Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν ήμουν μικρότερος πάντα πίστευα ότι αυτά που λένε για τις γεματούλες γκόμενες, ξέρετε, ότι τα δίνουν όλα στα κρεβάτι ήταν βλακείες και τα έλεγαν αυτοί που δε μπορούσαν να βρουν καλύτερη γκόμενα για να γαμήσουν. Προς μεγάλη μου έκπληξη αυτό που άκουγα τόσο χρόνια όχι μόνο ισχύει, όχι μόνο επιβεβαιώθηκε αλλά και πολλά παραπάνω πιστέψτε με. Οι γεματούλες ειλικρινά τα δίνουν όλα και ξέρουν πως να κάνουν ένα άντρα χαρούμενο.

Η κοπέλα λοιπόν που μου ανέτρεψε όλα αυτά που πίστευα τόσα χρόνια είναι η Έλενα. Είναι κοκκινομάλλα με κάτι παραπάνω από γεμάτες και ζουμερές καμπύλες, τεράστιες βυζάρες και κάτι τσιμπουκόχειλα μούρλια. Δουλεύουμε μαζί στην ίδια εταιρεία αλλά ποτέ δεν είχαμε στενότερες επαφές. Τελικά αυτές οι επαφές όχι μόνο έγιναν στενότερες αλλά γαμιόμαστε σαν τα σκυλιά κάθε μέρα.

Πως έγιναν όλα λοιπόν; Με την Έλενα όπως σας είπα δουλεύουμε μαζί. Ένα απόγευμα λοιπόν μετά τη δουλειά καθώς έφευγα την είδα στην είσοδο της εταιρείας να κλαίει. Την πλησίασα και προσπάθησα να μάθω τι είχε συμβεί. Είχε χωρίσει με το γκόμενο της γιατί εκείνος την είχε κερατώσει. Ήταν απαρηγόρητη και της πρότεινα να πάμε να πιούμε ένα καφέ και να μιλήσουμε ώστε και εκείνη να νιώσει καλύτερα και επειδή κι εγώ στεναχωρήθηκα που την έβλεπα έτσι.

Πήγαμε σε ένα καφέ που σύχναζε η Έλενα και καθίσαμε να τα πούμε. Ήταν σε πραγματικά πολύ άσχημα ψυχολογική κατάσταση και δε μπορούσα παρά να πάω προς το μέρος της και να την πάρω μια αγκαλιά. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά εκείνη τη στιγμή γύρισε το πρόσωπο της προς το δικό μου και με φίλησε στο στόμα. Σάστισα αρχικά γιατί είμαστε και συνάδελφοι και δεν ήθελα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις αλλά τελικά μου άρεσε, την τράβηξα από τη μέση και τη φίλησα με πάθος. Εκείνη αναστέναξε και μου είπε ότι έχουν πολύ καιρό να τη φιλήσουν έτσι.

Μάλλον μια σπίθα είχε ανάψει ανάμεσά μας. Πήγαμε σπίτι μου και έβαλα δυο ποτάκια να πιούμε. Καθίσαμε στο σαλόνι και αρχίσαμε να φιλιόμαστε πολύ έντονα ενώ ένιωθα την ανάσα της να γίνεται πολύ πιο γρήγορη και τις ρώγες της να είναι κάγκελο μέσα από το σουτιέν της. Έβαλα το χέρι μου μέσα από το σουτιέν και άρχισα να τρίβω τις τεράστιες βυζάρες τις που πραγματικά κόντευαν να μου βγάλουν τα μάτια. Μιλάμε για δύο βουνά που ήθελα να χαθώ μέσα τους. Οι ρώγες της είχαν γίνει πέτρα αλλά το καυλί μου ήταν ακόμη πιο πέτρα.

Εκείνη χωρίς να χάσει χρόνο πήρε ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά από την τσάντα της και έπιασε κότσο τα μαλλιά της. Εδώ είμαστε λέω. Απόψε θα γίνει χαμός. Γονάτισε, μου κατέβασε το παντελόνι και άρχισε να μου πιπιλάει το πουτσοκέφαλο που είχε πρηστεί από καύλα. Αργά αργά άρχισε να κατεβαίνει πιο κάτω και να τον καταπίνει ολόκληρο. Μέχρι το λαρύγγι της τον είχα βάλει και η καριόλα άντεχε ακόμη. Είναι απίστευτο το πόσο μέσα τον έβαζε η καυλιάρα. Πνιγόταν και συνέχιζε να με πιπώνει ενώ τα σάλια της είχαν αρχίσει να τρέχουν στις βυζάρες της. Της έσπρωχνα το κεφάλι μέχρι τέρμα κάτω και τον έβγαζα μετά έξω για να της ρίξω πουτσοσκάμπιλα στη μούρη.

Άρχισα να τη δαχτυλώνω και το μουνάκι της ήταν τέρμα υγρό. Ήθελε να γαμηθεί το καργιολάκι μου. Σιγά κι εγώ να μην της χάλαγα χατίρι. Της έβγαλα το στρινγκάκι της και την έβαλα να κάτσει πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει τελείως πέτρα από την υπέροχη πίπα της. Άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου και να με κοπανιέται ενώ οι βυζάρες τις με χτυπούσαν στο πρόσωπο. Όλο αυτό με καύλωνε ακόμη πιο πολύ και της έχωσα 2 δάχτυλα από πίσω. Γούσταρε ακόμη περισσότερο και μου ζήτησε να την ξεκωλιάσω. Την πέταξα στα τέσσερα και άρχισα να της γαμάω την κωλάρα της που με τρέλαινε πραγματικά. Εκείνη ούρλιαζε από τον πόνο αλλά ήθελε κι άλλο και μου ζήταγε να τη γαμήσω ακόμη πιο δυνατά. Της χαστούκιζα την κωλάρα της και της την είχα κάνει κατακόκκινη. Φώναζε σαν πουτάνα και πρέπει να μας άκουσε όλη η πολυκατοικία αλλά αυτό δε με απασχολούσε καθόλου.

Μετά από λίγα λεπτά και ενώ δεν άντεχα άλλο την έχυσα μέσα στην τρύπα της και εκείνη είχε απανωτούς οργασμούς. Όταν τελειώσαμε αράξαμε στο κρεβάτι μου χωρίς να μιλήσουμε καθόλου. Ένα φιλί μόνο δώσαμε για καληνύχτα.

Ακούστε με… οι γεματούλες είναι οι καλύτερες.
Copyright protected OW ref: 181013Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.