Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Για ευνόητους λόγους δε θα αναφερθώ με πραγματικά ονόματα. Η ιστορία έγινε πριν από 5 χρόνια.

Στα 30 μου δούλευα σαν φύλακας σε κλειστό αθλητικό χώρο. Εκεί έκαναν προπονήσεις και ομάδες βόλεϊ. Σε μία από αυτές ήταν και η Σούλα. Βέβαια ήταν μόλις 19 ετών, μια ηλικία που δύσκολα θα κάνει κάτι σεξουαλικό με έναν τόσο μεγαλύτερο άντρα. Παρ’ όλα αυτά λόγω της καθημερινής επαφής με όλη την ομάδα, αναπτύχθηκε μια σχέση φιλική. Ακολουθούσα την ομάδα στους αγώνες και γενικά τα κορίτσια με είχαν δεχτεί στην ομάδα τους.

Το καλοκαίρι του 2016 και ενώ είμαι σπίτι και χαζεύω σε γνωστό social media, μου έρχεται μήνυμα από την Σούλα. Στο μήνυμα έγραφε:

"Τέτοιο καυλί δεν έχω ξαναδεί. Θέλω να με γαμήσεις πάλι όπως χθες. Να σε νιώσω να τελειώνεις μέσα μου"

Τα έχασα. Στο καπάκι μου έρχεται νέο μήνυμα. "Συγνώμη λάθος. Σε άλλον πήγαινε. Πόσο ντρέπομαι. Τι γνώμη θα έχεις σχηματίσει για μένα"

Της απαντάω ότι όντως με ξάφνιασε, αλλά δεν είναι κακό αυτό που έγραφε και ότι είναι κάτι το φυσιολογικό. Με τα πολλά εκείνο το βράδυ μιλήσαμε σχεδόν μέχρι το πρωί. Είπαμε πολλά μέχρι που φτάσαμε να κάνουμε και sexting. Την επόμενη μέρα τα ίδια. Αυτό γινόταν για καμιά βδομάδα. Κάποια στιγμή της λέω πως θα ήθελα να το κάνουμε και κανονικά. Ότι με καυλώνει αφάνταστα και θέλω να γευτώ το τρυφερό μουνάκι της.

Με τα πολλά κανονίσαμε να βρεθούμε από κοντά όταν θα ξεκινούσαν τα μαθήματα στην σχολή της και θα ήταν σε άλλη πόλη στο διαμέρισμά της. Ο λόγος ήταν ότι επειδή μέναμε σε μικρή πόλη της επαρχίας και επειδή όλα μαθαίνονται, καλά θα ήταν να πηγαίναμε κάπου που θα ήμασταν άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Το υπόλοιπο του καλοκαιριού συνεχίστηκε έτσι. Με βιντεοκλήσεις και chat.

Έφτασε ο Σεπτέμβριος και η Σούλα έφυγε για την πόλη που σπουδάζει. Κανονίσαμε μετά από 10 μέρες να πάω κι εγώ και να περάσουμε μαζί μια βδομάδα και να κάνουμε πραγματικότητα όλα αυτά που λέγαμε 2 μήνες τώρα στο chat.

Φτάνω στο σπίτι της και με υποδέχεται φορώντας μόνο το στρινγκάκι της.
Κατευθείαν τη φιλάω και χουφτώνω τα βυζιά της. Αυτή τυλίγει τα πόδια της στην μέση μου και πηγαίνουμε προς τον καναπέ. Μου βγάζει τη μπλούζα και το παντελόνι και με αφήνει μόνο με το μποξεράκι μου. Συνεχίσουμε να φιλιόμαστε και σιγά-σιγά κατεβάζει το χέρι της και μου πιάνει την πούτσα. Με ξαπλώνει στον καναπέ και κατεβαίνει προς τα κάτω. Τον βάζει στο στόμα της και αρχίζει να τον ρουφάει. Ρουφούσε τα αρχίδια μου, με την γλώσσα της έπαιζε την τρυπούλα στο κεφαλάκι. Τον έπαιρνε όλο μέσα της. Δεν άργησα να χύσω. Τα κατάπιε με μεγάλη ευχαρίστηση. Ήρθε η ώρα να της το ανταποδώσω.

Ξαπλώνει στον καναπέ, πηγαίνω από πάνω της και της ψιθυρίζω στο αυτί ότι ήρθε η ώρα να χύσει στο στόμα μου. Φιλιόμαστε και σιγά-σιγά αρχίζω το ταξίδι πάνω στο κορμί της. Τη φιλάω στον λαιμό και κατεβαίνω προς το στήθος της. Αρχίζω να το ρουφάω, να δαγκώνω τις ρώγες της. Εναλλάξ, μια το ένα και μια το άλλο. Συνεχίζω να κατεβαίνω με τη γλώσσα μου να κάνει στάσεις στην κοιλιά της και στον αφαλό της. Φτάνω στο μουνάκι της που ήταν ήδη υγρό. Αρχίζω να ρουφάω την κλειτορίδα της και να χώνω την γλώσσα μου στην τρυπούλα της. Με απαλές κινήσεις προσπαθούσα να γευτώ κάθε σταγόνα που έβγαινε από μέσα της. Κάποια στιγμή τη νιώθω να σηκώνει την λεκάνη της και με έναν αναστεναγμό καύλας, αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο και τα υγρά της όλα έρχονται στο στόμα μου.

Αρχίζω να τρίβω την πούτσα μου πάνω στα μουνόχειλα της χωρίς να μπαίνω και ταυτόχρονα άρχισα να παίζω και πάλι με τις ρώγες της. Αυτή με μία κίνηση σπρώχνει το μουνάκι της για να βρει την πούτσα μου. Άρχισα να μπαινοβγαίνω αργά στην αρχή και σιγά σιγά να ανεβάζω την ένταση. Ήθελα τόσο πολύ να χύσω αλλά της είχα υποσχεθεί ότι την πρώτη φορά θα χύσουμε μαζί. Μετά από λίγο μου λέει ότι είναι έτοιμη. Ανεβάζω ρυθμό και σε λίγα λεπτά η υπόσχεσή μου γίνεται πραγματικότητα. Χύνουμε ταυτόχρονα.

Η καύλα μας είναι τέτοια που θέλουμε κι άλλο. Αυτή τη φορά ξαπλώνω εγώ και η Σούλα ανεβαίνει από πάνω. Με κυκλικές κινήσεις της λεκάνης της με απογειώνει. Όσο αυτή κουνιέται πάνω στον πούτσο μου, θαυμάζω τα γυμνασμένα βυζάκια της που είναι καυλωμένα. Λίγο πριν χύσω σταματάει και μου ζητάει να τελειώσω στο πρόσωπό της.

Μετά από αυτή την υποδοχή πέσαμε στο κρεββάτι γυμνοί και μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά.

Το απόγευμα ξύπνησα πρώτος. Όπως τη βλέπω γυμνή να κοιμάται, πάω πάνω από το μουνάκι της. Αρχίζω να την γλείφω και της βάζω και ένα δάχτυλο. Ακούω την ανάσα της να γίνεται πιο βάρια. Βάζω και δεύτερο. Δεν αργεί να χύσει. Σηκώνεται και μου ζητάει να κάνουμε 69. Δεν της χαλάω χατίρι.

Παίρνουμε θέση και το αμοιβαίο παιχνίδι ξεκινά. Κάποια στιγμή με το δάχτυλο μου χαϊδεύω την πίσω τρυπούλα. Όσο κάνουμε 69 το δάχτυλο μου συνεχίζει να μπαίνει στην σούφρα της. Μου λέει ότι της αρέσει η ιδέα, αλλά δεν το έχει ξανακάνει και φοβάται. Το σέβομαι. Άλλωστε έχουμε ολόκληρη βδομάδα μπροστά μας.

Πάμε στην τουαλέτα να κάνουμε μαζί μπάνιο. Όπως τρέχει το νερό πάνω μας, φιλιόμαστε. Δεν αργεί ο πούτσος μου να σκληρύνει πάλι και η Σούλα το νιώθει. Με κολλάει στον τοίχο, και όπως είμαστε όρθιοι σηκώνει το πόδι της και κολλάει το μουνάκι της πάνω μου. Με το χέρι της οδηγεί το καυλί μου μέσα της. Σε λίγα λεπτά χύνουμε για άλλη μια φορά.

Η υπόλοιπη βδομάδα πέρασε στον ίδιο ρυθμό.

Η άτυπη αυτή σχέση κράτησε κοντά στους 3 μήνες. Κάθε Σαββατοκύριακο ήμουν στο σπίτι της και ζούσαμε την καύλα μας.

Σε επόμενη ιστορία θα σας πω για την βραδιά που στην παρέα μας μπήκαν και δυο φίλοι μας. Η κολλητή της και ο κολλητός μου.
Copyright protected OW ref: 181433Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.