Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Σήμερα θα σας γράψω μια ιστορία, που μέχρι τότε δεν είχα φανταστεί ότι θα γίνει με έμενα.

Πριν λίγα χρόνια λοιπόν και ενώ ήμουν στην ηλικία των 43 ετών, γύρω στα 58 κιλά, με ωραίο σώμα, μεγάλο στήθος, και πολύ καλό κώλο, είχαμε βγει με το κολλητό μας ζευγάρι για ποτό και πάνω στην συζήτηση που κάναμε οι γυναίκες, μου είπε για ένα σπίτι που είχε μια γνωστή τους τραβεστί, που την περνάνε τηλέφωνο, κανόνιζε, έφερνε άνδρες μικρούς σε ηλικία, πήγαιναν εκεί όσα ζευγάρια είχαν κλείσει και έκαναν όργια.

Μου άρεσε πολύ η ιδέα, να κάνουμε κάτι διαφορετικό και αφού το συζητήσαμε όλοι μαζί, πήραν τηλέφωνο και έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή το βράδυ. Η Σοφία είχε ξαναπάει αρκετές φορές και όλες είπε ότι ήταν καταπληκτικές εμπειρίες. Η Παρασκευή έφτασε, έκανα το μπανάκι μου, ξυρίστηκα πολύ προσεκτικά, έβαλα το άρωμα μου, τα όμορφα εσώρουχα μου και ξεκινήσαμε για το σπίτι. Η αγωνία μου είχε χτυπήσει κόκκινο, γιατί ήταν κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ μου. Η Σοφία με καθησύχασε λέγοντας μου ότι θα περάσουμε τέλεια. Σε λίγο ήμασταν στην είσοδο μιας μονοκατοικίας στην Αθήνα και ο άντρας της χτύπησε το κουδούνι. Ανεβήκαμε επάνω και μια αρκετά καλή τραβεστί μας καλωσορίζει και μας προτείνει να κάτσουμε στο σαλόνι. Η περιέργεια μου δεν άντεξε και τη ρώτησα που είναι οι άλλοι.

- Όποτε είσαστε έτοιμες Σοφία, ξέρεις εσύ… είπε και πήγε προς τα μέσα.

- Τι ήθελε να πει;… ρωτάω.

- Όποτε είμαστε έτοιμες, βγάζουμε τα ρούχα, μένουμε με τα εσώρουχα και πάμε μέσα.

Έτσι και έγινε. Αφού βγάλαμε τα ρούχα μας, κατευθυνθήκαμε προς τα μέσα. Μπροστά η Σοφία και πίσω εγώ. Οι άντρες μας θα έμεναν έξω και αν ήθελαν θα μας κοιτούσαν από ένα παράθυρο που υπήρχε, χωρίς συμμετοχή. Ανοίξαμε την πόρτα, και ένα τεράστιο δωμάτιο εμφανίζεται. Κόκκινος χαμηλός φωτισμός, ένα στρογγυλό κρεβάτι στη μέση και γύρω γύρω μεγάλα μαξιλάρια σαν καναπέδες. Με τη Σοφία έχουμε παίξει πολλές φορές οι δύο μας, οπότε δεν αργήσαμε να ξαπλώσουμε και να αρχίσουμε να φιλιόμαστε. Με την άκρη του ματιού μου, είδα να ανοίγει η πόρτα και να μπαίνουν μέσα άντρες γυμνοί. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα, να είμαι στο κρεβάτι και γύρω μου άγνωστοι άντρες έτοιμοι να μας κάνουν πολλά.

Η Σοφία σηκώθηκε και αγκαλιάζει έναν, πιθανόν να τον ήξερε, ενώ ένα χέρι χούφτωσε το στήθος μου. Γύρισα προς το μέρος του και ήταν ένας γύρω στα 25, μελαχρινός, με ωραίο γυμνασμένο σώμα, με πούτσα αρκετά μεγάλη και ένα παράξενο κεφάλι. Γονάτισε κοντά στο κεφάλι μου, και όπως ήμουν ξαπλωμένη, γύρισα και την πήρα στο στόμα μου. Αρχίζει να μου γαμάει το στόμα, ενώ τα δάχτυλα του μέσα στο μουνί μου, άρχισαν να με κάνουν να χύνω πολύ γρήγορα. Είχα παραδοθεί ολόκληρη στην καύλα, όταν ένα χέρι αρχίζει να ξεκουμπώνει το σουτιέν μου, ενώ ένα άλλο, προσπαθούσε να μου βγάλει το κιλοτάκι. Πλέον ήμουν γυμνή στο κρεββάτι με την πούτσα του στο στόμα μου, ενώ ένα κεφάλι είχε πάρει θέση ανάμεσα στα μπούτια μου, και η γλώσσα του ήταν μέσα στο μουνί μου που είχε γίνει μούσκεμα. Δεν άργησε να σηκωθεί, έπιασε τα πόδια μου, τα έβαλε πάνω στους ώμους του και σιγά σιγά αρχίζει να βυθίζει την πούτσα του μέσα στο μουνί μου.

Γύρισα προς το μέρος της Σοφίας και είδα να την έχουν στα τέσσερα δύο άτομα, ένας να την γαμάει και ο άλλος να της δίνει τσιμπούκι. Μέσα στο δωμάτιο είδα άλλα δύο τρία άτομα, να είναι γύρω μας και να παίζουν τις πούτσες τους. Γυρίζει η Σοφία και τους λέει:

- Άντε, δε θα μπείτε στο παιχνίδι εσείς;

Άλλη μια πούτσα ήρθε κοντά στο στόμα μου και κάποια χέρια χούφτωσαν τα βυζιά μου. Με σήκωσαν και ένας με έβαλε να κάτσω πάνω στην πούτσα του. Μου έπιασε τη μέση και με κάρφωνε με πολύ δύναμη, μέχρι να μπει όλος μέσα, ενώ ένας άλλος με γαμούσε στο στόμα. Ήμουν σε άλλη διάσταση. Ένα χέρι είχε αρχίσει να βάζει χέρι στον κώλο μου και σε λίγο με γαμούσαν από παντού. Με γάμησαν αρκετή ώρα, μέχρι που έκαναν αλλαγή και πλέον είχα νέες πούτσες μέσα στις τρύπες μου. Έναν αισθάνομαι να χύνει στο κώλο μου, και όταν τον έβγαλε, άρχισαν να τρέχουν στα μπούτια μου. Με έστησαν στα τέσσερα, και ένας-ένας με γαμούσαν ποτέ από κώλο, ποτέ από το μουνί, μέχρι που τα χύσια τους πλέον με είχαν πλημμυρίσει παντού.

Τέτοια αίσθηση δεν είχα ποτέ μου.

Συνεχίζεται…




Copyright protected OW ref: 181070



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.