Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Επιτέλους ήρθε το καλοκαίρι. Η Ιόλη είχε σαν παράδοση κάθε χρόνο να πηγαίνει στο χωριό της για 1 εβδομάδα και είχε συνεννοηθεί με τα υπόλοιπα παιδιά της παρέας που βρίσκονταν κάθε καλοκαίρι. Φέτος όμως ήταν διαφορετικά. Λόγω είτε εργασίας είτε άλλον διακοπών η παρέα μειώθηκε στην Ιόλη και σε άλλους 3 φίλους της. Αυτό δεν την εμπόδισε από το να πάει, καθώς τα παιδιά τα ήξερε χρόνια. Όμως πλέον 20 χρόνων, μικρόσωμη μελαχρινή καστανομάτα , με σφιχτό κωλαράκι και όμορφα στρογγυλά βυζάκια, θα είχε ένα άλλο αντίκτυπο στα αγόρια που έχουν να τη δουν και ένα χρόνο.

Μόλις τακτοποίησε τα πράγματα της στο σπίτι, μίλησε με τα υπόλοιπα αγόρια και μαζεύτηκαν όλοι στην κεντρική πλατεία του χωριού για να χαιρετηθούν και να συνεννοηθούν πως θα περάσουν τις μέρες τους. Εμφανώς εντυπωσιασμένοι, ο Αχιλλέας, ο Σταύρος και ο Ορέστης κοιτούσαν την Ιόλη καθώς κατευθυνόταν προς το μέρος τους.

-- Α: Ποια είναι αυτή η πανέμορφη κοπέλα που βλέπω;… αστειεύτηκε ο Αχιλλέας καθώς έβλεπε την Ιόλη να κοκκινίζει από τη ντροπή της.

- Ι: Εγώ τι να πρωτοπώ και για τους 3 σας, θα περάσουμε καλά φέτος και ας είμαστε λίγοι έτσι;

- Σ: Θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία φέτος, δε θα θες να γυρίσεις σπίτι σου, πρόσθεσε ο Σταύρος.

- Ι: Ορέστη καλά είσαι;…

τον ρώτησε η Ιόλη, καθώς δε φάνηκε να κάνει την κίνηση να την χαιρετήσει. Άβολη στιγμή επειδή οι δυο τους είχαν μια καλοκαιρινή περιπέτεια τον προηγούμενο χρόνο.

- Ο: Όλα τέλεια, χαίρομαι που ήρθες…

απάντησε ο Ορέστης, δείχνοντάς να έχει ακόμα μερικά συναισθήματα για εκείνη.

Περνούσε η ώρα και αφού είπαν τα νέα τους, κανόνισαν να βρεθούν το βράδυ στο δάσος που είχαν δίπλα στο χωριό τους για να ανάψουν φωτιά, να πιούν και να μιλήσουν γύρω από αυτή. Φορώντας ένα μίνι απλό φορεματάκι η Ιόλη κατευθύνθηκε προς το δάσος όπου και βρήκε τα παιδιά ήδη γύρω από την φωτιά. Μετά από έναν αριθμό μπύρες για τον καθένα τα πράγματα γινόταν πιο χαλαρά και πιο εύκολα.

- Σ: Θάρρος ή αλήθεια, πρότεινε ο Σταύρος στον Αχιλλέα, ξεκινώντας έτσι το παιχνίδι.

- Α: Αλήθεια προφανώς.

Σ: Είναι αλήθεια ότι βρήκες την πρώην σ να τσιμπουκώνει 2 φίλους σου στο σπίτι σου;

- Ι: Ουάου… τολμηρή!

- Α: Αλήθεια δυστυχώς, αλλά φαινόταν σαν επαγγελματίας τουλάχιστον, είπε γελώντας με μια μικρή ενόχληση.

- Σ: Σε ενθουσίασε Ιόλη και είπες ουάου;

- Ι: Απλά μου φαίνεται δύσκολο να ασχοληθείς με δύο ταυτόχρονα, πόσο μάλλον με παραπάνω που κάνουν οι πορνοστάρ.

- Σ: Το πηγαίνεις σιγά σιγά και βρίσκεις το ρυθμό, ρώτα την πρώην του Αχιλλέα, χα, χα...

- Α: Άντε γαμήσου, είπε αστειευόμενος.

- Σ: Ορέστη, θάρρος ή αλήθεια;

- Ο: Χμ… αλήθεια, δεν σε εμπιστεύομαι με το θάρρος εσένα.

- Σ: Είναι αλήθεια πώς ακόμα γουστάρεις την Ιόλη;

- Ο: Όχι… ήταν απλά μια φάση…

απαντώντας γρήγορα και κοφτά.

- Ι: Χμ… κρίμα, τουλάχιστον καλά περάσαμε…

συμπλήρωσε η Ιόλη με ένα βλέμμα έκπληξης να εμφανίζεται στο πρόσωπο των αγοριών.

- Σ: Ιόλη θάρρος ή αλήθεια;

- Ι: Θάρρος.

- Σ: Βγάλε το φόρεμα σου.

- Ι: Ουφ...

είπε και με μια κίνηση κατέβασε το φορεματάκι της αποκαλύπτοντας τα όμορφα βυζάκια της καθώς δε φορούσε σουτιέν λόγω καλοκαιριού.

Αποβλακωμένοι όλοι με το θέαμα, δεν παρατήρησαν το μαύρο δαντελωτό στρινγκάκι που είχε μείνει μόνο πάνω της.

- Σ: Εμ… θάρρος ή αλήθεια Ιόλη;

- Ι: Πάλι εγώ; δε χόρτασες;… είπε γελώντας.

- Σ: Μπόνους σειρά.

- Ι: Θάρρος βέβαια, απλά δε βγάζω και το εσώρουχο μου, δεν κάνει να κάθομαι έτσι κάτω.

- Α: Τσιμπούκωσε τον Ορέστη... πετάχτηκε ο Αχιλλέας

- Ι: Τι λες ρε;… ούτε καν. Νόμιζε πως την κορόιδευε.

- Ο: Ναι άστο, δε μπορεί παιδιά.

- Σ: Εγώ λέω πως δεν τολμάει, φαίνεται…

- Ι:Ώστε έτσι ε;

Με μια κίνηση κατεβαίνει στα γόνατα μέσα στο χώμα μπροστά στον Ορέστη. Προφανώς καυλωμένος, μένει ακίνητος γιατί δεν περίμενε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Με γρήγορες κινήσεις και φουλ καύλα στα μάτια της, η Ιόλη βγάζει τον πούτσο του Ορέστη μπροστά της και κατευθείαν τον θάβει μέσα στο μικρό στοματάκι της. Ο ήχος του σάλιου που πνίγει την Ιόλη να γίνεται όλο και πιο έντονος, χωρίς να παίρνει ανάσα να συνεχίζει ακάθεκτη. Καταλαβαίνοντας που πήγαινε η όλη κατάσταση ο Αχιλλέας την τράβηξε από τα μαλλιά για να πάρει ανάσα και με μια δυνατή κίνηση μπροστά ξαναέθαψε τον πούτσο του φίλου του στο στόμα της.

- Σ: Πουτανάκι, όλα τα είχες σκεφτεί πριν έρθεις.

Βγάζοντας το δικό του παντελόνι ο Σταύρος κάθεται δίπλα στον Ορέστη και περιμένει τη σειρά του, την ώρα που ο Αχιλλέας ήδη αρχίζει και κατεβάζει το μικρό βρακάκι της Ιόλης.

- Ι: Γαμώτο, είναι πολύ ωραίο τελικά…

είπε η Ιόλη βγάζοντας τον πούτσο από το στόμα της με λίγα χύσια που βγήκαν από τον Ορέστη.

Πιάνοντας την από τα μαλλιά ο Σταύρος άρχισε να της γαμάει το πρόσωπο με τον πολύ μεγαλύτερο και χοντρό του πούτσο, κάνοντας τη να δακρύζει και να παλεύει για ανάσα. Πριν προλάβει να ηρεμήσει λίγο και να βρει τον ρυθμό της όμως, ο Αχιλλέας με μια δυνατή κίνηση, καρφώνει το δικό του στο στενό μουνάκι της και αρχίζει με μανία να τη γαμάει έτσι όπως καθόταν πλέον στα 4.

- Ι: Πιο δυνατά…

παρακάλεσε η Ιόλη με την πρώτη ευκαιρία τον Αχιλλέα και αυτός σαν καλός φίλος μπήκε όσο πιο βαθιά μπορούσε.

Αφήνοντας μια τσιρίδα, μπουκωμένη όμως με τον Σταύρο, τον δαγκώνει αυτόματα λίγο με αποτέλεσμα να την πιάσει από τα μαλλιά να σηκώσει το κεφάλι της και να την βαρέσει μια δυνατή σφαλιάρα πριν την "πετάξει" στον Ορέστη. Εκείνη δεν ενοχλήθηκε, αντίθετα της άρεσε κιόλας, δεν ήξερε αν έφταιγε το ποτό ή η ιδέα της πρώην του Αχιλλέα και τα τσιμπούκια της, ή απλά ότι της άρεσε πάντα να ασχολούνται μαζί της, αλλά εκείνη την ώρα ένιωθε πιο πουτανάκι από ποτέ και δεν ήθελε να τελειώσει.

Ο Αχιλλέας τη σηκώνει και την βάζει πάνω του, έτσι όπως κάθισε στο παγκάκι δίπλα, με την πλάτη της στην φάτσα του. Όρθιοι πλέον οι άλλοι δύο, μπαινοβγαίνουν στο στόμα της εναλλάξ καθώς και αυτή πήγαινε πάνω κάτω με θαμμένο τον πούτσο του Αχιλλέα στο μουνί της.

- Α: Χύνω… φώναξε ο Αχιλλέας.

- Ι: Όχι μέσα μου, σήκω.

Όρθιος πλέον ο Αχιλλέας και με την Ιόλη πάλι στα γόνατα, πετάει το κύμα σπέρματος πάνω στο όμορφο προσωπάκι της, πιάνοντας μεγάλο κομμάτι της γλώσσας της που περίμενε με ανυπομονησία μια από τις αγαπημένες της γεύσεις. Ο Σταύρος δεν έχασε ευκαιρία και χωρίς να προειδοποιήσει κανένα, σήκωσε στον αέρα την Ιόλη και προσεκτικά αλλά γρήγορα μπήκε στο τρομερά σφιχτό και παρθένο κωλαράκι της.

- Ι: Παναγία μου… είπε προσπαθώντας να πάρει ανάσα.

Δε φάνηκε να θέλει να τον σταματήσει, είχε φτάσει σε αυτό το σημείο που πλέον δεν την ένοιαζε ποιος θα κάνει τι και που θα τελειώσει ο καθένας. Ο Ορέστης άρπαξε αυτή την ευκαιρία να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Βλέποντας ότι το μουνάκι της Ιόλης είχε φάτσα προς το μέρος του, συντονίστηκε με τους ρυθμούς του Σταύρου και μπήκε μέσα της. Πλέον η μικρή 20χρονη Ιόλη ήταν στον αέρα με 2 πούτσους μέσα της να μπαίνουν όλο και πιο βαθιά με κάθε κίνηση. Ο Αχιλλέας εξουθενωμένος κοιτούσε με θαυμασμό τους φίλους του να ξεσκίζουν τη φίλη τους. Ο Σταύρος μην αντέχοντας άλλο, χωρίς να μιλήσει, χύνει και βγαίνει από το κωλαράκι της με το σπέρμα να βγαίνει σα μικρός καταρράκτης από μέσα της. Τώρα πλέον, στα χέρια του Ορέστη, έβγαλε όλο το πάθος που είχε γι' αυτόν τόσο καιρό. Κατέβηκε μετά από δυο λεπτά για μια τελευταία φορά στα γόνατα της και όπως στην αρχή, έθαψε τον πούτσο του στο στόμα της, κάνοντας έτσι το φίλο της να εκραγεί μέσα στο στόμα της και με κάποιους απίστευτους ήχους από το λαιμό της δείχνει πως η μικρή καταπίνει τα χύσια του σαν να είναι νερό.

- Ι: Ουφ… τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο…

είπε γελώντας παίρνοντας κάποιες περίσσιες σταγόνες που είχαν πέσει στα βυζάκια της όταν τελείωσε ο Αχιλλέας πάνω της.

- Α: Καλύτερη και από την πρώην μου. Συμπλήρωσε και ο Αχιλλέας γελώντας.

- Ο: Και φέτος καλά περάσαμε, ε Ιόλη;

Χαμογέλασε και επικράτησε μια μικρή σιωπή ώσπου την διέκοψε ο Σταύρος.

- Σ: Και για πες Ιόλη, θάρρος ή αλήθεια;
Copyright protected OW ref: 180881Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.