Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχαν περάσει τέσσερις μέρες μετά την Πρωτοχρονιά και η σεξουαλική μου λίμπιντο είχε αγγίξει το ζενίθ. Ο οργανισμός μου ζητούσε επειγόντως εκτόνωση και η χειρωνακτική δε βοηθούσε ιδιαίτερα. Κάτι έπρεπε να κάνω. Δε χρειάστηκε πολύ σκέψη. Πήρα στο τηλέφωνο τη φίλη μου τη γιατρό.

- Μαρία! Καλησπέρα. Αν δεν έχεις δουλειά μπορείς να έρθεις σπίτι μου;

- Καλησπέρα Ιανέ; Για ποιο λόγο, με ρώτησε πονηρά.

- Για να πηδηχτούμε!

Άναψα τα καλοριφέρ για καμιά ωρίτσα, έβαλα την Ίρμα στο δωμάτιο και έκανα μπάνιο. Η πόρτα χτύπησε και άνοιξα φορώντας μια πετσέτα. Η Μαρία μπήκε μέσα και στα γρήγορα άρχισε να γδύνεται. Η πετσέτα του μπάνιου έπεσε και η στητή πούτσα μου ορθώθηκε. Το ένα χέρι της μου έπιασε το καυλί και άρχισε να το μαλακίζει, ενώ εγώ τη βοηθούσα να ξεκουμπώσει το σουτιέν. Φιληθήκαμε στα πεταχτά και με οδήγησε στον καναπέ.

Τα προφυλακτικά ήταν στο τραπεζάκι και πήρα ένα. Μισό λεπτό αργότερα το είχα φορέσει και προσκυνούσα το μουνάκι της. Η Μαρία είχε καθίσει στον καναπέ και είχε ανοίξει τα πόδια της καθώς γονάτιζα μπροστά της. Την έγλειψα για λίγο τρυφερά και βύθισα δυο δάχτυλα μέσα της. Τράβηξα το στόμα μου από την κλειτορίδα της και της είπα:

- Μαρία δεν ξέρω γιατί, αλλά τον τελευταίο καιρό έχω τρελές καύλες...

- Γάμα με τότε να ξεκαυλώσεις.

- Δεν ξέρω αν θα αντέξω!

- Γάμα με!

Μπήκα μέσα της και άρχισα να την σφυροκοπώ με ταχύτητα. Η πούτσα μου ήταν σαν ατσάλι. Τα μάτια της Μαρίας γούρλωσαν μετά από δυο λεπτά και άρχισε να κραυγάζει από ηδονή. Ο κόλπος της συσπάστηκε. Κι εγώ άρχισα να χύνω μέσα της σχεδόν αμέσως. Όταν τραβήχτηκα, η πούτσα μου ήταν ακόμα στητή. Έβγαλα το προφυλακτικό, της ανασήκωσα τη λεκάνη και έβαλα τη βάλανο στον κώλο της.

Η Μαρία αναστέναξε δυνατά. Σιγά-σιγά έμπαζα και έβγαζα το παλλόμενο στέλεχος μέσα στην κωλοτρυπίδα της, για να ανοίξει. Είδα το χέρι της να πηγαίνει πάνω στην κλειτορίδα της και να την τρίβει. Τα μάτια της είχαν μισοκλείσει και τα μέτρια, αλλά στητά βυζιά της είχαν πρηστεί αφύσικα. Όταν η ρίζα της πούτσας μου άγγιξε τα κωλομέρια της, σταμάτησα για περίπου ένα λεπτό. Και μετά ξεκίνησα τις διεισδύσεις. Στην αρχή πήγαινα αργά, αλλά επιτάχυνα το ρυθμό μου. Τα δάχτυλα της Μαρίας είχαν πλέον βυθιστεί μέσα στο μουνάκι της κι εκείνη κραύγαζε πιο δυνατά. Δέκα λεπτά αργότερα έχυσα μέσα στο κανάλι του κώλου της και επιτέλους η πούτσα μου άρχισε να μαλακώνει.

Άναψα τσιγάρο από τα στριμμένα που είχα και κάθισα δίπλα της. Το χέρι της πέρασε πάνω από την πούτσα μου.

- Καιρό είχα να τον φάω από πίσω.

- Ρε Μαράκι! δεν πιστεύω να σε πόνεσα.

- Όχι μανάρι μου. Με ξεκαύλωσες! Εσύ πώς τα πας;

- Για την ώρα ανακουφισμένος.

- Πες μου τι σε είχε πιάσει το βράδυ της παραμονής προς πρωτοχρονιά;

- Μην το ψάχνεις! Να σου φέρω νερό;

- Αν έχεις κανένα...

- Έχω πορτοκάλι.

- Φέρε!

Σηκώθηκα γυμνός και πήγα στην κουζίνα. Έβαλα χυμό πορτοκάλι σε ένα μεγάλο ποτήρι και της τον πήγα. Κουβεντιάσαμε λίγο ακόμα και κατόπιν σηκώθηκε και έφυγε. Δεν είχα προλάβει να πάω στο μπάνιο και το κουδούνι της πόρτας χτύπησε. "Κάτι θα ξέχασε", είπα από μέσα μου και πήγα να ανοίξω. Ήμουν γυμνός και στην πόρτα μου στεκόταν η Βερόνικα. Στο στόμα της χαράχτηκε ένα πονηρό χαμόγελο και το χέρι της μου έπιασε την πούτσα. Σχεδόν αμέσως η στύση μου άρχισε να μεγαλώνει. Η μικρή μπήκε μέσα και έκλεισα.

- Σε άκουσα και ζήλεψα, μου είπε καθώς έβγαζε τα ρούχα της.

Δεν ξέρω αν είναι το πρόστυχο προσωπάκι ή η ομιλία της. Ή ίσως ότι οι θηλές από τα βυζάκια της λες και είναι μόνιμα καυλωμένες, αλλά η πούτσα μου σηκώθηκε. Καθώς έκανε να γονατίσει τη σταμάτησα.

- Πάμε στο μπάνιο, της είπα. Μόλις γάμησα κώλο!

Μου χαμογέλασε και με ακολούθησε. Ευτυχώς ο θερμοσίφωνας ήταν αναμμένος. Άνοιξα το ντους και πήρα σαπούνι. Η Βερόνικα μπήκε μαζί μέσα και τράβηξα την κουρτίνα. Αφού σαπουνίστηκα καλά και καθάρισα με νερό το πρησμένο εργαλείο μου την έβαλα να γονατίσει. Το στόμα της άνοιξε και σχεδόν αμέσως κατάπιε την πούτσα μέχρι τη ρίζα. Πλέον δεν έβρισκα αφύσικη την ικανότητα της στο βαθύ λαρύγγι. Ούτε που το χέρι της ήταν χωμένο ανάμεσα στα σκέλια της και έπαιζε μανιωδώς το μουνάκι της. Κοίταζα προς τα κάτω το θέαμα και οι στητές, σκληρές ρώγες της με έκαναν να καυλώσω πιο πολύ. Μερικά λεπτά αργότερα έχυνα μέσα στο λαιμό της κι εκείνη στα δάχτυλα της.

Σκουπιστήκαμε με μια καθαρή πετσέτα και πήγαμε στο σαλόνι. Την έβαλα να καθίσει εκεί που πριν λίγο καθόταν η Μαρία και της άνοιξα τα πόδια σχεδόν σε σπαγκάτ. Είδα ότι είχε αποτριχώσει το μουνάκι της. Την κοίταξα ερωτηματικά.

- Η Σάσα μου έκανε αποτρίχωση, είπε.

- Και;… την παρότρυνα.

- Και μου έγλειψε το μουνάκι. Έχυσα στο στόμα της πολλές φορές.

- Σειρά μου, είπα και γονάτισα.

Με τη γλώσσα μου γαργάλισα, χάιδεψα, έγλειψα τα μουνόχειλα της και την κλειτορίδα της και στη συνέχεια άπλωσα τα χέρια μου στο στήθος της. Με κάθε δείχτη και μέσο φυλάκισα και πίεσα μαλακά της πρησμένος ρώγες και έβαλα όλο το μήκος της γλώσσας μου μέσα στο αιδοίο της. Η μικρή πουτανίτσα έσταζε ακόμα υγρά. Αφιέρωσα πολύ ώρα στην πηγή τη ζωή της. Η νεανική της γεύση σύντομα έκανε την πούτσα μου να σηκωθεί ξανά. Όταν ένοιωσα απόλυτα σκληρός, την τράβηξα στον καναπέ και ξάπλωσα από πάνω της. Το καυλί μου βρέθηκε μέσα στο στόμα της καθώς εγώ στηριζόμουν και έγλειφα το μουνάκι της. Τα χέρια της έπιασαν τα αρχίδια μου και το στέλεχος και όταν αντιλήφθηκα ότι βολεύτηκε, άρχισα να της γαμάω το στόμα αργά. Εκείνη ανασήκωνε το λαιμό της και δεχόταν όλο το μήκος του εργαλείου μου μέσα της.

Ένα λεπτό αργότερα το στόμα μου πλημμύρισε με νέα υγρά από την καύλα της και το εσωτερικό του μουνιού της συσπάστηκε. Επιτάχυνα λίγο το ρυθμό μου και έχυσα κι εγώ μέσα στο φάρυγγα της.

Λίγο αργότερα της έβαζα χυμό πορτοκάλι, ενώ εγώ κάπνιζα μακάρια. Καθώς με αποχαιρετούσε πίστευα ότι δεν υπάρχει άλλη ποσότητα σπέρματος στα αρχίδια μου και πως οι ακόρεστες ορέξεις μου είχαν ικανοποιηθεί. Όμως η πόρτα μετά από μισή ώρα ξαναχτύπησε. Εγώ φορούσα μια φόρμα και άνοιξα όταν η Σάσα μπήκε μέσα με βιαστικό βήμα.

- Η μικρούλα μου μου είπε πως την έγλειψες, αλλά δεν τη γάμησες. Με καύλωσε το προστυχάκι και ήρθα να με γαμήσεις.

Ο τόνος της φωνής, το γυμνασμένο σώμα, το λάγνο βλέμμα...

Η Σάσα μου κατέβασε φόρμα και εσώρουχο και μου έπιασε την πούτσα. Μου την έπαιξε λίγο και είδε να ανταποκρίνεται στα χάδια της. Άνοιξε το στόμα της και μπόρεσε να την καταπιεί μέχρι τη μέση. Τραβήχτηκε, πήρε ανάσα και την έφτυσε, ενώ συνέχισε να μου την παίζει.

- Ως εκεί μπορώ, μου είπε καυλιάρικα. Αλλά πού θα πάει, θα τα καταφέρω.

Το παντελόνι και το στρινγκάκι της εξαφανίστηκαν και με έβαλε να ξαπλώσω στον καναπέ. Στη συνέχεια με καβάλησε και το βρεγμένο μουνί της αγκάλιασε την πούτσα μου. Την άκουσα να αναστενάζει και δεν ένοιωσα τα γνωστά κόλπα που έκανε η ίδια με τις εσωτερικές συσπάσεις. Αντίθετα καθώς με ίππευε με μανία, έβαλε το ένα χέρι μου στα βυζιά της και το άλλο στον κώλο της. Έσκυψε προς το μέρος μου και με φίλησε στο στόμα. Η γλώσσα της χώθηκε επιδέξια στο δικό μου και έπαιξε με τη δική μου. Ο ρυθμός της επιταχύνθηκε και άρχισε να βογκάει και να αναστενάζει. Τα χέρια της ακούμπησαν στο στήθος μου καθώς τεντώθηκε προς τα πίσω. Τα χείλη της σφίχτηκαν και την είδα να δαγκώνεται για να μην κραυγάσει. Σύντομα ο οργασμός την συνεπήρε. Η ανάσα της έβγαινε γρήγορη και κοφτή, αλλά εκείνη συνέχιζε ασταμάτητα το ρυθμό της καβαλαρίας. Ένοιωσα κι εγώ το σώμα μου να τρέμει.

- Θα χύσω, της είπα.

- Χύσε μωρό μου!

Πραγματικά ότι λίγο σπέρμα μπορούσα να παράξω το άδειασα μέσα της. Εκείνη έπεσε πάνω μου και την αγκάλιασα. Με φίλησε ξανά στο στόμα, αλλά χωρίς γλώσσα αυτή τη φορά και σηκώθηκε.

- Πρέπει να φύγω, είπε. Ήταν υπέροχο.

Ντύθηκε, ίσιωσε τα μαλλιά της και βγήκε από το σπίτι. Εγώ καθόμουν στον καναπέ αποκαμωμένος, με την πούτσα μου πλέον ζαρωμένη και κάπνιζα μακάρια. Σίγουρα είχα ξεκαυλώσει...




Copyright protected OW ref: 181370



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.