Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν περίπου δυόμιση εβδομάδες μετακόμισε στο διπλανό διαμέρισμα της πολυκατοικίας μια καινούρια οικογένεια. Δηλαδή όχι ακριβώς οικογένεια. Ένας άντρας (ας τον πούμε Κώστα) περίπου 40 ετών, η αρραβωνιαστικιά του (Σάσα) μια λυγερόκορμη 25αρα από τη Λευκορωσία και η κόρη του. Μια κοπελίτσα περίπου 18 ετών η οποία σπουδάζει στην Πάτρα.

Ο Κώστας είχε παντρευτεί μικρός και είχε χωρίσει πριν περίπου δύο χρόνια. Επειδή έτυχε να πιάσουμε κουβέντα (καπνίζουμε και οι δύο περίεργες ώρες και βρισκόμασταν στα μπαλκόνια), αντιλήφθηκα ότι ο χαρακτήρας του ήταν πηδίκουλας. Ξενογαμούσε όντας παντρεμένος, αλλά και τώρα που ήταν αρραβωνιασμένος με τη Σάσα. Η κόρη του η Βερόνικα είναι στο πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο και αυτός άλλαξε δουλειά και ήρθε στην πόλη μου, δήθεν για να παρέχει γονική προστασία και καλύτερη κατοικία στη μικρή.

Ένα βράδυ πριν από μερικές ημέρες είχα πάρει μια εξάδα κουτάκια μπύρας του μισού λίτρου και είχα ανέβει στην ταράτσα της πολυκατοικίας για να κοιτάξω τα αστέρια καλύτερα και να ρεμβάσω. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει και είδα τη νεαρή να πλησιάζει μουτρωμένη. Ήταν γύρω στο 1.60 ύψος, με ανάλογο βάρος. Το στήθος της πρέπει να ήταν μικρό (ήταν καλά κρυμμένο κάτω από μπλούζα, πουλόβερ και μπουφάν). Φορούσε όμως ένα σκούρο τζιν παντελόνι που αγκάλιαζε αρμονικά τα πόδια της και εξέθετε τις καμπύλες του κώλου της και τις γάμπες. Σπαστό καστανόξανθο μαλλί και πράσινο μάτι σα σμαράγδι.

- Καλησπέρα, είπα για να δω την αντίδραση της.

- Καλησπέρα, απάντησε. Ενοχλώ;

"Ωραία! Σκέφτηκε πρώτα τον άλλο και όχι τον εαυτό της. Παρ’ όλο που δείχνει θυμωμένη ή και απογοητευμένη με κάτι"

- Όχι κοπέλα μου. Η ταράτσα είναι δημόσιος χώρος. Και τα αστέρια επιθυμούν να βλέπουν οποιαδήποτε "παρουσία".

Την τελευταία λέξη την τόνισα με διφορούμενο τρόπο. Με κοίταξε στα μάτια. Της χαμογέλασα και επιτέλους έσκασε κι αυτή ένα χαμόγελο.

- Αν μου επιτρέπεις; Γιατί είσαι εδώ πάνω νεαρή; Ήθελες να ξεσκάσεις από το κλείσιμο στο σπίτι;

Τα μάγουλα της κοκκίνισαν και κοίταξε πάνω δεξιά. Ετοιμάστηκα να ακούσω ένα ψέμα. Ξεφύσησε! Έβγαλε καπνό και άρχισε να στρίβει. Την είδα με άλλο μάτι. Άνοιξα ένα κουτί μπύρας, έστριψα κι εγώ τσιγάρο και το άναψα. Έκανα μια τζούρα και ήπια σχεδόν το μισό κουτάκι με μια αργή βαθιά γουλιά.

- Αν θες τη γνώμη μου, της είπα για να την ενθαρρύνω, μίλα με τον Κώστα και εξήγησε του ότι δε γουστάρεις να ακούς τα προσωπικά τους!

"Χτύπησα διάνα"… σχεδόν. Το βλέμμα της στράφηκε προς το μέρος μου και με εξέτασε για αρκετά λεπτά.

- Μήπως να του έλεγες να είναι πιο διακριτικός;… επέμεινα.

- Δεν είναι αυτό… μουρμούρισε.

- Είσαι πάνω από 18;

- Ναι.

- Πίνεις αλκοόλ;

- Ενίοτε!

- Πάρε μια μπύρα.

Της άνοιξα ένα κουτάκι. Το πήρε και ήπιε μια μικρή γουλιά. Με ξανακοίταξε.

- Είσαι ψυχίατρος;… με ρώτησε.

- Ψυχολόγος. Μεγάλη διαφορά. Και κοινωνιολόγος.

Πήρε θάρρος. Αλλά άργησε αρκετά να μιλήσει.

- Δε με ενοχλεί να ακούω. Με ενοχλεί πως είμαι γυναίκα κι έχω κι εγώ ανάγκες.

"Οιδιπόδειο!" είπα στον εαυτό μου. "Όχι! Κάτι άλλο".

- Ερεθίζεσαι, δήλωσα. Και ξενερώνεις. Ανεβαίνεις και κατεβαίνεις γιατί σκέφτεσαι ότι είναι ο πατέρας σου.

- Κάπως έτσι.

- Χμ… θα σου κάνω μια προσωπική ερώτηση. Δεν είσαι παρθένα;

- Εδώ και δυο χρόνια. Είχα σχέση, αλλά έπρεπε να σπουδάσω και τσακωθήκαμε όταν έφυγα.

- Καταλαβαίνω. Είναι οι ορμόνες. Σε γυναικολόγο πήγες;

- Ναι αλλά...

- Όταν θα ξαναπάς θα του το πεις. Δεν πρέπει να το κρύβεις από το γιατρό σου. Υπάρχει μια ορμόνη που αν το σώμα σου την εκλύει σε περίσσια, μπορεί να σου ανεβάζει τη σεξουαλική λίμπιντο. Αν πιάνεις τον εαυτό σου να ερεθίζεται συχνά...

- Γαμώτο!

- Τι τρέχει;

- Έχω λαπτοπ. Βλέπω τσόντες και...

- Αυνανίζεσαι.

- Ναι!

- Πόσο συχνά;

- Συχνά!

- Πόσο;

Με κοίταξε ξανά στα μάτια.

- Κάθε μέρα.

- Πόσες φορές την ημέρα;

Σταμάτησε και πήρε μια αργή αναπνοή. Είχε καυλώσει. Κι εγώ δεν πήγαινα πίσω.

- Τρεις ή και τέσσερις φορές. Δύο πριν κοιμηθώ στάνταρ.

- Μήπως σε ερεθίζει κάτι συγκεκριμένο που δεν πρέπει να βλέπεις ή χρειάζεται να το σταματήσεις;

Κοίταξε ανάμεσα στα πόδια μου. Φορούσα φόρμα. Το χέρι της κινήθηκε και μου έπιασε τη μισοσηκωμένη πούτσα. Καύλωσα! Την είδα σχεδόν να ξεροκαταπίνει.

- Γουστάρω τα τσιμπούκια, είπε και μου κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.

Η πούτσα μου τινάχτηκε στητή. Σχεδόν σε μηδενικό χρόνο έσκυψε και κατάπιε την πούτσα μου στο λαιμό της. Το στόμα της έφτασε μέχρι τη ρίζα. Δεν άκουσα να κάνει ριφλέξ πνιγμού. Είδα το χέρι της να ξελύνει τη ζώνη της, να ξεκουμπώνεται και να εισχωρεί μέσα στο τζιν παντελόνι. Η ίδια συνέχισε αμείωτα το ρυθμό της. Ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της πάνω σε όλο το σκληρό στέλεχος χωρίς να παίρνει ανάσα. Γονάτισε με το ένα πόδι, ρούφηξε για λίγο το παλαμάρι μου και τράβηξε το στόμα της. Η πούτσα μου ήταν σαλιωμένη και στεκόταν σαν κοντάρι σημαίας. Το χέρι της μικρής κουνιόταν ολοένα και πιο γρήγορα μέσα στο μουνάκι της. Την άκουσα να αναστενάζει και να βογκάει.

Με το ελεύθερο χέρι της μου μαλάκισε για λίγο την πούτσα όσο έπαιρνε ανάσες. Απότομα έβγαλε μια δυνατή κραυγή. Και αμέσως μετά η πούτσα μου βρέθηκε πάλι στο βάθος του λαιμού της. Τα χείλη της άγγιζαν τη ρίζα και η γλώσσα της βγήκε με κάποιο τρόπο έξω και κατάφερε να γλείψει το στέλεχος. Έμεινε για περίπου ένα λεπτό μπουκωμένη καθώς η ίδια έχυνε πάνω στα δάχτυλα της. Το θέαμα ήταν πραγματικά απίστευτο.

Αργότερα ελευθέρωσε το στόμα της από την πούτσα μου και είπε:

- Χύσε με!

Έβαλα το κεφάλι της πούτσας μου στο στόμα της και άρχισα να την παίζω ρυθμικά. Η γλώσσα της γυρόφερνε τη βάλανο και γαργαλούσε την ουρήθρα. Το χέρι της μου μάλαζε και ζουλούσε τα αρχίδια, ενώ το άλλο ήταν ακόμα βυθισμένο μέσα στο παντελόνι της.

- Θα χύσω κουκλάκι μου… είπα για να την προειδοποιήσω.

Τη στιγμή που τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν κι εγώ να εκτοξεύω την πρώτη ρουκέτα σπέρματος, το στόμα της κατέβηκε πάλι μέχρι τη ρίζα της πούτσας μου. Και αμέσως άρχισε να ανεβοκατεβαίνει με μανία μέχρι που άδειασα όλη την ποσότητα που είχα στα αρχίδια μου μέσα στο φάρυγγα της. Τελειώνοντας τραβήχτηκε και έπαιξε ξανά με μανία το μουνάκι της. Σχεδόν αμέσως έχυσε ξανά.

Εγώ ντύθηκα, έστριψα τσιγάρο, άνοιξα μια νέα μπύρα και τη βοήθησα να σηκωθεί.

- Έχυσα δυο φορές... είπε σχεδόν ανακουφισμένη.

- Θα κανονίσω να χύσεις πάλι, της απάντησα.

Την πλησίασα και την κόλλησα στον τοίχο της ταράτσας. Της κατέβασα το παντελόνι και γονάτισα. Μικρές τουφίτσες στόλιζαν το μουνάκι της, αλλά η γλώσσα μου βρήκε εύκολα την κλειτορίδα της. Με μόνο δύο περάσματα την ένοιωσα να διογκώνεται. Αμέσως έβαλα το δείκτη και το μέσο στο μουνάκι της. Έκανα ψαλιδάκι και άρχισα να την γαμάω με τα δάχτυλα, ενώ το στόμα μου είχε φυλακίσει το κουμπάκι της.

- Χύνω, χύνω, μη σταματάς…

Συνέχισα μέχρι που ένιωσα τους κολπικούς σπασμούς της να μου συνθλίβουν τα δάχτυλα. Το μουνάκι της είχε θεσπέσια γεύση. Μια μυρωδιά καινούριου. Όπως την έγλειφα, της έβγαλα το αθλητικό παπούτσι και κατέβασα το τζιν παντελόνι μαζί με το κιλοτάκι της. Δε διαμαρτυρήθηκε καθόλου. Η πούτσα μου είχε σηκωθεί εκ νέου. Ξαφνικά σταμάτησα.

- Μόνο με έναν έχεις πάει;

Με κοίταξε καθώς κατέβαζα τη φόρμα μου στα γόνατα.

- Ναι.

- Προφυλακτικό;

- Πάντοτε. Καμιά φορά έχυνε πολύ γρήγορα.

- Λογικό είναι με τέτοιο τσιμπούκι. Εγώ όμως δεν είμαι τέτοιος.

Της ανασήκωσα το ελεύθερο γυμνό πόδι και κάρφωσα την ψωλή μου μέσα της. Το μουνάκι της αν και αρκετά υγρό ήταν σφιχτό. Την άκουσα να παίρνει βαθιά ανάσα.

- Είσαι καλά;

- Είσαι πιο μεγάλος.

- Είμαι άντρας.

Ξεκίνησα να εισχωρώ μέσα της. Για περίπου μισή ώρα τη γαμούσα σε αυτή τη στάση χωρίς να δίνω σημασία ότι ήμασταν σε δημόσιο χώρο. Η Βερόνικα έτριβε την κλειτορίδα της και έχυνε πάνω στην πούτσα μου δυνατά. Όταν επιτέλους ένιωσα ότι ήμουν έτοιμος βγήκα από μέσα της. Εκείνη πρόθυμα πήρα την πούτσα μου στο στόμα της και μόνο με το ανεβοκατέβασμα του κεφαλιού της μέχρι τη ρίζα με έκανε να τελειώσω.

Αργότερα καθίσαμε και ήπιαμε από μια μπύρα.

- Έχεις κάψες τώρα;

- Όχι! Να το ξανακάνουμε που και που...

- Να μιλήσεις με το γυναικολόγο σου πρώτα.

- Ή άμα θες θα έρχομαι στο σπίτι σου να σε γλείφω. Μου αρέσει η μυρωδιά σου και η γεύση σου.

- Θα δούμε.




Copyright protected OW ref: 180894



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).