Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η Γυναίκα μου δοκιμάζει (Απο τη δουλειά της)

Με την γυναίκα μου τελευταία δοκιμάζουμε πολλά στο κρεβάτι. Τελευταία την έπεισα για τρίτους με όρο δικό της να είμαι εκεί και να βλέπω. Βασικά της αρέσει η παρτούζα αλλά δεν της λέει κάτι αν δεν είμαι εκεί να βλέπω. Προσωπικά ζω μια τρελή καύλα, αλλά και επιθυμία έχοντας μπροστά μου ζωντανή τσόντα. Στο μοναδικό άτομο που έχει αναφέρει τα όργια είναι μια φίλη της που μάλιστα έδειξε ενδιαφέρον και της είπε ότι η κρυφή της επιθυμία είναι να πάει και αυτή με μαύρο αλλά κόλλαγε και δεν ήξερε και κάποιον. Όταν της είπε για το διπλό δώρο που της έκανα, ήθελε τα πάντα με λεπτομέρεια. Ακολούθησαν πολλοί καφέδες με το θέμα και μάλιστα σε κάθε καφέ της έλεγε η γυναίκα μου να έρθει μια μέρα κι εκείνη. Εκείνη κόλλαγε με τη δική μου παρουσία. Διαφήμισε τόσο πολύ η γυναίκα μου στη Ν την εμπειρία, που την έψησε να έρθει. Βασικά δεν έλεγε και ψέματα, δε νομίζω να είχε τελειώσει τόσες φορές στη ζωή της μαζεμένα, ούτε είχε 2 τεράστιες ψωλές να διαχειριστεί ταυτόχρονα.

Μόλις μου το είπε τρελάθηκα! Η φίλη της ήταν μια μέτρια κοπέλα, αλλά για κάποιο λόγο ορκιζόσουν ότι θα είναι καλή στο κρεβάτι.

Πήρα τηλέφωνο τον Jason και του είπα φυσικά να φέρει και το φίλο του mike. Όλα ήταν έτοιμα. Είχαμε πει να έρθει νωρίτερα η Ν για να σφίξει κάνα ποτό και να χαλαρώσει, μιας και ήταν η πρώτη της φορά σε τέτοια φάση. Ήμουν σίγουρος ότι θα χαλάρωνε όταν θα ξεκίναγε η φάση. Όταν χτύπησε το κουδούνι, είχαν ήδη κατεβάσει ένα μπουκάλι κρασί και οι δύο τους, εγώ αραχτός πιο πέρα. Φορούσαν και οι δύο φουστάνια. Όταν μπήκαν μέσα οι μπασκετμπολίστες, μου έριξαν και οι δύο ένα βλέμμα.

- Θα μας διαλύσουν, λέει η Ν.

- Αυτό είχα πει κι εγώ, λέει η δικιά μου.

Τα παιδιά έκατσαν και άρχισαν να το ρίχνουν στο ποτό. Την αρχή την έκανε η γυναίκα μου βγάζοντας το φουστάνι και μένοντας μόνο με το στρινγκ της, καθήμενη δίπλα από τη φίλη της. Σηκώθηκε ο Jason και την ξαπλώνει με το κεφάλι στα πόδια της Ν και ξεκινάει το γλείψιμο. Η Ν παγωτό. Ο Mike απέναντι απλά κοιτάει, πότε τη φίλη και πότε την γυναίκα μου που δεν είχε ξεχάσει με τίποτα τι έχει στο παντελόνι του. Ο Jason κάνει ένα τρελό γλειφομούνι στη γυναίκα μου. Σηκώνεται τελικά ο Μike και πάει όρθιος δίπλα από την Ν. Κατεβάζει το παντελόνι και τότε βλέπω το βλέμμα της, βλέποντας την πούτσα του. Ξεκινάει να την παίζει και βλέπει ότι το χέρι της δεν την κλείνει όλη στην παλάμη.

- Είναι 28, λέει η γυναίκα μου, θα τρελαθείς στο χύσιμο!

Την παίρνει στο στόμα μη έχοντας να πει τίποτα. Ξαφνικά προς έκπληξη μου, η γυναίκα μου, της σηκώνει το φόρεμα και παραμερίζοντας το μικροσκοπικό εσώρουχο της περίστασης, ξεκινάει γλειφομούνι. Έχω την εικόνα της γυναίκας μου να τη γλείφουν, κάνοντας γλειφομούνι στη φίλη της, που έχει μια μαύρη πούτσα μες στο στόμα της. Νομίζω ότι καλύτερα δε γινόταν. Ήθελα να χύσω αλλά το κράταγα για το τέλος και φυσικά για τη φίλη.

Αφού έχυσαν και οι δύο, ο Jason γύρισε τη γυναίκα μου καθιστή δίπλα από την φίλη και της τον δίνει στο στόμα. Συγχρονισμένες και οι δύο τσιμπουκώνουν τις τεράστιες ψωλές. Οι ματιές φυσικά δεν έλειπαν ούτε από τη φίλη, που σε κάθε κοίταγμα, της έκλεινα το μάτι. Του Mike ο πούτσος ήταν έτοιμος ήδη και γυρίζει τη Ν σε πισωκολλητό, βάζοντας το κεφάλι της στο μουνί της γυναίκας μου για να ανταποδώσει το γλειφομούνι. Σταμάταγε συνέχεια βγάζοντας κραυγές καύλας, πιέζοντας το μπούτι της γυναίκας μου.

- Δεν είναι το μεγαλύτερο που έχεις δει ποτέ;… της λέει η γυναίκα μου.

- Ν: Θα με διαλύσει και μ’ αρέσει!

- Σου είπα ότι θα χύσεις και από τα αυτιά.

Έτοιμος και ο Jason. Γυρίζει τη δικιά μου μούρη με μούρη με τη φίλη της ξεσκίζοντας το μουνί της από πίσω. Στην ίδια στάση και οι δύο, άκουγα δύο ασύγχρονα βογκητά γυναικών που κόντευαν στον οργασμό. Άλλαξαν παρτενέρ βάζοντας η γυναίκα μου τον Mike στο πάτωμα, στην αγαπημένη της στάση. Τον έπαιρνε όλο μέσα και με κοίταγε στα μάτια. Δεν άντεξα άλλο, πήγα μπροστά της και βάζοντας τον πούτσο μου στο στόμα της, άδειασα το ψωλόχυμα. Βλέπω τη Ν να κοιτάει μέσα από την καύλα της, μην πιστεύοντας τι ζει. Ο Jason τη σηκώνει, σηκώνεται όρθιος και την καρφώνει πάνω στον πούτσο του όρθιος. Εκείνη έχει παραδοθεί στην καύλα και του λέει:

- Ν: Μετά θέλω να μου γαμήσεις το κωλαράκι.

Αφού ξαναέχυσαν και οι δύο γυναίκες ο Mike Κάθισε δίπλα διπλά με τον Jason στον καναπέ και έβαλε πάνω του ο Mike τη N και ο Jason τη γυναίκα μου

- Ν: Είναι πολύ χοντρός ο πούτσος του.

- Γυναίκα μου: Αύριο θα πονάς λίγο, αλλά δε θα φύγει ποτέ απ’ το μυαλό σου το σημερινό.

Εγώ ήμουν σε κατάσταση τρελής καύλας, ένιωθα σαν να μην έχω χύσει, ο πούτσος μου ήταν κάγκελο με αυτά που έβλεπα και άκουγα. Ξαφνικά η γυναίκα μου σηκώνεται, σηκώνει το Jason, τον βάζει πίσω από τη Ν που έχει καβαλήσει στον καναπέ το Mike και του λέει:

- Γάμα της το κωλαράκι τώρα.

Πριν προλάβει να πει κάτι η Ν, ακούμε ένα μεγάλο βογκητό καύλας και αρχίζει ένα τρελό γαμήσι με 2 αράπηδες και μια γυναίκα ανάμεσα. Η γυναίκα μου έρχεται και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα.

- Σ’ αρέσει αυτό που βλέπεις;

- Εγώ: Ναι αλλά το ψωλόχυμα θα το φάει η Ν.

Η Ν έχει τρελαθεί και φωνάζει. Σηκώνονται πάνω οι Mike και Jason και βάζοντας από κάτω τη γυναίκα μου και τη Ν αρχίζουν να παίζουν τις πούτσες τους πάνω απ’ τα κεφάλια τους. Κάπου εκεί είμαι κι εγώ από πίσω. Μετά από λίγο, αρχίζουν να χύνουν σε βυζιά και πρόσωπα όλο το ψωλόχυμα. Σαν υποταγμένες κάθονται και οι δύο τους, κρατώντας δίπλα δίπλα τις ψωλές των μαύρων, λες και τις μετράγανε. Έρχομαι κι εγώ και βάζω τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της Ν. Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, άρχισε να ρουφάει βάζοντας τον όλο μέσα στο στόμα.

- Ν: Δε με χαλάει καθόλου

Μετά από λίγο, αδειάζω όλα μου τα χύσια μέσα στο στόμα της κι εκείνη με χαρά τα καταπίνει.

Μετά από λίγο αράξαμε, συνεχίσαμε το κρασάκι, λέγοντας της ότι η γυναίκα μου δεν μου έχει δώσει κώλο γενικά σε κανέναν. Μου υποσχέθηκε ότι σε επόμενο ραντεβού, αν φέρω τους σωστούς φίλους, θα δώσει και σε εμένα.

ΥΓ:
Της Ν το στόμα είχε κάτι το διαφορετικό! Δεν ξέρω, αλλά ήταν από τα καλύτερα τσιμπούκια.




Copyright protected OW ref: 181236



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.