Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Λόγω των ημερών θυμήθηκα μία ωραία χριστουγεννιάτικη ιστορία, που συνέβη όχι πολλά χρόνια πριν. Αλλά πριν τη διηγηθώ πρέπει να γράψω δυο τρία λόγια για τη γυναίκα μου, καθώς είναι η πρωταγωνίστρια και η αλήθεια είναι ότι έως τώρα δεν έχω μιλήσει καθόλου γι' αυτήν. Η Γιώτα αν και πλησιάζει τα 40 είναι μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα, όμορφη και ψηλή, γεμίζει τον χώρο με την παρουσία της και δεν περνάει απαρατήρητη στο δρόμο παρ’ ότι σπάνια προκαλεί με το ντύσιμο ή τη συμπεριφορά της. Φυσικά δεν είναι όλα τέλεια πάνω της, ο χρόνος εξάλλου είναι αμείλικτος με όλους, σίγουρα το σώμα της δεν είναι όπως κάποτε, παρ’ όλα αυτά και το στήθος της ακόμα κρατάει και ο κώλος της αν και μεγάλος είναι πάντα από τα δυνατά της σημεία, για τα δικά μου πάντα γούστα. Προσωπικά χωρίζω τους ωραίους κώλους σε κώλους παραλίας και κώλους πηδήματος. Η Γιώτα φυσικά ανήκει στη δεύτερη κατηγορία, δεν μπορεί να συναγωνιστεί τις μικρούλες με τα σφιχτά γυμνασμένα κωλαράκια που όλοι λατρεύουμε να χαζεύουμε στην παραλία αλλά πιστέψτε με τις βάζει όλες κάτω στημένη στα τέσσερα. Ειδικά για όσους, σαν εμένα, τρελαίνονται με την αίσθηση, τον ήχο και όλη την καύλα που βγάζουν οι σφαλιάρες στον κώλο, αυτά τα μεγάλα, στρογγυλά, έστω και χαλαρά κωλομέρια είναι ιδανικά.

Η ερωτική μας ζωή είναι εξαιρετική. Και επειδή τα χρόνια είναι πολλά και η μονοτονία πρέπει να σπάει πάντα βρίσκουμε τρόπους να την ανανεώνουμε. Η Γιώτα ήταν πάντα θετική σε πειραματισμούς στο σεξ αλλά και στα εξτραδάκια που της ζητούσα όπως… καυλοεσώρουχα, μάσκες, στολές, δονητές κτλ. Μάλιστα θυμάμαι ότι η πρώτη "στολή" που είχε φορέσει ήταν κατά σύμπτωση χριστουγεννιάτικη, δηλαδή santa girl με στρινγκάκι, σουτιέν και σκουφάκι κόκκινα με άσπρες φούντες σα θηλυκός Άι Βασίλης. Και φυσικά τα έχει κρατήσει και τα βάζει οπωσδήποτε κάθε χρόνο μία φορά μέσα στις γιορτές.

Εκτός όμως από τα ντυσίματα και τα βοηθήματα, δοκιμάσαμε και σεξ σε εξωτερικούς χώρους όπως παραλία, αλλά και τσιμπούκια στο αμάξι και άλλα τέτοια σχετικά. Επίσης όταν έχουμε χρόνο μας αρέσει όπως σε όλους να κάνουμε μικρές αποδράσεις για ατελείωτο ξέσκισμα αλλά ακόμα κι αν δεν προλαβαίνουμε να φύγουμε κάποιες φορές κλείνουμε ξενοδοχείο ή airbnb στην πόλη απλά για αλλαγή παραστάσεων. Συχνά προσποιούμαστε πως είμαστε άγνωστοι και πάμε χώρια στο ξενοδοχείο ή υποκρινόμαστε πως είναι το πρώτο μας ραντεβού. Μας ξετρελαίνουν τέτοια παιχνίδια και πάντα καταλήγουν σε εκπληκτικά γαμήσια.

Αυτό ακριβώς έγινε κι εκείνα τα Χριστούγεννα. Ανάμεσα σε δουλειές, ψώνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις και ρεβεγιόν με φίλους βρήκαμε μία ευκαιρία για μία γρήγορη περιπέτεια. Έκλεισα δωμάτιο σε γνωστό ξενοδοχείο, προμηθεύτηκα μία σαμπάνια που την έβαλα να παγώνει και της έστειλα sms με οδηγίες. Συμφώνησε με ενθουσιασμό και έγραψε ότι θα περάσει να ετοιμάσει μία τσάντα, προφανώς με εσώρουχα, λιπαντικά και όλα τα σχετικά σύνεργα και θα με βρει κατευθείαν στο δωμάτιο. Ήδη στο δρόμο για το ξενοδοχείο την έκανα εικόνα στο μυαλό να με τσιμπουκώνει φορώντας το σκουφάκι του Άι Βασίλη. Έφτασα στο ξενοδοχείο, έκανα τα τυπικά, και πήγα στο μπαρ να ζητήσω πάγο. Ο ευγενικός και εμφανίσιμος μπάρμαν με εξυπηρέτησε και ανέβηκα στο δωμάτιο. Της έστειλα τον αριθμό του δωματίου και όχι πολλή ώρα αργότερα μου χτύπησε την πόρτα. Έπεσαν τα σχετικά γλωσσόφιλα και λίγο χούφτωμα στον κώλο αλλά αμέσως με έκοψε:

- Έχει άγριες διαθέσεις το μωρό μου; Κάτσε να μπω μέσα, ακόμα δεν ήρθα.

- Δίκιο έχεις. Λίγη σαμπάνια πρώτα ε;

- Φυσικά! Αλλά να σου πω, χρειάζομαι ένα καφεδάκι πριν από αυτό.

- Να παραγγείλω να σου φέρουν ή θες να κατέβεις στο μπαρ. Είναι και ένας πιτσιρικάς μπάρμαν ομορφούλης.

- Ομορφούλης; Γιατί το λες αυτό;

- Γιατί είναι το παιδί κούκλος, γι' αυτό.

- Θέλω να πω... σου μπήκε καμιά ιδέα;

- Εμένα; Ή εσένα;

- Να περνούσαμε το βράδυ με παρέα;

- Γιατί όχι;

Εκεί την έκοψα, της έπιασα τον κώλο, τη φίλησα και της είπα ότι πάω να της φέρω καφέ. Στο μεταξύ είχα ήδη αρχίσει να δουλεύω την ιδέα στο μυαλό μου. Δεν θα την παρουσίαζα ως γυναίκα μου. Θα κατέβαινα αργότερα στο μπαρ για ποτό, θα έλεγα στον μπάρμαν ότι περιμένω κάποιο ραντεβού, θα εμφανιζόταν η Γιώτα και αν όλα πήγαιναν καλά θα τον έψηνα να την πάρουμε παρτούζα. Πήγα να πάρω το καφεδάκι για να μάθω την ώρα που κλείνει το μπαρ και αν θα ήταν αυτός εκεί. Αφού παρήγγειλα, συστηθήκαμε και έμαθα τα σχετικά, φρόντισα να του αφήσω ένα μικρό φιλοδώρημα και του είπα πως θα τα πούμε πάλι όταν κατέβω για ποτό.

Ανέβηκα στο δωμάτιο και είπα στη Γιώτα το σχέδιο. Φυσικά ενθουσιάστηκε και σίγουρα καύλωνε στην ιδέα να περιποιηθεί δύο πούτσες. Ήθελα να την ξεπατώσω επί τόπου αλλά κρατήθηκα. Περιμέναμε να περάσει λίγο η ώρα, ετοιμαστήκαμε για να πάμε στο μπαρ. Της είπα να μη βάλει τίποτα πολύ extreme εσώρουχα και μας πάρει χαμπάρι ο μπάρμαν, ένα κλασικό κορδονάκι θα ήταν μια χαρά και συμφώνησε.

Κατέβηκα πρώτος. Άραξα στη μπάρα, παρήγγειλα και όταν με σέρβιρε ο Αλέξανδρος, είχαμε γνωριστεί πια, του άφησα ένα εικοσάρικο. Μου είπε ότι ποτά θα χρεωθούν στο δωμάτιο αλλά του απάντησα πως αυτό είναι για τον ίδιο για να με περιποιηθεί όλο το βράδυ. Του εξήγησα ότι περιμένω μία γκόμενα και ίσως χρειαστώ βοήθεια για να την ψήσω. Αυτός ως μπάρμαν μπορούσε να σπρώξει την κουβέντα και να με βοηθήσει στο ψηστήρι αν χρειαστεί. Χαμογέλασε, πήρε το εικοσάρικο και μου είπε "ειδικότητα μου".

Λίγο αργότερα κατέβηκε η Γιώτα. Ήταν κούκλα, καλοντυμένη, βαμμένη, περιποιημένη με έντονο κόκκινο κραγιόν που ταίριαζε με την εποχή. Μόλις την είδα σκέφτηκα το κορδονάκι ανάμεσα στα κωλομέρια της. Ήμουν περίεργος τι ακριβώς είχε φορέσει τελικά και σε πόση ώρα θα το μάθαινα. Κάθισε δίπλα μου και όταν πλησίασε ο μπάρμαν για παραγγελία της είπε "Καλησπέρα. Αλέξανδρος. Στις υπηρεσίες σας" και η Γιώτα δίνοντας χέρι της απάντησε "Πέννυ. Χάρηκα Αλέξανδρε". Πέννυ σκέφτηκα παραλλαγή του Παναγιώτα. Είχε μπει για τα καλά στο ρόλο το πουτανάκι μου και όλα πήγαιναν σύμφωνα με το σχέδιο. Αφού παραγγείλαμε ξανά και ξανά, σε κάποια φάση της έκανα νόημα να φύγει για να ψαρέψω τον Αλέξανδρο. Είπε ότι θέλει να πάει στο μπάνιο και της έδωσα το κλειδί του δωματίου. Στα γρήγορα φώναξα το μπάρμαν κοντά και του είπα το παραμύθι. Ότι η τύπισσα ξετρελάθηκε μαζί του και χωρίς πολλά-πολλά μου είπε ότι θέλει να ανέβουμε και οι τρεις στο δωμάτιο. Χωρίς να τον αφήσω να σκεφτεί πολύ του είπα:

- Τι λες;

- Δεν ξέρω είναι λίγο περίεργο.

- Μήπως δε γουστάρεις;

- Όχι δεν είναι αυτό, είναι πολύ εμφανίσιμη για την ηλικία της.

- Κατάλαβα, σου πέφτει μεγάλη ε;

- Όχι δεν έχω τέτοιο θέμα.

- Τι είναι τότε;… έχεις κοπέλα;

- Όχι, όχι καμία σχέση. Έχω μία αλλά είναι μόνο για σεξ.

- Καλό;

- Μέτριο.

- Στην εμφάνιση ή στο πήδημα;

- Και στα δύο. Αλλά υπάκουο. Έρχεται, πηδάω, φεύγει. Δε ζητάει πολλά. Την έχω για άδειασμα όταν μπουκώνω.

- Σωστός! Έλα λοιπόν, τι σε χαλάει ένα ακόμα άδειασμα με παρέα; Μήπως είναι αυτό; Δεν έχεις παρτουζώσει ξανά;

- Είναι λίγο περίεργο. Δε θέλω να μπω στη μέση.

- Χάρη θα μου κάνεις. Και θα γουστάρουμε ρε.

- Λοιπόν εντάξει. Μέσα. Αλλά όχι εδώ, μπορεί να βρω μπελά. Σπίτι μου, δεν είναι μακριά. Σίγουρα θέλει;

- Αυτό άσε το πάνω μου, σου λέω είναι έτοιμη.

Τη στιγμή εκείνη επέστρεφε η Γιώτα. Ο μπάρμαν μου έγραψε σε ένα χαρτάκι τη διεύθυνση του και είπε:

- Κλείνω σε λίγο και φεύγω σφαίρα. Σας φτιάχνω άλλο ένα ποτάκι για το δωμάτιο και μόλις το πιείτε ξεκινήστε.

Έτσι και έγινε πήρα τα ποτά και τη Γιώτα στο δωμάτιο. Ήμασταν και οι δύο σε απίστευτη διάθεση. Δεν έβλεπα την ώρα να πάρουμε το ταξί για το σπίτι του Αλέξανδρου.

Όταν φτάσαμε χτύπησα το κουδούνι που μου είχε γράψει και μας είπε τον όροφο. Παλιά πολυκατοικία, έδινε αίσθηση φοιτητικής, νεανικής φάσης. Μπήκαμε στο ασανσέρ και της είπα να γδυθεί, να μείνει μόνο με εσώρουχα και να βάλει ξανά το παλτό της. Αυτό ακριβώς έκανε. Μόλις άνοιξε την πόρτα, την είδα να ανοίγει το παλτό και με ένα πλατύ χαμόγελο να λέει «καλησπέρα». Ο Αλέξανδρος ήρθε πίσω της και πήρε το παλτό και έτσι η Γιώτα έμεινε με τις μπότες, το διχτυωτό crotchless καλσόν, το στρινγκ και το σουτιέν. Έδωσα τα υπόλοιπα ρούχα της στον Αλέξανδρο και αράξαμε όλοι στον καναπέ. Η Γιώτα χωρίς καθυστέρηση και για να μη δημιουργηθεί αμηχανία ξεκούμπωσε το παντελόνι του Αλέξανδρου και άρχισε να του γλείφει τον πούτσο. Ο μικρός με κοίταξε καλά-καλά και του έκανα ένα νόημα ότι όλα καλά και να χαλαρώσει.

Η Γιώτα κατέβηκε από τον καναπέ στα γόνατα και άρχισε να τσιμπουκώνει με το γνωστό της στυλ, να τον ρουφάει βαθιά μέχρι να κολλήσουν τα χείλη της στα αρχίδια του. Ο μπάρμαν με κοιτούσε και ψιθύριζε «Απίστευτο τσιμπούκι». Πήγα κοντά και του είπα ότι αν είναι όντως τόσο καλή και μου απάντησε ότι δεν του έχουν κάνει ποτέ ξανά τέτοια πίπα. Βογκούσε και κοιτούσε το ταβάνι ενώ το πουτανάκι η Γιώτα μου έριχνε κλεφτές ματιές όσο τον τσιμπούκωνε.

- Πρέπει να δοκιμάσω και εγώ…

είπα και την άρπαξα από το μαλλιά. Με λίγη δυσφορία στο ύφος της που μου έβγαλε τρελή καύλα, έφερε το στόμα της στον πούτσο μου και άρχισα να της το γαμάω με λύσσα. Ο Αλέξανδρος κοιτούσε καλά-καλά.

- Έχεις δίκιο, αυτό είναι τσιμπούκι. Φαίνεται έμπειρη. Πρέπει να την έχουν εκπαιδεύσει καλά…

είπα δυνατά για να ακούει η Γιώτα, η οποία μας πίπωνε εναλλάξ, μία το μπάρμαν, μία εμένα για αρκετή ώρα.

- Τι λες θα της ανοίξεις τη μουνάρα;…

τον ρώτησα και αμέσως ο Αλέξανδρος σηκώθηκε και πήγε από πίσω της. Της κατέβασε το στρινγκ και την κάρφωσε όπως ήταν στα τέσσερα. Τη γαμούσε αρκετά δυνατά αλλά δε μου φάνηκε να το ευχαριστιέται όσο πριν που της γαμούσε το στόμα. Του έκανα ένα νόημα και είδα να μου δείχνει με το χέρι του "έτσι κι έτσι". Μετά από λίγο ήρθε δίπλα μου.

- Ξενέρωσα λίγο, πολύ χαλαρό μουνί, πρέπει να την έχουν ξεμουνιάσει πολύ άγρια στο παρελθόν, μου είπε.

- Φαίνεται ότι έχει φάει πολύ πούτσο…

του απάντησα και αφού έσπρωξα το κεφάλι της προς τον πούτσο του, συνέχισα:

- Ξέρεις τι μου αρέσει να κάνω στα ξεχειλωμένα μουνιά; Λιπαντικό έχεις;

Ο Αλέξανδρος μου έδειξε ένα συρτάρι και πήρα το λιπαντικό. Έριξα αρκετό στα δάχτυλα μου και μετά τα έβαλα όλα μέσα στη μουνάρα της. Και τα 5. Εγώ τη φίσταρα και ο μικρός της γαμούσε το στόμα. Κάθε τόσο έβγαζα το χέρι μου από τη μουνάρα της για να της ρίξω καμία δυνατή σφαλιάρα στον κώλο. Κάποια στιγμή και αφού καταλάβαινα ότι ο μπάρμαν ήταν έτοιμος να της γεμίσει το στόμα με το σπέρμα του άρχισα να της γαμάω το μουνί με δύναμη και του είπα:

- Πάμε να τη χύσουμε μαζί;

- Θα χύσεις μέσα;…

μου απάντησε έντρομος, ψιθυριστά και με νοήματα αφού νόμιζε πως ήταν μία άγνωστη. Του έκανα την κίνηση "στα αρχίδια μου" και χαμογέλασα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αδειάζαμε και οι δύο, ο ένας στο στόμα της και ο άλλος στη μουνάρα της. Ήταν ένα πολύ σύντομο παρτούζωμα αλλά η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο ήταν αδύνατο να κρατηθούμε.

Η Γιώτα σηκώθηκε και πήγε στο μπάνιο. Ανάψαμε τσιγάρο με τον Αλέξανδρο και τα είπαμε στα γρήγορα. Είχε πάθει πλάκα με το τσιμπούκι της. Με ευχαρίστησε που επέμενα για αυτό το τρίο. Όταν γύρισε η Γιώτα της έκανα ένα νόημα ότι φεύγουμε, πήγα στο μπάνιο και ντύθηκα. Επιστρέφοντας στο σαλόνι και ενώ έλεγα "Καλό βράδυ Αλέξανδρε. Ευχαριστούμε πολύ" τους βρήκα ακόμα γυμνούς με τη Γιώτα ξαπλωμένη στον καναπέ και το κεφάλι της στην κοιλιά του Αλέξανδρου να δίνει φιλάκια και γλειψίματα στον πούτσο του. Πριν προλάβω να μιλήσω μου είπε:

"Καλό βράδυ…" και ο Αλέξανδρος συμπλήρωσε "Η Πέννυ λέει να μείνει λίγο ακόμα".

Καριόλα! Μου την έφερε κανονικά. Πήρα ένα ταξί και γύρισα στο ξενοδοχείο. Ανέβηκα στο δωμάτιο, γδύθηκα και άρχισα να βαράω μαλακία με τη σκέψη ότι το πουτανάκι μου και ο μπάρμαν είχαν ήδη αρχίσει το δεύτερο γύρο.




Copyright protected OW ref: 180951



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.