Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία είναι λίγο πιο παλιά, όταν ακόμη ζούσα μόνος. Στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα, οι εξώπορτες μας ήταν σχεδόν κολλητά, έμενε ένα ζευγάρι. Ωραία παιδιά και οι δύο, γυμνασμένοι, ο τύπος βέβαια αρκετά μεγαλύτερος από τη γκόμενα ίσως και 10 χρόνια διαφορά. Η μικρούλα τελείως baby face δεν την έκανες για πάνω από 20 αλλά από το γεγονός ότι λίγο καιρό μετά τη μετακόμιση έμεινε έγκυος και από διάφορες άλλες συζητήσεις είχα καταλήξει ότι ίσως ήταν κοντά στα 25. Γενικά δεν είχαμε πολλές σχέσεις πέρα από τις τυπικές καλημέρες και ψιλοκουβέντα στο ασανσέρ. Ίσως είχαμε πιει και ένα δυο καφέδες σπίτι τους στην αρχή.

Ένα βραδάκι κι ενώ άραζα σπίτι χτυπάει το κινητό μου.

- Έλα Μάκη καλησπέρα. Ο Σταύρος είμαι από δίπλα ρε συ.

- Έλα φίλε όλα καλά;

- Να σου ζητήσω μια χάρη; Επειδή λείπω εκτός Αθήνας, παίρνω τη Γεωργία στο κινητό και δεν το σηκώνει ρε συ και ανησυχώ. Μπορείς να πας της χτυπήσεις κουδούνι να δεις τι γίνεται; Είναι και έγκυος καταλαβαίνεις, φοβάμαι λίγο.

- Ναι ρε Σταύρο το συζητάς; Πετάγομαι αμέσως και σε παίρνω πίσω ή θα της πω να σε πάρει αν τη βρω.

- Ευχαριστώ ρε φίλε και sorry για την ενόχληση.

- Καμία ενόχληση σε παίρνω σε 2'.

Φεύγω σφαίρα και χτυπάω το κουδούνι τους. Ακούω κάποιου είδους θόρυβο από μέσα και μετά μία φωνούλα 'Μισό λεπτό είμαι στο μπάνιο". Όλα καλά σκέφτομαι αλλά μαλακία που τη βγάζω από το μπάνιο έγκυο γυναίκα. Ανησύχησα πάλι και λέω καλύτερα να μην πάρω ακόμα το Σταύρο να περιμένω να μου ανοίξει. Μέχρι να τα σκεφτώ όλα αυτά ανοίγει η πόρτα και βλέπω την Γεωργία τυλιγμένη με μία πετσέτα που ίσα ίσα κάλυπτε τα φουσκωμένα λόγω εγκυμοσύνης βυζιά της και έφτανε ψηλά στα πόδια αφού έκανε μια μεγάλη καμπύλη στην κοιλιά. Πριν προλάβω να μιλήσω, γεμάτη άνεση και χάρη μου λέει χαμογελαστά:

- Μπες μέσα και κάτσε να πάω να φορέσω κάτι". Κάθισα στον καναπέ και σε λιγότερο από 2 λεπτά γύρισε φορώντας μόνο ένα λευκό ημιδιαφανές νυχτικό, από το οποίο δεν έβλεπες κάτι αλλά διέγραφαν τα πάντα, συν του ότι ήταν αρκετά φαρδύ ώστε το πρώτο της σκύψιμο πριν κάτσει δίπλα μου είδα όλο το βυζί φόρα παρτίδα. Είχε έτσι κι αλλιώς μεγάλα βυζόμπαλα και τώρα ήταν τούμπανο. Μπορεί να ήταν έγκυος αλλά κι εγώ ήμουν ένα αγόρι με καύλες που αυτά δεν τα άφηνε απαρατήρητα. Πριν προλάβει να μιλήσει της εξηγώ τη φάση με το Σταύρο. Σηκώνεται και αρχίζει να ψάχνει το κινητό της ενώ μονολογεί "Ανησύχησε ο χαζούλης μου" ενώ εγώ έχω καρφωθεί στον κώλο της.

Της λέω να τον πάρουμε από το δικό μου να του πει ότι είναι καλά, να τον καθησυχάσουμε και ψάχνουμε μετά το δικό της τηλέφωνο. Έτσι και γίνεται. Αφού μιλήσανε κανένα πεντάλεπτο, κατά το οποίο χάζευα τη μικρούλα να του λέει συνέχεια με νάζι αγαπουλίνι μου και μωρουλίνι μου και όλα αυτά τα γλυκανάλατα που μας καυλώνουν, στο τέλος μου έδωσε το τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει ο Σταύρος, ο οποίος με παρακάλεσε να μείνω μαζί της όσο χρειαστεί και φυσικά του υποσχέθηκα πως θα το κάνω. Εξάλλου πέρα από το ότι έπρεπε να το κάνω, πρέπει να παραδεχτώ ότι μου άρεσε να παίρνω μάτι τη μικρή.

- Τι να σου βάλω να πιείς; Τώρα που ήρθες πρέπει να σε περιποιηθώ…

μου είπε μόλις έκλεισα με ένα πολλά υποσχόμενο χαμόγελο στα χείλη. Δε θα πω ψέματα, όλες τις γυναίκες που συναναστρέφομαι ή σχεδόν όλες, τις βλέπω ερωτικά και πάντα το μυαλό μου πάει στο πονηρό. Αλλά εδώ και λόγω της εγκυμοσύνης δεν έτρεφα πολλές ελπίδες, το είχα σχεδόν αποκλείσει, παρ’ ότι υπήρχαν ύποπτα σημάδια. Μου έφερε μια μπύρα και πήγε να ψάξει για το κινητό της. Το βρήκε μετά από λίγο και είδε ότι είχε μπει στο αθόρυβο. Το διόρθωσε και ήρθε και κάθισε στον καναπέ δίπλα μου κολλητά. Αφού συζητήσαμε λίγο συνέχισε με το ναζιάρικο ύφος της να μου λέει ότι κακώς τόσο καιρό δεν τα λέμε πιο συχνά αφού είμαστε γείτονες και διάφορα τέτοια ενώ εγώ είχα καρφωθεί εντελώς απροκάλυπτα στις βυζάρες της, γεγονός που δεν φάνηκε να την ενοχλεί καθόλου. Κάποια στιγμή μου λέει όλο χαρά ότι το παιδί κλοτσάει κι αν θέλω να το νιώσω στην κοιλίτσα της.

Πριν προλάβω να απαντήσω είχε πάρει το χέρι μου και μαζί με το δικό της το έβαλε πάνω στην κοιλιά της. Ήταν μία περίεργη αλλά και ωραία αίσθηση αφού μου μετακινούσε το χέρι η ίδια και στην ουσία της χάιδευα την κοιλιά. Πριν προλάβω να καταλάβω τι γίνεται άρχισε να οδηγεί το χέρι μου όλο και πιο χαμηλά μέχρι που οι άκρες των δαχτύλων μου ακούμπησαν την κλειτορίδα της. Έβγαλε ένα μικρό αναστεναγμό και όταν γύρισα να την κοιτάξω έγειρε και αυτή το κεφάλι της και φιληθήκαμε με πάθος, ενώ τα μπλεγμένα μας δάχτυλα είχαν αρχίσει μαζί να μαλακίζουν κανονικά το μουνάκι της. Με το άλλο της χέρι σήκωσε λίγο το νυχτικό ώστε να μην είναι ανάμεσα στα δάχτυλα μας και το άτριχο, από λέιζερ προφανώς, μουνί της που ήταν ήδη μούσκεμα.

Δεν έχασα ευκαιρία και αμέσως έχωσα τη μούρη μου στις βυζάρες της εξάλλου αυτό ήθελα να κάνω εδώ και ώρα. Τις πέταξε έξω από το νυχτικό και άρχισα να τις γλείφω σαν τρελός και να πιπιλάω τις μεγάλες της ρώγες εναλλάξ, ενώ χαμηλά είχα αρχίσει να εξερευνώ με τα δάχτυλα μου τη μουνότρυπα της. Γρήγορα ένιωσα το χέρι της στο κεφάλι μου, να με σπρώχνει διακριτικά προς τα κάτω. Αφού της έδωσα μερικά τρυφερά φιλιά στην κοιλίτσα για να της δείξω πως σέβομαι την κατάσταση της, γρήγορα ήρθα φάτσα με το μουνάκι της, έτοιμος να της το φάω. Είχα καιρό να γλείψω μουνί και το άτριχο, φρεσκοπλυμένο, νεανικό μουνάκι της, ήταν ότι έπρεπε. Άνοιξε καλά τα πόδια της, κάθισε αναπαυτικά και παραδόθηκε στο στόμα και στη γλώσσα μου σε ένα ατελείωτο γλειφομούνι που φάνηκε να μην το χορταίνει με τίποτα.

Έχυνε σαν τρελή, δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σχέση με την εγκυμοσύνη αλλά λίγες φορές είχα δει τόσα ζουμιά από γκόμενα και τόσο γρήγορα. Ο πούτσος είχε γίνει κάγκελο χωρίς καν να τον έχει ακουμπήσει. Ήταν μια κάπως πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα αφού για χρόνια σχεδόν πάντα αρχίζω το πήδημα με ένα καλό τσιμπούκι και σπάνια θα μπω στον κόπο να γλείψω μουνί. Αλλά η ιδιαιτερότητα της εγκυμοσύνης με έκανε να δω αλλιώς τη Γεωργία και όχι σαν ένα ακόμα πουτανάκι από αυτά που γαμούσα κάθε τόσο. Μάλιστα ήταν τόσο άνετη που σε κάποια φάση μου είπε:

- Μη σταματάς, θα πάρω στα γρήγορα τον Σταύρο για να μην ανησυχεί και μας διακόψει μετά…

και στο τηλέφωνο του έλεγε συνέχεια «Μην ανησυχείς είναι ο Μάκης εδώ και με προσέχει» και κάθε φορά έσπρωχνε το κεφάλι μου. Όταν πια χόρτασε το στόμα μου με τράβηξε κοντά της, μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και μου είπε να γδυθώ. Μου ζήτησε να κάτσω στον καναπέ και ήρθε αυτή τώρα στα γόνατα. Πήρε θέση για τσιμπούκι, αλλά δυστυχώς μόλις το πήρε στο στόμα το άφησε αμέσως. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου εξήγησε ότι έχει αναγούλες και κάπως της ήρθε. Μου είπε ότι δε φταίω εγώ ούτε η μυρωδιά μου, πολλά πράγματα που της άρεσαν σε γεύση πριν την εγκυμοσύνη τώρα δεν τα αντέχει. Της είπα να μη στεναχωριέται, σκέφτηκα πως το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να ξεράσει πάνω στον πούτσο μου και να ξενερώσουμε και πως υπάρχουν άλλα ωραία πράγματα να κάνουμε.

Άρπαξα τα βυζιά της, τα σήκωσα και έχωσα τον πούτσο μου ανάμεσα. Την άφησα να δώσει η ίδια το ρυθμό γιατί σκέφτηκα ότι έχει και μία κοιλιά φουσκωμένη από κάτω. Φάνηκε αρκετά εξοικειωμένη και ήταν λογικό με τέτοιες βυζάρες πρέπει να έχει δουλέψει πολύ ισπανικό. Πρέπει να ήταν πολύ καυλωμένη γιατί δεν είχε υπομονή. Πολύ γρήγορα την άκουσα να λέει:

- Σε θέλω μέσα μου…

Κατάλαβε ότι είχα μία αμηχανία για τη στάση που θα κάναμε. Ήξερα ότι έπρεπε να ξεχάσω τα αγαπημένα μου σφυροκοπήματα στα 4, τις σφαλιάρες στον κώλο και τα σχετικά. Όφειλα να σεβαστώ τις επιθυμίες της. Μου ψιθύρισε στο αυτί ότι μπορεί μόνο "κουταλάκι" και πήρε θέση ξαπλώνοντας με την πλάτη προς εμένα. Η αλήθεια είναι ότι δε με χάλασε καθόλου, οι αγαπημένες μου στάσεις είναι "στα 4" και "κουτάλι". Ήξερα βέβαια ότι θα είναι ένα τρυφερό κουταλάκι και όχι ένα πλάγιο doggy αλλά και πάλι η θέα του κώλου της ενώ με περίμενε να μπω στη μουνάρα της ήταν τέλεια. Από την άλλη έπρεπε όμως να συγκρατηθώ και να πάω κόντρα στη φύση μου, να μην ξεχαστώ και αγριέψω, να μην της ρίξω καμιά σφαλιάρα.

Μπήκα με άνεση στο υγρό μουνί της και την άφησα να δίνει το ρυθμό. Με το χέρι μου πότε της έπαιζα την κλειτορίδα και πότε της χούφτωνα τις βυζάρες. Αναστέναζε και μιλούσε αρκετά. Όχι πολύ πρόστυχα αλλά σου έδινε να καταλάβεις πόσο της άρεσε. Έπαιζε κι αυτή αρκετά με το χέρι, τρίβαμε μαζί την κλειτορίδα της και σε κάποια φάση μου είπε:

- Θέλω να τελειώσουμε μαζί…

και κατέβασε το χέρι της για να χαϊδέψει τα αρχίδια μου αλλά και απαλά την κωλότρυπα μου για να με κάνει να χύσω. Και τα κατάφερε. Χύσαμε μαζί, της γέμισα τη μουνάρα με το σπέρμα μου. Εδώ που τα λέμε το να πηδάς έγκυο έχει και αυτό το καλό, χύνεις μέσα άφοβα αφού είναι ήδη έγκυος.

Μείναμε για λίγη ώρα έτσι αγκαλιά και μου είπε:

- Σε ευχαριστώ πολύ.

Ευγενικά της απάντησα:

- Ήσουν υπέροχη, μην το συζητάς… αλλά επέμεινε.

- Ξέρω τι σου λέω, σε ευχαριστώ. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι αυτές ακριβώς οι συνήθειες σου στο σεξ. Μην ξεχνάς ότι μας χωρίζει ένας τοίχος…

μου είπε και μου έκλεισε το μάτι με νόημα. Χαμογέλασα σκεπτόμενος πόσες φορές να με είχε ακούσει να ξεπατώνω τα πουτανάκια που παρέλασαν κατά καιρούς από το κρεβάτι μου. Της έδωσα ένα φιλί, ντύθηκα και πριν φύγω ανανεώσαμε το ραντεβού μας για κάποια στιγμή μετά τη γέννα στο σπίτι μου αυτή τη φορά. Μπορεί να είχαμε κάνει ένα υπέροχο, διαφορετικό γαμήσι αλλά κατά βάθος ήθελε κι αυτή να βάλει το όνομα της στον κατάλογο με τα πουτανάκια που είχαν χορτάσει πούτσα και ξύλο στην άλλη μεριά του τοίχου.
Copyright protected OW ref: 181315Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.