Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν 19 χρονών, με σγουρά μακριά μαύρα μαλλιά και μπλε μάτια, μελαχρινή και έπαιζα μουσική σε ένα δρόμο. Κάθε μέρα περνούσε ένας κύριος και άρχισα να τον ξέρω από τη φάτσα του και του χαμογελούσα όταν περνούσε. Μου χαμογελούσε κι αυτός. Μία μέρα μου είπε να πάμε για ποτό και φαΐ, αλλά του είπα όχι. Με ρώτησε γιατί, του είπα δεν έχω ρούχα για έξω και γέλασα. Μου έδωσε 500 ευρώ και μου λέει θα σε περιμένω στο γκραντ χοτέλ το Σάββατο στις 8:00 και έφυγε.

Πήγα, ψώνισα ρούχα, μακιγιάζ και παπούτσια, ντύθηκα, έφτιαξα τα μαλλιά μου και πήγα. Κάθονταν στο μπαρ όταν πήγα, τον χαιρέτησα και έκατσα στο διπλανό σκαμπό.

- Δε σε γνώρισα, τι παιδί είσαι εσύ;

Γέλασα και του λέω:

- Εγώ είμαι, η ίδια που βλέπεις κάθε μέρα. Λοιπόν τι θέλεις από μένα; Γγιατί με κάλεσες να βγούμε;

- Περίμενε, ένα-ένα…

και παρήγγειλε ποτά.

- Κατ' αρχήν μου αρέσεις πολύ, είσαι πολύ όμορφη.

- Ευχαριστώ…

- Και θέλω μια νύχτα μαζί σου.

Ήπια λίγο ποτό και γέλασα.

- Είσαι λίγο μεγάλος για μένα μήπως;

- Εντάξει, μη με παντρεύεσαι…

και γελάσαμε μαζί.

- Αυτό σίγουρα… λέω χαμογελώντας.

- Θα σου δώσω 3.000 για ένα βράδυ.

- Ουάου, πολλά λεφτά! Και τι θα κάνω;

- Στην ουσία τίποτα, εγώ θα τα κάνω όλα, εσύ απλώς θα ακολουθείς και ότι δε θα σου αρέσει θα μου το λες.

- Δηλαδή, μπορεί να γίνει και σήμερα;

- Αν θέλεις οκ…

- Έχεις δωμάτιο εδώ;… ρώτησα.

- Όχι, αλλά μπορώ να κλείσω μια σουίτα.

- Ok… αλλά γιατί εμένα; Τα λεφτά είναι πολλά και θα μπορούσες να έχεις μια καλή ή και δύο ακόμα.

- Εγώ γουστάρω εσένα, έχω να πάω πολύ καιρό με γυναίκα, και δε θα πήγαινα αν δεν ήσουν εσύ.

- Αυτό με κολακεύει… του είπα και γέλασα.

- Λοιπόν εντάξει;

- Ok. Απλά φοβάμαι λίγο, δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω τις απαιτήσεις σου, ούτε εμπειρία έχω, είμαι τελείως άπειρη, έχω κάνει σεξ μερικές φορές με παιδιά της ηλικίας μου.

- Μη στεναχωριέσαι, μου λέει. Πιστεύω ότι θα περάσουμε καλά…

και έβγαλε, μου έδωσε 2.000.

- Τα άλλα θα σου τα δώσω μετά.

- Μου έδωσες και 500 για ρούχα.

- Αυτά ήταν δώρο μου λέει και γέλασε. Βλέπω ότι έπιασαν τόπο, είσαι πολύ ωραία ντυμένη και αρχίζεις να με καυλώνεις από τώρα.

- Ναι, σοβαρά;

- Ναι, θέλεις να δεις;… και γέλασε.

Άπλωσα το χέρι μου στο παντελόνι του και το έβαλα πάνω στο πούτσο του με τρόπο, να μη μας πάρουν χαμπάρι. ο πούτσος του είχε γίνει τεράστιος και σκληρός.

- Σίγουρα έχεις καυλώσει πολύ…

και γέλασα χαϊδεύοντας το σκληρό καυλί του. Εγώ φορούσα ένα μαύρο μίνι φόρεμα με φερμουάρ από το λαιμό μέχρι κάτω. Έβαλε το χέρι του πάνω στο πόδι μου και άρχισε να με χαϊδεύει. Άρχισα να καυλώνω σιγά σιγά, όταν μου έβαλε το χέρι του στο μουνάκι μου και άρχισε να μου το χαϊδεύει γλυκά και απαλά.

- Τι μου κάνεις…

Είπα, με τράβηξε κοντά του και μου έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα. Τον φίλησα κι εγώ για λίγο και οι γλώσσες μας άρχισαν να παίζουν μόνες τους. Άφησε ένα πενηντάρικο στο μπαρ και με σήκωσε. «Πάμε…» μου είπε και φύγαμε. Πήγαμε στη σουίτα του, πήρε τηλέφωνο και μας φέρανε σαμπάνιες και σνάκς και τα αφήσανε σε ένα τραπέζι. Με πήρε και κάτσαμε σε έναν δερμάτινο καναπέ. Μού λέει:

- Σε θέλω πριν κάτσουμε να πιούμε! Θέλεις μωρό μου να παίξεις λίγο με τον πούτσο μου; Έχω καυλώσει πολύ…

και μου παίρνει το χέρι και το βάζει πάνω στον καυλωμένο του πούτσο.

- Ναι μωρό μου…

του λέω γελώντας κι άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο με το χέρι μου.

- Σου αρέσει έτσι; Καλά το κάνω;

Ενώ του χάιδευα τον πούτσο, αυτός με αγκάλιασε από τους ώμους, με φιλούσε γλυκά στο στόμα και με χάιδευε τα βυζάκια. Μετά του κατέβασα το φερμουάρ από το παντελόνι και έβγαλα τον πούτσο του έξω. Ήταν τεράστιος και πολύ καυλωμένος. Τον πήρα στο χέρι και άρχισα να του τον παίζω αργά-αργά. Άρχισε να αναστενάζει και μου λέει:

- Μωρό μου δε βγάζεις κι εσύ κάνα ρούχο;

- Όχι ακόμα μωρό μου, σε λίγο… και γέλασα χαϊδεύοντας το τεράστιο καυλί του. Θέλω να σε δω να χύνεις πρώτα καυλιάρη μου…

είπα και άρχισα να του παίζω τον πούτσο πιο γρήγορα.

- Μωρό μου με έχεις καυλώσει πάρα πολύ, θα χύσω, παίξε μου τον πούτσο πιο γρήγορα.

Άρχισα να του παίζω γρήγορα τον καυλωμένο πούτσο κι αυτός άρχισε να χύνει και να με γεμίζει με τα χύσια του παντού. Στα χέρια, στο φόρεμα, στα μαλλιά, στη μάπα, παντού.

- Μωρό μου με έχυσες παντού, πόσο καυλωμένος ήσουν;

- Ακόμα δεν αρχίσαμε.

Με σήκωσε και έβαλε μουσική. Με πήρε στην αγκαλιά του και αρχίσαμε να χορεύουμε. Με φιλούσε στο στόμα γλυκά και με χάιδευε στην πλάτη. Ύστερα ήρθε από πίσω μου και κατέβασε το φερμουάρ από το φόρεμά μου μέχρι λίγο πιο κάτω από τον αφαλό μου. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα βυζάκια και οι ρώγες μου έγιναν σκληρές. Άρχισα να τρέμω από την καύλα. Μετά το χέρι του κατέβηκε στο μουνάκι μου και άρχισε να μου το χαϊδεύει απαλά βάζοντας ένα δάχτυλο μέσα. Αναστέναξα βαριά. Μετά ήρθε από μπροστά, με αγκάλιασε και άρχισε να φιλάει και να γλείφει τις ρώγες και την κοιλιά μου, ενώ τα χέρια του από πίσω μου χάιδευαν τον κώλο. Μου τράβηξε το φερμουάρ και μου έβγαλε το φόρεμα τελείως, με πήρε αγκαλιά, με ακούμπησε στον καναπέ, μου άνοιξε τα πόδια και έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα, αρχίζοντας να μου γλείφει το μουνάκι.

- Σ' αρέσει μωρό μου;

- Ναι, μ' αρέσει πολύ, γλείψε μου το μουνάκι, έτσι, ναι μωρό μου, καυλώνω!

Ήμουν έτοιμη να χύσω.

- Ναι μωρό μου, είπα, θα χύσω, το μουνάκι μου θα χύσει!

- Ναι μωρό μου, χύσε με στο στόμα, δώσε μου τα χύσια σου στο στόμα μωρό μου.

- Ναι, χύνω, χύνω μωρό μου…

και μου έγλειφε τα χύσια από το μουνάκι. Με πήρε αγκαλιά και με έβαλε να κάτσω στην καρέκλα. Μου γέμισε το ποτήρι με σαμπάνια και τσουγκρίσαμε τα ποτήρια.

- Στο πιο όμορφο κορίτσι του κόσμου…

είπε και γέλασα.

- Ευχαριστώ μωρό μου.

Τρώγαμε και πίναμε σαμπάνια. Μου πήρε το πόδι κάτω από το τραπέζι, είχα βάψει τα νύχια μου μαύρα και στα πόδια και στα χέρια, το έβαλε στο στόμα του και άρχισε να μου γλείφει τα δάχτυλα από το πόδι μου. Εγώ με τη σαμπάνια μου.

- Θέλω να γλείψω αυτό το ποδαράκι…

μου είπε, και γέλασα.

- Σ' αρέσειq

- Mε τρελαίνει μωρό μου, με καυλώνει πολύ, κοίτα να δεις…

και μου έβαλε το πόδι πάνω στον πούτσο του που είχε γίνει πάλι τεράστιος.

- Βγάλ' τον έξω μωρό μου να σου τον χαϊδέψω λίγο με το πόδι αφού σ' αρέσει.

Έβγαλε έξω το καυλί του και άρχισα να τον χαϊδεύω με το πόδι μου. Πίναμε σαμπάνια, μιλούσαμε, γελούσαμε κι εγώ του χάιδευα τον πούτσο με το πόδι.

- Μήπως να κάνουμε ένα διάλειμμα;… λέω και γέλασα.

- Μήπως;…

μου λέει, σηκώθηκε και ήρθε από πίσω μου. Μου έπιασε το κεφάλι από το μέτωπο και το κατέβασε προς τα πίσω. Έσκυψε και άρχισε να με φιλάει με πάθος στο στόμα ενώ το ένα χέρι του χάιδευε τα βυζάκια μου και το άλλο το μουνάκι μου, άρχισα να καυλώνω πάλι πολύ.

- Μωρό μου… είπα.

- Ναι… μου λέει.

- Θέλω να με πηδήξεις μωρό μου. Θέλω να μου γαμήσεις το μουνί.

Με πήρε αγκαλιά και με ακούμπησε πάνω στο μικρό τραπεζάκι, μπροστά στον καναπέ. Μού έγλειψε λίγο το μουνάκι, που είχε γίνει μούσκεμα από την καύλα και μετά μου πήρε τα πόδια και τα έβαλε στον ώμο του. Έτριψε το μουνάκι μου με το σκληρό του πούτσο και άρχισε να μου τον χώνει σιγά-σιγά στο μικρό μουνάκι μου.

- Ναι μωρό μου, γάμησε το, σκίσ' το μωρό μου, τι καύλα είναι αυτή, ναι μωρό μου, γάμησε με, κάνε με δικιά σου, σκίσε το μουνί μου.

Μου γαμούσε το μουνί με καύλα και λύσσα. Μετά με σήκωσε, έκατσε στον καναπέ και με έβαλε να κάτσω πάνω στο σκληρό καυλί του. Μου έγλειφε τα βυζιά και με χάιδευε κι εγώ ανεβοκατέβαινα πάνω στον τεράστιο πούτσο του.

- Έτσι μωρό μου, μ' αρέσει να με ξεσκίζεις, θα χύσω πάλι μωρό μου, μ' έχεις καυλώσει πολύ.

- Ναι μωρό μου, χύσε μου τον πούτσο, χύσε μωρό μου…

- Σε χύνω, χύνω, χύνω στον πούτσο σου, ναι, χύνω…

Μετά σηκώθηκε, ήρθε από την άλλη και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του στη μάπα μου. Μου τράβηξε το κεφάλι έξω από το τραπεζάκι, έτσι ώστε να κρέμεται προς τα κάτω και μου έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου. Άρχισε να μου γαμάει το στόμα με το τεράστιο καυλί του. Του τον έγλειφα και του έκανα πίπα και αυτός καύλωνε και αναστέναζε. Μου έπιασε με τα χέρια του τον λαιμό, τον έσφιξε και άρχισε να μου γαμάει το στόμα γρήγορα και δυνατά και να μου λέει τρέμοντας από την καύλα.

- Χύνω μωρό μου, σε χύνω στο στόμα καύλα μου, πάρε τα χύσια μου στο στόμα καυλιάρα μου.

Το στόμα μου γέμισε με τα χύσια του και έτρεχαν από έξω στο λαιμό μου και στο πρόσωπο.

Συνεχίζεται…

Πείτε μου αν σας άρεσε, έχω και συνέχεια…
Copyright protected OW ref: 181475Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.