Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όπως έχει ειπωθεί και σε προηγούμενες ιστορίες με την Ε μας αρέσουν πολύ τα ερωτικά παιχνίδια που βάζουν τον έναν από τους δυο σε ρόλο κυρίαρχου και τον άλλο απλά να υπακούει στις ορέξεις του. Ήταν η σειρά μου και όλη μέρα σκεφτόμουν πως θα στήσω το παιχνίδι μας για την νύχτα. Το βράδυ είχαμε κανονίσει έξοδο μετά από αρκετό καιρό και η επιθυμία ήταν μεγάλη.

Μετά από αρκετή σκέψη και πολλές ιδέες η αλήθεια είναι ότι της έδωσα την επιλογή να διαλέξει εκείνη τι θα κάνει. Μόνο που απλά θα της έδινα νούμερα από το 1 έως το 5 και έπρεπε να επιλέξει 2 από αυτά χωρίς να ξέρει τι περιλαμβάνουν!

Το μεσημεράκι λοιπόν μέσω τηλεφώνου την ενημέρωσα για την διαδικασία και χαμογελώντας εκείνη διάλεξε δυο από αυτά.

- Θα μου πεις τι πρέπει να κάνω;… με ρώτησε.

- Ακόμα είναι νωρίς μωρό μου, θα ενημερωθείς προς το βραδάκι λίγο πριν την έξοδο μας. Να είσαι έτοιμη για... πολλά, της απάντησα.

Τα 5 πράγματα από τα οποία θα διάλεγε για να κάνει ήταν:

1. Έξοδος χωρίς εσώρουχα παράλληλα με προκλητικό ντύσιμο.
2. Να γαμηθούμε μέσα στο αμάξι σε δημόσιο χώρο πριν μπούμε στο κλαμπ και αμέσως μετά.
3. Στο κλαμπ που θα πηγαίναμε να έπαιζε με κάποιον που θα γούσταρε μπροστά στα μάτια μου και για όσο θα της έδινα την άδεια εγώ.
4. Να αυτοϊκανοποιηθεί μέσα στο αμάξι την ώρα που θα πηγαίναμε στο κλαμπ και όσο οδηγούσα.
5. Να βρει τον τρόπο να με κάνει να χύσω μέσα στο κλαμπ.

Η τυχαία επιλογή της ήταν τελικά το 1 και το 4. Φυσικά τα υπόλοιπα θα τα κρατούσαμε για κάποια άλλη φορά. Εγώ, για οποιαδήποτε επιλογή που θα έκανε από αυτές, ήδη αισθανόμουν καυλωμένος. Οι ώρες πέρασαν και έφτασε το απόγευμα.

- Μωρό μου ήρθε η ώρα να μάθεις τι πρέπει να κάνεις για να με ευχαριστήσεις σήμερα... έλεγε το μήνυμα μου προς την Ε.

- Ανυπομονώ... μου απάντησε αμέσως.

- Πολύ όμορφα, σήμερα θα ντυθείς αρκετά προκλητικά και... φρόντισε να ξεχάσεις να βάλεις εσώρουχα, της έγραψα στο επόμενο μήνυμα.

- Μ... μου αρέσει η ιδέα σου μωρό μου, απάντησε.

- Δεν τελείωσα ακόμη! Έχεις και κάτι ακόμα να κάνεις για έμενα, θα έρθω να σε πάρω από το σπίτι σου και μέχρι να φτάσουμε στο κλαμπ θα πρέπει να με ικανοποιήσεις παίζοντας με το μουνάκι σου, θέλω να σε ακούσω να χύνεις δίπλα μου την ώρα που θα οδηγώ.

- Έχεις απίστευτες ιδέες κι αυτό μου αρέσει πολύ. Ελπίζω να είσαι ικανοποιημένος με τις επιλογές που έκανα και να μη χάθηκε κάτι άλλο που πιθανόν να επιθυμούσες πιο πολύ, μου απάντησε.

- Μην ανησυχείς και δε χάνεται τίποτα, ότι αφήσουμε τώρα θα γίνει πράξη μια άλλη φορά, της είπα.

- Τέλεια, πολύ ενδιαφέρον, μου είπε και κλείσαμε το ραντεβού μας για τις 11.

Όλο το απόγευμα περίμενα να περάσει η ώρα και ετοιμαζόμουν για την έξοδο μας με την Ε. Επιτέλους η στιγμή να πάω να την πάρω είχε φτάσει και ξεκίνησα. Μόνο στη σκέψη του τι θα επακολουθούσε είχα καυλώσει πολύ και ανυπομονούσα να τη δω. Οδηγούσα και σκεφτόμουν το πρόσωπο της. Η έκφραση που έχει την ώρα που γαμιέται και τον έχει μέσα της είναι απίστευτη. Σε κάνει να τελειώνεις μόνο που την ακούς και την βλέπεις όταν χύνει. Η ηδονή διαγράφεται στο πρόσωπο της, είναι καύλα.

Της έστειλα μήνυμα ότι έφτασα και εκείνη κατέβηκε. Μπήκε στο αμάξι και επειδή φορούσε το μαύρο μακρύ παλτό της διέκρινα μόνο ότι φορούσε μαύρη κοντή φούστα από κάτω και ψηλές μαύρες μπότες με τακούνι. Ξέρει ότι είναι από τα αγαπημένα μου ντυσίματα αυτός ο συνδυασμός και έμενε να δω τι φοράει από πάνω ώστε να δούμε αν το πρώτο σκέλος της αποστολής της είχε γίνει όπως έπρεπε.

- Γεια σου μωρό μου, σου αρέσει ότι βλέπεις;… είπε χαμογελαστή.

- Δεν έχω καταφέρει να δω ακόμα αυτό που θέλω καύλα μου, έτσι θα μείνεις μέσα στο αμάξι, με το παλτό;

Χαμογέλασε και έκανε κίνηση να το βγάλει.

- Έτσι μπράβο, για να δούμε τώρα καλύτερα πως έχεις ντυθεί. Είσαι καύλα, έχεις κάνει αυτό που έπρεπε, φαντάζομαι και χωρίς εσώρουχα σωστά;… της είπα.

- Φυσικά, ότι είπαμε ισχύει, εάν θες μπορείς να ελέγξεις, απάντησε.

- Μ... τέλεια.

Η Ε από πάνω φορούσε ένα άσπρο πουκαμισάκι που πήγαινε τέλεια με το υπόλοιπο look και είχε αφήσει 3 κουμπάκια ξεκούμπωτα επίτηδες για να φαίνονται τα βυζιά της.

- Τι έχεις να πεις τώρα; Πέτυχα αυτό που ήθελες; Είναι προκλητικό το ντύσιμο μου;

- Είναι ακριβώς αυτό που θα πρότεινα από μόνος μου και έβαλα το χέρι μου να της χαϊδέψω τη ρώγα. Διαπίστωσα με αυτόν τον τρόπο ότι δε φορούσε και τα εσώρουχα της όπως είχαμε πει, της έδωσα ένα ωραίο φιλί και ξεκινήσαμε για το κλαμπ.

- Να ξέρεις ότι χρειαζόμαστε γύρω στα 20-25 λεπτά για να φτάσουμε εκεί οπότε υπολόγισε την ώρα όπως πρέπει γιατί έχεις να εκπληρώσεις την δεύτερη επιθυμία μου, της είπα.

- Μη φοβάσαι μωρό μου, δεν ξεχνάω τίποτα και απόψε θα γίνει ότι είπαμε και με το παραπάνω!

Δεν πέρασαν παρά λίγα λεπτά και την είδα ότι είχε γυρίσει προς τα εμένα όσο οδηγούσα. Ανέβασε με αργές κινήσεις την φούστα της λίγο πιο ψηλά και αποκαλύφθηκαν τα πόδια της ακόμα περισσότερο, τράβηξε και ξάπλωσε το κάθισμα της προς τα πίσω για να κάνει χώρο και κατάλαβα ότι ήταν έτοιμη να ξεκινήσει το... παιχνίδι της. Ξεκούμπωσε μερικά κουμπιά ακόμα από το πουκαμισάκι της και με κοίταξε χαμογελαστή.

- Απόλαυσε το μωρό μου…

είπε και έβαλε το χέρι της και χάιδεψε τον πούτσο μου πάνω από το τζιν. Ενώ με κοιτούσε με αυτό το σατανικό χαμόγελο, με το ένα χέρι χάιδευε τα βυζιά της και με το άλλο έτριβε τον πούτσο μου. Καύλωσα περισσότερο και ήθελα να τον βγάλω έξω να της τον δώσω στο στόμα.

Το κατάλαβε αμέσως και άνοιξε το φερμουάρ. Τον έβγαλε έξω και άρχιζε να μου τον παίζει. Στο πρώτο κόκκινο φανάρι που συναντήσαμε κατέβασε λίγο το τζιν μου και έσκυψε το κεφάλι της. Τον πήρε στο στόμα της και άρχιζε να μου τον γλείφει από πάνω μέχρι κάτω. Τον έπαιζε στα χέρια της και με τσιμπούκωνε άγρια. Είχα τρελαθεί και παράλληλα προσπαθούσα να οδηγήσω.

Ήθελα να την γεμίσω με τα χύσια μου και να αρχίζουν να τρέχουν από το στόμα της σαν καλό πουτανάκι που εξυπηρετούσε τις ορέξεις μου. Σταμάτησε το τσιμπούκι λίγο πριν χύσω και με κοίταξε με το έκφυλο βλέμμα της.

- Είσαι πολύ καυλωμένος;… γιατί εγώ έχω γίνει μούσκεμα! Περίμενε να δεις…

είπε η Ε και έγειρε το σώμα της πίσω στην καρέκλα του συνοδηγού. Έβαλε τα δάχτυλα της στην κλειτορίδα της και άρχισε να παίζει πάλι. Τα έβγαλε και μου τα έφερε στο στόμα.

- Πάρε μια γεύση από τα υγρά μου, δε φαντάζεσαι τι γίνεται τώρα στο μουνάκι μου, καίει και είναι απίστευτα υγρό!

Ήμουν έτοιμος να εκραγώ την ώρα που οδηγούσα και εκείνη συνέχιζε να παίζει με το μουνί της και να τσιμπάει τις ρώγες της. Τα βυζιά τη είχαν ξεχυθεί έξω από το πουκάμισο και η φούστα είχε ανεβεί στην κοιλιά. Πλέον ήταν εκτεθειμένη και μαλακιζόταν στο κάθισμα της όλο και πιο έντονα. Έβγαζε μικρές κραυγές ηδονής και είχε αφεθεί τελείως σε αυτό που έκανε σα να ήταν στο κρεβάτι του σπιτιού της. Αν τυχόν σταματούσαμε σε ένα φανάρι ή πέφταμε σε κίνηση θα μπορούσε να τη δει ο οποιαδήποτε. Έδειχνε όμως σα να μην τη νοιάζει και το μόνο που ήθελε ήταν να την βλέπω να χαϊδεύεται και εμένα να καυλώνω.

Ήθελα να σταματήσω κάπου και να τον παίξω όσο εκείνη γαμιόταν με τα δάχτυλα της. Δεν τολμούσα να ακουμπήσω τον πούτσο μου όμως γιατί θα έχυνα με τη μια και θα γινόμουν χάλια. Η Ε είχε μισό κλείσει τα μάτια της και απολάμβανε αυτό που έκανε. Άρχισε να αναστενάζει όλο και πιο πολύ και τα πόδια της ξεκίνησαν να τρέμουν. Ήταν έτοιμη να χύσει κι εγώ περίμενα να ακούσω τις φωνές της. Οι κραυγές της άρχιζαν να δυναμώνουν και το σώμα της ανασηκωνόταν από το κάθισμα συνεχώς. Έπαιζε πιο γρήγορα με την κλειτορίδα της και από το άλλο της χέρι ρουφούσε δυο δάχτυλα στο στόμα της σα να τσιμπούκωνε κάποιον.

- Μ...

ακούστηκε δυνατά και έχυνε ασταμάτητα τώρα με σπασμούς στο σώμα της. Είχα μείνει να κοιτάω το έκφυλο πρόσωπο της που προσπαθούσε να ηρεμήσει σιγά σιγά και να διώξει την ένταση. Εγώ δεν άντεχα άλλο και ήθελα να τη χύσω παντού. Ευτυχώς φτάσαμε μετά από 2-3 λεπτά και πάρκαρα λίγο πιο απόμερα από το μαγαζί. Είχε γυρίσει προς τα έμενα και προσπαθούσε ακόμα να συνέλθει. Πρέπει να ήταν από τους πιο έντονους οργασμούς που είχε ποτέ. Με κοίταξε χαμογελώντας και ήρθε κοντά μου.

- Σου άρεσε;

- Αν μου άρεσε; Ήσουν απίστευτη, δε θυμάμαι να σε έχω δει πολλές φορές έτσι, να χύνεις με τέτοια ένταση.

- Πολύ ωραία, χαίρομαι που σου άρεσε αυτό που έκανα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε στο κλαμπ;

- Όχι βέβαια, εγώ έτσι θα μείνω; Θα με αφήσεις καυλωμένο;

- Μα, η οδηγία ήταν να αυτοϊκανοποιηθώ εγώ μέσα στο αμάξι, όχι εσύ… είπε η Ε.

Δεν πίστευα στα αυτιά μου.

- Όμως επειδή είμαι σε φουλ διάθεση θα σου κάνω ένα δωράκι και θα σε βοηθήσω να σου φύγει η ένταση… είπε ξανά με πονηρό χαμόγελο.

Άρχισε και πάλι να μου τον παίζει και έσκυψε προς το πούτσο μου. Όπως ήμουν δε θα αργούσα καθόλου.

Μου τον έγλειφε αργά και έπαιζε με τα αρχίδια μου. Με τη γλώσσα της έκανε παιχνίδια πάνω στο κεφαλάκι και μετά ξανά τον έπαιρνε βαθιά. Τον κατάπινε ολόκληρο και τον ξανά έβγαζε. Κάθε τόσο με κοίταγε στα μάτια που ήξερε ότι με καυλώνει ακόμα πιο πολύ.

Άρχιζε να με τσιμπουκώνει πιο γρήγορα και κατάλαβα ότι με τα δάχτυλα της προσπαθούσε να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της και πήρε μερικά υγρά στο δάχτυλο της. Με ξάπλωσε με το χέρι της προς τα πίσω στο κάθισμα και έσκυψε πάλι και τον πήρε ολόκληρο στο στόμα της. Με το ένα χέρι της χάιδευε παράλληλα τα αρχίδια μου και με το άλλο χάιδευε ακόμα πιο χαμηλά. Τότε έκανε την κίνηση και μου έβαλε σιγά-σιγά το δάχτυλο της που είχε τα υγρά μου πάνω του μέσα στον κώλο μου. Την άφησα να πάρει τον έλεγχο και εκείνη προχώρησε λίγο περισσότερο. Χαλάρωνα στην ιδέα του τι έκανε εκείνη τη στιγμή, από οποίες αναστολές είχα και το απολάμβανα. Έβγαλε τον πούτσο μου από το στόμα της και σηκώθηκε να με φιλήσει με τα υγρά που είχε από εμένα.

- Σου αρέσει αυτό που κάνω;…

μου είπε ενώ συνέχιζε να μου βάζει δαχτυλάκι. Την κοίταξα στα μάτια και της είπα να συνεχίσει. Συνέχισε το τσιμπούκι σε μεγαλύτερη ένταση και το δάχτυλο της εξακολούθησε να το βάζει και να το βγάζει με απαλές κινήσεις. Είχα παραδοθεί στα χέρια της και ήμουν έτοιμος να εκραγώ. Το είχε καταλάβει κι εκείνη και ήταν έτοιμη να τα πάρει όλα στο στόμα της. Της κράτησα δυνατά το κεφάλι πάνω στον πούτσο μου και έχυσα στο στόμα της σαν να είχα να γαμήσω 1 χρόνο. Φώναζα σαν τρελός και ένιωθα ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα ικανοποίησης. Της γέμισα το στόμα με τα χύσια μου και ήταν από τις φορές που έτρεξαν και έξω από το στόμα και προσπαθούσε να τα μαζέψει όλα. Καυλώνω να τη βλέπω να προσπαθεί να μη χάνει σταγόνα.

- Είσαι εντάξει τώρα μωρό μου; Ωραίο το... δωράκι μου;… με ρώτησε.

- Ήταν απίστευτα ωραία, με τρέλανες. Τώρα μπορούμε να συμμαζευτούμε λίγο και να μπούμε στο κλαμπ.

- Τέλεια... μόνο που δε θα συμμαζευτούμε ακριβώς. Εσύ ναι εγώ όχι. Θα παραμείνω όπως ζήτησες με το προκλητικό μου ντύσιμο και τα κουμπάκια που πρέπει ξεκούμπωτα γιατί μέσα στο κλαμπ έχουμε συνέχεια, απάντησε.

Μου άρεσε η ιδέα της και συμφώνησα ρίχνοντας της ένα πονηρό χαμόγελο.

- Άλλωστε υπάρχουν και άλλες εντολές που αφήσαμε για να ακολουθήσεις εφόσον θέλεις, της είπα.

- Δεν κατάλαβες καλά μωρό μου, τώρα είναι η σειρά σου να ακολουθήσεις εντολές μου…

είπε και το παιχνίδι θα συνεχιζόταν μέσα στο κλαμπ.




Copyright protected OW ref: 180829



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.