Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Απαγόρευση κυκλοφορίας. Βαριά πρόστιμα για τους παραβάτες. Μόνος στο σπίτι και να αναρωτιέμαι ποιος θα φάει τη βασιλόπιτα. Εγώ άντε να τσιμπήσω ένα κομμάτι. Τα κανάλια στην τηλεόραση με αηδιάζουν. Το πρώτο και τελευταίο πρόγραμμα που είχα παρακολουθήσει και μου άρεσε ήταν από τους Απαράδεκτους.

Ευτυχώς είχα προμηθευτεί μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Ο χρόνος κυλούσε αργά, αλλά επιτέλους μπήκε το 2021 κι εγώ έβαλα το πρώτο ποτήρι. Πήρα τηλέφωνα και με πήραν. Είκοσι λεπτά αργότερα κάθισα μπροστά στον υπολογιστή. Η Ίρμα (το σκυλί μου) ξαπλωμένη δίπλα στα πόδια μου. Ανοίγω έναν ιστότοπο με βιντεάκια και τραγούδια...

Ακόμα δεν ξέρω τι θέλω να ακούσω! Κλασσική μουσική ή μπλακ μέταλ. Δε γαμιέται! Καθώς η μουσική του κουρέα της Σεβίλης πλημμυρίζει το δωμάτιο, βρίσκω το φλουρί στη μικρή φέτα της βασιλόπιτας που είχα κόψει για εμένα. Ήμαρτον!

Το ουίσκι ρέει στο λαιμό μου σα νερό. Η κλασσική μουσική αλλάζει σε ποπάκια του 80 και του 90. Ξαφνικά το δωμάτιο γεμίζει με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις.

Η Μαντώ να στοιχηματίζει, η Κωνσταντίνα να ανεβάζει πυρετό, η Ευρυδίκη να ψάχνει το βορρά με μια πυξίδα, η Άννα να παίρνει φωτιά και ο Ντύλαν να μου τραγουδά... «οι φίλοι μου, μου το 'χαν πει, Ξέχνα Ιανέ μας τη Φανή...»

Η Φανή είχε πεθάνει εδώ και 20 χρόνια. Ήταν η πρώτη κοπέλα που είχα αγαπήσει. Ή τουλάχιστον ερωτευθεί. Ήμουν 13 κι αυτή 19. Αυτή με έθισε στα επιτραπέζια παιχνίδια ρόλων. Dungeons and Dragons, Vampire the masquerade κλπ. Ο πρώτος χαρακτήρας μου ήταν ένας κλέφτης... Και οι ζαριές για τα στατιστικά ήταν ως είθισται κωλοφαρδίστικες για τον πρωτάρη. Πού ακούστηκε χαρακτήρας κέντερ-κλέφτης να έχει 18 Strength, 19 dexterity, 16 constitution 16 intelligence 17 wisdom και 17 charisma;

Φυσικά με τη Φανή έμαθα να παίζω και να ζω το ρόλο. Της άρεσε που κοκκίνιζα όταν σαν dungeon master φλέρταρε το χαρακτήρα μου. Αυτή με είχε βάλει κρυφά σε κλαμπάκι. Μου έμαθε πώς να βλέπω, να αισθάνομαι, να αναπνέω. Αυτή με πότισε φωτιά κι αέρα.

- Σου έχω πει πολλές φορές πως όσο θα με θυμάσαι, τόσο θα είμαι μαζί σου.

Γύρισα απότομα και είδα τη Φανή να κάθεται στο κρεβάτι. Δεν ήταν παραίσθηση από το αλκοόλ. Ήταν κομμάτι από τη μνήμη μου.

- Υπάρχουν άτομα μοναδικά στον κόσμο. Σαν κι εμάς. Που βλέπουν, ακούνε, νοιώθουν, με παραπάνω αισθήσεις. Όχι μόνο 5. Ούτε 6! Εφτά; Χα! Οκτώ Ιανέ! Ποτέ να μην ξεχάσεις ότι είσαι ένας από αυτούς. Ναι! Το ξέρω ότι έχεις αισθήματα για μένα, αλλά είναι μπερδεμένα. Είσαι μικρός ακόμα. Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβεις αυτήν την κουβέντα. Δε σου κρύβω βέβαια ότι απολαμβάνω ευχάριστα το ενδιαφέρον σου. Βλέπω τι κάνεις τα βράδια! Γιατί; Πώς; Μα με έχεις δει. Έτσι σε βλέπω κι εγώ. Όταν θα καταφέρεις να εναρμονίσεις τον εαυτό σου απόλυτα με το σύμπαν, όταν θα έχεις ξεπεράσει τον πειρασμό, εκεί θα θυμηθείς τα πρώτα σου μαθήματα που θα τα έχεις λησμονήσει γιατί θα πιστεύεις ότι μεγάλωσες και έγινες σοφότερος. Ναι! Θα είσαι πιο σοφός! Με πιο πολλές εμπειρίες! Αλλά όταν θα θυμηθείς... θα καταλάβεις!

Δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου.

- Καταλαβαίνω Φανή! είπα. Τώρα καταλαβαίνω τα πάντα! Σ' ευχαριστώ!

Φόρεσα τα μαύρα ρούχα μου και τη μαύρη καμπαρντίνα, τη μαύρη μάσκα και βγήκα έξω στην πόλη. Με σταμάτησε ένα περιπολικό. Είπα στον ένα να περάσει από το σπίτι του και στον άλλο να συγκρατήσει το συνάδελφο του. Η γυναίκα του εκείνη τη στιγμή πηδιόταν σα σκύλα από τον κουμπάρο. Τρόμαξαν! Η φωνή μου ήταν απόλυτη. Σκοτεινή. Τον έπιασα από το μπράτσο και του είπα να μην κάνει καμιά μαλακία. Δεν αξίζει για μια πουτάνα να πετάξει τη ζωή του. Έφυγαν! Η πόλη άδεια. Σκοτεινά μονοπάτια. Η σελήνη ψηλά! Σεργιάνιζα για καμιά ώρα.

Τα πόδια μου με οδήγησαν σε μια φίλη μου γιατρίνα. Δεν κοιμόταν αλλά φορούσε πιτζάμες. Είδε στα μάτια μου τι ήθελα. Την πήδηξα άγρια και δυνατά στα όρθια δίπλα στην πόρτα και τελείωσα στα βυζιά της. Η ίδια πρέπει να τελείωσε τρεις ή τέσσερις φορές.

Είκοσι λεπτά αργότερα γυρνούσα σπίτι. Καθώς άνοιγα την πόρτα, η κόρη του γείτονα άνοιξε τη δικιά της. Απλά κοιταχτήκαμε στα μάτια. Χρησιμοποίησε το κλειδί για να κλείσει την πόρτα ώστε να μην κάνει θόρυβο. Μπήκαμε σπίτι μου και αμέσως έπεσε πάνω μου και μου έλυσε τη ζώνη του παντελονιού επιδέξια. Βρέθηκα στον καναπέ με κατεβασμένο παντελόνι, τη Βερόνικα μπροστά μου να με τσιμπουκώνει και να μου λέει ότι η πούτσα μου μύριζε γυναικεία χύσια. Το χέρι της δούλευε το μουνάκι της. Της έπιασα το σβέρκο απαλά και της γάμησα το στόμα μέχρι που έχυσα. Η μικρή κουφάλα έχυσε κι αυτή τρίβοντας την κλειτορίδα της. Όπως ήταν γονατισμένη, σηκώθηκα, της κατέβασα τη φόρμα και της κάρφωσα την πούτσα μου βαθιά μέσα της, καβαλώντας την από πάνω.

Έπνιξε μια κραυγή με ένα μαξιλάρι. Δεν ξέρω τι με είχε πιάσει. Η πούτσα μου είχε χύσει δύο φορές, αλλά ήταν στητή σαν ατσάλι. Η μικρή έχυνε ασταμάτητα καθώς της σφυροκοπούσα το μουνάκι σε αυτή τη στάση για κανένα τέταρτο. Επιτέλους κάποια στιγμή τραβήχτηκα και της ξανάβαλα την ψωλή μου στο στόμα. Λίγο αργότερα έχυσα κι εγώ. Σηκώθηκε παραπατώντας. Μου είπε καλή χρονιά και έφυγε.

Έβαλα ένα τελευταίο ποτήρι ουίσκι και αφού το κοπάνησα μονορούφι πήγα στο κρεβάτι μου. Λίγο πριν κλείσω τα μάτια μου σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η πιο παράξενη παραμονή πρωτοχρονιάς που έχω ζήσει...

Δε μπόρεσα όμως να κοιμηθώ. Ήθελα κι άλλη μια εκτόνωση. Όλες οι τραγουδίστριες που ανέφερα παραπάνω βρέθηκαν δίπλα μου. Με αγκάλιαζαν, με φιλούσαν, με θώπευαν και βαρώντας μια μαλακία έχυσα απολαυστικά.

- Καληνύχτα Ιανέ... μου είπε η Φανή.




Copyright protected OW ref: 181042



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.