Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δούλευα σε ένα μπαρ. Είμαι ξανθιά, με μακριά μαλλιά και φράντζα, αδύνατη, με γαλανά μάτια και όμορφη. Ένας πελάτης λίγο μεγάλος, μου έκανε καμάκι.

- Μια νύχτα, μου είπε, να πάμε για ποτό.

- Αν κερνάς πάμε.

Γέλασε και μου είπε ok. Βγήκαμε για ποτό, είχαμε πιει κάμποσα ποτά και άρχισα να ζαλίζομαι λίγο.

- Μωρό μην πίνεις άλλο, είσαι χάλια.

- Χα, χα, χα… εσύ είσαι καλά νομίζεις;

- Πρέπει να πας στο σπίτι μωρό.

- Εντάξει… θα με πας εσύ.

- Ωραία, μου λέει, έλα μαζί μου…

με παίρνει από το χέρι και με βγάζει έξω από το μαγαζί. Με βάζει στο αμάξι. Στο δρόμο άρχισα να γελάω και να τον χουφτώνω και να του πιάνω τον πούτσο.

- Τι μεγάλο καυλί έχεις μωρό μου;

- Έχεις πιει μωρό μου, σταμάτα…

και με έσπρωχνε. Εγώ το θεώρησα προσβολή και του λέω:

- Είμαι πολύ καλά μαλάκα, εσύ είσαι χάλια.

«Καλά…» μου λέει αυτός και συνεχίσαμε. Μόλις φτάσαμε σπίτι μου, του λέω:

- Έλα μαλάκα να πιούμε ένα ποτό…

και ανεβήκαμε πάνω στο σπίτι. Έβαλα δυο ποτά και κάτσαμε. Αυτός έκατσε απέναντί μου.

- Τι έγινε, του λέω, δε γουστάρεις;

- Γουστάρω μου λέει, αλλά έχεις πιει λίγο, και δε θέλω να νομίζεις κάτι στραβά.

Έβγαλα τα παπούτσια μου. Άπλωσα το πόδι μου το έβαλα πάνω στον πούτσο του και άρχισα να τον χαϊδεύω.

- Ξέρω τι κάνω μωρό μου, είπα και γέλασα. Σ' αρέσει έτσι που σου χαϊδεύω τον πούτσο; Καυλώνεις;

- Είσαι πολύ όμορφη και πολύ καυλιάρα μωρό μου.

Έβαλα λίγη τζαζ να παίζει και τον σήκωσα να χορέψουμε. Έβαλε το χέρι του στη μέση μου και με το άλλο κρατούσε το χέρι μου και αρχίσαμε να χορεύουμε αργά. Ξαφνικά με έπιασε από το κεφάλι και με τράβηξε κοντά του. Άρχισε να με φιλάει, μου έβαλε τη γλώσσα του στο στόμα, και έπαιζε με τη δική μου.

- Σε γουστάρω μου λέει.

- Κι εγώ σε γουστάρω…

και χορεύαμε και φιλιόμασταν. Έβαλα το χέρι μου πάνω στον πούτσο του. Ήταν πολύ καυλωμένος. Ήρθε από πίσω μου. Χορεύουμε και του χαϊδεύω τον πούτσο.

- Μωρό μου τι μεγάλο πούτσο έχεις;

- Σ' αρέσει;

- Τρελαίνομαι…

του λέω και τον έβαλα να κάτσει στον καναπέ. Γονάτισα μπροστά του και τον έβγαλα έξω. Τον πήρα στα χέρια μου και άρχισα να τον γλείφω με καύλα. Τον βάζω και τον βγάζω στο στόμα. Μετά μου έβγαλε τα ρούχα και με έβαλε στον καναπέ. Έσκυψε και άρχισε να μου γλείφει το μουνί. Τι καύλα ήταν αυτή; Μου έγλειφε το μουνάκι και μου έβαζε και κωλοδάχτυλο. Έτριψε το καυλί του στο μουνάκι μου και μου το κάρφωσε μέσα.

- Πάρ' τον πούτσο μου στο μουνάκι σου μωρό μου…

είπε, μου τον κάρφωσε βαθιά στο μουνάκι μου και άρχισε να μου το γαμάει με λύσσα.

- Πάρ' τον πούτσο μου στο μουνί σου καργιόλα…

Με ξέσκιζε δυνατά και γρήγορα. Καύλωνα πολύ, το μουνάκι μου άρχισε να χύνει και φώναζα:

- Ναι, ναι πούστη, χύνω, χύνω…

- Κι εγώ χύνω πουτανάκι…

και έβγαλε το πούτσο του από το μουνί μου και άρχισε να τον παίζει μπροστά στο πρόσωπο μου και να με χύνει στο πρόσωπο, στην κοιλιά και στα βυζιά μου. Μετά μου τον έχωσε στο στόμα.

- Ρούφα τον πούτσο μου καυλιάρα να σε ξανά ξεσκίσω!

Του έγλειφα το παπάρι σαν τρελή μέχρι να γίνει πάλι ο πούτσος του πέτρα. Με έβαλε με τα γόνατα στον καναπέ και έχωσε το τεράστιο καυλί του στην κωλοτρυπίδα μου. Άρχισε να μου ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα κι εγώ καύλωνα πολύ. Μου ξέσκισε την κωλοτρυπίδα μέχρι που έφτασε η ώρα να χύσει, τον έβγαλε από τη σούφρα μου και με έχυσε πάλι στο πρόσωπο και στα βυζιά. Μετά μου τον έβαλε στο στόμα και άρχισε να το γαμάει με λύσσα.

- Μωρό μου εσύ το θέλησες. Αν το θέλεις θα σου ξανά γαμήσω το μουνάκι και την κωλοτρυπίδα και θα γουστάρεις πιο πολύ.

- Σ' αγαπώ μωρό μου και θέλω να με σκίζεις συνέχεια καυλιάρη μου!

Αρχίσαμε να χορεύουμε γυμνοί και να φιλιόμαστε με πάθος. Πήγα από πίσω του, τον αγκάλιασα και έβαλα το χέρι μου πάνω στον πούτσο του. Άρχισα να τον χαϊδεύω ενώ χορεύαμε και να του γλείφω το λαιμό. Άρχισε να καυλώνει ξανά.

- Καυλώνεις μωρό μου…

- Και μόνο που σε βλέπω καυλώνω!

Τον έβαλα να κάτσει στην πολυθρόνα και έβαλα δυο ποτά. Του έδωσα το ένα και του άναψα ένα τσιγάρο. Εγώ χώθηκα ανάμεσα στα πόδια του και άρχισα να του γλείφω τον πούτσο και να παίζω με τ' αρχίδια του. Με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω πάνω στον πούτσο του. Με αγκάλιασε και άρχισε να με φιλάει και να γλείφει τις σκληρές μου ρώγες, ενώ εγώ ανεβοκατέβαινα πάνω στο στον καυλωμένο του πούτσο και κόντευα να χύσω.

- Σιγά σιγά μωρό μου, θα χύσω, έχω καυλώσει πολύ.

Με σήκωσε, μου άναψε ένα τσιγάρο, μου έδωσε και το ποτό μου και με έβαλε να κάτσω στην πολυθρόνα. Μου πέρασε τα πόδια πάνω από τα μπράτσα της πολυθρόνας και άρχισε να μου γλείφει το μουνί με καύλα.

- Αν θέλεις να χύσεις μωρό μου, θέλω να χύσεις στο στόμα μου…

και μού έγλειφε την κλειτορίδα παίζοντας με την κωλοτρυπίδα μου. Του έπιασα το κεφάλι με τα χέρια μου, άρχισα να τρέμω από την καύλα και να χύνω. Αυτός μου έγλειφε τα χύσια μου με καύλα.

Μετά σηκώθηκε, μου έβαλε τον πούτσο στα βυζάκια μου και άρχισε να μου τα γαμάει σιγά σιγά. Τα έπιασα με τα χέρια και του έσφιξα τον πούτσο με τα βυζιά μου. Με τη γλώσσα μου του έγλειφα το πουτσοκέφαλο. Αναστέναζε από την καύλα.

- Θα χύσω κι εγώ μωρό μου…

- Χύσε με καυλιάρη μου…

και άρχισε να μου γαμάει τα βυζιά γρήγορα μέχρι που άδειασε τα αρχίδια του στα βυζιά και το λαιμό μου. Τον πήρα στο στόμα και άρχισα να του γλείφω ότι απόμεινε. Μετά έκατσε στο πάτωμα με την πλάτη του να ακουμπάει στην πολυθρόνα μου, άναψε τσιγάρο και πήρε το ποτό του. Καπνίζαμε, πίναμε και γελούσαμε. Όταν κατάλαβα ότι ο πούτσος του άρχισε να κουνιέται του είπα:

- Πες μου ότι καυλώνεις πάλι!

- Με εσένα και πούστης καυλώνει.

Σηκωθήκαμε, με πήρε αγκαλιά και με ξάπλωσε στον καναπέ με το κεφάλι πάνω στο μπράτσο, ήρθε από πίσω και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στη μάπα μου, στο μέτωπο, στα μάγουλα στο στόμα. Ξαφνικά μου τον χώνει όλο στο στόμα. Με τσιμπούκωνε και μου γαμούσε το μουνάκι με το χέρι. Μετά με γύρισε αλλιώς, έβαλε τον κώλο μου πάνω στο μπράτσο και με άφησε να ξαπλώσω στον καναπέ. Άρχισε να μου γλείφει το μουνί, να μου βάζει κωλοδάχτυλο και μου βάζει τον πούτσο του στο μουνί.

- Ναι, ναι καυλιάρη μου, σκίσε μου το μουνί…

Τον έβγαλε και μου τον έχωσε στη στενή μου κωλοτρυπίδα.

- Σκίσε μου την κωλοτρυπίδα, ξέσκισέ με καυλιάρη μου…

- Ναι ξεκωλιάρα, πάρε το καυλί μου στον κώλο, θα σε ξεκωλιάσω…

και μού ξέσκιζε τη ροδέλα. Με σήκωσε και με έβαλε πάνω στον καναπέ με τα τέσσερα. Ήρθε από μπροστά και μου έβαλε το καυλί του στο στόμα. Μετά ήρθε πάλι από πίσω και μου έχωσε τον πούτσο στο μουνί.

- Ναι μωρό μου, σκίσε μου όλες τις τρύπες!

Μου τον έχωσε πάλι στην κωλοτρυπίδα κι άρχισε να με γαμάει μέχρι που χύσαμε μαζί.
Copyright protected OW ref: 181481Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).