Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γενικά η γειτονιά έχει ακούσει πολλές φορές τις ερωτικές ιαχές της γυναίκας μου Ξένιας και τις δικές μου πανηγυρικές κραυγές. Το οξύμωρο είναι ότι ενώ η σχέση μου με την Ξένια βαδίζει σε ένα τεντωμένο σκοινί, οι γείτονες με τόσα γαμήσια που έχουν ακούσει να της ρίχνω, θα νομίζουν ότι βιώνουμε ως ζευγάρι μια περίοδο νιότης. Ίσως να έχουν μπερδέψει και τα κερατιάτικα με συζυγικά, αλλά αυτά είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.

Τη ραστώνη των τελευταίων εβδομάδων (λίγο πριν την επιβολή απαγορευτικών κυκλοφορίας), ήρθαν να διαλύσουν 2 άσχετα μεταξύ τους γεγονότα. Το πρώτο είναι ότι χάλασε ο μηχανισμός του παντζουριού από το υπνοδωμάτιό μας και το δεύτερο η μετακόμιση των νέων μας γειτόνων. Πως συνδέθηκαν τώρα αυτά; Σε ότι αφορά το παντζούρι μας ανάγκασε για λίγες μέρες να το έχουμε ανοικτό, οπότε μόνο οι κουρτίνες μας απέκρυπταν από τα αδιάκριτα βλέμματα της απέναντι πολυκατοικίας. Επομένως συσκότιση, διαφορετικά θα προσφέραμε show παλιάς κοπής. Και ως – σατανική – σύμπτωση από το υπνοδωμάτιο είχα τέλεια θέα στο σαλόνι των νέων μας γειτόνων.

Πριν λίγες ημέρες χάζευα τη θέα από το υπνοδωμάτιο μιας και δεν υπήρχε προοπτική για σεξ με την Ξένια και είχα πρώτη θέση για να παρακολουθώ τους νέους μας γείτονες στο σαλόνι τους να χαζεύουν τηλεόραση. Ανοικτά παντζούρια και κουρτίνες. Ούτε επίτηδες να το έκαναν. Ο φωτισμός της τηλεόρασής τους θα τους εμπόδιζε να με αντιληφθούν. Άλλωστε οι χοντρές κουρτίνες που διάλεξε η Ξένια για το υπνοδωμάτιο έκαναν την δουλειά τους. Οπότε το βλέμμα μου είχε κολλήσει στο νεαρό ζευγάρι που χάζευε μπροστά από μια οθόνη.

Η κοπέλα είχε γείρει στον ώμο του άντρα της, αλλά για να βολευτεί καλύτερα μετακινήθηκε ώστε να ξαπλώσει στον καναπέ, έχοντας το μπούτι του άνδρα της ως μαξιλάρι. Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και η γυναίκα άρχισε να χαϊδεύει τον πούτσο του άντρα της πάνω από την πιτζάμα του, αλλά δεν ήταν κι αυτής η τυχερή μέρα. Ο μπαγλαμάς έφυγε και την άφησε στα κρύα του λουτρού. Πάει η live τσόντα σκέφτηκα. Η κοπελιά όμως σηκώθηκε, κάπου πήγε και επέστρεψε με το δονητή της. Το παιχνίδι άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον και η στύση μου άρχισε να κάνει την εμφάνισή της. Είναι και η ακούσια αποχή από το σπορ ελέω Ξένιας, είναι και η αίσθηση του παράνομου μπανιστηριού, δεν άργησε ο πούτσος μου να τραβάει ανηφοριές.

Ο δονητής είχε αρχίσει να κάνει την δουλειά του. Του έδινε και καταλάβαινε η γειτόνισσα. Μαστόρισσα στον χειρισμό του. Έτριβε το μουνί της κυκλικά, σιγά σιγά. Λίπαινε τον δονητή με τα υγρά του κόλπου της και συνέχιζε οργώνοντας το μουνί της με τον νέο της φίλο. Το ήξερε το άθλημα. Το χειριζόταν καλά κρίνοντας από τις εκφράσεις του προσώπου της. Ο δονητής εξαφανιζόταν στο βάθος του κόλπου της και εμφανιζόταν λάμποντας από τα υγρά της. Η όλη φάση διήρκησε αρκετά λεπτά. Το κορμί της άρχισε να τραντάζεται. Ο δονητής μπαινόβγαινε όλο και πιο γρήγορα και ξαφνικά τεντώθηκε, έβγαλε τον δονητή της και είχα τη χαρά και ευχαρίστηση να δω σε ζωντανή μετάδοση το squirt της γειτόνισσας. Ξέπνοη ξάπλωσε στον καναπέ και το πρόσωπό της ήταν γαλήνιο, έχοντας διώξει όλη της την ένταση.

Ο πούτσος μου είχε πάρει την ανιούσα, αλλά όπως προείπα, προοπτική για εκτόνωση στην Ξένια δεν υπήρχε. Έκανα μπάνιο και ξάπλωσα αναλογιζόμενος την καημένη γειτόνισσα που ήθελε πούτσο και δεν τον είχε. Σκεφτόμουν κι εμένα που ήθελα μουνί (και κώλο ενίοτε) και δεν είχα.

Το show δεν επαναλήφθηκε τις επόμενες ημέρες, όσο κι αν ξεροστάλιαζα στο μπαλκόνι. Τελικά επισκευάστηκε το παντζούρι και η καριέρα μου ως ηδονοβλεψίας έλαβε τέλος. Ωστόσο η περιέργεια να δω από κοντά τη διψασμένη για πέος γειτόνισσα παρέμεινε. Η τύχη μου έκλεισε το μάτι και την πέτυχα σε διεκδίκηση θέσης στάθμευσης στο δρόμο που χωρίζει τις πολυκατοικίες μας. Της πρόσφερα τη θέση, μόνο άμα δεχότανε να πάμε για καφέ. Παραδόξως δέχθηκε, οπότε είχα και μία ισχυρή ένδειξη από πλευράς της ότι δεν τη λες και πιστή Πηνελόπη. Αλλάξαμε κινητά και κανονίσαμε για καφέ μια από τις επόμενες ημέρες σε μέρος εκτός γειτονιάς. Είπαμε τα γενικόλογα με την γειτόνισσα – Μάρθα το όνομα αυτής – οπότε σιγά σιγά πριν το διαλύσουμε είπα να πετάξω και το υπονοούμενο.

- Καλό θα είναι πάντως να κλείνετε τις κουρτίνες τα βράδια…

- Γιατί μωρέ; απάντησε με νάζι… υπάρχει ματάκιας στην γειτονιά;

- Μπορεί να γίνεις κατά λάθος ματάκιας… απάντησα.

- Αυτό που είδες σου άρεσε;… και ένα πονηρό χαμόγελο σχημάτισαν τα χείλη της.

- Από κοντά βλέπεις καλύτερα… συνέχισα.

Η καργιόλα έπαιζε μαζί μου. Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ. Η ακούσια αποχή μου από το σεξ μου την είχα δώσει στα νεύρα, οπότε κάθε σκέψη περί απιστίας και σωφρονισμού είχε πάει περίπατο. Έπρεπε να ξεφορτώσω και αφού η Μάρθα φαινόταν πρόθυμη γιατί να μην προσπαθήσω; Η αλήθεια είναι ότι ήθελα τόσο να πηδήξω που δεν είχα όρεξη για κουβεντούλες και λοιπά, οπότε μπήκα κατευθείαν στο ζουμί.

- Μάρθα είναι κρίμα να την βγάζεις μόνη σου στον καναπέ. Έχεις καταλάβει ότι γουστάρω τρελά να σε γαμήσω, οπότε θες να πάμε σε κάποιο ξενοδοχείο ή κάπου αλλού; Μια φορά και δε σε ξαναενοχλώ. Δε σε ξέρω, δεν με ξέρεις.

Δεν της άρεσε όπως τα είπα, αλλά δε με διαολόστειλε κιόλας. Δεν απάντησε, αλλά φαινόταν ότι οι σκέψεις της της είχαν θολώσει το μυαλό. Δεν της έδωσα και πολύ χρόνο και συνέχισα:

- Κοίτα! Μεγάλα παιδιά είμαστε. Απλά σεξ, ούτε αγάπες, ούτε σχέσεις κλπ. Αν θες πάμε τώρα, διαφορετικά επιστρέφουμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Κάτι πήγε να πει, αλλά το σταμάτησε. Ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματά της, τα βάζει στην τσάντα και σηκώνεται να φύγει. Μου λέει «θα φύγουμε ή θα καθίσουμε κι άλλο εδώ;». Σηκώθηκα άρον άρον, πλήρωσα τους καφέδες και τη συνόδεψα στο αμάξι της. Δεν είχα κάποια σαφή απάντηση, οπότε πήγα να φύγω. Άκουσα τη φωνή της και κοντοστάθηκα. «Ακολούθα με».

Έτρεξα σφαίρα στο αμάξι μου και σε ένα λεπτό ήμουνα πίσω από το αυτοκίνητό της. Ωραία! Θα γαμήσουμε απ’ ότι φαίνεται. Με οδήγησε σε μία πολυκατοικία περίπου 2-3 τετράγωνα μακριά από τα σπίτια μας. Μπήκαμε γρήγορα στο ασανσέρ και με οδήγησε σε ένα διαμέρισμα. Δεν είχαμε ανταλλάξει κουβέντα. Το διαμέρισμα φαινόταν ότι ήταν κατοικία κάποιας οικογένειας. Έβλεπα φωτογραφίες κλπ.

- Το σπίτι είναι φίλης που έφυγαν στο εξοχικό και ποτίζω τα λουλούδια τους. Πάμε γρήγορα…

και με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα. Γδυθήκαμε στο άψε σβήσε και όρμησα στα στήθη της ρουφώντας τις θηλές της. Η Μάρθα μου χάιδευε τον πούτσο και μόλις η στύση του ήταν ικανοποιητική άρχισε να με μαλακίζει με το ένα χέρι της, ενώ το άλλο μου χάιδευε τα οπίσθια προσπαθώντας να μου χώσει δάκτυλο. Η αλήθεια είναι πως η Ξένια μου είχε βάλει δάκτυλο κάνα 2 φορές, αλλά δεν το βάζαμε στα παιχνίδια μας, οπότε αιφνιδιάστηκα.

- Τι έγινε; Παρθένο κωλαράκι έχουμε;…

είπε η Μάρθα με την ειρωνεία στην φωνή της να είναι διάχυτη. Το δάκτυλό της συνέχισε να μπαίνει όλο και πιο βαθιά μαλάζοντας τον προστάτη. Η στύση μου πλέον ήταν υπέρ του δέοντος ικανοποιητική. Δεν άργησα να χύσω, λερώνοντας τα σκεπάσματα. Μόλις άδειασα το πρώτο φορτίο η Μάρθα ξάπλωσε, άνοιξε τα πόδια και ουσιαστικά με διέταξε:

- Γλύψε με μέχρι να χύσω και εγώ.

Εκεί που νόμιζα πως είχα το πάνω χέρι τελικά βρισκόμουν δαχτυλωμένος και με τη γλώσσα μου στο μουνί της Μάρθας. Προσπάθησα να βάλω όλη μου τη μαεστρία, τόσο με τη γλώσσα όσο και με δάκτυλα. Η Μάρθα ήταν ανοιγμένη για τα καλά. Η τρύπα της ήταν τεράστια. Θα χαθεί ο πούτσος μου εκεί μέσα σκέφτηκα.

Δεν άργησε να μου σηκωθεί, οπότε ανέκτησα την πρωτοβουλία των κινήσεων και μπήκα μέσα της. Η Μάρθα είχε σίγουρα δεχθεί μεγαλύτερους πούτσους (πλαστικούς και μη…) και οι αντιδράσεις της ήταν χαλαρές έως ανύπαρκτες. Σκατά! Ρεζίλι έγινα… πάμε να δούμε αν δουλεύει πίσω κίνηση. Βάζω δακτυλάκι και - παραδόξως - η πίσω τρυπούλα ήταν σφιχτή. Μπίνγκο! Μόλις ένιωσε το δάκτυλό μου στην τρυπούλα της αντέδρασε.

- Όχι… είπε απότομα.

- Δε νομίζω να με ρώτησες όταν μου έβαλες δάκτυλο…

απάντησα και συνέχισα να βάζω όλο και βαθύτερα το δάκτυλό μου. Τη γύρισα μπρούμυτα και σιγά σιγά άρχισα να εισβάλλω στο σφικτό κωλαράκι της. Δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά με μπόλικο σάλιο και με τα υγρά του μουνιού της κατάφερα να εισβάλλω! Γαμώτο! Είχε πολύ σφικτό κώλο. Σχεδόν αδούλευτος, αλλά συνέχισα τη δουλειά μου. Η Μάρθα μούγκριζε έχοντας χώσει το κεφάλι της στο μαξιλάρι. Δε μπορώ να πω ότι το πάλεψα αρκετά, αλλά ήξερα ότι δε θα άντεχα πολύ ακόμα. Με είχε κουράσει η προσπάθεια να παραβιάσω την πίσω πόρτα της Μάρθας και δεν άργησα να χύσω μέσα της. Έπεσα κάθιδρος δίπλα της και κοίταζα το ταβάνι.

Η Μάρθα δε μου έδωσε χρόνο να ηρεμήσω.

- Μάζεψε τα και έφυγες. Θα κάτσω να μαζέψω το χάλι. Πρόσεξε πως θα φύγεις...

με προσγείωσε κάπως απότομα. Έφυγα κι εγώ σαν τον κλέφτη. Επιστροφή στο σπίτι, γρήγορο μπάνιο πριν μας καταλάβει η Ξένια και επιστροφή στην κανονικότητα.

Πάει κι αυτό… χωρίς μεγάλη επιτυχία δυστυχώς.


ΥΓ:
Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία. Να εκμεταλλεύεστε εποικοδομητικά τον χρόνο της ακούσιας παραμονής στα σπίτια!
Copyright protected OW ref: 180897Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.