Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Έχει κάνα δύο χρόνια τώρα που κάνουμε τρίο με τον Πέτρο. Έχουμε κάνει πολύ ωραία γαμήσια ένα από αυτά είναι και αυτό που έγινε στην κουζίνα του σπιτιού μας.

Η καύλα της Καίτης κρατούσε από το προηγούμενο βράδυ που κάναμε πολύ δυνατό γαμήσι οι δυο μας και αφήσαμε το τηλέφωνο ανοικτό για να ακούει ο Πέτρος. Όσο γαμιόμασταν, γινόταν συνέχεια αναφορά στο όνομα του αλλά και σε μεγάλες παρτούζες, ειδικά όταν η Καίτη έπαιζε μόνη της με τους δονητές.

Την επομένη εργάσιμη μέρα, που κι εγώ είχα άδεια και ήμουν στο σπίτι, το πρωί κατά τις 10:30 η Καίτη τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε αν τον άρεσαν αυτά που άκουγε. Δεν ξέρω τι ακριβώς είπαν, το μόνο που άκουσα ήταν να του λέει δυνατά «έλα από το σπίτι, θα σε περιμένω». Όταν τη ρώτησα με είπε πως θέλει πολύ να τη γαμήσει και για αυτό τον κάλεσε. Της είπα πως έκανε πολύ καλά αλλά δε θα μπορέσει να φύγει από τη δουλειά του. Η Καίτη ήξερε πως είναι πολύ καυλωμένος και θα έβρισκε τρόπο να φύγει από τη δουλειά του και πως έπρεπε να είναι έτοιμη όπως της το ζήτησε. "Ντύθηκε" με ένα κόκκινο σατέν νυχτικάκι, κοντό και διάφανο, από κάτω ένα βρακάκι που χανόταν μέσα στο μουνί της και στα κωλομέρια και από πάνω δεν έβαλε τίποτα. Είχε τις βυζάρες της έξω και τις ρώγες όρθιες από καύλα. Ακριβώς στις 11 κτύπησε το κουδούνι. Ήταν πολύ γρήγορος ο Πέτρος. Του άνοιξα εγώ. Μετά τα τυπικά με ρώτησε που είναι η πουτάνα μας, του είπα πως είναι στην κουζίνα και μαγείρευε, μου έκανε κάποιο νόημα σα να ήθελε την «έγκριση» μου, φυσικά του έγνεψα καταφατικά και μπήκε γρήγορα στην κουζίνα. Της λέει:

- Έτοιμη είσαι πουτάνα στο μπουρδέλο σου; Είμαι ο πρώτος σου πελάτης σήμερα;…

και κοίταζε πως ήταν ντυμένη (αυτό είχε να κάνει με φαντασιώσεις σε μπουρδέλα που κάνει η Καίτη). Την έβαλε να ανέβει στον πάγκο της κουζίνας και της είπε να χορέψει όπως κάνουν οι πουτάνες. Η Καίτη είχε πάρει πολύ λάγνο ύφος και άρχισε να κάνει πολύ ωραίες κινήσεις χωρίς μουσική. Ο Πέτρος πήρε μια ξύλινη κουτάλα που είχαμε εκεί και έβαλε την κουτάλα στην αρχή να σκεπάσει το μουνί της. Μετά τη γύριζε πότε από τη μία πότε από την άλλη χτυπώντας ελαφριά τα μουνόχειλα της. Την έβαλε να φωνάξει πως είναι πουτάνα μεγάλη και καργιόλα. Η Καίτη τα έκανε όλα κρατώντας τα βυζιά της. Ο Πέτρος άφησε την κουτάλα και έφερε το πρόσωπο του στο μουνί της. Τράβηξε λίγο το βρακάκι της και την έγλειψε ανάμεσα από τα μουνόχειλα. Η Καίτη ήθελε να βάλει όλο το μουνί της στο στόμα αλλά ο Πέτρος τραβήχτηκε.

- Θέλεις παιχνίδια καργιόλα; Θα μου κάνεις στριπτίζ, θα βγάλεις όλα τα ρούχα κι εγώ θα κάνω μετάδοση να σε δει ο διευθυντής μου, γιατί για να με αφήσει να φύγω, του είπα πως πάω σε μια πουτάνα και πρέπει να του το αποδείξω με στοιχεία.

Εκείνη ξεκίνησε ένα πολύ ωραίο στριπτίζ και ο Πέτρος το έστελνε μόνο σε μένα, πράγμα που δεν ήξερε η Καίτη. Σαν κανονικό πουτανάκι έβγαλε τη νυχτικιά και το βρακάκι της και το κόλλησε στο τηλέφωνο για να το δει ο διευθυντής του. Η Καίτη ήταν τρέλα γυμνή επάνω στον πάγκο της κουζίνας. Ο Πέτρος πάλι με την κουτάλα έπαιζε με τα βυζιά της. Άφησε την κουτάλα και έφερε το πρόσωπο του πάλι στο μουνί της. Τράβηξε λίγο το βρακάκι της και την έγλειψε ανάμεσα στα μουνόχειλα.

- Θέλεις παιχνίδια καργιόλα

Την κατέβασε από τον πάγκο, έπιασε με τα δύο τα χέρια το κεφάλι της και το έσπρωξε στον πούτσο του για να μπει βαθιά στο στόμα της.

- Θέλω να σε πνίξει ο πούτσος μου γαμιόλα…

της έλεγε. Τη σήκωσε και την έβαλε να σκύψει ενώ ακουμπούσε με τα χέρια σε μια καρέκλα. Με φώναξε να της ανοίξω τα κωλομέρια. Η απόλυτη καύλα και για εμένα. Έβαλε με πολύ δύναμη τον πούτσο του βαθιά στο μουνί της και την έλεγε ψωλοαρπάχτρα και πουτάνα. Η Καίτη καύλωνε και φώναζε. Μου είπε να ανοίξω τα κωλομέρια της και να σαλιώσω την κωλοτρυπίδα της. Δε με άφησε να της βάλω δάκτυλο στην τρυπούλα της, είπε πως θέλει να τη δει την καργιόλα να πονάει τώρα που θα της γαμήσει τον κώλο. Της έβαλε τον πούτσο στην κωλοτρυπίδα απότομα και η Καίτη τραντάχτηκε λίγο. Της γαμούσε πολύ ώρα τον κώλο και έβλεπα την Καίτη που είχε δακρύσει. Έκανε να σηκωθεί, την πίεσε να μείνει σκυμμένη και άρχισε να της δίνει σφαλιάρες στα κωλομέρια για να είναι «καλό κορίτσι» όπως της έλεγε.

Μόλις έχυσε μέσα της τραβήχτηκε και της είπε να του καθαρίσει τον πούτσο με το στόμα. Έπειτα κάθισε στην καρέκλα ο Πέτρος και της είπε να καθίσει στον πούτσο του. Το πουτανάκι μου κάθισε και κουνιόταν με τέτοιο τρόπο που μόνο που την έβλεπα έχυνα. Τον ρωτούσε αν του αρέσει το μουνί της και αν ζήλευε χθες που μας άκουγε που τη γαμούσα εγώ. Έχυσε μέσα της και την κρατούσε καρφωμένη επάνω του. Πήγα κι εγώ μπροστά της και της τον έβαλα στο στόμα. Μου τον ρουφούσε τρελά και με έκανε να τη χύσω παντού.




Copyright protected OW ref: 181012



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.