Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ούτε εγώ περίμενα ότι στα 67 μου θα μου τύχαινε τέτοιο λαχείο, πάνω που είχα εγκαταλείψει κάθε σκέψη για περιστασιακό sex. Όσο για το συζυγικό, αυτό έχει από ετών ξεχαστεί.

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν στο μεσοδιάστημα ανάμεσα από τις δυο καραντίνες βρίσκομαι στο εξοχικό μου, εκτός Αθηνών. Το σπίτι μου είναι εκτός αστικού ιστού, οπότε για κάθε μετακίνηση απαιτείται μεταφορικό μέσο. Στο διπλανό οικόπεδο έχει έρθει από τα τέλη Μαΐου η γειτόνισσα με τον άντρα της και το παιδί τους. Η απόλυση του άντρα της από τη δουλειά του τους ανάγκασε να έρθουν εδώ μιας και βρέθηκε δουλειά τουλάχιστον για το καλοκαίρι σ΄ ένα μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής.

Η τύπισσα σκέτο καυλοράπανο. Γύρω στα 28, με λίγα κιλά παραπάνω, ομοιόμορφα κατανεμημένα. Μακριά μαύρα μαλλιά. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αδρά, με έντονα μάγουλα και δυο μεγάλες μαύρες ματάρες. Τα χείλη της είναι απίθανο, όταν τη δεις, να μη σκεφτείς πως φτιάχτηκαν μόνο για τσιμπούκια.

Αυτός που είχε το μεγάλο προνόμιο να είμαι συνεχώς δίπλα της, ήμουν εγώ κι αυτό από ανάγκη, μιας κι ο άντρας της έφευγε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του από τις έξη το πρωί και γυρνούσε το βράδυ στις εννέα. Μαζί λοιπόν κατεβαίναμε για μπάνιο με το παιδί της φυσικά κι εγώ με τη σύζυγο. Εκεί βρέθηκε η ευκαιρία να γίνει το πιο ξεσηκωτικό παιχνίδι και μάλιστα με το τέλειο άλλοθι ότι απλά παίζαμε.

Αχ αυτή η θάλασσα. Αν υπήρχε με το όνομα αυτό Αγία, θα ‘πρεπε να της ανάψω λαμπάδα δυο φορές ίσα με το μπόι μου. Μόλις κατεβαίναμε στην παραλία και έφτανε η στιγμή να βγάλει τα ρούχα της και να μείνει με το μαγιό, χάζευε όλος ο κόσμος, ακόμα και οι γυναίκες. Τέλειες αναλογίες, δυο πλούσια στήθη έτοιμα να ξεχειλίσουν από το σουτιέν και μια αχλαδοειδούς σχήματος περιφέρεια που κόλαζε και άγιο. Το μάτι της έπαιζε προς πάσαν κατεύθυνση και χάριζε οπτική ευχαρίστηση σε όλη την ομήγυρη που νομίζω πως έπαιρναν θέση κάτω από το πεύκο από πολύ νωρίς. Το παιχνίδι της ήταν η μπάλα που πάντα ο μικρός της τη στραβοκλωτσούσε κι έτρεχε η δόλια να την περιμαζέψει κάνοντας βαθιές υποκλίσεις μπροστά στα μούτρα των εμβρόντητων λουόμενων, μοιράζοντας εγκεφαλικά.

Το δικό μου μερίδιο από την πίτα και μάλιστα το πιο χορταστικό, το εισέπραττα από τη στιγμή που μπαίναμε στη θάλασσα. Ευγνωμονώ το θεό που η γυναίκα μου δεν έμαθε ποτέ στη ζωή της μπάνιο κι έτσι μόλις έφτανε το νερό μέχρι τη μέση της, παρκάριζε εκεί κι εμείς προχωρούσαμε για να παίξει το παιδί. Από τις πρώτες μέρες που αρχίσαμε τα μπάνια, άρχισαν από μεριάς μου και τα πρώτα χουφτώματα. Με πρόσχημα πάντα την προστασία της μέσα στο νερό άρχισα να πιάνω ότι μπορούσα. Ποτέ της δε με μάλωσε, έδειχνε μάλιστα να το περιμένει. Την πρώτη μέρα που το χούφτωμα στο πλούσιο στήθος της δεν ήταν καθόλου μα καθόλου στιγμιαίο ήταν και το εισιτήριο για την ευδαιμονία.

Φτάσαμε στον Αύγουστο και οι καύλες της έχουν χτυπήσει κόκκινο. Έβριζε καθημερινά τον άντρα της που την έφερε σ’ αυτή την ερημιά και λέγε-λέγε τον έθαβε λέγοντας πως δεν έχει όρεξη να την πηδήξει.

- Και τι να κάνω εγώ κύριε Τάκη (αυτός ο κύριος Τάκης, ας πούμε ότι είμαι εγώ) Τι να κάνω. Και να θέλω να πάω με άλλον, που να τον βρω;

Άρπαξα την ευκαιρία και της απάντησα

- Έλα καλέ που δεν βρίσκεις, κι εγώ εδώ τι κάνω;

- Τι λέτε κύριε Τάκη;… μου απαντά όλο νάζι, σοβαρολογείτε;

- Έχω λιώσει ο έρμος για σένα, της λέω, δεν το βλέπεις; Και ταυτόχρονα έχω απλώσει το δεξί μου χέρι στο μπούτι της.

- Αχ μη κύριε Τάκη, μας βλέπει το παιδί.

Τι να κάνω, μαζεύτηκα. Άλλωστε σε λίγο φτάναμε στο σούπερ Μάρκετ. Το μεσημέρι όμως που κατεβήκαμε για μπάνιο, θα έσκαγα, αν δεν έκανα κάτι. Το σκηνικό γνωστό. Παίζαμε με το μικρό που ήταν χωμένος μέσα στο σωσίβιο του τύπου κουλούρας. Η Αιμιλία (ας πούμε ότι έτσι τι λένε και μέχρι τώρα δεν σας τη σύστησα) κρατούσε με τα δυο της χέρια το σωσίβιο που τη βοηθούσε κι αυτή να επιπλέει χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. Στην ίδια στάση κι εγώ κι ακριβώς δίπλα της. Το μπροστινό μέρος του σώματος της βουτηγμένο μέσα στο νερό, η τέλεια απόκρυψη δηλαδή. Απλώνω το χέρι μου και της χουφτώνω το ένα της στήθος, καθόλου μα καθόλου στιγμιαία. Σαν είδα πως και πάλι δεν αντέδρασε, το πέρασα μέσα από ύφασμα. Εδώ έπρεπε να κρατήσει τα προσχήματα και μου είπε.

- Αχ κύριε Τάκη, τι μου κάνετε σήμερα;

Ειλικρινά πρώτη μου φορά χουφτώνω γυναίκα και μου μιλά στον πληθυντικό. Αυτό με ερέθιζε περισσότερα. Δεν της απάντησα και προσπάθησα να μετακομίσω το χέρι μου και στο άλλο της στήθος αν και δε με πολυβόλευε.

- Μου φαίνεται κύριε Τάκη πως εκμεταλλεύεστε την αδυναμία μου. Αχ βρε Γιώργο τι μου κάνεις.

Η αναφορά, ήταν για τον άντρα της που την έχει όπως φαίνεται μέρες αγάμητη. Εγώ δεν άκουγα τίποτα. Είχα στα χέρια μου τα δυο της στήθη που όμοια τους δεν έχω ποτέ αγγίξει στη ζωή μου και τα έπαιζα.

- Ναι, ναι κύριε Τάκη, χάιδεψε με. Τσίμπησε τις ρώγες μου. Τρελαίνομαι. Αχ τι είναι αυτό που έχω πάθει σήμερα;

- Κορίτσι μου χαλάρωσε και θα σε κάνω εγώ να νοιώσεις εδώ μέσα στο νερό τον πιο τέλειο οργασμό.

- Αχ ναι κύριε Τάκη. Καλά το λένε πως οι μεγάλοι άντρες γνωρίζουν πολλά για το sex.

Συνέρχεται για λίγο και μου λέει «περίμενε». Κατευθύνεται προς τη γυναίκα μου που έχει πιάσει κουβεντολόι με μια γυναικοπαρέα, της παραδίνει το παιδί και βλέπω τη γυναίκα μου να τραβά κατά το πεύκο και την Αιμιλία να επιστρέφει κολυμπώντας με το σωσίβιο. Με όλη αυτή τη διαδικασία φαίνεται ότι ξενέρωσε. Όταν με έφτασε, δεν πολυπλησίαζε. Πλατσούριζε κρατημένη από το σωσίβιο κι όταν προσπάθησα να βρεθώ δίπλα της, απομακρύνονταν. Η έπαιζε μαζί μου ή ντρέπονταν. Όπως και να 'χει όμως το παιχνίδι κινδύνευε να χαθεί ώσπου με ένα μικρό μακροβούτι κάτω από το νερό, περνάω κάτω από το σώμα της και της χουφτώνω το μουνί με τόση δύναμη που πρέπει να αναστέναξε. Αυτό ήταν. Η μηχανή πήρε ξανά μπροστά.

- Τον στόχο σας κύριε Τάκη βλέπω ότι δεν τον εγκαταλείπετε.

- Γιατί μωρό μου, εσύ δεν θες να συνεχίσω;

- Δε λέω αλλά να… φοβάμαι.

- Χαλάρωσε σου λέω. Να δίπλα μας δεν είναι κανείς και το πεύκο είναι στου διαβόλου τη μάνα.

- Ναι κύριε Τάκη μου. Κάνε με ότι θέλεις. Αρκεί να φτάσω σε οργασμό.

- Είσαι μεγάλη πουτάνα τελικά, της λέω επίτηδες για να την ανάψω.

- Ναι, είμαι μεγάλη πουτάνα.

- Έλα τώρα μωρή καργιόλα να περιποιηθώ και το μουνάκι σου.

- Ναι, καν' το ότι θες, αλλά πρόσεξε μη μας δουν.

Τη γύρισα ανάσκελα κι έβαλε τον αυχένα της στο σωσίβιο. Έτσι σ’ αυτή τη θέση, δεν ήταν καθόλου δύσκολο να χαϊδέψω τη θεϊκή της μουνάρα που πρέπει να σπαρτάραγε για ηδονή. Με το που πέρασα το χέρι μου πάνω από το μαγιό της άρχισε να σπαρταρά και να μου λέει.

- Μέσα μου το θέλω το χεράκι σου κύριε Τάκη μου, μέσα μου. Θέλω να χύσω η πουτάνα…

Άρχισα με το ένα δάκτυλο να της γαμάω το μουνάκι. Μόλις τα δάκτυλα γίνανε δυο, σπρώχνοντας τα όσο πιο βαθιά μπορούσα, πραγματικά έμοιαζε σαν ψάρι που σπαρταρούσε.

- Ναι την πουτάνα, κάνε με να χύσω. Τι καύλα είναι αυτή θεέ μου! Συνέχισε κύριε Τάκη μου, μη σταματάς, μη σταματάς.

Και ξαφνικά σώπασε, σημάδι πως μόλις ένοιωσε τον οργασμό της. Μετά θυμήθηκε να ντραπεί, να βιαστεί να βγούμε έξω, θυμήθηκε το παιδί που περίμενε και τον κόσμο που πιθανώς να την έβλεπε και πως η ίδια θα αντίκριζε τη γυναίκα μου. Όλα όμως κύλισαν φυσιολογικά εκτός από τον πούτσο μου που είχε πρηστεί εντελώς κι αν δεν ξαλάφρωνε δε θα ηρεμούσα.

Το τι έγινε στη συνέχεια, θα σας το πω μια άλλη φορά…




Copyright protected OW ref: 180963



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).