Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήταν Δευτέρα βραδάκι και ήμουν απασχολημένος με ένα online διαδικτυακό παιχνίδι στον υπολογιστή. Δεν θα αναφέρω ότι έχω τον πιο τέλειο παίκτη στο σέρβερ, αλλά είναι ο μοναδικός (από τους αρκετούς που έχω) "ντυμένος" με τον καλύτερο εξοπλισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Επίσης μέσα από το παιχνίδι είναι ευκαιρία να μιλήσω με δύο φίλες μου, που ζουν στο εξωτερικό.

Είχαμε κανονίσει "επιδρομή" στον μέγιστο βαθμό δυσκολίας (όπου πέφτουν και τα καλά αντικείμενα σαν επιβράβευση νίκης). Παραδόξως φτάσαμε στον τελευταίο αρχηγό σχετικά γρήγορα για επιδρομή με τυχαία άτομα. Τη στιγμή που ο επικεφαλής εξηγούσε την τακτική για το πώς να ρίξουμε το boss, χτυπάει το κουδούνι. Επειδή εγώ ήξερα τη δουλειά μου, ανήγγειλα ένα afk (away from keyboard) για πέντε λεπτά και πήγα να ανοίξω.

Στην εξώπορτα βρέθηκα προ εκπλήξεως. Η Όλγα (μια κοπέλα που έχω περιγράψει σε παλιότερη ιστορία) στεκόταν μπροστά και μου χαμογελούσε. Φορούσε τζιν παντελόνι, πουλόβερ και μπουφάν. Στο χέρι της κρατούσε ένα μικρό σακίδιο.

- Καλησπέρα και καλή χρονιά, μου είπε.

- Καλησπέρα! Επίσης καλή χρονιά. Πέρασε, απάντησα και έκανα στην άκρη για να μπει.

Η Ίρμα που καθόταν στο σαλόνι πλησίασε προς το μέρος της. Είδα την Όλγα να πισωπατάει και τους ώμους τις να σφίγγονται. Έκανα τις απαραίτητες συστάσεις με το σκυλί μου και βεβαίωσα την Όλγα ότι δεν πειράζει κάποιον ή κάποια που την έβαλα ο ίδιος να μυρίσει. Έπειτα της έκανα ένα κομπλιμέντο για τα μαλλιά της. Από μακριά ράστα που τα είχε την πρώτη φορά που είχαμε γνωριστεί, τώρα τα είχε κόψει σε περίπου δέκα με δεκαπέντε πόντους και τα είχε φτιάξει "κοτσιδάκια".

- Είμαι απασχολημένος, της είπα στα γρήγορα με ανυπομονησία στη φωνή μου. Αν θες έλα στο δωμάτιο.

Με ακολούθησε και είδε τον υπολογιστή ανοιχτό. Της έκανα νόημα να καθίσει, καθώς πήρα θέση και πληκτρολόγησα ότι είμαι πίσω. Η τακτική ανάλυση της επερχόμενης μάχης είχε τελειώσει και ετοιμαζόμασταν για την τελική μάχη. Πήρα ένα τσιγάρο από αυτά που είχα στρίψει και το άναψα. Καθώς ο επικεφαλής έκανε το ready check, η Όλγα με ρώτησε για το παιχνίδι. Της είπα ότι θα της εξηγήσω μόλις τελειώσω.

- Χαίρε φάρδος αμέτρητο, είπα στα ελληνικά μπροστά στο μικρόφωνο.

Το τελευταίο boss είχε πέσει με την πρώτη προσπάθεια και εγώ μαζί με δύο άλλους από τους δώδεκα ήμασταν ζωντανοί. Είχα κάνει το τελικό χτύπημα. Περιμέναμε πέντε περίπου λεπτά να αναστηθούν όλοι και να τρέξουν στη θέση που βρισκόμασταν. Σε αυτό το χρόνο εξήγησα στην Όλγα για το παιχνίδι. Δε φάνηκε να την ελκύει, αλλά δεν με ένοιαξε. Η ώρα του loot (ο θησαυρός που αντιστοιχεί στον καθένα μετά τη νίκη) ήρθε. Φυσικά μου έπεσε εξοπλισμός που ήδη είχα και τον πάσαρα αμέσως στη φίλη μου την Κυριακή που της έλειπε. Αρκετά άτομα από την επιδρομή με παρακάλεσαν και με δελέασαν με χρήματα του παιχνιδιού, αλλά προτεραιότητα έχει η φίλη μου. Στη συνέχεια χαιρέτησα και έκανα Log out.

- Έκανες σαν παιδί, είπε η Όλγα.

- Έχω ένα παιδί μέσα μου, ανταπάντησα.

- Ήθελα να βρεθούμε εδώ και καιρό, αλλά δεν τα κατάφερα λόγω καραντίνας.

Την κοίταξα στα σκούρα καστανά της μάτια. Είχα καταλάβει ότι στο μικρό σακίδιο είχε τα απαραίτητα για διαμονή μιας ή δύο ημερών. Μετά από τη νίκη στο παιχνίδι οι ενδορφίνες και οι ντοπαμίνες είχαν εκλυθεί σε περίσσεια.

- Έκανες αυτό που σου είχα πει;

Χαμογέλασε και έγνευσε θετικά.

- Ναι! Έβαζα ένα δάχτυλο στο κωλαράκι μου και περπατούσα για δέκα λεπτά με αυτό χωμένο μέσα...

Την είδα να παίρνει βαθιά ανάσα και μόνο στη σκέψη καθώς συνέχισε να μιλάει...

- Και πάντα κατέληγα να μαλακίζω το μουνάκι μου και να χύνω δυνατά. Μετά από μερικές ημέρες έβαζα και δεύτερο δάχτυλο. Δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο απίστευτη καύλα ένοιωθα.

- Μπορώ να φανταστώ, απάντησα χαμογελώντας.

Όσο η Όλγα περιέγραφε τι έκανε, ένοιωσα την πούτσα μου να πρήζεται.

- Ιανέ;

- Ναι;

- Γιατί δεν έχεις κάποια σχέση;

- Είχα παλιότερα...

Είδε που κατέβασα το βλέμμα μου.

- Δεν ξέρω τι έχουμε μεταξύ μας, μου είπε. Αλλά... με έκανες γυναίκα. Με βοήθησες να ανακαλύψω τη σεξουαλικότητα μου.

- Όλγα;…

Σηκώθηκα και έπιασα τα χέρια της κοιτώντας την στα μάτια. Περίμενε να ολοκληρώσω την πρότασή μου. Έδωσα συγκαταβατικό τόνο στη φωνή μου.

- Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι πως οι δυο μας δεν έχουμε μέλλον σα ζευγάρι. Μου αρέσεις, αλλά ήμουν ο πρώτος σου. Και εσύ έχεις το μέλλον μπροστά σου, ενώ εγώ κοιτώ το παρελθόν. Αν ήρθες εδώ με την ελπίδα...

- Όχι, με διέκοψε. Το σκέφτηκα αυτούς τους μήνες. Αλλά οι καύλες που ένοιωθα κάνοντας αυτό που μου πρότεινες ήταν απίστευτες. Συν τοις άλλοις, έκανες την πρώτη μου φορά μαγική. Μίλησα με φίλες μου. Η πρώτη τους φορά δεν ήταν τόσο καλή. Όλες πόνεσαν γιατί τα αγόρια ήταν άγαρμπα.

- Τι αποφάσισες;

- Μέχρι να βρω κάποιον... θέλω να είμαι μαζί σου. Εξ' άλλου μου είχες τάξει να μου πάρεις όλη την παρθενιά.

Η φωνή της έτρεμε και η ίδια ανάσαινε βαθιά.

- Με έκανες γυναίκα, συνέχισε. Μου πήρες την παρθενιά από το μουνάκι μου και από το στόμα...

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σκέψη της. Τα χείλη μας ανταμώσανε σε ένα φιλί. Οι γλώσσες μας βρέθηκαν να χορεύουν πότε στο ένα στόμα και πότε στο άλλο. Τα χέρια μας άρχισαν να αφαιρούν ρούχα εκατέρωθεν. Δυο λεπτά αργότερα ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και γυμνοί. Το διαμέρισμα μπορεί να ήταν κρύο, αλλά τα σώματά μας εξέπεμπαν τεράστια θερμότητα. Βρέθηκα να ταλανίζω τις καυλωμένες σοκολατένιες ρώγες του μέτριου στήθους της με τα χείλη μου, ενώ δυο δάχτυλα μου ήταν μέσα της. Η πούτσα μου, στητή σαν παλούκι σκαμπίλιζε τα μπούτια της.

Το στόμα μου χάραξε ένα καυτό μονοπάτι από τα στήθη προς την κλειτορίδα της. Η Όλγα αναστέναζε με καύλα. Τα υγρά έτρεχαν από μέσα της όταν η γλώσσα μου αντικατέστησε τα δάχτυλα. Σχεδόν αμέσως έβαλα το δείκτη μου στον κώλο της, που το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα.

- Βάλε κι άλλο, βόγκηξε η Όλγα.

Ο μέσος ακολούθησε τον δείκτη. Το χέρι της κατέβηκε και άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της ξέφρενα. Ο κόλπος της συσπάστηκε.

- Θα χύσω...

Πραγματικά μισή ανάσα αργότερα το στόμα μου γέμισε με τα υγρά της, καθώς εκείνη συνέχισε να τρίβει με μανία την κλειτορίδα της κι εγώ να της γαμάω το κωλαράκι με τα δάχτυλα μου.

- Αχ! Ναι!

Η Όλγα βογκούσε από καύλα. Η λεκάνη της κουνιόταν σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Ξαφνικά ένοιωσα τα πόδια της να τρέμουν δυνατά.

- Κατουριέμαι… φώναξε με φόβο αλλά και καύλα...

- Όχι μωράκι μου, απάντησα ξέπνοα. Χύνεις!

Επιτάχυνα το γαμήσι με τα δάχτυλα και άρχισα να γλείφω τα εξωτερικά μουνόχειλα και την κλειτορίδα της. Πίδακες από καυτό μουνόχυμα εκλύθηκαν από το μουνάκι της και ψέκασαν το λαιμό και το στέρνο μου. Τα μάτια της Όλγας γούρλωσαν καθώς τραβήχτηκα για να δει τι ακριβώς της συνέβαινε. Το χέρι μου ενωμένο με το δικό της έτριβαν την κλειτορίδα. Τα πόδια της είχαν χάσει κάθε έλεγχο και έτρεμαν μόνα τους ανεξέλεγκτα. Η λεκάνη της ανεβοκατέβαινε καθώς και οι κοιλιακοί της. Το στήθος της είχε φουσκώσει και οι ρώγες της ήταν καυλωμένες όσο δεν πάει. Η ίδια συνέχιζε να εκτοξεύει πίδακες από χύσια πάνω μου και να παίρνει γρήγορες κοφτές ανάσες. Το θέαμα ήταν απίστευτο.

Δεν άντεξα! Έβγαλα τα δάχτυλα από τον κώλο της και μπήκα μέσα της. Ο πούτσος μου εισχώρησε βαθιά μέσα στο μουνάκι της χωρίς αντίσταση. Και με το που μπήκα μέσα της, άρχισε να συσπάται ο κόλπος της εκ νέου.

Η Όλγα άρχισε να κραυγάζει δυνατά και άναρθρα. Η πούτσα μου πότε κολυμπούσε μέσα της και πότε σφιγγόταν. Βγήκα από μέσα της και τη γύρισα. Τοποθέτησα τη βάλανο στην τρυπούλα του κώλου της και έσπρωξα σιγά σιγά. Αναστέναξε, αλλά δε διαμαρτυρήθηκε. Την έπιασα από τη μέση και την ανασήκωσα για να έρθουμε σε ευθεία γραμμή. Μετά από λίγο όλο το μήκος της πούτσας μου ήταν σφηνωμένο μέσα στον κώλο της.

Η Όλγα συνέχιζε να αναπνέει γρήγορα και να βογκάει με βραχνή φωνή. Το χέρι της είχε πάει στο μουνάκι της. Το κεφάλι της γύρισε προς το μέρος μου και με κοίταξε.

- Γάμα με!

Άρχισα να κινούμαι μέσα της αργά, μέχρι να με συνηθίσει, αλλά η Όλγα μου φώναξε να κάνω πιο γρήγορα. Την έπιασα καλά από τη μέση και άρχισα να της τρυπάω το κωλαράκι με ταχύτητα. Νέα υγρά εκτοξεύθηκαν από το μουνί της στα σεντόνια του κρεβατιού και πάνω μου. Η καύλα μου επίσης είχε φτάσει στα ύψη.

- Θα χύσω στο πανέμορφο κωλαράκι σου, δήλωσα...

Με λάγνο βλέμμα έδειξε πως συμφωνεί. Μερικά σπρωξίματα αργότερα εκτόξευα το σπέρμα μου μέσα της. Έπεσα πάνω της προσπαθώντας να ανασάνω. Τραβήχτηκα αργά καθώς τα χύσια μου έτρεχαν από τον κώλο της.

- Με γέμισες, μου είπε καθώς ξάπλωσε στο κρεβάτι.

Πήγα στο γραφείο, πήρα ένα στριμμένο τσιγάρο και το άναψα. Κοίταξα προς το μέρος της. Το σοκολατένιο δέρμα της ήταν ιδρωμένο και τα πόδια της που και που έτρεμαν από μόνα τους. Είχε ένα χαμόγελο στα χείλη καθώς με κοιτούσε.

- Αυτό ήταν squirting;… με ρώτησε.

- Ναι!

- Δεν μου είχε ξανασυμβεί.

- Ίσως χρειαζόσουν τις κατάλληλες συνθήκες… απάντησα καθώς ρουφούσα την πολύτιμη νικοτίνη μέσα μου.

- Νομίζω θα ξεκουραστώ λιγάκι, είπε και έκλεισε τα μάτια της.

Τη σκέπασα με πάπλωμα και κουβέρτα και πήγα να ανάψω τα καλοριφέρ. Όταν γύρισα κοιμόταν μακάρια. Άναψα θερμοσίφωνα και έκανα μπάνιο. Παρήγγειλα πίτσα και αφού ήρθε την ξύπνησα.

Με φίλησε στο στόμα και με βοήθησε να αλλάξουμε σεντόνια. Κατόπιν φάγαμε κι εκείνη πήγε στο μπάνιο για να πλυθεί. Το υπόλοιπο της βραδιάς το περάσαμε ξαπλωμένοι και ενωμένοι. Η Όλγα έβαλε τα δυνατά της για να με ευχαριστήσει. Μου είπε πως ήθελε να ανταποδώσει τους φοβερούς οργασμούς που της έδωσα. Την πήρα από μπρος και από πίσω τρεις φορές, αλλά τελείωνα πάντα στο στόμα της με τη δικαιολογία να μην λερώσω. Του κάκου όμως! Οι βρυσούλες της είχαν ανοίξει και έχυνε δυνατά με αποτέλεσμα να αλλάξουμε ξανά σεντόνια πριν κοιμηθούμε αγκαλιά.
Copyright protected OW ref: 181480Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.