Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η τσιγγάνα και η μικρή αδελφή της (1ο μέρος)

Πήγα στο μπάνιο να πλυθώ και έφτιαξα και το μακιγιάζ μου. Ήρθε από πίσω μου, με αγκάλιασε και μου φιλούσε τον λαιμό. Μου χάιδευε τα βυζάκια και το μουνάκι γλυκά και απαλά. Τον έβλεπα στον καθρέφτη και καύλωνα κι εγώ. Σήκωσε τον πούτσο του, τον ακούμπησε στην πλάτη μου και κόλλησε πάνω μου.

- Μωρό μου, του είπα, δε σου πέφτει με τίποτα;…

και γέλασα. Γύρισα έβαλα τα χέρια μου στο λαιμό του και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ενώ ο πούτσος του έτριβε την κοιλιά μου. Με κοίταξε και μου λέει:

- Είμαι πολύ καυλωμένος μαζί σου μωρό, με καυλώνεις, είσαι πολύ όμορφη και τα μάτια σου είναι υπέροχα.

Με έπιασε από τη μέση και με έβαλε να κάτσω πάνω στον πάγκο. Άρχισε να μου γλείφει το μουνάκι και καύλωσα πολύ. Του έπιασα το κεφάλι.

- Ναι μωρό μου, καυλώνω, ναι…

Μου το έγλειφε και έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου. Έτριψε για λίγο τον πούτσο του στο μουνάκι μου, τον κάρφωσε μέσα και άρχισε να μου το γαμάει γλυκά στην αρχή και μετά με δύναμη. Άρχισα να ουρλιάζω από την καύλα.

- Σκίσε με, γάμα με καυλιάρη μου!

Τον έβγαλε και άρχισε να μου τον τρίβει στην κωλοτρυπίδα.

- Σιγά σιγά μωρό μου, μη με πονέσεις, δεν το έχω ξανακάνει έτσι.

Έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα και να τη σαλιώνει καλά με το δάχτυλό του. Μετά μου έβαλε το κεφαλάκι του πούτσου του λίγο μέσα και σιγά σιγά άρχισε να μου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα. Τι καύλα ήταν αυτή; Μου είπε να παίζω με το μουνάκι μου όσο αυτός μου ξέσκιζε τον κώλο μου και άρχισα να παίζω με το μουνί μου. Είχα βάλει και δύο δάχτυλα μέσα και το έπαιζα σαν τρελή. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και γρήγορα ενώ με τον αντίχειρα έπαιζε την κλειτορίδα μου και άρχισα να χύνω και να φωνάζω:

- Χύνω μωρό μου, χύνω…

- Ναι μωρό μου, λέει αυτός. Χύσε θα σε χύσω κι εγώ μέσα στον κώλο.

Άρχισε να με χύνει κι αυτός μέσα στην κωλοτρυπίδα. Με πήρε αγκαλιά, με έβαλε μέσα στο Τζακούζι και το έβαλε μπρος. Άρχισα να τρέμω από καύλα με τα κύματα του νερού που με χτυπούσαν από παντού. Έφυγε και γύρισε με ποτήρια σαμπάνια, μου έδωσε ένα ποτήρι και έκατσε απέναντι, άναψε ένα τσιγάρο και σήκωσε το ποτήρι του.

- Στο όμορφό μου κορίτσι είπε και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια.

- Στον καυλιάρη μου… είπα και γέλασα.

- Δεν είμαι καυλιάρης, εσύ με κάνεις έτσι.

- Σήμερα περνάω πολύ όμορφα και είσαι εσύ η αιτία. Δε θέλω να φύγω από δω.

- Μπορούμε να μείνουμε άλλη μια μέρα αν θέλεις…

μου είπε και πήρε από το κινητό στη ρεσεψιόν και το κανόνισε. Μετά πήρε το πόδι μου, το έβαλε στο στόμα του και άρχισε να μου το γλείφει από κάτω όλο και μετά τα δάχτυλα ένα-ένα. Τα έβαζε στο στόμα και τα έγλειφε και μετά το άλλο μου πόδι. Μου άρεσε πολύ. Μετά έβαλε το πόδι μου πάνω στο σκληρό του πούτσο και άρχισε να τον χαϊδεύει με το πόδι μου. Το άφησε και άρχισε να πίνει και να καπνίζει. Εγώ έβαλα και το άλλο μου πόδι στον πούτσο του και άρχισα να του παίζω τον πούτσο με τα πόδια. Έγειρε το κεφάλι του πίσω και απολάμβανε. Ξαφνικά σηκώθηκε όρθιος. Σήκωσα τα πόδια μου και του τον παίζω αργά. Έβλεπα την καύλα στο πρόσωπό του. Ξαφνικά μου έπιασε τα πόδια από τους αστραγάλους και άρχισε να τα ανεβοκατεβάζει πάνω στον πούτσο του γρήγορα και να μου λέει:

- Ναι μωρό μου, θα χύσω, με έχεις καυλώσει πολύ!

- Ναι, χύσε, δώσε μου τα χύσια σου…

και άρχισε να χύνει πάνω μου, στα βυζιά μου, στην κοιλιά μου και τα πόδια μου. Σηκώθηκα και άρχισα να του γλείφω τον πούτσο και να τού παίρνω όλα τα χύσια στο στόμα.

- Μωρό μου λέει ήσουν σκέτη καύλα.

Ξάπλωσε στο τζακούζι και με πήρε στην αγκαλιά του. Μου έδινε να πίνω σαμπάνια και με χάιδευε σε όλο μου το κορμί.

- Μωρό μου, του λέω, θα με καυλώσεις πάλι και μετά θα πρέπει να με ξαναγαμήσεις, μπορείς;

Γέλασε.

- Δε χρειάζεται προσπάθεια μωρό μου, μόνο που σε βλέπω μου σηκώνεται…

και μου πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στον καυλωμένο του πούτσο. Άρχισα να του τον παίζω σιγά σιγά.

- Μπορώ να σου τον παίζω και να σου τον γλείφω όλη μέρα καυλιάρη μου και να με χύνεις συνέχεια, με καυλώνεις πάρα πολύ μωρό μου.

- Κι εσύ με καυλώνεις…

μου είπε καθώς έπαιζα με το καυλί του κι αυτός με το μουνάκι μου. Αρχίσαμε να καυλώνουμε πάλι.

- Πάμε μωρό να πιούμε ένα ποτό στο μπαρ, αφού θα μείνουμε άλλη μια μέρα;

«Ναι» μου λέει, ντυθήκαμε και κατεβήκαμε κάτω. Μας βάλανε ποτά και κάτσαμε στο μπαρ. Σκύβω στο αυτί του και του λέω σιγά να μη μας ακούσουν.

- Κάνεις μωρό μου το καλύτερο γλειφομούνι στον κόσμο.

Μου έκανε νόημα με το δάχτυλο να σκύψω, και μου λέει στο αυτί.

- Κι εσύ μου έκανες το καλύτερο τσιμπούκι.

Άπλωσα το χέρι μου, το έβαλα πάνω στον πούτσο του και άρχισα να τον χαϊδεύω. Εκείνος έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου και άρχισε να το χαϊδεύει. Τον κοίταξα στα μάτια και του λέω:

- Τι λες μωρό μου; Πάμε να πηδηχτούμε και να ξεσκιστούμε πάλι;

Μου έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα και φιληθήκαμε καυλιάρικα. Μου χάιδεψε την πλάτη τρυφερά. Κοιταζόμασταν στα μάτια με καύλα μέχρι να τελειώσουν τα ποτά μας και μετά σηκωθήκαμε να φύγουμε. Στο ασανσέρ με γύρισε με το πρόσωπο στον καθρέφτη και έβαλε τα χέρια μου ένα δεξιά και ένα αριστερά. Έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου και άρχισε να μου το χαϊδεύει λέγοντας:

- Κοίτα μωρό τι μου έκανες πάλι…

και πιάνοντας το χέρι μου το έβαλε πάνω στον τεράστιο πούτσο του.

- Μωρό μου, του λέω, έχεις καυλώσει πολύ εσύ… και γέλασα. Να σου πάρω μια πίπα;

- Σε λίγο μωρό μου!

Φτάσαμε και μπήκαμε στη σουίτα. Μόλις έκλεισε την πόρτα με κόλλησε με την πλάτη στην πόρτα. Έσκυψε, έβγαλε το κιλοτάκι μου και άρχισε να μου γλείφει το μουνί. Μου έγλειφε την κλειτορίδα και είχε ένα δάχτυλο στο μουνάκι μου και ένα στην κωλοτρυπίδα μου. Ήμουν έτοιμη να χύσω.

- Ναι μωρό μου, θα χύσω, έχω καυλώσει πολύ!

- Χύσε, χύσε με στο στόμα!

Άρχισε το μουνάκι μου να χύνει και να φωνάζω:

- Ναι μωρό μου, χύνω… και το μουνάκι μου άρχισε να χύνει σαν τρελό.

- Μωρό μου, λέει, θέλω να χύνεις συνέχεια.

- Κι εγώ μωρό μου θέλω να χύσεις…

του λέω και τον έβαλα με την πλάτη του στην πόρτα. Έσκυψα και έβγαλα έξω το καυλί του και άρχισα την πίπα. Του έγλειφα τον πούτσο, τον έβαζα και τον έβγαζα στο στόμα μου και του τον έπαιζα. Του έγλειφα τ’ αρχίδια, τον πούτσο του και λίγο παραπάνω, το κεφαλάκι του πούτσου του. Αναστέναζε και φώναζε από καύλα μέχρι που άρχισε ο πούτσος του να χύνει και να με γεμίζει με τα καυτά του χύσια παντού. Άρχισα να γελάω.

- Μωρό μου, του λέω, ακόμα δε μπήκαμε στο δωμάτιο. Πάμε παραμέσα;

«Εντάξει…» μου λέει και γέλασε κι αυτός. Κάτσαμε στο τραπέζι και πίναμε σαμπάνια.

- Μωρό μου, του λέω, είδα κάτι αρωματικά λάδια στο μπάνιο.

- Ναι.

- Θέλω, του λέω να μου κάνεις μασάζ με τα λάδια αυτά.

Με παίρνει αγκαλιά και με βάζει πάνω στο τραπέζι γυμνή, έφερε τα λάδια και άρχισε να μου τα βάζει στο σώμα μου και να με τρίβει παντού, στην πλάτη και στον κώλο. Μου έτριβε και την κωλοτρυπίδα μου και άρχισα να καυλώνω. Το κατάλαβε και με γύρισε αλλιώς. Άρχισε να μου γλείφει τις ρώγες και να μου κάνει απαλό μασάζ στο μουνάκι.

- Αχ μωρό μου, του λέω, πόσο με καυλώνεις.

Άρχισε να μου κάνει μασάζ στο μουνάκι και να παίζει με την κλειτορίδα μου. Δεν άντεξα άλλο, άρχισα πάλι να χύνω σαν τρελή.

Μετά έβαλα αυτόν να ξαπλώσει, του άλειψα τον πούτσο με λάδι και άρχισα να του κάνω μασάζ στο καυλί του και του τραβούσα μαλακία. Έβαλα λίγο λάδι ακόμα πάνω στον πούτσο του, συνέχισα να του τον παίζω και έβλεπα την καύλα στο πρόσωπό του. Άρχισα να του γλείφω το πουτσοκέφαλό του και του τραβούσα μαλακία. Καύλωνε πολύ.

- Μωρό μου χύσε με…

του λέω και άρχισε να με χύνει και να με γεμίζει χύσια.

Προσεχώς θα ξεπαρθενιάσουμε και την αδελφούλα μου.

Συνεχίζεται…
Copyright protected OW ref: 181524Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.