Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Διαβάζω καιρό το site και καυλώνω με τις ιστορίες που διαβάζω εδώ μέσα και για αυτό αποφάσισα να κοινοποιήσω κι εγώ μια δυο ιστορίες. Είμαι 22 χρόνων, όμως, η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν 5 χρόνια, στα 17 μου, όταν έκανα και την πρώτη φορά σεξ με μια κοπέλα που μέχρι εκείνη την στιγμή ήμασταν μόνο φίλοι.

Εγώ είμαι σχετικά εμφανίσιμος θα έλεγα, πολύ ψηλός, ξανθός, αδύνατος, με λίγη κοιλίτσα (αυτή που έχουμε εμείς που αποφεύγουμε την άθληση), ενώ εκείνη μια καύλα σκέτη. Μελαχρινή, κανονικού αναστήματος, με μικρό στητό βυζί που είχε δύο ρώγες για φάγωμα και μια κωλάρα που τη βλέπεις και θέλεις να τη σκίσεις. Πάντα της έλεγα για να την πειράξω ότι θέλω να πηδηχτούμε, όμως εκείνη την ημέρα το κάναμε κιόλας.

Ήταν από αυτές τις ημέρες του καλοκαιριού που διαβάζαμε για τις εξετάσεις του Λυκείου και φανταζόμασταν την ώρα που θα τελειώναμε το σχολείο για να γλιτώσουμε από αυτές (που να ξέραμε;). Οι καύλες χτυπούσαν κόκκινο από τη ζέστη και το διάβασμα και τον κάναμε, άλλοι λίγο κι άλλοι πολύ, λάστιχο. Εγώ ήμουν πολύ καλός στα αρχαία και της είχα υποσχεθεί ότι θα τη βοηθούσα με το διάβασμα, μιας που αυτήν ήταν θετική. Έτσι, λοιπόν, ερχόταν σπίτι μου για διάβασμα με κάτι σορτσάκια καυλωτικά και κάτι τιραντέ μπλουζάκια. Μόνο όρεξη για αρχαία δεν είχα. Είχα κλέψει και μια δυο καπότες από το μεγαλύτερο αδερφό μου κάποια στιγμή που είχε έρθει από την πόλη που σπούδαζε και απλώς έψαχνα τον κατάλληλο τρόπο να γίνει.

Μια μέρα που έλειπαν οι δικοί μου και είχα ραντεβού με τη Γ σπίτι μου, τον έπαιζα στο μπάνιο για να είμαι πιο χαλαρός. Πριν προλάβω να χύσω χτυπάει το κουδούνι. Ήταν η Γ που είχε έρθει νωρίτερα. Άντε να κρύψω τις καύλες μου τώρα με το σορτσάκι. Έκανα το κλασικό κόλπο που τον κολλάς στην κοιλία σου και τον κρατάει το σορτσάκι ενώ καμπουριάζεις και λίγο για να καλύπτει η μπλούζα το εξόγκωμα. Σκέτη καύλα ήταν πάλι κι εγώ δεν άντεχα και πολύ. Ήξερα ότι είχε κάνα εξάμηνο που είχε χωρίσει και ότι ψαχνόταν γενικά για φάσεις χωρίς δεσμεύσεις. Έτσι που καθόμασταν δίπλα δίπλα πήρα το θάρρος, ενώ το καυλί μου πήγαινε να σπάσει, να τη φιλήσω. Εκείνη τραβήχτηκε και ενώ νόμιζα ότι δεν ήθελε και θα το έκοβε είπε ένα "επιτέλους".

Αρχίσαμε να φασωνόμαστε σαν καυλωμένα 17χρονα που ήμασταν και την πήρα να καθίσει πάνω μου. Της χάιδευα την κωλάρα και έβαζα τα χέρια μου μέσα από τα μπατζάκια της για να χουφτώσω την κωλομέρια της, ενώ την έγλειφα στο λαιμό. Άρχισα να της βγάζω τη μπλούζα και εκείνη έβγαλε αμέσως το σουτιέν της για να με διευκολύνει. Έπεσα με τα μούτρα στις ρώγες της και χούφτωνα να τα βυζιά της. Δεν άντεξα και έχυσα επί τόπου. Ντράπηκα αρκετά είναι η αλήθεια αλλά εκείνη ως πιο έμπειρη με έκανε να το ξεπεράσω γιατί μου είπε πως ήταν ευκαιρία να απαλλαγούμε από τα περιττά ρούχα μας. Γδυθήκαμε και έπαθα την πλάκα μου με τη μουνάρα της. Δάχτυλο είχα ξαναβάλει στην πρώην μου, αλλά τέτοιο μουνί πρώτη φορά έβλεπα. Εκείνη καθόταν στην καρέκλα και εγώ στα γόνατα να τη δαχτυλώνω, όταν μου ζήτησε να τη γλείψω.

Δεν το είχα ξανακάνει και οι τσόντες αποδείχθηκαν ο χείριστος δάσκαλος, μιας που επέδειξα παραπάνω ζήλο από τον απαιτούμενο. Τα υγρά της όμως είχαν τέλεια γεύση και εμένα ο πούτσος μου ήταν πάλι όρθιος. Τότε έβγαλα από το συρτάρι τη μία καπότα και με βοήθησε να τη φορέσω. Ήξερα ότι αν την έβαζα να μου πάρει πίπα θα έχυνα ξανά αστραπιαία και δεν ήθελα να "ρεζιλευτώ".

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, εκείνη από κάτω κι εγώ από πάνω και μπήκα σιγά σιγά μέσα της. Η πιο ωραία αίσθηση που είχα νιώσει ως τότε. Υγρό και ζεστό. Μπαινόβγαινα κάποια ώρα λίγο μονοκόμματα, μέχρι που συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κουνάω κυρίως τη μέση μου. Άρχισα να επιταχύνω γιατί μου άρεσε πολύ αυτό που ένιωθα και έβλεπα και στο πρόσωπό της πως και η Γ το απολάμβανε.

Βγήκα και τη γύρισα στα τέσσερα. Ήθελα σαν τρελός να βλέπω την κωλάρα της. Χώθηκα πάλι μέσα και άρχισα να μπαινοβγαίνω πάλι άγαρμπα (το άγαρμπα τώρα το συνειδητοποιώ, τότε ένιωθα σαν πορνοστάρ). Όταν το βρήκα, μου έλεγε να πηγαίνω όλο και πιο γρήγορα και εγώ το έκανα. Την άκουγα να βογκάει και το ευχαριστιόμουν κι εγώ.

Βγήκα από μέσα της και ξάπλωσα. Μου έβγαλε την καπότα και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Πολύ ωραία μου είχε φανεί. Μου έγλειφε τα αρχίδια μου και τα ένιωθα να πρήζονται από καύλα. Προσπαθούσε να πάρει όλο το καυλί μου (περίπου 17 εκατοστά και χοντρό) στο στόμα της αλλά πνιγόταν. Της είπα ότι σε λίγο θα έχυνα αλλά δεν τον έβγαλε από στόμα της. Αγκάλιαζε με τα χείλη της το πουτσοκέφαλο και μου τον έπαιζε σαν τρελή. Σε λίγο είχα χύσει όλη μου την καύλα στο στόμα της.

Πηδηχτήκαμε αρκετές φορές από τότε, με την τελευταία φορά να γίνεται το καλοκαίρι. Έγραψε ένα τίμιο 14 στα Αρχαία και ένα τιμιότατο 20 στη σεξουαλική μου ζωή.

ΥΓ: Συγγνώμη για την έκταση, ελπίζω να μην κούρασα.

ΥΓ2: Η βοήθειά της να ξεπεράσω το άγχος και την ντροπή που ένιωθα που έχυσα πιο νωρίς μόνος μου, με έκανε να καταλάβω πόσο σημαντικό είναι η πρώτη φορά να γίνεται με μια κοπέλα που έχεις καλή επικοινωνία μαζί της. Οπότε μάγκες μη βιάζεστε!
Copyright protected OW ref: 181526Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.