Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάντα μου άρεσαν οι τσόντες με μαύρους που να τη βρίσκουν με λευκές όμορφες γυναίκες. Ειδικά γυμνασμένοι και με μεγάλα προσόντα να τις κάνουν να βογκάνε, με καυλώνουν πολύ. Έτσι μου καρφώθηκε στο μυαλό η ιδέα να δω τη γυναίκα μου την Έλλη, να πηδιέται με ένα μαύρο.

Η πρώτη συζήτηση απ’ έξω απ’ έξω που έκανα μαζί της, μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν ενδιαφέρεται σε καμιά περίπτωση. Είναι ικανοποιημένη από τη σεξουαλική ζωή μας και δεν ενδιαφερόταν να κάνει κάτι παραπάνω. Ήταν μάλιστα κάθετη. Μου έκοψε λίγο τα φτερά αλλά σκέφτηκα «δεν πειράζει θα απολαύσουμε άλλα πράγματα και το ξαναβλέπουμε». Όσο περνούσε λοιπόν ο καιρός εμπλουτίζαμε την σεξουαλική ζωή μας με βοηθήματα, bdsm παιχνίδια, συζήτηση για φαντασιώσεις και πράγματα που μας αρέσουν. Σκέφτηκα πως εδώ είναι η ευκαιρία να κάνω κάτι παραπάνω με την φαντασίωση που μου είχε κολλήσει.

Ένα βράδυ λοιπόν εκεί που είμασταν στα προκαταρκτικά της λέω για ένα δήθεν όνειρο που είχα δει σαν φαντασίωση. Εκείνη να είναι γυμνή και μόνη της σε μια παραλία γυμνιστών. Απολάμβανε λέει την ηρεμία και την ησυχία της παραλίας. Τότε άρχισε να πλησιάζει ένας μαύρος με ένα μακρύ καυλί που όμοιό του δεν είχε ξαναδεί. Ο τύπος ήταν γυμνασμένος με υπέροχο σώμα και φυσικά τεράστια προσόντα. Η Έλλη λοιπόν αν και προσπάθησε να μη δώσει σημασία, αν και λίγο ενοχλημένη που κάποιος παραβίαζε την ιδιωτικότητά της στην παραλία, όταν είδε ποιος ήταν, κάρφωσε για λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια της στο εργαλείο του. Προσπάθησε να μη δώσει στόχο, ελπίζοντας πως δεν την είχε καταλάβει, αλλά φυσικά ήταν αργά. Ο Τομ, ας πούμε, είδε το βλέμμα της και σκέφτηκε ότι εδώ υπάρχει ψωμί. Πλησίασε λοιπόν και είπε:

- Καλησπέρα, είναι ζεστό το νερό;

- Ναι, ναι, μια χαρά…

απάντησε η Έλλη αποτραβώντας το βλέμμα της και μαζεύοντας γρήγορα την πετσέτα πάνω της ώστε να κρύψει το υπέροχο στήθος της που είχε σχήμα δάκρυ, δύο μεγάλα δάκρυα που αναπαύονταν πάνω από μια επίπεδη κοιλιά. Η Έλλη είχε ένα πανέμορφο σώμα με ένα τατουάζ στην πλάτη πάνω από το κωλαράκι της. Έκλεισε τα πόδια της μαζεύοντας όσο μπορούσε το σώμα της ώστε να μη δίνει στόχο και να μη φαίνεται όσο γίνεται. Ο Τομ την ευχαρίστησε και κάθισε λίγο πιο πέρα από αυτήν με ένα μεγάλο χαμόγελο και απολαμβάνοντας τον ήλιο πάνω στην πετσέτα του χωρίς ίχνος ενδοιασμού για το τεράστιο καυλί του που ήταν σηκωμένο σαν κατάρτι. Η Έλλη δίπλα ψιλομουρμούριζε, αλλά δεν είχε διάθεση να φύγει. Στην τελική σκέφτηκε, έχω και ένα ενδιαφέρον θέαμα, οπότε ας το απολαύσω κι εγώ, όσο πιο διακριτικά γίνεται. Έτσι αφού το σκέφτηκε αλλιώς άρχισε να χαλαρώνει και ξάπλωσε με την πετσέτα πάνω της όμως. Άρχισε όμως να την ιντριγκάρει η ιδέα ενός άλλου πούτσου εκτός από του άντρα της που ήταν παντρεμένοι 10 χρόνια. Στην τελική, όσο ήταν ακόμη φοιτήτρια, είχε κάνει τα ξέφρενα πάρτι της και πολύ αχαλίνωτο σεξ, καμιά φορά της έλειπε λίγο, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε να απατήσει τον άντρα της. Αποφάσισε να το αφήσει και να χαζεύει λίγο τον Τομ όσο μπορούσε. Γύρισε μπρούμυτα και έβγαλε την πετσέτα, αφού σκέφτηκε και να φανεί ο κώλος μου, δεν είναι κάτι φοβερό, τι να έχει ένα εσώρουχο, τι να είναι απλά γυμνός. Με αυτή τη σκέψη έμεινε μπρούμυτα κοιτάζοντας τον Τομ μέσα από τα μαύρα γυαλιά της. Μα είναι εντυπωσιακό σκέφτηκε, πόσο τεράστιο καυλί και σηκωμένο ακόμη μετά από τόση ώρα.

Κοίταξε δεξιά αριστερά, δε μπορούσε να δει κανένα άλλο όσο έβλεπε το μάτι της. Μοιραία σκέφτηκε ότι θα είχε παίξει και αυτή το ρόλο της στην ύψωση της σημαίας. Σκεπτόμενη αυτό ένιωσε να υγραίνεται σιγά-σιγά και να παρασύρεται σε περίεργες σκέψεις. Περίεργες γιατί τόσα χρόνια δεν είχε ξανασκεφτεί κάτι τέτοιο και της έκανε εντύπωση για τον εαυτό της. Σκέφτηκε μήπως το τραβήξει λίγο να δει που θα πάει. Έβγαλε το αντηλιακό της και άρχισε να βάζει σε όλο της το σώμα. Έκατσε πάνω στην πετσέτα της, αφήνοντας να φανούν τα στήθη της και χωρίς ντροπή (φαινομενικά γιατί μέσα της είχε τρελαθεί), άρχισε να αλείφει το σώμα της με αντηλιακό. Η σκέψη ότι ο Τομ, όπως έβλεπε με την άκρη του ματιού της τη χάζευε, την άναβε ακόμη πιο πολύ. Εξάλλου δεν κάνω κάτι παράνομο σκέφτηκε. Ο άντρας μου συμφώνησε να έρθω για μπάνιο, ξέρει ότι μου αρέσει ο γυμνισμός, άρα είμαι εντάξει. Αλείφοντας έφτασε στην πλάτη της. Όπως ήταν φυσικό δε μπορούσε να φτάσει εύκολα το χέρι της. Επίτηδες φυσικά το έκανε, μήπως πάρει θάρρος ο άλλος και έρθει να της δώσει μια… «χείρα βοηθείας». Ο Τομ φυσικά «έπεσε» στην παγίδα.

- Να σε βοηθήσω με το αντηλιακό; Της είπε με τέλεια ελληνικά.

- Ναι, αν σου είναι εύκολο…

είπε η Έλλη και η καρδιά της χτυπούσε σαν τρελή. Ο Τομ πλησίασε, πήρε το αντηλιακό και άρχισε να της βάζει στην πλάτη. Τα τεράστια χέρια του, φαίνονταν έμπειρα και το άγγιγμά του από μόνο την ερέθιζε. Ένιωθε να στάζει στο μουνάκι της, μόνο με το άγγιγμα. Η ψωλάρα του Τομ κρεμόταν δίπλα από το πρόσωπό της όσο την άλειφε και όσο την έβλεπε, φανταζόταν που θα ήταν να ρουφούσε ένα τεράστιο καυλί και πώς να την πηδάει. Γούσταρε τρελά το σεξ, οπότε πίστευε ότι θα τρελαινόταν να νιώθει μέσα της αυτό το καυλί. Ωστόσο δεν έβλεπε τον τρόπο να το κάνει, καθώς δεν ήθελε να απατήσει τον άντρα της, αλλά φοβόταν και ποιος μπορεί να είναι ο Τομ και τι να κουβαλάει. Με τις σκέψεις αυτές ο Τομ τέλειωσε την πλάτη της, ενώ κατέβαινε συχνά και προς τον κώλο της, πιάνοντάς τον σαν να τον χουφτώνει. Φυσικά η Έλλη δε διαμαρτυρήθηκε καθώς της άρεσε ιδιαίτερα.

- Τελείωσα… είπε ο Τομ.

- Σ’ ευχαριστώ πολύ…

του είπε η Έλλη, που θα ορκιζόταν ότι ο πούτσος του ήταν ακόμη μεγαλύτερος από πριν.

- Θέλω κι εγώ να με με βοηθήσεις, είπε ο Τομ. Βλέπεις τι μου έκανες μόνο που σε είδα, φαντάσου που σε άλειφα κιόλας. Θα ήθελα να με βοηθήσεις να τελειώσω. Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις να παίρνεις καλές πίπες.

Η Έλλη τρελάθηκε. Ήλπιζε να ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά της φάνηκε πολύ ωμή η προσέγγιση, αλλά ειλικρινής. Σκέφτηκε στα γρήγορα να κρατήσει τα προσχήματα, αλλά είχε νόημα; Να το έπαιζε δύσκολη, ενώ ήταν κάτι που θα της άρεσε; Ήδη είχε αρχίσει η πετσέτα της να γίνεται υγρή από το μουνάκι της που έσταζε ασταμάτητα.

- Εξάλλου, της λέει ο Τομ, δε πιστεύω να ξανά έχεις τσιμπουκώσει μαύρο; Έτσι δεν είναι;

Η Έλλη πραγματικά δεν ήξερε πώς να αντιδράσει.

- Μια πίπα μόνο, είπε. Μετά τέλος.

Παρορμητικά άρπαξε το μακρύ μαύρο καυλί του Τομ και το πήρε στο στόμα της. Ίσα που χωρούσε. Εκτός από μακρύ ήταν και χοντρό. Σκέφτηκε ότι αν την πηδούσε ο Τομ θα την έσκιζε πραγματικά. Άσε που αν θα έβλεπε το μουνάκι της και ο Θανάσης, ο άντρας της θα το καταλάβαινε.

Άρχισε λοιπόν να του γλείφει με μανία το καυλί. Φυσικά δε χώραγε ολόκληρο στο στόμα της και έπρεπε να το πιάσει και με τα δύο της χέρια, προκειμένου να το κρατάει σταθερό. Ένιωθε να την πνίγει καθώς έμπαινε βαθιά στο λαιμό. Της. Δεν ήταν σίγουρη αν το είχε μετανιώσει ή αν της άρεσε τόσο. Ήταν πάντως τόσο υγρή που δε θυμόταν ποτέ τον εαυτό της. Το απαγορευμένο και το λάθος της άρεσε τόσο πολύ που δεν υπολόγιζε τίποτα. Έτσι συνέχισε να γλύφει από τη βάση μέχρι τον βάλανο και ξανά μπρος πίσω. Ο Τομ δε χρειαζόταν να κουνιέται αφού το καυλί ήταν τόσο μεγάλο που χτύπαγε στο πίσω μέρος του λαιμού της. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει. Σκέφτηκα τι θα γίνει αν τελειώσει στο στόμα της, θα την έπνιγαν τα ζεστά χύσια του. Δεν είχε και τρόπο να του πει τι να κάνουν πριν τελειώσει. Δεν ήταν ότι ήθελε να χύσει ο Τομ στο στόμα της, αλλά δεν τη χάλαγε κιόλας. Ας είναι λέει, μια ψυχή που ναι να βγει, να δω και πως είναι τα χύσια ενός μαύρου στο στόμα μου.

Του Θανάση σχεδόν ποτέ δεν τα έπαιρνε στο στόμα της, σπάνια αν ήταν κάποια εξαίρετη περίπτωση ή όταν γιόρταζε. Όπως και κώλο, μόνο τότε έδινε και αυτό όχι με πολύ όρεξη. Τώρα φευγαλέα σκέφτηκε μήπως να τη γαμήσει από πίσω, αλλά γρήγορα έδιωξε αυτή τη σκέψη αφού με το μέγεθος του πουλιού του μετά δε θα μπορούσε να κάτσει για μέρες. Σκεπτόμενη όλα αυτά δε συνειδητοποίησε πως είχε αρχίσει το καυλί του Τομ να πάλλεται και να φουσκώνει. Κατάλαβε ότι θα τέλειωνε σε λίγο. Έτσι και έγινε, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, τα ζεστά άσπρα χύσια του Τομ, γέμισαν το στόμα της. Τέλειωνε και δε σταματούσε ο άτιμος, σκέφτηκε η Έλλη. Μπούκωσε τόσο το στόμα της που ένιωθε ότι παραλίγο να πνιγεί. Έβγαλε και ο Τομ έναν δυνατό αναστεναγμό και κατάλαβε η Έλλη ότι αυτό ήταν. Ευχόταν μόνο να υπήρχε τρόπος να πηδιόταν μαζί του.

- Ήσουν υπέροχη, θα ήθελα πολύ να σε πηδούσα, αλλά δεν είχα προφυλακτικό μαζί μου, είπε ο Τομ.

Φτηνά τη γλύτωσα, σκέφτηκε η Έλλη. Μπορώ όμως να σε ανταμείψω ξανά, είπε ο Τομ. Όλες όσες έχω πάει μαζί τους, μου λένε ότι είμαι άσος στο γλειφομούνι. Αυτό ήταν. Αν το πλημμυρισμένο μουνί της δεν είχε φανεί ως τώρα αυτή ήταν η χαριστική βολή. Η Έλλη άρχισε να αναρωτιέται πόσο θα της έπαιρνε να τελειώσει έτσι καυλωμένη που ήταν. Γύρισε ανάσκελα, ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια στον Τομ. Έκρυψε το πρόσωπό της με το καπέλο της και κοίταζε μέσα από τα μαύρα γυαλιά της τον ουρανό. Ο Τομ επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου γλειφομούνι. Ήταν πράγματι πολύ επιδέξιος και ικανός στο να πετυχαίνει όλα τα σωστά σημεία. Η Έλλη ένιωθε ότι θα τελείωνε γρήγορα. Εκείνη τη στιγμή και χωρίς προειδοποίηση ενώ ο Τομ της έγλειφε τα μουνόχειλα, η γλώσσα του κατέβηκε προς την κωλοτρυπίδα της. Κανείς δεν το είχε ξανακάνει αυτό. Ενστικτωδώς τραβήχτηκε πίσω, αλλά ο γεροδεμένος Τομ δεν την άφησε από τα χέρια του.

Ανεβοκατέβαινε από τον κώλο της στο μουνί συνεχώς και αντίστροφα. Ενώ είχε υγρανθεί τελείως το μουνί της, ο Τομ άρχισε να της βάζει δάχτυλο στον κώλο. Πλέον δεν αντέδρασε αφού συνειδητοποίησε ότι της άρεσε και αυτό. Πολύ σύντομα ένιωθε ότι κορύφωνε και πλησίαζε στο να τελειώσει. Εκείνη τη στιγμή τεντώνει το κορμί της σαν τόξο από την ένταση της στιγμής και τελειώνει δυνατά με ένα βογκητό που αν ήταν κάποιος κοντά τους στην παραλία θα τους είχε σίγουρα ακούσει. Τρέμοντας ακόμη σε όλο της το σώμα από την ηδονή και με τις θηλές να κόβουν γυαλί, συνειδητοποίησε τι είχε γίνει. Γρήγορα μαζεύει τα ρούχα της δεν λέει κουβέντα στον Τομ, παίρνει και το καλάθι της με τα πράγματα και με γοργό περπάτημα επιστρέφει στο αμάξι της.

- Πως σου φάνηκε; Προσγείωσα την Έλλη στην πραγματικότητα.

- Μου άρεσε πολύ Θανασάκο μου. Ήταν τελείως ερεθιστικό και πολύ έντονο όλο το παιχνίδι. Ωραία φαντασίωση, το ‘χεις με την αφήγηση και τις περιγραφές σου, μου λέει.

Έτσι άρχισα κι εγώ να τη γλείφω, έχοντας την καυλωτική ιστορία στο μυαλό μου και σκεπτόμενος πως θα γινόταν πραγματικότητα. Όντως και η Έλλη αν και συνήθως αργούσε να τελειώσει, τέλειωσε σε χρόνο ρεκόρ. Μάλλον όντως της άρεσε, σκέφτηκα.

- Σειρά μου τώρα, λέει.

Άρχισε να μου φιλά όλο το σώμα, από το πρόσωπο και να κατεβαίνει προς το καυλί μου. Χαϊδεύοντας απαλά το καυλί μου και τα αρχίδια μου και δίνοντας πεταχτά φιλιά, μου τον έπαιζε με αργή ταχύτητα. Δεν ήμουν κι εγώ μακριά από το να τελειώσω. Μετά από λίγο εκτοξεύτηκε το πουλί μου και γέμισε το στόμα της Έλλης με τα χύσια μου.

Έχοντας αυτά στο μυαλό μου, την επόμενη μέρα αναρωτιόμουν με ποιον τρόπο θα μπορούσε η φαντασίωσή μου να πραγματοποιηθεί. Δεν πολύ έδωσα σημασία, είχαμε και κάποια deadlines στο γραφείο, ήταν και η καθημερινότητα τέτοια που δεν άφηνε πολλά περιθώρια. Μια μέρα όμως εκεί που πηγαίναμε με το αυτοκίνητο, είδαμε μπροστά μας έναν όμορφο ψηλό γεροδεμένο μαύρο.

- Ο Τομ, μου λέει γελώντας η Έλλη. Να του πούμε να κάνουμε τρίο;…

και σκάει κατευθείαν στα γέλια. Αμέσως καύλωσα αλλά δεν το άφησα να φανεί. Σκέφτηκα να η ευκαιρία μου. Σταματάω το αμάξι και της λέω:

- Αν αυτό θες, έγινε.

Κατεβαίνω πριν απαντήσει ενώ κάτι πήγε να ψελλίσει και σταματάω τον «Τομ». Του εξηγώ στα γρήγορα ότι δεν του κάνω πλάκα και θα ήθελα το τηλέφωνό του αν ενδιαφέρεται για ένα fuck session. Άλλο που δε θα ‘θελε φυσικά. Μου δίνει το τηλέφωνό του, χαιρετιόμαστε και φεύγει. Μπαίνω στο αμάξι όπου έκπληκτη και ελαφρώς θυμωμένη η Έλλη μου λέει:

- Τι έκανες εκεί; Δεν πιστεύω να του είπες τίποτα;

- Όχι της λέω, απλά ζήτησα το τηλέφωνό του αν τον χρειαστούμε να τον πάρουμε…

και της κλείνω το μάτι γελώντας, ενώ της δίνω ταυτόχρονα το χαρτί με το τηλέφωνο.

- Είσαι τρελός, μου λέει και γελάει αμήχανα. Δεν υπάρχει περίπτωση το ξέρεις.

- Ούτε μια πλάκα να μη κάνουμε;…

της λέω και συνεχίζουμε το ταξίδι μας χωρίς να αναφερθούμε σε κάτι περισσότερο.

Εγώ το ίδιο βράδυ επικοινώνησα με τον Τομ και του ζήτησα το facebook να μιλήσουμε. Πιάσαμε την κουβέντα, του έστειλα κάποιες φωτογραφίες της Έλλης να μου πει πως του φαίνεται και ξετρελάθηκε. Μου είπε ότι θα τον έπαιζε επιτόπου για πάρτη της. Του ζήτησα κι εγώ φώτο να ξέρω με τι έχουμε να κάνουμε. Έπιασα μπίνγκο. Είχε ένα μπουρί χοντρό και μακρύ που σίγουρα θα τρύπαγε κάθε τρυπούλα της Έλλης. Έπρεπε λοιπόν να καταστρώσω ένα σχέδιο, τώρα που είναι ζεστό και καίει. Ζήτησα από τον Τομ να βρεθούμε και του είπα ότι έχω σχέδιο για το ΣΚ. Θα πηγαίναμε στο εξοχικό μας για το weekend οπότε ότι ήταν να γίνει μπορούσε να γίνει εκεί. Τον πήγα σε ένα μικροβιολογικό να κάνει εξετάσεις για ότι υπάρχει. Δε θα το ρισκάραμε κιόλας. Μετά από λίγες μέρες τα αποτελέσματα ήταν όλα καθαρά. Εδώ είμαστε, σκέφτηκα. Είχε φτάσει Παρασκευή και αύριο θα φεύγαμε. Το ίδιο βράδυ μιλάω με τον Τομ και του λέω το σχέδιό μου. Θα τον έστελνα με λεωφορείο στο χωριό που είναι το εξοχικό να περιμένει οδηγίες για τη συνέχεια. Στο χωριό όλα είναι κοντά, οπότε μπορούσε να κάνει το μπανάκι του στη θάλασσα, να κάνει ηλιοθεραπεία, να φάει κάτι κλπ.

Την επόμενη μέρα φτάνουμε στο εξοχικό το απογευματάκι, βγάζουμε τα πράγματα, καθαρίζουμε λίγο το σπίτι και άρχισε να βραδιάζει. Θα μπω για ένα μπανάκι λέει η Έλλη. Έφτασε η στιγμή που περίμενα. Είχα φέρει και τεκίλα που ξέρω ότι την χαλαρώνει και της βγάζει το πιο κακό κορίτσι από μέσα της, οπότε μας βάζω δυο ποτηράκια να πίνουμε σιγά σιγά.

- Έχεις ορέξεις απόψε, έτσι;

Μου σκάει ένα πονηρό χαμόγελο η Έλλη και κατεβάζει με μιας την τεκίλα. Πάω για μπάνιο, μου λέει και μπαίνει στο ντους.

Επιτόπου στέλνω στον «Τομ». Του λέω που είναι το σπίτι, να ‘ρθει πλυμένος και με καύλες. Μετά από λίγο φτάνει στο σπίτι. Του ανοίγω και του λέω να κάτσει στον καναπέ. Η Έλλη έκανε χαλαρή το μπάνιο της, θα ξυριζόταν, οπότε θα έπαιρνε κάμποση ώρα. Βάζω μια τεκίλα και στον Τομ και καθόμαστε με χαλαρή μουσικούλα στον καναπέ. Του λέω θα τα παίξουμε όλα ή τίποτα. Θα βγάλουμε και οι 2 μας όλα τα ρούχα μας και θα κάτσουμε γυμνοί στον καναπέ μέχρι να βγει η Έλλη. Αυτός συμφωνεί, βγάζει τα ρούχα του, τον ακολουθώ κι εγώ και μένουμε γυμνοί. Το μάτι μου πάει στο καυλί του το οποίο είναι εντυπωσιακό, όπως και στις φώτο που μου είχε στείλει. Χαμηλώνω το φωτισμό και καθόμαστε πίνοντας. Γαμημένη τεκίλα, σκέφτομαι σε βαράει πραγματικά, καθώς το σπίτι είχε αρχίσει να γυρίζει ελαφρώς. Μάλλον δεν πρέπει να πιώ άλλο. Είχα τρελαθεί άλλωστε από την αγωνία και την καύλα φυσικά για το πώς θα πάει η όλη φάση.

Η καρδιά μου βάραγε σαν τρελή καθώς σκεφτόμουν μήπως διαλύσω το γάμο μου έτσι. Τώρα φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή. Σε λίγο η Έλλη θα έβγαινε από το μπάνιο. Και όντως έτσι έγινε. Ανοίγει η πόρτα του μπάνιου και βγαίνει η Έλλη τυλιγμένη με μια πετσέτα στο σώμα και άλλη μια στα μαλλιά. Με το που με βλέπει γελάει με νόημα, αλλά μόλις βλέπει και τον Τομ γυμνό παγώνει, βγάζει μια κραυγή και τρέχει στο δωμάτιο με γρήγορα βήματα προσέχοντας η πετσέτα να την καλύπτει παντού. Τώρα είμαστε στο κρισιμότερο σημείο, σκέφτηκα, την αφήνω λίγο να πάρει τις ανάσες της και να σκεφτεί. Δεν είναι και λίγο εκεί που κάνεις το μπάνιο σου να βγεις στο σαλόνι και να δεις 2 πουτσαράδες γυμνούς να σε περιμένουν γυμνοί. Με φωνάζει λοιπόν μετά από λίγο στο δωμάτιο. Είναι ακόμη με τις πετσέτες. Ευτυχώς δε ντύθηκε να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί, σκέφτηκα. Με καθίζει δίπλα της και μου λέει:

- Αυτό που έκανες είναι παράτολμο και ριψοκίνδυνο. Δε μπορώ να καταλάβω τι σκέφτηκες. Άλλο οι φαντασιώσεις, άλλο η πραγματικότητα. Μπορεί αυτό να μας διαλύσει. Για να μην πω ότι δεν ξέρουμε τι μπορεί να κουβαλάει από αρρώστιες ένας άσχετος.

- Κοίτα Έλλη της λέω. Από τότε που σου είπα την φαντασίωσή μου έχω κολλήσει. Πολλές μέρες το σκέφτομαι και είμαι μόνιμα καυλωμένος. Είπα να τα παίξω όλα για όλα να μου φύγει η απορία. Και μην ανησυχείς του έχω μιλήσει, τον έχω τσεκάρει, τον έβαλα να κάνει εξετάσεις και φαίνεται καλό παιδί. Και είδες τι μπουρί κουβαλάει, σκέψου μαζί με μένα, πόσο μπορεί με ένα τρίο να απολαύσεις το σεξ. Ο ένας να σε γλείφει και ο άλλος να σε πηδάει. Ή εσύ να τσιμπουκώνεις τον έναν και ο άλλος από πίσω σου να σου τον καρφώνει.

Η Έλλη κόλλησε με την άμεση και ωμή τοποθέτησή μου. Προβληματίστηκε και άρχισε να δαγκώνει το κάτω χείλος της όπως κάνει όταν σκέφτεται κάτι σοβαρά. Πρέπει να το προχωρήσω σκέφτηκα. Επίσης είναι μια ευκαιρία που δεν ξέρουμε αν θα μας ξαναδοθεί ποτέ, της λέω. Μεγαλώνουμε κιόλας, μπορεί να κάνουμε κάνα παιδί κάποια στιγμή, είμαστε στην καλύτερη φάση μας! Με κοιτάζει στα μάτια και μου λέει:

- Είσαι σίγουρος γι’ αυτό; Γιατί δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Και ότι δεις, δε μπορείς να το «ξεδείς» μετά, ούτε αναιρείται.

- Εδώ που φτάσαμε, της λέω, είμαι έτοιμος για όλα, αλλά θέλω να το απολαύσεις κι εσύ πραγματικά και να το χαρείς. Αν δεν γουστάρεις το λήγουμε εδώ και φεύγει.

Σκεφτόταν σοβαρά για λίγα δευτερόλεπτα. Ξάφνου σηκώνεται όρθια, αφήνει την πετσέτα να πέσει στο πάτωμα, βγάζει και την άλλη από τα μαλλιά της και ανοίγει την πόρτα του δωματιού. Βγαίνει ολόγυμνη στο σαλόνι όπου ο Τομ χάζευε το ποτό του και παραλίγο να του πέσει απ’ τα χέρια έτσι όπως την είδε μπροστά του.

- Σου αρέσει αυτό που βλέπεις; Τον ρωτά.

Εκείνος γνέφει καταφατικά, ενώ τα έχει χάσει. Η Έλλη τον πλησιάζει, παίρνει το καυλί του στα χέρια της, το οποίο είχε χαλαρώσει προφανώς όση ώρα περίμενε και αρχίζει να του τον παίζει κοιτώντας τον στα μάτια. Ένιωσα ότι μπορούσα να χύσω μόνο με την εικόνα, χωρίς να κάνω τίποτε άλλο. Η Έλλη τον κοίταζε στα μάτια, παίζοντας το καυλί του και τον ρωτά:

- Θες να στον γλείψω;

Ο πούτσος του Τομ ήταν κάγκελο, δε χρειαζόταν καν να τον ρωτήσει. Γυρίζει, μου ρίχνει μια ματιά σα να αποζητούσε το οκ και της κλείνω το μάτι. Αμέσως στρέφεται στο καυλί του Τομ και αρχίζει να το βάζει βαθιά στο στόμα της. Ο Τομ καθόταν στον καναπέ, η Έλλη στα γόνατα του έπαιρνε μια μαεστρική πίπα κι εγώ πήγα να πάρω τη θέση μου. Ήθελα να της γλείφω το μουνί, ώστε να μείνει στο παιχνίδι και να μην ξενερώσει. Ξαπλώνω στο πάτωμα και φέρνω το κεφάλι μου στο μουνί της. Αρχίζω να τη γλείφω, ενώ εκείνη γλύφει τον Τομ. Εκείνη τη στιγμή χωρίς να γυρίσει το κεφάλι της, φέρνει το χέρι της προς το μέρος μου και πιάνει το δικό μου πουλί. Μου τον παίζει ενώ στο στόμα της έχει τον Τομ. Θα εκραγώ σκέφτομαι, πρέπει κάπως να αλλάξουμε τη φάση. Της λέω λοιπόν:

- Ωραίο τον έκανες τον Τομ, πύραυλο. Μήπως ήρθε η ώρα να του δώσεις και την άλλη τρυπούλα σου, το μουνάκι;

Κοντοστάθηκε η Έλλη, με κοίταξε, εγώ δεν αντέδρασα, αλλά έβαλα το δάχτυλό μου στο μουνί της. Ήταν τελείως υγρό, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνει. Σηκώνεται όρθια και σηκώνεται και ο Τομ. Τη γυρίζει πλάτη με τα χέρια στον τοίχο και έρχεται από πίσω της με δυνατές και σίγουρες κινήσεις. Εκείνη ξαφνιάζεται, αλλά φαίνεται να της αρέσει η στιβαρότητα που δείχνει ο Τομ. Του ανοίγει τα πόδια της και αυτός μπαίνει από πίσω στο μουνί της σιγά-σιγά.

- Να μη βάλουμε ένα προφυλακτικό;… λέει με αγωνία στη φωνή της.

- Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις, εσύ παίρνεις αντισυλληπτικά, γιατί να μη το απολαύσουμε στο έπακρο;… της λέω.

Βγάζει έναν αναστεναγμό και δέχεται τον Τομ βαθιά μέσα της. Εγώ κάθομαι απέναντί τους να τους βλέπω, αφού οτιδήποτε και να κάνω είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσω με την μια. Ο Τομ με γρήγορες κινήσεις αρχίζει να επιταχύνει και να την πηδά όλο και πιο δυνατά, όλο και πιο γρήγορα. Κάποια στιγμή τη σηκώνει στα χέρια του, λοκάροντας τα πόδια της ψηλά και έχοντας το μουνί της ορθάνοιχτο στον αέρα. Θα την ξεσκίσει σκέφτομαι, αλλά κείνη τη στιγμή η καύλα έχει βαρέσει κόκκινο. Όντως μπαίνει μέσα με το ζόρι καθώς ήταν και χοντρόπουτσος, αλλά σε μήκος χώραγε μόνο ο μισός. Αρχίζει να την πηδά και εκείνη να βογκάει και να τρέμει όπως δεν την έχω ξαναδεί ποτέ. Όλα πήγαν καλά, σκέφτομαι, όπως τα είχα φανταστεί και αυτή το γουστάρει πολύ.

Ο Τομ είχε και αντοχές ο πούστης. Δεν τελείωνε με τίποτα και παρέμενε όλη την ώρα αντίσκηνο. Άλλαξε κι άλλες στάσεις με την Έλλη όσο εγώ παρακολουθούσα, μέχρι που κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι πρέπει να μπω κι εγώ στο παιχνίδι. Τώρα πλέον ήταν στα τέσσερα η Έλλη στον καναπέ και ο Τομ της τον κάρφωνε από πίσω. Πάω από μπροστά της και την βάζω να με τσιμπουκώσει. Ήταν σα μεθυσμένη, την είχε συνεπάρει τόσο αυτό που γινόταν που πραγματικά το απολάμβανε τρελά. Άρχισε να με ρουφάει προσπαθώντας να μου πει, ότι δεν έχει ξανανιώσει τέτοια καύλα και ότι είχα δίκιο που το έκανα πραγματικότητα. Με αυτά που άκουγα πώς να μη τελειώσω κι εγώ; Τέλειωσα μέσα στο στόμα της ενώ η Έλλη ταρακουνιόταν από το ασταμάτητο κάρφωμα του Τομ. Εκείνη τη στιγμή και ο Τομ άρχισε να επιταχύνει και καταλάβαμε ότι ήταν κοντά. Θα τέλειωνε κι εκείνος. Ήλπιζα μέσα στην Έλλη να τελείωνε, αλλά δεν ήξερα αν εκείνη θα το ήθελε. Είπα να το αφήσω να εξελιχθεί.

Ο Τομ τότε αρχίζει να μουγγρίζει ελαφρά με ευχαρίστηση, ένδειξη κορύφωσης και να τελειώνει με δυνατούς παλμούς μέσα στο μουνί της γυναίκας μου. Η Έλλη ξαφνιασμένη, κατάλαβε τι γινόταν και μου έσφιξε το χέρι, δεχόμενη τα χύσια του Τομ στο μουνί της. Προφανώς θα σκέφτηκε αφού το κάναμε ας το πάμε μέχρι τέλους. Ο Τομ τελείωσε τη δουλειά και βγάζει την ατελείωτη ψωλή του από την Έλλη. Μαζί βγήκε και μπόλικο σπέρμα. Ευτυχώς παίρνει χάπι, σκέφτηκα αλλιώς θα έμενε έγκυος εδώ και τώρα με τόση παραγωγή. Με το μουνί της να στάζει και γεμάτο χύσια η Έλλη πήγε να σηκωθεί, αλλά τα πόδια της δεν την κρατούσαν. Είχε γαμηθεί τόσο δυνατά και έντονα που ήταν σαν να γυμνάστηκε για πολλές ώρες. Παρ’ όλα αυτά βρήκε την δύναμη, στηριζόμενη στον τοίχο και πήγε στο μπάνιο. Μπήκε στο ντους και άρχισε να πλένεται. Ο Τομ άρχισε να ντύνεται και να μαζεύει τα πράγματά του. Δεν ήξερα τι θα ήθελε η Έλλη και δεν ήξερα τι να κάνω. Που θα πήγαινε ο ξένος άνθρωπος; Ίσως η καλύτερη λύση ήταν να τον πήγαινα σε ένα ξενοδοχείο από τα παραλιακά εκεί στο χωριό. Τότε βγήκε από το μπάνιο η Έλλη γυμνή και πάλι, περπατώντας στις μύτες των ποδιών της και ήρθε κοντά μας, χαϊδεύοντας τα καυλιά μας ελαφρά.

- Λοιπόν αγόρια; Αυτό ήταν… είπε και έπνιξε ένα γελάκι.

Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω.

- Ήταν τέλεια παιδιά, μας λέει, αλλά ήταν μιας φοράς φάση. Καλύτερα να τελειώσει εδώ ότι έγινε, να μην έχουμε άσχημα ξεμπερδέματα. Θανάση, πάρε τον άνθρωπο, πήγαινέ τον σε ένα ξενοδοχείο και δωσ’ του οδηγίες πώς να φύγει αύριο. Τομ, σε ευχαριστώ για την υπέροχη βραδιά, δε μπορούσα να το φανταστώ πόσο θα μου άρεσε και του έδωσε ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο.

Ξεπροβόδισα τον Τομ, τον πήγα στο ξενοδοχείο, τον ευχαρίστησα κι εγώ και του είπα πως θα τα ξαναπούμε εμείς και μέσω facebook.

Γύρισα σπίτι, όπου βρήκα την Έλλη ξαπλωμένη στο κρεβάτι, χαλαρή με ένα τεράστιο χαμόγελο να φορά τις πιτζάμες της.

- Ήταν τέλεια, μου είπε, δεν θα το ξανακάνουμε όμως και δεν θα με αιφνιδιάσεις ξανά έτσι ποτέ, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Ίσως σήμερα με πέτυχες σε φάση, ίσως το μετανιώσω το πρωί, ίσως ήθελα να το βγάλω από μέσα μου, αλλά τέλος, κατάλαβες; Δεν έχει ξανά!

- Οκ, της λέω ήταν κορυφαίο ότι έγινε. Αλλά τώρα μου χρωστάς ένα τρίο με γυναίκα, αλλιώς θα ζηλεύω εγώ που σε πήδηξε κάποιος άλλος…




Copyright protected OW ref: 181114



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).