Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξαφνικά άρχισε ο πούτσος του να χύνει μέσα στο στόμα μου, χύσια, πολλά χύσια!

- Καλά ρε Μιχάλη, μαλάκας είσαι; Έχυσες μέσα στο στόμα μου ρε μαλάκα…

και άρχισα να φτύνω τα χύσια από το στόμα μου αηδιασμένη.

- Έλα ρε Καιτούλα, sorry, αλλά δεν πρόλαβα να τον τραβήξω, ήταν και γαμώ τις πίπες μωρό μου, εξάλλου κι εσύ όταν σε γλείφω με χύνεις συνέχεια στο στόμα. Και χύνεις... γάμησε τα…

μου λέει γελώντας και δεν μπόρεσα να μη γελάσω κι εγώ. Η αλήθεια είναι ότι όταν καυλώνω πολύ χύνω σαν τρελή και τα χύσια μου πετάγονται παντού στο πρόσωπο του Μιχάλη και στα ρούχα του. Με το Μιχάλη είμαστε μαζί από το γυμνάσιο και τα φτιάξαμε στην Τρίτη. Τώρα στη β' Λυκείου τα έχουμε ήδη 2,5 χρόνια αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα σεξ, μόνο πίπες, γλειφομούνια, γλωσσόφιλα και πολύ χαμούρεμα. Ο Μιχάλης ήταν ο πρώτος μου.

- Ναι ρε συ, αλλά δεν το έχεις ξανακάνει και δεν το περίμενα, μου ήρθε κάπως ξαφνικά.

- Και δεν μου λες, πώς σου φάνηκε; Σαν πρώτη εντύπωση; Θα με αφήσεις να σε ξαναχύσω στο στόμα;

- Σου αρέσει ρε πούστη ε;

- Ε ναι, καύλα είναι, να μου γλείφεις τον πούτσο και να σε χύνω.

- Θα δούμε, είπα, δεν ξέρω…

και έφυγα τάχα θυμωμένη. Πήρα το ηλεκτρικό μου ποδήλατο και ξεκίνησα για το σπίτι. Εδώ θα σας πω ότι η μητέρα μου χώρισε όταν ήμουν πολύ μικρή και έχω έναν αδερφό 6 χρόνια μεγαλύτερο, το Γιάννη. Εγώ είμαι η Κατερίνα ή Καίτη ή Κατ όπως με φώναζαν μερικοί σπίτι.

Ο πατριός μου ο Βασίλης ή Μπιλάκος όπως τον φωνάζουμε χαϊδευτικά, είναι ένας ωραίος άντρας γύρω στα 58, και είναι 10 χρόνια παντρεμένος με τη μάνα μου, μία γοητευτική 48άρα με μαύρο μαλλί καρέ και όμορφες καμπύλες. Στην ουσία μας μεγάλωσε αυτός.

Ο Βασίλης είχε μια κόρη από τον πρώτο του γάμο αλλά δεν ήταν δική του, όταν σκοτώθηκε η μάνα της σε τροχαίο, η Νίκη ήταν 2 χρονών, αυτός την υιοθέτησε και την πήρε μαζί του. Σήμερα η Νίκη είναι 28, ξανθιά και μουνάρα, με γαμάτο σώμα και ωραίο κώλο. Από το δεύτερο γάμο του είχε ένα γιό τον Κώστα, 23 χρονών, παίδαρος, γυμνασμένος, με μαύρο μαλλί και μία κόρη την Εμυ από το Αιμιλία που ήταν 20 και λίγο emo με κατάμαυρα μαλλιά μόνιμα μαύρα χείλη και μάτια και κάτι σκουλαρίκια στα φρύδια στο χείλος και στη μύτη. Πολύ αδύνατη με μικρά βυζάκια. Εμείς είχαμε νοικιάσει το σπίτι με τη μάνα μου και τα χρήματα μπαίνανε σε ένα δικό μου λογαριασμό και έτσι ήμουν ανεξάρτητη οικονομικά.

Ο Βασίλης έχτισε μια βίλα 4-5 χιλιόμετρα από το σχολείο μου για να μείνουμε όλοι μαζί. Την έφτιαξε με ειδικό σχέδιο για όλους μας και μέναμε εκεί τα τελευταία 5 χρόνια. Κάτω είχε μια μεγάλη πισίνα με ένα μεγάλο τίκι μπαρ από πράσινο μπαμπού και ξαπλώστρες με ομπρέλες. Μέσα στο ισόγειο ένα μεγάλο σαλόνι με δύο τζάκια ένα μεγάλο μπαρ και μία τεράστια κρεβατοκάμαρα για τους «γονείς». Μια σκάλα έβγαζε σε ένα μικρό σαλονάκι με ένα μπαράκι και τρεις πόρτες που οδηγούσαν σε τρεις μεγάλες κρεβατοκάμαρες. Αριστερά έμενα εγώ, στη μέση η Νίκη και δεξιά η Εμυ, μια σκάλα αριστερά έβγαζε πάνω στο δωμάτιο του αδελφού μου και μια δεξιά στο δωμάτιο του Κώστα και ανάμεσα στο κενό πάνω από το δωμάτιο της Νίκης είχε άλλη μια μικρή πισίνα.

Στο ισόγειο αριστερά είχε ένα γυμναστήριο με βάρη, διαδρόμους και μηχανήματα και τέρμα δεξιά μια μικρή αίθουσα συνεδριάσεων, όπου κάθε μήνα έρχονταν οι διευθυντές των εργοστασίων του Βασίλη και συζητούσαν για δουλειές.

Άφησα το ποδήλατο και προχωρούσα προς την πισίνα όπου κάθονταν ο Κώστας ξαπλωμένος και διάβαζε μια εφημερίδα με οικονομικά. Μου άρεσε να τον κοιτάζω κρυφά, ήταν πολύ γυμνασμένος. σχεδόν κάθε μέρα ήταν στο γυμναστήριο μια-δυο ώρες. Φορούσε ένα στενό ελαστικό μαγιό και διαγράφονταν καθαρά από κάτω το τεράστιο καυλί του.

Σαν να αισθάνθηκε το βλέμμα μου κατέβασε την εφημερίδα, σήκωσε τα μαύρα του γυαλιά πάνω στο κεφάλι του και με κοίταξε χαμογελώντας ενώ εγώ κοκκίνισα λίγο που μ' έπιασε να τον χαζεύω.

- Τι έγινε Κιτ Κατ; Σχόλασες;

- Ναι Κώστα, εσύ τι έγινε, σε έπιασαν οι ζέστες;

- Μάλλον εσένα έπιασαν οι ζέστες, σε βλέπω αναψοκοκκινισμένη. Τι έγινε; Μου λέει χαμογελώντας.

- Σε γάμησε ο Μιχαλάκης σήμερα;

- Α να χαθείς χαζέ, και του ρίχνω μια μπουνιά στο στομάχι (πέτρα το στομάχι). Αφού δεν κάνουμε σεξ με τον Μιχάλη.

- Τι, έτσι τη βγάζει ο Μιχαλάκης, χωρίς γαμήσι;

- Εντάξει κάτι κάνουμε, λέω κοκκινίζοντας.

- Τι κάνετε δηλαδή; Τού παίζεις τον πούτσο, του κάνεις καμιά πίπα;

- Δε σου λέω, προτιμώ να τα λέω με τη Νίκη

- Έλα ρε χαζό πες μου, μη ντρέπεσαι, μπορεί να βοηθήσω, ξέρω τι θέλουν τα αγόρια.

- Έμαθα κι εγώ τι θέλουνε τα αγόρια σήμερα, να μας τσιμπουκώνετε και να μας χύνετε μέσα στο στόμα! Κατάλαβες το μαλάκα το Μιχάλη;… έχυσε μέσα στο στόμα μου ο καργιόλης

- Χα, χα... εντάξει δεν έγινε και τίποτα, μετά από τόσα χρόνια αγαμίας ο καημένος, πάντως πρέπει να τον αφήσεις να σε γαμήσει γιατί θα τον γαμήσει κάποια άλλη σίγουρα.

- Το λες σαν να είναι φυσιολογικό να μας χύνετε στο στόμα, τον δικαιολογείς κιόλας, εσύ χύνεις τη δικιά σου στο στόμα;

- χα, χα… α ρε Κιτ Κατ, μόνο στο στόμα;

- Δηλαδή που αλλού;

- Στο πρόσωπο, στα βυζιά, στην κοιλιά παντού.

Με τη συζήτηση είδα ότι ο πούτσος του άρχισε να σηκώνεται.

- Άρχισες να καυλώνεις Κωστάκη βλέπω.

- Εντάξει, με τέτοια συζήτηση είναι νορμάλ να καυλώσω.

- Πω, πω, ρε συ μαλάκα έχεις πολύ μεγάλο πούτσο! Του Μιχάλη είναι πολύ πιο μικρός.

- Θέλεις να τον δεις; Ρωτάει και πιάνοντας το χεράκι μου το βάζει πάνω στον καυλωμένο πούτσο του.

- Πας καλά ρε συ;… του λέω τραβώντας το χέρι μου, ίου… θέλεις να μας δει κανένας και να έχουμε άλλα!

- Δεν είναι κανένας εδώ ρε χαζό, μου λέει, όλοι λείπουν.

και βγάζοντας το μαγιό του με μια κίνηση, πετάχτηκε έξω η ψωλάρα του. Πριν προλάβω να δω βούτηξε στην πισίνα γυμνός, ενώ εγώ ένοιωθα τα υγρά από το μουνάκι μου να τρέχουν στα μπούτια μου και κοκκίνισα πάλι. Έμεινα να κάθομαι παγωμένη εκεί πάνω στο μπράτσο της ξαπλώστρας του.

- Να βγω; Ρωτάει.

- Όχι, του λέω να κάτσεις εκεί που είσαι, είσαι τρελός.

- Λοιπόν, μου λέει, τώρα θα βγω, αν θέλεις πάνε μέσα, αλλιώς θα μου τον παίξεις κι εμένα…

και άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλιά της πισίνας σιγά σιγά γελώντας. Είπα να φύγω αλλά ήθελα να δω τον πούτσο του πάλι, είχα καυλώσει πολύ και το μουνάκι μου έτρεμε, νόμιζα πως θα χύσω και θα το καταλάβει, κοκκίνισα πάλι. Το πρόσεξε ανεβαίνοντας και μου λέει:

- Προλαβαίνεις ακόμα μικρή…

και βγαίνοντας έκατσε στην ξαπλώστρα. Εγώ ακίνητη να χαζεύω τον τεράστιο καυλωμένο του πούτσο. Έπιασε το χεράκι μου αλλά εγώ το κρατούσα ακίνητο, με αντίσταση.

- Κώστα, μη Κώστα, σε παρακαλώ…

- Τι έπαθες Κατ; Δε θέλεις;

- Φοβάμαι ρε συ!

- Τι φοβάσαι ρε χαζό, δε θα σε φάει.

- Φοβάμαι, Κώστα, είναι πολύ μεγάλος ρε γαμώτο.

- Καλά, περίμενε λίγο, θα κάνουμε κάτι πιο ωραίο, είπε…

και άπλωσε το χέρι του κάτω από την φούστα μου και μου χάιδεψε το μουνάκι απαλά.

- Ω… ρε πούστη μου, τι μου κάνεις εκεί;

- Κατ, εγώ βούτηξα στο νερό, αλλά εσύ είσαι μούσκεμα χα, χα…

και έβαλε το δάχτυλό του μέσα από το βρακάκι μου αρχίζοντας να παίζει με το μουνάκι μου. Άρχισε το κορμάκι μου να τρέμει, το μουνάκι μου να χύνει σαν τρελό και να πετάγονται τα χύσια μου στην ξαπλώστρα και στο πόδι του.

- Ε αυτό δεν το περίμενα Κίτυ, μπράβο χύσιμο!

Χωρίς να πω τίποτα σηκώθηκα και έφυγα τρέχοντας για το σπίτι. Ανέβηκα τις σκάλες και χώθηκα στο δωμάτιό μου, πήγα κατευθείαν στο μπάνιο και χώθηκα κάτω από το ντους, έβαλα το χεράκι μου στο μουνάκι μου και τράβηξα μαλακία χύνοντας σχεδόν αμέσως ξανά, έχοντας στο μυαλό μου την εικόνα του σκληρού του πούτσου. Έβαλα μια πετσέτα γύρω μου και έκατσα στο μπαρ να πιώ ένα ποτό. Όλα τα δωμάτια είχαν ένα μικρό μπαράκι, ψυγείο και μπάνιο με μια στρόγγυλη μεγάλη μπανιέρα χτισμένη κάτω στο πάτωμα περίπου 1 μέτρο βάθος με θέσεις και για να κάθεσαι.

Έβαλα ένα ποτό και έκατσα σε ένα σκαμπό. Ήπια μια γερή γουλιά, και έβαλα το κεφάλι μου μέσα στα χέρια με τους αγκώνες να στηρίζονται επάνω στο μπαρ και σκεφτόμουν. Όχι ρε πούστη μου, μαλακία έγινε, τι έπαθα ρε γαμώτο, αλλά κι αυτός ο μαλάκας τι θράσος;

- Τι έγινε Κιτ Κατ; Μόνη σου θα πίνεις; Δεν θα κεράσεις ένα ποτάκι;

Πάγωσα, τι σκατά, θα με κυνηγάει τώρα μέσα στο σπίτι;

- Κώστα σε παρακαλώ τι θέλεις; Ότι έγινε-έγινε, φύγε σε παρακαλώ. Αυτός έβαλε ένα ποτό και έκατσε δίπλα μου στο μπαρ, τράβηξε μια τζούρα και άναψε τσιγάρο. Με κοιτούσε αλλά εγώ απέφευγα το βλέμμα του

- Έλα ρε Κατ, μου λέει, κοίτα τι μου έκανες;…

και πιάνει πάλι το χέρι μου και το ακουμπάει πάνω στον πούτσο του

- Μ' έχεις καυλώσει πολύ, δεν το βλέπεις;

- Έλα ρε Κώστα τώρα, άσε με σε παρακαλώ.

- Ρε Κίτυ όπως την παίζεις του Μιχάλη θα μου την παίξεις κι εμένα. Λίγο να ξεκαυλώσω.

- Ο Μιχάλης ρε μαλάκα είναι ο γκόμενος μου, τι δεν καταλαβαίνεις; Εσύ είσαι αδελφός μου.

- Εντάξει, όχι ακριβώς… και τι σου ζητάω; Μια μαλακία να μου τραβήξεις, εξάλλου όταν έπαιξα το μουνάκι σου και έχυσες δε σκέφτηκες τον Μιχάλη, τότε ήταν ωραία έτσι;…

και βγάζοντας τον πούτσο του έξω, έπιασε το χέρι μου, αγκάλιασε το καυλί του και χωρίς να το αφήσει άρχισε να τον παίζει πάνω κάτω. Κοκκίνισα πάλι και ένοιωσα το μουνί μου πάλι μούσκεμα. Αυτός σα να το κατάλαβε, άπλωσε το άλλο του χέρι και άρχισε πάλι να μου το χαϊδεύει.

- Πάλι μούσκεμα είναι το μουνάκι σου Κατ, καυλώνεις;…

και μου βάζει το δάχτυλο μέσα αρχίζοντας να μου το παίζει. Με πιάσανε πάλι δυνατοί σπασμοί και άρχισα να χύνω.

- Ρε πούστη μου τι μου κάνεις; Τι καύλα είναι αυτή; Θα σου τον παίξω και μετά θα φύγεις οκ;

- Οκ Κατ, αλλά μόνη σου, όχι μαζί…

και μου άφησε το χέρι. Τον έσφιξα στο χέρι μου και άρχισα να του τον παίζω.

- Ναι πουτανάκι, έτσι, παίξε μου τον πούτσο καργιόλα που έκανες και τη δύσκολη.

- Άντε γαμήσου Κώστα, εσύ είσαι καριόλης, γαμημένε.

- Έτσι πουτάνα, μίλα μου πρόστυχα, με καυλώνεις πιο πολύ.

- Κι εσύ με καυλώνεις πούστη πουτσαρά.

- Δεν μου κάνεις και μια πίπα καργιολάκι;

- Ξέχασε το παλιομαλάκα

- Έλα ρε Κατ και μου πιάνει το κεφάλι απ' τα μαλλιά και το κατεβάζει πάνω στο σκληρό καυλί του.

- Άσε ρε μαλάκα, μη σου λέω δεν θέλω, μια μαλακία είπαμε θα σου τραβήξω και θα φύγεις.

Αυτός μου κρατούσε σφιχτά το κεφάλι από τα μαλλιά κοντά στην ψωλή του και κρατώντας τη με το άλλο χέρι του άρχισε να την τρίβει στα σφιγμένα μου χείλη.

- Έλα Κατ, άνοιξε λίγο το στοματάκι σου…

και μου κλείνει τη μύτη με τα δάχτυλα. Ανοίγω το στόμα μου να πάρω ανάσα και μου τον καρφώνει με δύναμη μέσα στο στόμα. Όπως με κρατούσε από τα μαλλιά άρχισε να μου τον καρφώνει δυνατά και γρήγορα μέσα έξω. Δε μπορούσα να μιλήσω έτσι όπως ήμουν μπουκωμένη, μόνο κάτι ήχοι βγαίνανε από το γεμάτο με την ψωλή του στόμα μου. Άρχισα να χύνω πάλι, το μουνάκι μου με πρόδωσε ξανά.

- Χύνω ρε πούστη, χύνω πάλι, το μουνί μου χύνει παλιομαλάκα…

- Χύσε πουτανάκι… κι εγώ θα σε χύσω, με καύλωσες τσουλάκι.

Βγάζει τον πούτσο του από το στόμα μου, με πιάνει από τους ώμους και με γονατίζει στο πάτωμα. Πιάνει τον πούτσο του με το χέρι και αρχίζει να τον παίζει γρήγορα μπροστά στη μάπα μου.

- Μη ρε Κώστα, όχι ρε πούστη μου…

- Παρ' τα στη μάπα πουτανάκι…

και αρχίζει η ψωλάρα του να με χύνει στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα βυζιά, με έκανε πραγματικά μπάνιο με χύσια ο καριόλης. Πριν προλάβω να πω ή να κάνω κάτι με σηκώνει και με βάζει να κάτσω στο μπαρ, μου άνοιξε τα πόδια, έχωσε την ζεστή του γλώσσα μέσα στο καυλωμένο μου μουνάκι, άρχισε να μου το γλείφει και βάζοντας κι ένα δάχτυλο μέσα με αποτελείωσε.

- Χύνω ρε πούστη, χύνω, στο στόμα σου χύνω παλιοκαργιόλη

- Χύσε πουτανάκι, ναι, χύσε μου το στόμα, δώσε μου τα χύσια σου μικρό μου καργιολάκι.

Σηκώθηκε όρθιος με τον καυλωμένο του πούτσο στο χέρι και μου λέει:

- Τώρα θα σε γαμήσω πουτανάκι, θα σε κάνω γυναίκα, θα σου σκίσω το μουνί.

- Μη ρε μαλάκα, Κώστα άσε με, είμαι παρθένα ρε γαμώτο, δεν έχω κάνει σεξ ακόμα.

- Θα κάνεις τώρα καργιολάκι, θα σε πηδήξω και θα σου το σκίσω το μουνί τσουλάκι, θα το πάρεις στο χέρι.

Έβλεπα τον τεράστιο πούτσο του να πλησιάζει το παρθένο μου μουνάκι με άγριες διαθέσεις και τρόμαξα. Πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα τόσο πολύ

- Μη Κώστα, σε παρακαλώ, μην το κάνεις αυτό… έλεγα με δάκρυα στα μάτια.

Τότε ακούστηκε μια δυνατή φωνή!

- Όπως είσαι έφυγες μαλάκα μη σου γαμήσω! Άσ’ την ήσυχη παλιοκαργιόλη

Πάγωσε. Στην πόρτα στεκόταν η Νίκη και δε σήκωνε κουβέντα.

- Έφυγες, τώρα!

Μαζεύτηκε και εξαφανίστηκε. Έπεσα στην αγκαλιά της και άρχισα να κλαίω δυνατά. Με αγκάλιασε και μου χάιδεψε τα μαλλιά.

- Σταμάτα μωρό μου, μην κλαις, εδώ είμαι τώρα, σώπασε, σώπα… και μού έδωσε ένα φιλί στο μέτωπο. Κάτσε να μου τα πεις…

και γεμίζοντας τα ποτήρια έκατσε δίπλα μου.

Συνεχίζεται...




Copyright protected OW ref: 181304



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.