Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα γράψω την πρώτη μου ιστορία με ένα συμβάν που συνέβη το 2015 κατά τα φοιτητικά μου χρόνια, τότε που οι έρωτες και οι φιλίες κάποιες φορές συγκρουόταν μεταξύ τους και έβγαιναν στην επιφάνεια κι άλλες, που έμεναν απλά βαθιά μέσα μας για να μας θυμίζουν τα ωραία πράγματα και τις στιγμές που περάσαμε με κάποιους ανθρώπους στα καλύτερα χρόνια της ζωής μας.

Καταρχήν ονομάζομαι Άλεξ και εκείνη την περίοδό βρισκόμουν στην αρχή του 3ου έτους της σχολής μου, μακριά από την πόλη που είχα μεγαλώσει και βρισκόταν το πατρικό μου σπίτι. Φεύγοντας για σπουδές εκτός από την πόλη και τους κολλητούς μου άφησα πίσω την κατά 2 χρόνια μικρότερη μου Ξένια. Με την Ξένια ήμασταν οικογενειακοί και παιδικοί φίλοι, μεγαλωμένοι μαζί. Πάντα πιστεύαμε ότι είμαστε απλά φίλοι αν και όλοι γύρω μας λέγανε το αντίθετο και νόμιζαν ότι κάτι γίνεται μεταξύ μας. Λόγο ηλικιακής διαφοράς δεν είχαμε κοινά σημεία σε παρέες, σχολείο και εξόδους, παρ’ όλα αυτά δε σταματήσαμε ποτέ να έχουμε καθημερινή επικοινωνία αν και νόμιζα ότι όταν θα φύγω για σπουδές θα χανόμασταν. Αλλά έγινε το αντίθετο. Τη χρονιά που έδινε λόγο άγχους και άλλων, οικογενειακών της συμβάντων, η επικοινωνία αυξήθηκε σε βαθμό υπερβολικό σε τέτοιο βαθμό… που έκανε την τότε κοπέλα μου να ανησυχεί μήπως και συμβαίνει κάτι.

Έτσι τελειώνοντας τις εξετάσεις, περάσαμε ένα καλοκαίρι ξένοιαστο και αχώριστοι (πάντα σαν φίλοι) μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να ξαναχωρίσουν οι δρόμοι μας για τις φοιτητικές μας πόλεις. Εδώ να αναφέρω ότι η Ξένια είναι μια κοπέλα πολύ όμορφη, με πολύ γλυκά χαρακτηριστικά, κοντούλα περίπου στο 1.60, μελαχρινή, λεπτό σωματάκι, με πεταχτό κωλαράκι και μεσαίο στήθος. Γενικά ήταν μια αθλητική κοπέλα που μόνο απαρατήρητη δεν πέρναγε. Εγώ ήμουν ένα νορμάλ παιδί, μελαχρινός, στο 1.80 και αρκετά γυμνασμένο λόγο του ότι ασχολούμουν επαγγελματικά με τον αθλητισμό.

Τον Οκτώβριο, λόγω τραυματισμού και μη μπορώντας να ακολουθήσω το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, επέστρεψα στην πόλη μου για φυσικοθεραπείες και ενδυνάμωση. Οι μέρες πέρναγαν βαρετά καθώς λείπανε όλοι οι φίλοι μου από την πόλη μέχρι την στιγμή που αποφάσισε η Ξένια να επιστρέψει καθώς οι δικοί της θα πήγαιναν ταξίδι και θα ήταν μόνη της. Αφού φτάνει στην πόλη πηγαίνει σπίτι και κανονίζουμε να βγούμε σε ένα παρτάκι που έπαιζε εκείνη τη μέρα και μετά να κοιμηθούμε στο σπίτι της για να μην είναι μόνη. Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού τα πράγματα κυλούσαν ομαλά και φιλικά, αλλά κάπου εκεί κάτι άλλαξε και για τους δύο.

Φτάνει βραδάκι, ετοιμαζόμαστε και κατά τις 11 πηγαίνω να την πάρω από το σπίτι να πάμε να πιούμε κανένα ποτό πριν πάμε στο πάρτι. Φτάνουμε στο μαγαζί και καθόμαστε στο μπαρ όπου αρχίζουμε να λέμε τα νέα μας. Δύο ώρες μετά και αρκετά πιωμένοι και οι δύο, η συμπεριφορά της έχει αλλάξει, αρχίζει να τρίβεται, να με παίρνει αγκαλιές και γενικά να είναι υπερβολικά εκδηλωτική μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο και αυτό-προσκλήθηκε η κολλητή της. Αφού έρχεται με μια ακόμη φίλη, η Ξένια έγινε απόμακρη, πράγμα που άλλαξε όταν αποφασίσαμε να φύγουμε. Οι φίλες της θέλαν να συνεχίσουμε όλοι μαζί, πράγμα που προσπάθησα να αποφύγω, το ίδιο και η Ξένια κι έτσι… αντί για το πάρτι αποφασίζουμε να πάρουμε ποτά και να αράξουμε μπαλκόνι που είχε θέα ολόκληρη την πόλη. Πηγαίνουμε σπίτι και αράζω καναπέ μέχρι να φέρει ποτήρια και πάγο για το ποτό και ξεκινάμε να τα λέμε και να πίνουμε.

Η ώρα είχε περάσει, έχουμε ξαπλώσει στον καναπέ ο ένας απέναντι στον άλλον και μιλάμε για γενικά πράγματα που σκεφτόμασταν και κάνοντας σχέδια για το μέλλον μας, τι θα κάνουμε μετά τις σπουδές κλπ. Σε κάποια φάση και ενώ έχει πέσει ησυχία με εμένα να τη χαϊδεύω στα πόδια που ακούμπαγε στο στήθος μου, μου λέει:

- Ξ: Ξέρεις τι θα ήθελα πολύ τώρα;

- Α: Ωχ, πες το…


της απαντάω καθώς ήμουν σίγουρος πως θα έλεγε κάτι άκυρο. Με μια φυσική έκφραση μου απαντάει ότι θέλει να γαμηθεί.

Αρχίζω να ανεβάζω το χέρι μέχρι που φτάνει πάνω από το εσώρουχο οπού και αρχίζω να τη χαϊδεύω και καταλαβαίνω ότι έχει γίνει μούσκεμα σε σημείο το εσώρουχο να έχει αλλάζει χρώμα. Της κάνω στην άκρη το βρακάκι, αρχίζω να της τρίβω το μουνί και σιγά-σίγα να βάζω το δάχτυλο μου μέσα της όσο η Ξένια έβγαζε μικρές κραυγούλες καύλας. Εδώ να πω ότι δεν είχε εμπειρίες παρά μόνο με το αγόρι της και αυτές μετρημένες στα δύο χέρια.

Μετά από λίγο και αφού το δάχτυλο μου έχει εξερευνήσει όλο το μουνάκι της, σηκώνομαι και πηγαίνω από πάνω της οπού αρχίζουμε να φιλιόμαστε. Σιγά-σιγά τραβιέμαι προς τα κάτω, της κατεβάζω την σορτσάκι και το εσώρουχο και αρχίζω να τη φιλάω στην κοιλία μέχρι πάνω από το μουνάκι. Όσο πήγαινα προς το μουνάκι, τόσο τιναζόταν μέχρι τη στιγμή που ξεκινάω να της γλείφω τα μουνόχειλα και να βάζω την γλώσσα μου στην τρυπούλα της όπου σε λιγότερο από πέντε λεπτά αρχίζει να κουνιέται υπερβολικά ενώ συγχρόνως μου κολλάει το κεφάλι στο μουνί της και αρχίζει να χύνει στο στόμα μου και μια τεράστια ποσότητα υγρών να καταλήγει στο στόμα μου.

Με το που τελειώνει, με σπρώχνει να ξαπλώσω και ξεκινάει να με φιλάει από τα πόδια και σιγά-σιγά να ανεβαίνει, ενώ συγχρόνως κατεβάζει το τζιν μου με το εσώρουχο και η πούτσα μου πετάγεται έξω. Αρχίζει να τη χαϊδεύει πηγαίνοντας το κεφάλι από πάνω της. Τη φτύνει και ξεκινάει να την παίρνει στο στόμα και να γλείφει το κεφαλάκι και ολόκληρο τον κορμό. Τον βγάζει από το στόμα και πηγαίνει προς τα αρχίδια οπού και ξεκινάει να τα ρουφάει στο στόμα όσο με το χέρι μου τον έπαιζε και εκεί ξαφνικά με μια κίνηση τον ξανά φτύνει και αρχίζει να την παίρνει ολόκληρη στο στόμα. Το τέλος ήρθε και για εμένα στο στοματάκι της και δεν άφησε σταγόνα να βγει.

Εκεί που πίστευα ότι το όλο πράγμα είχε τελειώσει ξεκινάει να τον γλείφει ξανά μέχρι να σηκωθεί. Ξεκινά να ανέβει από πάνω μου, τον πιάνει και αρχίζει να τον βάζει σιγά-σιγά στο υγρό μουνάκι της, το οποίο μου έσφιγγε την πούτσα και όλα τα υγρά έτρεχαν επάνω της. Ξεκινάει να κουνιέται και για δεύτερη φορά δεν άργησε να τελειώσει πάνω στην πούτσα μου φωνάζοντας πόσο μεγάλη πουτάνα είναι και ότι θέλει να τη γαμάω συνέχεια.

Σηκώνεται, γυρνάει στα τέσσερα και γυρίζει και μου λέει ότι θέλει να τη γαμήσω όσο πιο δυνατά μπορώ. Αρχίζω να της το βάζω σιγά-σιγά όσο με το χέρι μου έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της και αυτή συνέχιζε να βγάζει κραυγές καύλας. Προσπαθώντας να ισορροπήσω μεταξύ αλκοόλ και της υπεροχής θέας από το κωλαράκι της, τη γάμαγα όσο πιο δυνατά μπορούσα μέχρι που έφτασε η στιγμή να χύσω και τραβήχτηκα. Η Ξένια το κατάλαβε, γυρίζει στην πλευρά μου και αρχίζει γλείφει δυνατά μέχρι που τελείωσα στο στόμα της.

Ο ύπνος μας βρήκε στον καναπέ όπου και ξυπνήσαμε απόγευμα της επόμενης μέρας αγκαλιά.

Συγνώμη για την μεγάλη εισαγωγή και το πλάτειασμα.
Copyright protected OW ref: 180657Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.