Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ένας κύριος.

- Τι γίνεται εδώ;… φώναξε.

Ο καθηγητής μου του έκλεισε το μάτι και του είπε την ιστορία. Τότε αυτός με έπιασε από το αυτί και μου είπε:

- Αλήθεια είναι αυτά Μαρία;

- Ναι κύριε… του λέω σκύβοντας το κεφάλι μου.

- Λοιπόν είσαι στ' αλήθεια μια μικρή σκύλα, ένα μικρό πουτανάκι και θα πρέπει να τα πω όλα στους γονείς σου.

- Μη κύριε, σας παρακαλώ, θα κάνω ότι θέλετε.

- Ωραία λοιπόν Μαρία, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

μου είπε, μου πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στον πούτσο του.

- Ναι κύριε…

του λέω και άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο πάνω από το παντελόνι. Άρχισε να καυλώνει και να σκληραίνει ο πούτσος του. Τον πέταξε έξω και μου είπε να του τον παίξω. Τον πήρα στο χέρι μου και άρχισα να του τον παίζω. Όπως του τραβούσα μαλακία, έρχεται ο καθηγητής δίπλα μου με τον πούτσο έξω και πιάνοντας το άλλο μου χέρι το έβαλε πάνω στον πούτσο του που άρχισε να σκληραίνει.

- Παίξε και την δική μου ψωλάρα πουτανάκι.

Άρχισα να παίζω δύο καυλωμένους πούτσους και αυτοί να αναστενάζουν. Ο ένας χάιδευε τα βυζάκια μου και ο άλλος έπαιζε με το μουνάκι μου. Τότε λέει ο καθηγητής μου στον άλλο.

- Ξέρεις τι πρόβλημα έχει η Μαρία Νίκο;

- Τι… λέει αυτός.

- Το μουνάκι της χύνει συνέχεια, δε μπορεί να σταματήσει να χύνει.

- Αλήθεια Μαρία;

- Ναι κύριε… του λέω. Το μουνάκι μου χύνει συνέχεια.

- Για να δω…

Λέει, βάζει δυο δάχτυλα στο μουνί μου και αρχίζει να μου το παίζει.

- Σ' αρέσει πουτανάκι;

- Ναι κύριε, με καυλώνετε πάρα πολύ!

- Το μουνάκι σου είναι μούσκεμα πουτανάκι. Τα υγρά σου τρέχουν, θέλεις να χύσεις καργιολάκι;

- Ναι κύριε, ναι, χύνω, χύνω κύριε…

και άρχισα να χύνω.

- Έλα καυλιάρα να μου κάνεις μια πίπα.

Παίρνω τον πούτσο του στο στόμα μου και άρχισα να τον γλείφω. Αυτός καυλωμένος αναστέναζε. Μετά ο καθηγητής μου λέει:

- Εμένα πουτανάκι δε θα μου τον γλείψεις;…

και μου έφερε τον πούτσο του κοντά στο στόμα. Έτσι άρχισα να γλείφω μια τον ένα μια τον άλλον. Τους έπαιρνα πίπα και αυτοί ανάσαιναν βαριά από καύλα.

- Ναι πουτανάκι, είπε ο Νίκος, θα σε χύσω καργιόλα!

- Κι εγώ πουτανάκι θα χύσω…

είπε ο καθηγητής και αρχίσανε και οι δυο να παίζουν τους καυλωμένους πούτσους τους μπροστά στο πρόσωπο μου και να φωνάζουν ότι θα με χύσουν. Ξαφνικά άρχισαν να με χύνουν και οι δυο μαζί. Με έκαναν άσπρη από τα χύσια. «Πάρ’ τα πουτανάκι, πάρ’ τα χύσια μας στη μάπα πουτανάκι, σε χύνουμε παλιό καργιόλα».

- Χύνω κι εγώ, το μουνάκι μου ξαναχύνει, τι καύλα είναι αυτή, χύνω…

Τότε ο Νίκος μου λέει:

- Εγώ θέλω να μου κάνεις ακόμα ένα τσιμπούκι πουτανάκι, γιατί είμαι πολύ καυλωμένος…

και μου χώνει το τεράστιο καυλί του στο στόμα. Άρχισε να μου το γαμάει με καύλα. Με έπιασε από τις κοτσίδες, με τραβούσε πάνω στον πούτσο του και μου γαμούσε το στόμα λέγοντας:

- Ναι πουτανάκι, σε χύνω πάλι…

και άρχισε να με ξαναχύνει γεμίζοντάς με με τα γλυκά του χύσια.

Μετά με ξαπλώσανε πάνω στο γραφείο. Ο καθηγητής μου έχωσε τον πούτσο του στα ποδαράκια μου και μου τα γαμούσε και ο Νίκος τον έτριβε στο πρόσωπό μου. Μετά άρχισε τα πουτσοσκάμπιλα. Μετά άρχισε να με τσιμπουκώνει και να φωνάζει «ρούφα το καυλί μου πουτάνα», ενώ ο καθηγητής μου γαμούσε τα ποδαράκια, βάζοντας δάχτυλα στο μουνάκι μου.

- Χύνω πουτανάκι στα ποδαράκια σου…

και με χύνει στα πόδια. Ο άλλος να λέει «χύνω καριόλα στο στόμα σου» και με χύνει και αυτός.

Μετά με πήρε ο καθηγητής και με έβαλε να κάτσω πάνω στο καυλί του. Τι καύλα ήταν αυτή; Με ανεβοκατέβαζε πάνω στο καυλί του κι εγώ φώναζα από καύλα. Τότε ο Νίκος ήρθε και μου κάρφωσε τον τεράστιο πούτσο του στο στόμα λέγοντας:

- Γλείψε τον πούτσο μου καργιόλα να με καυλώσεις καλά και να σου ξεσκίσω τη στενή σου κωλοτρυπίδα.

Σε λίγο έχωσε το μεγάλο του καυλί στη στενή μου κωλοτρυπίδα και άρχισε να μου τη γαμάει δυνατά. Ο καθηγητής ξέσκιζε το μικρό μουνάκι μου. Με γαμούσαν και οι δυο με λύσσα και καύλα και το μουνί μου άρχισε να χύνει πάλι.

- Χύνω, χύνω, φώναζα. Το μουνί μου χύνει πάλι…

και αυτοί μου έλεγαν «ναι πουτανάκι, χύσε κι εμείς θα σε χύσουμε, πάρ' τα καργιόλα και άρχισε ο ένας να με χύνει πάνω στο μουνί μου και ο άλλος στο πρόσωπο και στα βυζάκια μου.

Μετά ήρθε ο Νίκος στο πλάι, μού έβαλε τον πούτσο του μέσα στο χεράκι και μου έσφιξε το χεράκι γύρω από τον πούτσο του. Άρχισε να πηγαίνει μπρος πίσω γαμώντας μου το χεράκι. Ο καθηγητής ήρθε από την άλλη και έκανε το ίδιο και ξαφνικά είχα τα τεράστια καυλιά τους στα χέρια μου και τους τραβούσα μαλακία. Φώναζαν καυλωμένοι «ναι πουτανάκι, παίξε με τις ψωλές μας να σε χύσουμε» κι εγώ έπαιζα με τα σκληρά τους καυλιά. Δε χόρταιναν με τίποτε, αλλά ούτε κι εγώ. Ήθελα πολύ γαμήσι.

Με σηκώσανε όρθια πάνω στο γραφείο και άρχισαν να μου χτυπάνε με τα καυλιά τους τα πόδια λέγοντας «τι καυλιάρικα ποδαράκια έχεις πουτανάκι. Τότε ο Νίκος με σήκωσε όρθια, άρχισε να με γλείφει στο στόμα και στα χείλη και έτριβε τον πούτσο του στον αφαλό μου.

- Τι κοιλίτσα έχεις πουτανάκι, με καυλώνει πολύ, θα σου χύσω τον αφαλό και την κοιλίτσα…

και άρχισε να με χύνει στην κοιλιά και τον αφαλό τα καυτά του χύσια. Τι ίδιο έκανε και ο καθηγητής μου.

- Δε θέλω να φύγω, τους είπα. Θέλω να με γαμάτε συνέχεια ψωλαράδες μου, θέλω να με καυλώνετε και να χύνω συνέχεια.

Τότε πήρε ο καθηγητής ένα μπουκάλι ουίσκι από το ντουλάπι και έβαλε τρία ποτά. Κάτσαμε όλοι μαζί σε ένα μικρό τραπέζι.

- Λοιπόν Μαρία, μου λέει, εσύ θα είσαι το μικρό μας πουτανάκι και θα είναι το μυστικό μας. Κανείς δε θα μάθει τίποτα.

- Ναι κύριε, του λέω, θα είμαι το πουτανάκι σας, το μικρό σας καργιολάκι και θα με ξεσκίζετε όποτε θέλετε.

Τότε ο Νίκος είπε:

- Μαρία δώσε μας τα πόδια σου κάτω από το τραπέζι.

Μου πήρανε τα ποδαράκια και τα ακουμπήσανε πάνω στους πούτσους τους. Άρχισα να γελάω και να χαϊδεύω τα καυλιά τους με τα πόδια μου.

- Γιατί γελάς πουτανάκι, μου είπε γελώντας ο Νίκος.

Σας καυλώνει πολύ αυτό κύριε, είπα. Σας αρέσει να παίζω τον πούτσο σας με τα πόδια μου.

- Ναι Μαρία, μας καυλώνεις πολύ. Εσένα σου αρέσει να γαμιέσαι σαν πουτανάκι και να σε χύνουν και να χύνεις κι εσύ;

- Ναι κύριε, μου αρέσει πολύ και καυλώνω να μου γαμάνε τον κώλο, το μουνάκι και το στόμα μου και να με χύνουν.

- Ωραία λοιπόν Μαρία, έχω κάτι πολύ πλούσιους γνωστούς που θα πληρώσουν πολλά λεφτά για να γαμήσουν ένα μικρό πουτανάκι σαν εσένα. Θέλεις να βγάλεις πολλά λεφτά και να μπορείς να αγοράζεις ότι θέλεις;

- Ναι κύριε θέλω!

- Ωραία λοιπόν…

σήκωσε το ποτήρι του και είπε «στη νέα μας συνεργασία». Τσουγκρίσαμε τα ποτήρια μας γελώντας. Τους χάιδευα τις ψωλές με τα πόδια και είχαν καυλώσει πολύ.

- Κύριοι οι πούτσες σας είναι πολύ καυλωμένες και πρέπει να κάνω κάτι γι’ αυτό. Συνεχίστε το ποτό σας κύριοι…

είπα και χώθηκα κάτω από το τραπέζι. Πήρα ένα πούτσο στο στόμα και άρχισα να του κάνω πίπα, ενώ έπαιζα τον άλλο στο χέρι μου μέχρι που καυλώσανε πολύ. Τότε σηκώθηκα και τους είπα:

- Και τώρα κύριοι ξεσκίστε με, γαμήστε με και κάντε με να χύσω. Δική σας κύριοι.

Με ξαπλώσανε πάνω στο τραπέζι, ο Νίκος έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα πόδια μου και άρχισε να μου γλείφει το μουνί, ενώ ο καθηγητής με φιλούσε στο στόμα και στα βυζάκια με πάθος και καύλα, κι εγώ φώναζα:

- Τι μου κάνετε κύριοι;… με καυλώνετε πολύ και το μουνάκι μου καίει. Θέλει σαν τρελό να χύσει… χύνω, χύνω, το καυλωμένο μουνί χύνει…

Τότε ο Νίκος μου έχωσε τον πούτσο του στο μουνί και άρχισε να το γαμάει δυνατά, ενώ ο άλλος τον έχωσε στο στόμα μου και έλεγε να του τον ρουφήξω για να με χύσει. Άρχισαν να με χύνουν κι αυτοί στο μουνάκι και την κοιλιά ο ένας και στο στόμα ο άλλος και να με γεμίζουν πάλι με τα γλυκά τους χύσια.

Ο Νίκος σε λίγες μέρες μου έκλεισε το πρώτο ραντεβού. Ένας κύριος με πολλά λεφτά που θέλει να τον φωνάζω μπαμπά.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 181156



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).