Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βράδυ Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2020 και επειδή υπάρχει απαγόρευση είμαι στο σπίτι και πίνω ουίσκι. Η βαρεμάρα στο κόκκινο και επειδή δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω αποφασίζω να δω Ακίρα Κουροσάβα. Οι επτά Σαμουράι.

Ωραία ταινία αν και κοντά 3μιση ώρες. Βέβαια δε με ενδιέφερε ποτέ κάτι τέτοιο. Μπορώ να παρακολουθήσω αυτή την ταινία πανεύκολα. Με το που έπεσαν οι τίτλοι τέλους ένιωθα ολοκληρωμένος αλλά κάτι μου έλειπε. Κόντευε 2 τα χαράματα, αλλά έβαλα στον υπολογιστή το Red Sun (ελληνική μετάφραση μονομαχία κάτω από τον κόκκινο ήλιο). Ήθελα να δω Τοσίρο Μιφούνε ξανά, αλλά και ο σκληροτράχηλος Τσαρλς Μπρόνσον δεν είναι κακός.

Στα μισά του έργου περίπου, οι ήρωες βρίσκονται σε έναν οίκο ανοχής και ψάχνουν για την Κριστίνα. Ο Τσαρλς χτυπά την πόρτα του δωματίου της και μια γυμνή Ούρσουλα Άντρες σκεπασμένη με ένα σεντόνι μόνο σηκώνεται από το κρεβάτι. Μαλάκας ο Ιανός! Παραλίγο να μου πέσει το ποτήρι από το χέρι. Η απίστευτη ξανθιά σεξοβόμβα σφηνώνεται μέσα στο μυαλό μου και δε θα κουνηθεί με τίποτα. Το έργο τελειώνει, το ποτήρι αδειάζει κι εγώ πάω στο κρεβάτι και πέφτω αναίσθητος για ύπνο.

Όταν ανοίγω τα μάτια μου, διαπιστώνω ότι βρίσκομαι πάνω σε ένα άλογο. Ξέρω ότι ονειρεύομαι, γιατί ξέρω ότι ΔΕΝ ξέρω να ιππεύω. Διασχίζω μια ξύλινη πόλη, ενώ φορώ μαύρο παντελόνι, άσπρο πουκάμισο, μαύρο γιλέκο, μαύρο καπέλο και ζώνη με όπλο αριστερά. Όπως και ο Αλέν Ντελόν που τον φώναζαν Gauche (αριστερόχειρα δηλαδή). Σταματάω έξω από τον οίκο ανοχής, ξεπεζεύω και δένω το άλογο. Ανοίγω την πόρτα και μπαίνω μέσα. Κυρίες με υποδέχονται, αλλά τις αγνοώ.

Ανεβαίνω τα ξύλινα σαρακοφαγωμένα σκαλοπάτια και πάω στο δωμάτιο της. Χτυπάω την πόρτα και ακούω τη φωνή της με τη Γερμανο-Ελβετική προφορά να ρωτάει ποιος είναι. "Εγώ", απαντάω και η πόρτα ανοίγει. 1.65 ύψος, 58 κιλά βάρος, ξανθό σπαστό μακρύ μαλλί και μελιά μάτια.

- Ήρθες επιτέλους, με ρωτάει ενώ φοράει ένα ροζ-λευκό ολόσωμο μπροκάρ.

Γνέφω απλά και κλείνω την πόρτα πίσω μου. Σε δευτερόλεπτα πέφτει απάνω μου και με φιλάει στο στόμα με πάθος. Καπέλο και ζώνη πέφτουν στο πάτωμα. Εγώ με μανία της σκίζω το φόρεμα και επιτέλους αποκαλύπτω το θεσπέσια καλλίγραμμο σώμα της. Την αρπάζω από τη μέση και την κουβαλάω στο κρεβάτι.

Εκεί προσκυνώ όλες τις χάρες της θεάς Αφροδίτης (ταινία Clash of titans). Μου φαίνονται ότι έχουν περάσει ώρες καθώς εξερευνώ με το στόμα μου όλο το κορμί της. Κάθε σημείο της είναι τέλειο. Την ακούω να ανασαίνει βαθιά και να βογκάει ερωτικά καθώς η γλώσσα μου και τα χείλη μου οργώνουν το σώμα της. Νοιώθω την πούτσα μου έτοιμη να εκραγεί. Παντελόνι και εσώρουχο μετά βίας συγκρατούν το παλλόμενο σιδερένιο στέλεχος.

- Μπες μέσα μου, μου ψιθυρίζει καθώς ρουφάω με μανία τη δεξιά θηλή του στήθους της. Θέλω να σε νιώσω.

- Μωρό μου είμαι τόσο καυλωμένος που θα τελειώσω.

- Δε με ενδιαφέρει. Σε θέλω μέσα μου τώρα...

Παντελόνι και εσώρουχο εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας. Οι ξανθές σγουρές τριχούλες του μουνιού της είναι το μόνο κάλυμμα. Με μια κίνηση το πέος μου εισχωρεί ανάμεσα στα σκέλια της κι εκείνη με δέχεται κραυγάζοντας εκστατικά:

- Χύσε μαζί μου καρδιά μου. Ω! Τελειώνω ξανά!

- Χύνω καύλα μου... ουρλιάζω.

Τα νύχια της μου γδέρνουν την πλάτη, καθώς ένας από τους πιο συγκλονιστικούς οργασμούς της ζωής μου με εκτοξεύει στο άπειρο μαζί με την Ούρσουλα. Το σπέρμα μου εισχωρεί ως τα βάθη της μήτρας της, καθώς αδειάζω ότι ποσότητα μπορούν να παράξουν τα αρχίδια μου.

Πασχίζω να ανασάνω και ανοίγω τα μάτια. Το σώμα μου τρέμει, η καρδιά μου χτυπάει με διακόσια και βάλε και το χέρι μου ασυναίσθητα ψάχνει τον καπνό. Χωρίς να ελέγξω το σώμα μου, τα χέρια στρίβουν τσιγάρο, βρίσκουν αναπτήρα και η νικοτίνη με πλημμυρίζει.

Είμαι στο δωμάτιο μου. Η πούτσα μου αρχίζει και πέφτει, ενώ αντιλαμβάνομαι ότι έχω χύσει μια τεράστια ποσότητα σε εσώρουχο και πιτζάμα. Το ρολόι δείχνει 6 το πρωί. Αφού τελειώσω το τσιγάρο, γδύνομαι και πάω στο μπάνιο. Ευτυχώς ο θερμοσίφωνας έχει ζεστό νερό. Κάτω από το ντους αισθάνομαι ξανά την πούτσα μου να σηκώνεται. Αυτή τη φορά η Ούρσουλα φοράει το μπικίνι από την ταινία Δόκτορ Νο και βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μου. Χαμογελάει ερωτικά και αρχίζει ένα θαυμάσιο τσιμπούκι. Μέσα σε λίγα λεπτά εκτοξεύω ότι λίγο σπέρμα μου είχε απομείνει, ενώ το σώμα μου τρέμει εκ νέου.

Καταφέρνω να βγω από το μπάνιο. Τρέμω ολόκληρος, αλλά όχι από το κρύο, αλλά από την έκρηξη καύλας που έχω ζήσει. Πάω στο δωμάτιο μου και αλλάζω. Στρίβω δεύτερο τσιγάρο ενώ η Ίρμα με πλησιάζει καχύποπτα. Το σκυλί μου ξέρει ότι δεν έπρεπε να είμαι ξύπνιος τέτοια ώρα.
Copyright protected OW ref: 181003Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.