Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά το σχολείο πήγα απέναντι στο πάρκο και έκατσα στο παγκάκι μαζί με ένα παιδί από πιο μεγάλη τάξη και αρχίσαμε να μιλάμε για το σεξ. Μου λέει:

- Εσύ Μαρία έχεις κάνει σεξ;

- Όχι ακόμα, του λέω, εσύ;

- Ναι, με ένα κορίτσι της τάξης μου.

- Ήταν καλό;

- Ναι, πολύ καύλα… μου λέει και γελάσαμε. Και κάνα δύο κορίτσια από την τάξη σου μου τραβήξανε μαλακία, μου παίζανε τον πούτσο και εγώ τους έπαιζα τα μουνάκια τους. Εσύ;… είσαι πολύ όμορφη, πως και έμεινες παρθένα ακόμα;

- Μ… δεν έτυχε ίσως.

- Έχεις δει ποτέ σου πούτσο, σου έχουν παίξει το μουνάκι σου ποτέ;… ρώτησε.

- Όχι… του λέω.

- Κρίμα, θα καυλώσεις πολύ, έχεις και ωραία πόδια…

είπε, άπλωσε το χέρι του και άρχισε να μου χαϊδεύει τα μπουτάκια μου.

- Κοίτα τι ωραία που είναι…

και έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου και άρχισε να παίζει με το μουνάκι μου.

- Αχ… τι μου κάνεις;

- Σου αρέσει;…

με ρώτησε και μου έβαλε ένα δάχτυλο στο μουνάκι και μου το έπαιζε μέχρι που άρχισε το μουνάκι μου να χύνει. Του τράβηξα το χέρι και κοκκίνισα από ντροπή.

- Ωχ, μου λέει, μάλλον έχυσες.

- Ναι, του λέω.

- Κι εμένα με καύλωσες πολύ. Πιάσε να δεις…

και μου παίρνει το χέρι και το ακουμπάει πάνω στον πούτσο του.

- Τι μεγάλος που είναι ο πούτσος σου!

Τον έβγαλε έξω και μου τον έδειξε.

- Κοίτα τον, έχει καυλώσει κι αυτός και θέλει να χύσει. Θέλεις να μου τραβήξεις μια μαλακία;

- Δεν ξέρω… του λέω κοιτώντας τον μεγάλο του πούτσο, δεν το έχω ξανακάνει.

- Δεν είναι τίποτα…

μου λέει, μου πιάνει το χέρι μου και το βάζει πάνω στο σκληρό καυλί του. Άρχισα να του παίζω τον πούτσο κι αυτός καύλωνε και μου έλεγε:

- Ναι μωράκι μου, καλά το κάνεις, παίξε μου τον πούτσο να χύσω. Έχεις ξαναδεί πούτσο να χύνει; Παιξ’ γρήγορα και θα τον δεις να χύνει.
Άρχισα να του παίζω τον πούτσο γρήγορα και άρχισε να χύνει πάνω στο χέρι μου. Μέχρι δύο μέτρα μακριά πετάγονταν τα χύσια του.

- Έχυσες… του λέω.

- Ναι, είπε, σκέτη καύλα ήταν.

Μου έδωσε ένα φιλί και έφυγε. Την άλλη μέρα μόλις σχόλασα μου είπαν ότι με θέλει ο διευθυντής, πήγα στο γραφείο του και είπα «κύριε είμαι η Μαρία, με ζητήσατε;».

- Ναι παιδί μου, κάτσε…

μου είπε και έκατσα. Είχε μια μεγάλη τηλεόραση στον τοίχο και κάτι έκανε με το κινητό του και άρχισε να παίζει. Άρχισε να δείχνει το πάρκο, το παιδί να μου παίζει το μουνάκι κι εμένα μετά να του παίζω τον πούτσο και να του τραβάω μαλακία. Κατέβασα το κεφάλι μου κάτω.

- Κύριε…

- Σκάσε πουτανάκι, θα πάρω τηλέφωνο τώρα στους γονείς σου να το δείξω.

- Όχι, μη κύριε, σας παρακαλώ, θα κάνω ότι θέλετε!

- Ότι θέλω;… με ρώτησε.

- Ναι, ότι θέλετε, μόνο μην το δείξετε πουθενά.

- Εντάξει καργιολάκι μου, είπε, ας αρχίσουμε. Κάνε μου ότι έκανες σε αυτόν…

Είπε, έκατσε μπροστά μου και ακούμπησε στο γραφείο του. Μου πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στον πούτσο του.

- Χάιδεψε τον πούτσο μου λίγο, ξέρω ότι το κάνεις καλά…

και άρχισε να τρίβει τον πούτσο του με το χέρι μου. Άρχισα να του χαϊδεύω τον πούτσο και καύλωνε μέχρι που μου λέει ξαφνικά:

- Βγάλ' τον τώρα έξω πουτανάκι να μου τον παίξεις λίγο.

Του κατέβασα το φερμουάρ και βγάζω έξω τον τεράστιο πούτσο του που έπεσε μπροστά στα μούτρα μου. Τρόμαξα και τραβήχτηκα πίσω. Μου έδωσε ένα γερό χαστούκι και μου λέει:

- Δε θα τα πάμε καλά πουτανάκι. Άρχισε να μου παίζεις τον πούτσο τώρα…

και πήρε το χέρι μου, το έβαλε πάνω στο χοντρό του πούτσο και άρχισε να το ανεβοκατεβάζει. Άρχισα να του παίζω τον πούτσο. Μου έπιασε το κεφάλι από πίσω και μου λέει:

- Δωσ’ του ένα φιλάκι καργιολάκι… και μου τράβηξε το κεφάλι μου πάνω στον πούτσο του. Έλα φίλα τον…

και του έδωσα ένα φιλί στον πούτσο.

- Τώρα βγάλε τη γλώσσα και άρχισε να τον γλείφεις και να τον παίζεις.

Του τον έγλυφα και του τραβούσα μαλακία και αυτός έλεγε πόσο τον καυλώνω. Ξαφνικά άρχισε να χύνει και να με γεμίζει παντού με τα χύσια του. Στα χέρια, στα ρούχα, στο στόμα και τα μούτρα. Έσκυψα και άρχισα να τα φτύνω. Με έπιασε από τα μαλλιά, με σήκωσε, μου έδωσε ένα γερό χαστούκι και μου λέει:

- Την άλλη φορά που θα τα φτύσεις χαλάει η συμφωνία μας πουτανάκι θα τα καταπιείς όλα εντάξει;

- Μα κύριε…

του λέω και μου χώνει το μεγάλο του πούτσο στο στόμα. Άρχισα να του γλείφω τον πούτσο. Μου έπιασε το κεφάλι με τα χέρια του και άρχισε να μου γαμάει το στόμα με λύσσα και άρχισε να με χύνει μέσα στο στόμα. Κατάπινα όλα τα χύσια του και μετά τον έγλειψα όλον μέχρι που τον καθάρισα και δεν έμεινε χύσι επάνω.

- Μπράβο πουτανάκι. Τώρα θα σου γλείψω λίγο το μουνάκι να καυλώσεις κι εσύ.

Με σήκωσε, με ξάπλωσε στο γραφείο, μου άνοιξε τα πόδια, έχωσε τη γλώσσα του στο μουνάκι και άρχισε να μου το γλείφει. Άρχισα να καυλώνω και όταν κόντευα να χύσω του το είπα.

- Χύσε πουτανάκι στο στόμα μου, δώσε μου τα χύσια σου…

και άρχισα να χύνω. Αυτός μου το έγλειφε με πάθος και καύλα. Μετά ήρθε, μου πήρε το κεφάλι και άρχισε να μου τρίβει στη μάπα τον πούτσο του και να μου λέει:

- Πάρε μου μια πίπα καργιολάκι να με καυλώσεις και να σου σκίσω το μουνάκι.

Με χτυπούσε με τον πούτσο στη μάπα και μου τον έτριβε στο πρόσωπο. Μετά μου λέει:

- Τώρα θα σε γαμήσω πουτανάκι.

- Όχι. μη… λέω, θα με πονέσει!

Μου ανοίγει τα πόδια και αφού έτριψε για λίγο το χοντρό καυλί του στο μουνάκι μου μου το κάρφωσε μέσα και άρχισε να μου το ξεσκίζει με δύναμη. Στην αρχή πονούσα λίγο και μετά άρχισα να καυλώνω πολύ.

- Τι μου κάνετε κύριε;… με καυλώνετε πολύ και το μουνάκι μου χύνει πάλι.

- Κι εγώ σε χύνω καύλα μου…

Είπε, έβγαλε τον πούτσο του και άρχισε σαν τρελός να με χύνει στο μουνί και την κοιλιά μου. Μετά με έβαλε να ακουμπήσω στο γραφείο. Έκατσε σε μια καρέκλα και άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα και το μουνάκι μου. Μετά σηκώθηκε, πήρε το χέρι και το έβαλε πάνω στον πούτσο του και του τον έπαιζα. Αυτός έβαλε ένα δάχτυλο στο μουνί μου και ένα στον κώλο μου και άρχισε να μου γαμάει τις τρύπες. Μετά με ξάπλωσε στο γραφείο και μου άνοιξε τα πόδια.

- Τώρα θα ξεσκίσω την κωλοτρυπίδα σου πουτανάκι, θα σε ξεκωλιάσω.

- Μη κύριε, αυτό θα πονέσει πολύ, σας παρακαλώ.

Πήρε από το συρτάρι ένα βάζο το άνοιξε και πήρε με το δάχτυλο από μέσα ένα άσπρο πράμα σαν κρέμα και άρχισε να μου το απλώνει στο κωλαράκι μου και μετά μέσα στη στενή μου κωλοτρυπίδα γλείφοντας το μουνάκι μου που άρχισε πάλι να χύνει από την πολύ καύλα. Άρχισε να τρίβει την ψωλάρα του στο κωλαράκι μου, στη στενή μου κωλοτρυπίδα και σιγά σιγά έσπρωξε τον πούτσο του μέσα στον κώλο μου. Αυτό που μου έβαλε ήταν φαίνεται βαζελίνη και δεν πονούσα αλλά καύλωνα πολύ.

- Σ' αρέσει πουτανάκι;

- Ναι κύριε, καυλώνω, σκίστε μου το κωλαράκι.

Αυτός γέλασε, έσπρωξε με δύναμη τον τεράστιο πούτσο του μέσα στη στενή μου τρύπα και με ξέσκισε.

- Αχ… φώναξα, πονάω κύριε, μη…

- Στην αρχή είναι έτσι. Μετά που θα σου σκίσω τον κώλο δε θα πονάς πουτανάκι…

και άρχισε με δύναμη να με ξεσκίζει. Ο χοντρός πούτσος του έμπαινε και έβγαινε στην κωλοτρυπίδα μου γρήγορα και δυνατά και φώναξε πως θα με χύσει. Με σηκώνει, με βάζει στα γόνατα και άρχισε να παίζει τον τεράστιο πούτσο του μπροστά μου και μου λέει:

- Άνοιξε το στόμα σου πουτανάκι να σε χύσω.

Άνοιξα το μικρό μου στόμα, έβγαλα τη γλώσσα μου έξω και άρχισε να με χύνει στο στόμα και στα βυζάκια μου και να μου λέει «γλείψε τον πούτσο μου μικρή σκύλα, καθάρισε τον από τα χύσια». Άρχισα να γλείφω σαν τρελή τα χύσια από τον πούτσο του μέχρι που τον καθάρισα.

- Μπράβο καργιολάκι, τον έκανες να λάμπει τον πούτσο μου, σού αξίζει μια πίπα. Θέλεις να μου κάνεις ένα τσιμπούκι πουτανάκι;

- Ναι κύριε.

- Θέλω να με παρακαλέσεις καργιολάκι… μου λέει.

- Σας παρακαλώ κύριε, αφήστε με να σας γλείψω τον πούτσο, σας ικετεύω κύριε, δώστε μου μια πίπα, γαμήστε μου το γαμημένο μου στόμα κύριε!

- Το κέρδισες με την αξία σου! Μαθαίνεις γρήγορα, κάνε μου λοιπόν μια πίπα.

Γονάτισα, πήρα στα χέρια μου τον σκληρό του πούτσο και τον έγλειφα σαν τρελή τραβώντας του μαλακία. Τον έγλειφα με πολύ καύλα και δεν άργησε να ξαναχύσει φωνάζοντας…

- χύνω πουτανάκι, μου άδειασες τ' αρχίδια, πάρε τα χύσια μου καργιόλα, παρ’ τα όλα!

- Ναι, ναι κύριε, χύστε με, δώστε μου τα χύσια σας κύριε κι εμένα το μουνάκι μου χύνει, σας ευχαριστώ κύριε…
Copyright protected OW ref: 181068Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.