Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δύο μέρες μετά τα Χριστούγεννα χτυπάει η πόρτα του σπιτιού κατά τις οκτώ το βραδάκι. Ανοίγω και βλέπω τη μικρή Βερόνικα. Μου κάνει νόημα να κάνω στην άκρη για να μπει.

- Πώς από δω;… ρωτάω αδιάφορα.

- Είναι τόσες μέρες που με ξεμούνιασες και ακόμα να συνέλθω. Πλέον τρίβω το μουνάκι μου τρεις φορές πριν κοιμηθώ και σκέφτομαι πως με γαμάς ή ότι ρουφάω την ψωλάρα σου.

Περίμενα να ολοκληρώσει τις σκέψεις της, αλλά έβρισκα τον τρόπο έκφρασης της λίγο χυδαίο. Προσωπικά δε φτιάχνομαι ακούγοντας αισχρόλογα.

- Ο πατέρας μου έφυγε για Αθήνα και η Σάσα κάνει γιόγκα, συνέχισε να λέει ενώ ταυτόχρονα άρχισε να γδύνεται. Θέλω να μου σβήσεις τις καύλες γαμιά μου.

Σε μισό λεπτό όλα της τα ρούχα ήταν στο χαλί του σαλονιού. Στεκόταν μπροστά μου γυμνή, με το μικρό στήθος της, αλλά και τις καυλωμένες ρώγες που θα μπορούσαν να τρυπήσουν τον τοίχο. Κούνησα το κεφάλι μου κι εκείνη με πλησίασε. Μου τράβηξε τη φόρμα και το εσώρουχο και χωρίς να χάσει χρόνο με τράβηξε να καθίσω στον καναπέ.

Σχεδόν αμέσως χώθηκε ανάμεσα στα πόδια μου και κατάπιε την πούτσα μου μέχρι τη ρίζα, ενώ έχωνε δυο δάχτυλα μέσα στο μουνάκι της. Καθώς ρουφούσε την πρησμένη ψωλή μου, άκουσα τα αγκομαχητά της. Η μικρή άρχισε να χύνει πάνω στα δάχτυλα της. Όταν τράβηξε τα χείλη από την πούτσα μου για να ανασάνει, την έπιασα από τις μασχάλες και την τράβηξα προς το μέρος μου. Το χεράκι της έπαιζε με το μουνάκι της ασταμάτητα όταν τη φίλησα με πάθος. Βόγκηξε πιο δυνατά, αλλά τραβήχτηκε.

- Δεν έχω συνηθίσει την τσιγαρίλα, είπε με λάγνο βλέμμα.

Ξάπλωσα στον καναπέ και την έβαλα να καθίσει στο πρόσωπό μου. Επιτέλους τράβηξε τα δάχτυλα από μέσα της και τα αντικατέστησα με τη γλώσσα μου. Αφού της έγλειψα την κλειτορίδα για ένα λεπτό, έχωσα όλη τη γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της. Τα σκέλια της άρχισαν να τρέμουν και ένοιωσα τις συσπάσεις του κόλπου της. Τα υγρά της πλημμύρισαν τη γλώσσα και το στόμα μου καθώς εκείνη βογκώντας από καύλα, έσκυψε εκ νέου στην πούτσα μου και άρχισε να ανεβοκατεβάζει με μανία το κεφάλι της ρουφώντας τη μέχρι τη ρίζα. Μισό λεπτό αργότερα έχυνα μέσα στο λαιμό της. Και καθώς το έκανα, το μουνάκι της συσπάστηκε εκ νέου και μου έστειλε άλλη μια γερή ποσότητα μουνοχύματος στο στόμα.

Δυο λεπτά αργότερα έστριβα τσιγάρο. Πριν το ανάψω έφερα μια κουβέρτα και σκέπασα τη μικρή, η οποία ανάσαινε βαθιά για να ηρεμήσει το σώμα της. Η σκύλα μου η Ίρμα μπήκε στο σαλόνι γρυλίζοντας. Της είπα να πάει να τη μυρίσει και γυρνώντας στη Βερόνικα ανέφερα να απλώσει την "καθαρή" παλάμη της και να μην φοβάται. Βέβαια την είδα λίγο να σφίγγεται γιατί μια μεγάλη ελληνική ποιμενικός πλησίαζε προς το μέρος της.

- Είναι φίλη μας, είπα στην Ίρμα που οσμιζόταν το χέρι της Βερόνικας. Ίρμα από δω η Βερόνικα. Βερόνικα η Ίρμα, έκανα τις συστάσεις.

Η Ίρμα αφού μύρισε, έγλειψε την παλάμη της, κούνησε την ουρά της και γαβγίζοντας με τον αναγνωριστικό της τρόπο, γύρισε στο δωμάτιο μου...

- Ουάου! Είναι τεράστια, είπε η Βερόνικα.

- Περίπου 55 κιλά μύες και δόντια, είπα χαμογελώντας. Αλλά είναι εκπαιδευμένη.

Το κουδούνι της εξώπορτας χτύπησε. Η Βερόνικα με κοίταξε με ανησυχία. Της έκανα νόημα να μαζέψει τα ρούχα της και να πάει στο μπάνιο. Καθώς η πόρτα της τουαλέτας έκλεινε, άνοιγα την εξώθυρα. Μπροστά μου ήταν η Σάσα. Γύρω στα 25 έτη, 1.72 ύψος, 60 κιλά βάρος, ξανθό μακρύ ίσιο μαλλί μέχρι το μέτριο και στητό στήθος, γαλάζια μάτια. Φορούσε ένα μαύρο κολάν και μια ανάλογη μπλούζα που εξέθεταν τις καμπύλες της. Στα μαλλιά της είχε μια ροζ ελαστική κορδέλα στέκα. Είχα μιλήσει μαζί της δυο φορές παρουσία του Κώστα και είχαμε συστηθεί.

- Καλησπέρα… είπα κοιτώντας τη με ενδιαφέρον αλλά ταυτόχρονα και με άλλο μάτι.

- Είναι εδώ;… με ρώτησε.

Η προφορά της ήταν αρκετά καλή.

- Ποιος;

- Η Βερόνικα! Και παρακαλώ να σταματήσεις να χαμογελάς με αυτό τον τρόπο. Ξέρω ότι είναι εδώ. Η μικρούλα μου όλο στο σεξ έχει το μυαλό της και την έπιασα αρκετές φορές να μαλακίζεται στο κρεββάτι της λέγοντας το όνομά σου!

Κοίταξα τη Σάσα στα μάτια. "Κάτι τρέχει εδώ" είπα στον εαυτό μου.

- Την έπιασες αρκετές φορές, δήλωσα παρά ρώτησα.

Με κοίταξε κι αυτή.

- Όσο λείπει ο Κώστας είμαι υπεύθυνη για αυτή.

Το σώμα της κινήθηκε ασυναίσθητα. Τα μάγουλα της κοκκίνισαν. Το βλέμμα της είχε κάτι περίεργο. Μέσα σε ένα δεύτερο αντιλήφθηκα πολλά...

- Την παρακολουθείς συχνά;

Της έκανα νόημα να περάσει στο σπίτι και έκλεισα την πόρτα. Καθώς μπήκε έριξε μια εξεταστική ματιά στο χώρο. Έπειτα πήγα στο δωμάτιο μου και έκλεισα την πόρτα λέγοντας στην Ίρμα να κάτσει ήσυχα. Η Σάσα με είχε ακολουθήσει και είδε το σκυλί.

- Πού είναι;

- Κάπου εδώ μέσα, απάντησα.

- Στην τουαλέτα;

- Ναι.

- Το κάνατε;

- Ναι!

- Θα μπορούσε να είναι κόρη σου, είπε σχεδόν αηδιασμένα.

- Κι εσύ το ίδιο αν σε έκανα στα 15, απάντησα ετοιμόλογα. Είναι ενήλικη και δεν ήμουν ο πρώτος της.

Το χέρι της Σάσας βρέθηκε ανάμεσα στα σκέλια μου και χούφτωσε την ήδη μισοκαυλωμένη πούτσα μου και τα αρχίδια.

- Και σε ικανοποιεί ένα άμαθο;… ρώτησε δυνατά.

- Ομολογώ πως κάνει άψογα τσιμπούκια.

Η Σάσα με τράβηξε προς το σαλόνι, καθώς η πούτσα μου καύλωνε πιο πολύ.

- Τώρα θα δεις πως γαμάει μια έμπειρη γυναίκα.

Μου κατέβασε το παντελόνι, ενώ έκανε το ίδιο με το κολάν της. Το μουνάκι της ήταν άψογα ξυρισμένο. Το χέρι της κράτησε τη στητή πούτσα μου και καθώς με έσπρωξε στον καναπέ, τα τεράστια πόδια της με αγκάλιασαν και με ένα απλό κάθισμα η πούτσα μου βρέθηκε βαθιά μέσα στον κόλπο της. Η Σάσα άρχισε να χορεύει πάνω στο καυλί μου και αντιλήφθηκα πως από μόνη της συσπούσε τα εσωτερικά τοιχώματα του μουνιού της στο ρυθμό που λικνιζόταν πάνω στο καυλί μου. Σύντομα υγρά πλημμύρισαν την πούτσα μου και καθώς εκείνη βογκούσε, φώναξε:

- Έλα να τον δεις πώς θα με γαμήσει και θα τον γαμήσω!

Σχεδόν αμέσως η Βερόνικα βγήκε από το μπάνιο γυμνή κι αυτή. Με το που αντίκρισαν η μία την άλλη, η Σάσα έβγαλε τη μπλούζα της και τα μέτρια σε μέγεθος, αλλά καλοσχηματισμένα στρογγυλά στήθη, άρχισαν να χοροπηδάνε στο ρυθμό που κουνιόταν. Η Βερόνικα έβαλε δύο δάχτυλα πάνω στην κλειτορίδα της και άρχισε να την τρίβει με μανία καθώς πλησίασε και κάθισε δίπλα μας στον καναπέ. Τα μάτια της μικρής κοιτούσαν μόνο τα βυζιά της Σάσας. Και η Σάσα κοιτούσε τα δάχτυλα της Βερόνικας.

- Ρούφα μου την αριστερή ρώγα, είπε σε εμένα. Κι εσύ έλα να μου ρουφήξεις τη δεξιά, είπε στη Βερόνικα.

Το στήθος της Σάσας ήταν φουσκωμένο και οι ρώγες πρησμένες και σχεδόν το ίδιο καυλωμένες ήταν και της Βερόνικας. Καθώς έπιασα με το στόμα μου το αριστερό βυζόμπαλο και άρχισα να ρουφάω και να πιπιλάω. Η Βερόνικα χωρίς δισταγμό είχε γείρει και βύζαινε το δεξί στήθος. Μετά από δύο ανάσες το μουνί της Σάσας άρχισε να εκρήγνυται και να συσπάται πάνω στην πούτσα μου με απίστευτο τρόπο. Η Σάσα ακόμα χοροπηδούσε πάνω μου, αλλά ο κόλπος της ρουφούσε ιδανικά την πούτσα μου μέσα της και προσπαθούσε να με αρμέξει. Ένιωσα το γνωστό τρέμουλο του οργασμού και προσπάθησα να την τραβήξω.

- Μέσα μου, βόγκηξε η Σάσα και στη συνέχεια άκουσα ένα κορδόνι λέξεων στα ρώσικα...

Της έπιασα τα καπούλια και ανασηκώνοντας με ορμή τη λεκάνη μου άρχισα να χύνω δυνατά. Η Βερόνικα έτριβε το μουνάκι της με μανία και πρέπει να έχυνε και η ίδια. Δύο λεπτά αργότερα, έψαχνα απεγνωσμένα τον καπνό μου καθώς το ιδρωμένο σώμα μου πάλευε να ανασάνει με κανονικό ρυθμό.

Στον καναπέ η Σάσα ήταν ξαπλωμένη αγκαλιά με τη Βερόνικα, που ακόμα της ρουφούσε το στήθος. Το χέρι της Σάσας είχε αντικαταστήσει το χέρι της μικρής στο μουνάκι της, ενώ και η Βερόνικα είχε βάλει τρία δάχτυλα μέσα στο μουνί της Σάσας.

Καθώς άναβα τσιγάρο της είδα να φιλιούνται στο στόμα.

- Επιτέλους, είπε η Σάσα στη Βερόνικα. Καιρό ήθελα να σε κάνω δική μου. Καιρό ήθελα να μου ρουφήξεις το στήθος.

- Μα ο μπαμπάς;...

- Ο μπαμπάς σου πηδάει τη νέα του γραμματέα. Δε με νοιάζει.

Η Βερόνικα έμεινε κάγκελο.

- Είναι αλήθεια, πρόσθεσα κι εγώ.

- Μα νόμιζα ότι τον αγαπάς...

- Τον αγαπώ με τον τρόπο μου. Μου παρέχει στέγη και προστασία. Ξέρω ότι ξενοπηδάει. Αλλά έχω κι εγώ τις ορέξεις μου... Όμως ότι κάνουμε οι δυο μας ή οι τρεις μας με τον Ιανό, δε χρειάζεται να το μάθει. Εγώ είμαι bi. Πάντα ήμουν. Και μου αρέσουν τα πιπινοκόριτσα. Αχ πόσο καύλωνα όταν σε άκουγα να μαλακίζεσαι. Γι' αυτό και πηδούσα τον Κώστα πιο δυνατά.

Το θέαμα που είχα μπροστά μου έκανε την πούτσα μου να σηκωθεί ξανά. Με το που έσβησα το τσιγάρο, τους έδειξα την ψωλή μου.

- Δείξε μου πόσο καλή είσαι στο τσιμπούκι, είπε η Σάσα.

Η Βερόνικα με ζήλο κατάπιε την πούτσα μου στο λαιμό της και η Σάσα αναφώνησε. Αλλά σχεδόν αμέσως χώθηκε ανάμεσα στα πόδια της και άρχισε να γλείφει το μουνάκι της. Τα χέρια της Βερόνικας κινήθηκαν σαν αυτόματα προς το κεφάλι της Σάσας και πίεσαν προς το μουνί της, ενώ εκείνη συνέχιζε να ρουφάει με μανία το σιδερένιο εργαλείο μου. Το θέαμα απίστευτο!

Κάποια στιγμή η Βερόνικα άρχισε να χύνει πάνω στη γλώσσα της Σάσας, ενώ εγώ τράβηξα την πούτσα μου από τα χείλη της. Στα γρήγορα πήγα πίσω από τον τουρλωμένο κώλο της Σάσας και μπήκα βαθιά μέσα στο μουνί της. Βογκούσαν και οι δύο ταυτόχρονα και δυνατά.

- Θέλω να χύσεις στα βυζιά της και να τα γλείψω, φώναξε αγκομαχώντας η Βερόνικα.

Πέντε λεπτά αργότερα δεν της χάλασα το χατίρι. Πασάλειψα μια ακόμα ποσότητα σπέρματος πάνω στο στήθος της Σάσας και η Βερόνικα με ζήλο άρχισε να την καθαρίζει.

- Έχει ωραία γεύση, είπε η Βερόνικα στη Σάσα. Και μου αρέσει να γλείφω τα βυζιά σου...

Μέχρι αργά το βράδυ πηδούσα πότε τη μία και πότε την άλλη. Η Σάσα φτιαχνόταν με τη Βερόνικα να τη γλείφει και η Βερόνικα το ίδιο. Στο τέλος έχυσα στο στόμα της Σάσας κι εκείνες αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί.

Ξέρω ότι θα επαναληφθεί αυτό το σκηνικό στο μέλλον, αλλά είμαι χορτασμένος για την ώρα. Η σεξουαλική μου λίμπιντο έχει ανέβει σε επίπεδα που είχα όταν ήμουν νέος. Μάλλον είναι κρίση μέσης ηλικίας. Ή και κάτι άλλο. Πιο βαθύ! Πιο σκοτεινό...
Copyright protected OW ref: 181022Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.