγκελα του κρεβατιού και τη μπάλα για το στόμα. Ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Πολλές φορές παίζαμε αυτό το παιχνίδι και κάθε φορά το απολάμβανα. Πιο πολύ όμως το απολάμβανε η αφέντρα μου. Έτσι ήθελε να την φωνάζω όσο παίζαμε αυτό το παιχνίδι.

Ξάπλωσα λοιπόν κι εγώ, έβαλα την μπάλα στο στόμα και τη μάσκα στα μάτια. Έσφιξα τις τρεις γωνίες από τις τέσσερις στα δεσμά μου και περίμενα.

- Ανυπομονείς έτσι; Έκανες χρόνο ρεκόρ αυτή τη φορά.

«Ναι» έγνεψα.

- Αν ήξερες τι σε περιμένει, δε θα βιαζόμουν…

μου είπε σοβαρά, και μου έσφιξε και το δεξί χέρι. Μέχρι τότε τίποτα δε με έκανε να ανησυχώ.

- Αυτό που θα γίνει σήμερα θα μας αλλάξει τη ζωή. Θα δεχόσουν να αλλάξω τη σεξουαλική μας ζωή προκειμένου να είμαστε μαζί;

Δε μπορούσα να καταλάβω τι είχε στο μυαλό της αλλά δεν έμοιαζε με πλάκα. Μου τράβηξε τη μάσκα από το πρόσωπο για να μπορώ να τη δω. Πραγματικά αυτή η φορά δεν έμοιαζε με καμία από τις προηγούμενες. Συνήθως τέτοια ώρα θα έπρεπε να φοράει είτε τα δερμάτινα είτε τα πιο προκλητικά εσώρουχα της με τα μαλλιά πιασμένα σε τέλειο κότσο. Τώρα όμως ήταν με μια φόρμα χαχόλικη και τα μαλλιά της κάτω. Σαν να μην είχε καμία σεξουαλική διάθεση. Προφανώς διάβασε τις σκέψεις μου στην έκφραση μου.

- Όχι, δεν έχει σεξάκι σήμερα. Λοιπόν τι λες; θα άλλαζες τη σεξουαλική μας ζωή για χάρη μου;

Σήκωσα τους ώμους μου, σα να λέω... «τι να σου πω».

- Δε μου αρέσει αυτή η απάντηση. Θα με άφηνες να ελέγχω καθολικά τη σεξουαλική σου ζωή; Πότε κι αν θα κάνεις σεξ, πότε κι αν θα τον παίξεις ακόμα κι αν θα σου σηκώνεται;

«Ναι» της έγνεψα.

- Είσαι σίγουρος; Με ξαναρώτησε...

Δεν αποκρίθηκα.

- Θες να το συζητήσουμε ε; Εγώ τις έχω πάρει τις αποφάσεις μου. My way or no way, μου πέταξε με ύφος.

Έμεινα να την κοιτάζω κατάματα. Τρόμος με έπιασε στη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό. Θα με ακρωτηρίαζε; Τι μπορεί να είχε στο μυαλό της; Η στύση μου χάθηκε.

- Σαν κάτι να κατάλαβες... δε θα έχει καθόλου πλάκα αυτό που θα σου συμβεί!

Ανέκφραστος συνέχισα να την κοιτάζω στα μάτια.

- Ωραία θα σου λύσω τη μπάλα αλλά αν φωνάξεις θα γίνει χαμός. Εντάξει;

Μόνο με τα μάτια, εντελώς απρόθυμα της έγνεψα ναι. Μου έβγαλε τη μπάλα από το στόμα.

- Λοιπόν τι έχεις να πεις;

- Τι έχεις σκοπό να κάνεις;

- Θέλω να σε τιμωρήσω για όλα τα συναισθήματα που μου προκάλεσες εκείνη την ημέρα.

- Και περίμενες 10 χρόνια για να με δέσεις στο κρεβάτι και να με ακρωτηριάσεις τώρα που είσαι έγκυος στο δεύτερο παιδί μας;… είπα με αηδία αλλά όσο πιο ήρεμα γινόταν.

- Αυτό νομίζεις ότι έχω στο μυαλό μου; Τόσο καλά με ξέρεις; Εγώ το μόνο που πραγματικά θέλω είναι να εξασφαλίσω ότι θα μπορώ να ελέγχω το καυλί σου.

- Και πως έχεις σκοπό να πετύχεις κάτι τέτοιο δηλαδή;

- Με αυτό εδώ…

μου είπε και μου έδειξε ένα μεταλλικό πράγμα που δεν είχα ιδέα τι ήταν.

- Τι είναι αυτό πάλι; Και λύσε με να συζητήσουμε σαν άνθρωποι.

- Δία, πρώτα θα σου το βάλω και μετά θα σε λύσω. Ένας τρόπος υπάρχει να φύγεις από το κρεβάτι και αυτός είναι με το κελί στο πουλί σου. Σου είπα, έχω πάρει τις αποφάσεις μου…

κι αμέσως ήρθε με μια αλοιφή στα χέρια. Την αναγνώρισα αμέσως, ήταν η ψυκτική αλοιφή που χρησιμοποιώ σε χτυπήματα στο άθλημα μου. Έβαλε μια γενεά ποσότητα στα χέρια της και την άπλωσε στα αρχίδια και το καυλί μου. Η πρώτη αντίδραση μου στο άγγιγμά της ήταν να μου ξανασηκωθεί αλλά μετά από λίγο η αίσθηση της παγωνιάς συρρίκνωσε κάθε διάθεση για τρέλες. Όταν είδε το αναμενόμενο αποτέλεσμα με καβάλησε και έκατσε στην κοιλιά μου με την πλάτη της γυρισμένη σε εμένα. Ένιωθα να πασπατεύει αλλά δεν είχα καμιά αίσθηση για το τι έκανε. Μετά από λίγο γύρισε προς εμένα και έβγαλε μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό και πέρασε ένα στενόμακρο κλειδί.

- Αυτό είναι το κλειδί του πουλιού σου. Χωρίς αυτό δε θα έχεις ούτε εσύ αλλά ούτε καμία άλλη, πρόσβαση στο πουλί σου. Κι αν δεν είσαι καλό παιδί δεν πρόκειται να το ξαναδείς.

Δε φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο ερεθιστικό όλο αυτό. Κοντεύω να τελειώσω. Σηκώθηκε, κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο της και έκατσε πάνω στο πρόσωπο μου. Εγώ ένιωθα ένα κύμα να με καίει από μέσα. Μετά από 3 απανωτούς οργασμούς έπεσε στο πλάι.

- Σε ευχαριστώ μωρό μου. Από εδώ και πέρα θα μπουν κάποιοι κανόνες αν θες κι εσύ κάποια στιγμή στο μέλλον να τελειώσεις.

- Και πότε έχεις σκοπό δηλαδή να με ελευθερώσεις;

- Δεν ξέρω, τώρα θα δούμε πόσο θα σου ταιριάξει αυτό το κελί και αν το μέγεθος είναι σωστό και μετά βλέπουμε. Το πιθανότερο είναι να είναι το δώρο για τα γενέθλια σου.

- Τι; Μα τα γενέθλια μου είναι την πρωτοχρονιά! Να σου θυμίσω ότι έχουμε 2 Αυγούστου;

- Δεν ξέρω ίσως αν με φτιάξει η ιδέα μπορεί να σε αφήσω να με σκίσεις για τα γενέθλια μου τον Οκτώβριο. Να ξέρεις ότι δε θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να μου αποδείξεις ότι αξίζει να σε ελευθερώσω.

Κι έτσι βρέθηκα "αιχμάλωτος" της αγαπημένης μου. Αυτή ήταν η πρώτη επαφή με αυτό το παιχνίδι που πραγματικά μου άλλαξε εντελώς τη ζωή.




Copyright protected OW ref: 181577



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.