Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η γυναίκα μου, όπως έχω περιγράψει από προηγούμενη ιστορία, είναι πολύ εντυπωσιακή, ξανθιά με υπέροχο γυμνασμένο σώμα, στήθος στητό και χείλη που κολάζουν.

Αρκετό καιρό προσπαθούσα να την πείσω να κάνουμε τρίο με άντρα με μεγάλο μέγεθος, αλλά δεν ήθελε και όλο αρνιόταν. Ώσπου μια μέρα πάνω στο γαμήσι μας την έπεισα και είπε το ναι. Έπρεπε λοιπόν να βρω τον κατάλληλο. Μου πήρε περίπου 10 μέρες, να κατασταλάξω σε έναν αρκετά εντυπωσιακό άντρα με καλό σώμα και πολύ χοντρό πούτσο. Μετά από πολλές τηλεφωνικές συζητήσεις συμφωνήσαμε να βρεθούμε το Σάββατο σε ένα μπαρ στο Μικρολίμανο. Παρασκευή πρωί πήγα και πήρα καινούρια εσώρουχα στην δικιά μου και ένα υπέροχο μίνι φόρεμα.

Για να πω την αλήθεια το πρωί του Σαββάτου δεν πολύ ήθελε να το κάνει και ήταν διστακτική. Γιατί γενικά όταν βγαίνει έξω είναι πολύ σεμνή και γενικά είναι κυρία με τα όλα της. Την έπεισα όμως λέγοντας της ότι αν εκείνη την ώρα δε θέλει να το κάνει, θα φύγουμε ευγενικά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Έφτασε το βράδυ και ετοιμάστηκε με τα αφρόλουτρα της, τις κρέμες της, τα αρώματα της και με αυτό το πολύ σέξι φόρεμα.

Κατευθυνθήκαμε προς το μαγαζί και περιμέναμε τον Σ (έτσι θα τον λέω) να φτάσει. Κατά τις 11 ήρθε με ένα τζιπ μαύρο, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μας, αφού του έκανα σήμα. Χαιρέτησε τη δικιά μου και μένα και μπήκαμε μέσα. Ρωτάω στο αυτί τη γυναίκα μου αν της αρέσει και αυτή όλο χαμόγελο είπε πως είναι πολύ εμφανίσιμος. Μπαίνοντας όμως μέσα για κακή μας τύχη σε ένα τραπέζι καθόταν μια γνωστή της. Αμέσως της κόπηκαν τα γόνατα για πολλούς λόγους. Ευτυχώς βρήκαμε τραπέζι σε μια γωνία και δεν είχε μεγάλη ορατότητα η φίλη της προς τα εμάς. Παραγγείλαμε τα ποτά μας και αρχίσαμε τις γνωριμίες. Ο Σ την έφαγε με τα μάτια του και της έκανε συνέχεια κομπλιμέντα για το πόσο όμορφη είναι, τι ωραίο σώμα έχει κλπ. Κάποια στιγμή μου έκλεισε το μάτι και πήγε κοντά στο αυτί της όπου της έλεγε διάφορα λόγια τα οποία ήταν πολύ καυλωτικά και πρόστυχα μια και η δικιά μου άρχισε να σταυρώνει τα πόδια της και γυάλιζαν τα μάτια της, σημάδι ότι έχει ερεθιστεί πολύ!

Τη ρωτάω κι εγώ στο αυτί τι συμβαίνει και μου λέει ότι της μιλάει πολύ πρόστυχα και μου τονίζει να μην γίνει τίποτα εκεί λόγω της φίλης της. Όμως πριν προλάβει να ολοκληρώσει της κάνει άκρη τα μαλλιά, της κάνει λίγο πίσω το κεφάλι και αρχίζει να της γλείφει το λαιμό πολύ έντονα. Η δικιά μου με κοίταξε με ύφος του στυλ να τον σταματήσω μην τη δει η φίλη της. Εγώ όμως είχα καυλώσει τόσο πολύ που της έκανα νόημα να αφεθεί στα χάδια και στα φιλιά του. Δεν άντεξε, έκλεισε τα μάτια της και έπιανε το χέρι μου πολύ δυνατά. Το απολάμβανε πολύ. Αυτός της γύρισε το κεφάλι, της έχωσε τη γλώσσα μέσα στο στόμα και τη φίλαγε για αρκετή ώρα. Σταμάτησε και γύρισε προς τα εμένα και μου είπε, θα στο ξεσκίσω το πουτανάκι σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να κάτσει. Η γυναίκα μου είχε ερεθιστεί πάρα πολύ και το έδειχνε.

Της λέει αυτός να σηκωθεί και να κάτσει αριστερά του. Δεν κατάλαβα το γιατί όμως είδα τη δικιά μου να χαμηλώνει το κεφάλι με κλειστά μάτια. Κοιτάω κάτω από το τραπέζι και τι να δω! Της είχε βάλει το χέρι ανάμεσα στα πόδια και της έπιανε το μουνί. Τρελάθηκα από το θράσος του και καύλωσα πάρα πολύ. Ποιος θα το φανταζόταν, η γυναίκα μου που είναι έξω τόσο σοβαρή, να την κάνει ένας άγνωστος σκέτη πουτάνα. Και δε φτάνει μόνο αυτό, της βάζει και το άλλο χέρι μέσα από τη μπλούζα και της χάιδευε το στήθος. Την πλησιάζει πάλι στο αυτί και της λέει κάτι αλλά η δικιά μου του λέει όχι. Τότε σηκώνομαι , πηγαίνω προς το μέρος της και τη ρώτησα τι έγινε. Της είπε να βγάλει εκεί το σουτιέν της. Τότε της είπα να κάνει ότι θέλει. Αυτός ξανασηκώνεται, της λέει κάτι και εκείνη σιγά σιγά το βγάζει. Οι ρώγες της είχαν γίνει κάγκελο και μπορούσαν να τις διακρίνουν όλοι. Της ξαναλέει κάτι και αυτή χαμογέλασε. Τότε πολύ διακριτικά βλέπω να κατεβάζει το χέρι της και να του πιάνει τον πούτσο. Τον κοιτάει στα μάτια και του λέει ότι είναι τεράστιος.

Σηκώνεται αυτός και λέει να φύγουμε να πάμε σε ένα άλλο μαγαζί. Ρώτησα τη δικιά μου πως νιώθει και μου λέει στο αυτί ότι είναι μούσκεμα και ότι ο πούτσος του είναι διπλάσιος από το δικό μου. Μπαίνουμε στα αυτοκίνητα και μας πήγε σε μαγαζί για ζευγάρια. Της εξηγεί τι ακριβώς είναι αυτό το μαγαζί και ότι όλα επιτρέπονται και να μην ντρέπεται για τίποτα. Εκεί που είμαστε δίπλα από το αμάξι και στα σκοτεινά, της χώνει ξανά τη γλώσσα και τη φίλαγε με πολύ πάθος. Η γυναίκα μου τον αγκάλιασε και δεχόταν με μεγάλη ευχαρίστηση το φιλί του. Της σηκώνει το φουστάνι και της πιάνει τον κώλο με το ένα χέρι και με το άλλο της κατεβάζει το ραντάκι και άρχισε να της πιπιλάει το στήθος. Την είχε τρελάνει κι εγώ να κοιτάω σαν χάνος γύρω γύρω μην μας βλέπει κάποιος. Τη γυρνάει και όπως ήταν σηκωμένο το φουστάνι κόλλησε πάνω της και έτριβε τον πούτσο του στον κώλο της. Η γυναίκα μου είχε ζαλιστεί από την καύλα και τον άφηνε να την κάνει ότι θέλει.

Την αφήνει ξαφνικά και της λέει να πάμε μέσα στο μαγαζί. Μπαίνουμε μέσα και καθόμαστε σε ένα τραπέζι σε μια γωνία. Εκεί τον ήξεραν από ότι φάνηκε αρκετοί θαμώνες. Μου λέει αυτός στο αυτί:

- Ρε φίλε τι μούναρος είναι αυτός που έχεις, θα στην ξεσκίσω σήμερα αλλά σε παρακαλώ να με αφήσεις να κάνω ότι θέλω.

Συμφώνησα και κάθισε δίπλα στη δικιά μου. Της χάιδευε τα πόδια, τη φίλαγε, της μίλαγε ώσπου ξαφνικά τον βλέπω να ανοίγει το φερμουάρ του. Πήρε το χέρι της γυναίκας μου και το έβαλε μέσα από το παντελόνι. Αυτή με κοίταξε με έκπληξη, μια και δεν το περίμενε και αυτός άνοιξε και το κουμπί και τον έβγαλε έξω. Πράγματι ζήλεψα! Ήταν τεράστιος, περίπου 22-23 πόντοι και τόσο χοντρός, πιο πολύ από το χέρι της γυναίκας μου. Ευτυχώς ήταν σκοτεινά εκεί και ήμουν κι εγώ μπροστά ώστε δεν έβλεπε σχεδόν κανείς. Της βάζει το χέρι πάνω του και άρχισε να του τον παίζει. Της λέει πάλι κάτι στο αυτί και η δικιά μου σκύβει και τον παίρνει στο στόμα της. Ήταν τόσο μεγάλος που τον έπιανε με τα δυο της χέρια. Δεν την άφησε για πολύ και τον έβαλε πάλι μέσα. Η γυναίκα μου τον πλησιάζει στο αυτί και του μίλαγε αρκετή ώρα. Ρώτησα τι ήθελε και μου είπε αυτός ότι του έλεγε συνέχεια να φύγουμε να πάμε σπίτι.

Εκείνη την ώρα πλησιάζει ένας φίλος του και άρχισαν να μιλάνε. Η δικιά μου βρήκε την ευκαιρία και ήρθε δίπλα μου.

- Μωρό μου έχω τρελαθεί, τι πούτσος είναι αυτός; Θέλω πολύ να γαμηθώ μαζί του αν και φοβάμαι ότι θα με ξεσκίσει τόσο πολύ που δε θα σε νιώθω εσένα.

Εκείνη τη στιγμή αρχίζει να γελάει διακριτικά και λέει:

- Κοίτα αυτό το φίλο του. Πιο άσχημο άντρα δεν έχω ξαναδεί.

Πράγματι ήταν σαν τον Κουασιμόδο. Αυτός σαν να κατάλαβε ότι η δικιά μου γελάει μαζί του και την κοίταξε λίγο έντονα. Αλλά γύρισε προς τον Σ και μετά προς εμένα και είπε πόσο όμορφη γυναίκα έχω. Αυτή τον ευχαρίστησε και αυτός πήγε στο τραπέζι του.

Τότε ο Σ μου είπε ότι θα πάει τη γυναίκα μου πάνω να την ξεναγήσει στο χώρο. Της έπιασε το χέρι και την τράβηξε μαζί του. Προτού φύγουν, μου λέει αυτός να κοιτάω το κινητό μου και όταν μου κάνει κλήση να ανέβω επάνω. Ανέβηκαν τα σκαλιά και πράγματι θαύμαζα τη γυναίκα μου το πόσο σέξι ήταν με αυτά τα καλλίγραμμα πόδια με τα τακούνια. Η καρδιά μου χτύπαγε σαν τρελή. Εκείνη τη στιγμή βλέπω και τον φίλο του να ανεβαίνει και απόρησα αλλά σκέφτηκα θα είναι σύμπτωση. Εγώ φυσικά δεν περίμενα και ανέβηκα μετά από ένα λεπτό να δω τι συμβαίνει. Φτάνω σε ένα χώρο κλεισμένο από κουρτίνες και βλέπω την γυναίκα μου, γυρισμένη πλάτη και τον Σ να της φιλάει το λαιμό. Αρχίζει να της κατεβάζει το φόρεμα ώσπου της το βγάζει όλο και αρχίζει να της πιάνει το στήθος, να της τρίβει τις ρώγες. Αυτός βγάζει το παντελόνι του και αμέσως του πιάνει τον πούτσο. Εκεί που την κρατάει σφιχτά τον βλέπω να κάνει νόημα σε κάποιον και εμφανίζεται ο φίλος του.

Δεν ήξερα τι να κάνω αλλά ήμουν τόσο καυλωμένος που δεν έκανα κάποια κίνηση. Βγάζει σιγά-σιγά τα ρούχα και εκείνη τη στιγμή τα έχασα. Τον είχε κι αυτός τεράστιο. Πλησιάζει τη γυναίκα μου που είχε κλειστά τα μάτια της. Της πιάνει το στήθος και έγλειφε με μανία τις ρώγες της. Μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει άρχισε να φωνάζει και ήθελε να φύγει. Όμως την κρατούσαν δυνατά και ο Σ είχε ήδη βάλει τα δάχτυλα του στο μουνί της και η γυναίκα μου δεν πρόβαλε καμία αντίσταση πλέον. Είχε παραδοθεί στις ορέξεις τους. Γονατίζει ο φίλος του και χώνει τη γλώσσα στο μουνί της και ο Σ της γλείφει ταυτόχρονα την κωλοτρυπίδα. Αυτό της αρέσει πάρα πολύ και του το είχα πει για να ξέρει τι την ερεθίζει. Ξαφνικά την πιάνουν σπασμοί και αρχίζει να χύνει πολύ δυνατά. Αφού συνέρχεται, τη βάζουν να γονατίζει και να τους παίρνει εναλλάξ τσιμπούκι. Το θέαμα ήταν φανταστικό, μια τόσο όμορφη γυναίκα να έχει δύο πούτσους στα χέρια και στο στόμα της.

Την σηκώνει ο Σ και την βάζει πάνω σε ένα στρώμα στα τέσσερα. Η γυναίκα μου του έλεγε να βάλει προφυλακτικό αλλά αυτός δεν την άκουγε καθόλου. Τον βάζει στην αρχή της τρύπας της και της τον κάνει πινέλο ώσπου άρχισε να τον παρακαλεί να τον βάλει μέσα. Της τον χώνει όλον και αρχίζει να την γαμάει έντονα. Η δικιά μου φώναζε τόσο δυνατά όπως ποτέ. Πέφτει ο φίλος του από κάτω και αρχίζει να της γλείφει την κλειτορίδα και αυτή να του γλείφει τον πούτσο. Άρχισε να χύνει ξανά και να λέει πόσο μεγάλο πούτσο έχουν και πόσο της αρέσει. Βγαίνει ο Σ και μπαίνει μέσα ο φίλος του. Αυτός την γαμούσε σαν να είχε να γαμήσει χρόνια και τη βρίζει «πουτάνα… αυτά παθαίνουν όσες κοροϊδεύουν». Η δικιά μου του έλεγε να την τιμωρήσει και ότι δε θα το ξανακάνει. Βγαίνει κι αυτός και τότε βλέπω το μουνί της όπως ποτέ. Τεράστιο και κατακόκκινο.

Ξαπλώνει ο Σ, ανεβαίνει πάνω του και άρχισε να χοροπηδάει σαν τρελή. Ο φίλος του βγάζει ένα μπουκαλάκι υγρό και αρχίζει να της βάζει στην κωλοτρυπίδα. Αφού της βάζει 2-3 δάχτυλα, στήνεται από πίσω της και τον βάζει σιγά-σιγά στον κώλο της. Μια μικροκαμωμένη γυναίκα με δύο τεράστιους πούτσους μέσα της. Φοβερό και πάλι το θέαμα. Την ξέσκιζαν για ώρα ώσπου ο φίλος του άδειασε όλο το ψωλόχυμα του μέσα της. Δεν ξέρω πόσες φορές έχυσε η γυναίκα μου αλλά συνέχιζε να γαμιέται πάνω στον πούτσο του Σ και ταυτόχρονα τον φιλάει έντονα σαν ερωτευμένη. Της λέει κάτι αυτός και η γυναίκα μου έλεγε ξεψυχισμένα όχι, ώσπου άρχισε να χύνει μέσα στο μουνί της και αυτή ταυτόχρονα μαζί του. Συνέχισε να τον φιλάει και σηκώθηκαν για να φύγουμε. Του είπε κάτι στο αυτί και μετά του είπε δυνατά «ευχαριστώ». Με βλέπει και έρχεται προς το μέρος μου και με ρωτάει αν τα είδα όλα. Μόλις της είπα ναι, μου είπε ότι ήταν το καλύτερο γαμήσι της ζωής της και ότι του είπε να έρθει και στο σπίτι μετά.

- Μωρό μου μη ζηλεύεις αλλά τον λάτρεψα τον πούτσο του. Τον νιώθω να με γεμίζει και έχω τον ένα οργασμό μετά τον άλλο που με εσένα δεν έχω.

Φύγαμε για το σπίτι και μόλις φτάσαμε αμέσως τον πήρε στο στόμα της και τον πήγε στο κρεβάτι. Τη γαμούσε συνέχεια και η δικιά μου να χύνει όπως ποτέ. Εγώ έβαλα δίπλα στο κομοδίνο το τηλέφωνο να κάνει εγγραφή και είπα για δικαιολογία ότι πάω στο περίπτερο να πάρω κάτι να πιούμε.

Με το που κλείνω την πόρτα αυτή άρχισε να τον ρωτάει αν έχει γκόμενα και ότι θέλει τον πούτσο του δικό της. Του έδωσε το τηλέφωνο και του είπε να μιλάνε οι δυο τους και ότι θα πηγαίνει στο σπίτι του κρυφά να τη γαμάει γιατί την ικανοποιεί απόλυτα σε αντίθεση με μένα.

Πράγματι μία φορά το μήνα τον παίρνει τηλέφωνο και πάει σπίτι του. Μου το λέει ο Σ γιατί εμένα γνώρισε πρώτα και δε θέλει να μου φερθεί πούστικα. Με ρωτάει αν θα της πει ναι κάθε φορά που του στέλνει. Την ξεσκίζει ακόμα και σήμερα με την καραντίνα.




Copyright protected OW ref: 180633



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).