Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Ερωτικες δημοπρασίες (2ο μέρος)

Ήταν περασμένες 3 μετά τα μεσάνυχτα, γυρνώντας σπίτι μετά από μια βίζιτα σε πελάτη. Μπαίνω στο σπίτι και ανάβω το φως. Τρομάζω βλέποντας στο σαλόνι τους άντρες μου να με περιμένουν.

- Πως πήγε μωρό μου ρωτά ο άντρας μου.

- Καλά αγάπη μου, ήταν όμορφα,, με γάμησε πολύ και του άρεσα, εμένα μου άρεσε το καυλί του, τεράστιο και όλο φλέβες.

- Από πού σε πήρε;

- Παντού, με γάμησε, με έσκισε και τον άφησα να με χύσει μέσα γιατί ήταν τέλειος.

- Πόσα σου άφησε φεύγοντας;

- Δεν τα πήρα μωρό μου γιατί με καύλωσε πολύ και του έκανα δώρο τη βίζιτα.

Το πρόσωπο μου τραντάχτηκε από το χαστούκι του Κώστα.

- Γιατί μωρή πουτάνα δεν τα πήρες; Καργιόλα, δε σου είπα να μην κάνεις ότι θέλεις.

- Συγνώμη αγάπη μου, δε θα το κάνω άλλη φορά.

- Γαμιόλα, λέει ο άντρας μου, θα τιμωρηθείς γι’ αυτό πουτάνα, γδύσου τελείως… πρόσταξε.

Έβγαλα τα ρούχα μου και περίμενα πεσμένη στα 4. Είδα τον άντρα μου να φέρνει μια ζώνη και τρόμαξα.

- Γάμησε τη από τον Κώλο… λέει του Κώστα.

Καύλα σκέφτηκα θα με σκίσει ο γαμιάς μου με τη μεγάλη ψωλάρα του. Μεγαλύτερη από του Γιώργου. Ήρθε πίσω μου και μου τον κάρφωσε χωρίς σάλιο, απότομα, κάνοντας με να ουρλιάξω από πόνο και καύλα.

- Τράβα τα χέρια της πίσω και δεσ' τη… λέει ο Γιώργος.

Έτσι καρφωμένη στο καυλί του Κώστα και τα χέρια πίσω δεμένα με τα βυζιά και τη μούρη μπροστά στο Γιώργο άρχισε το καυλιάρικο γαμήσι του κώλου μου και το ξύλο από τον άντρα μου βρίζοντας με και οι δύο. Η ζώνη έπεφτε με δύναμη στα βυζιά μου και με έκανε να ουρλιάζω από πόνο. Το καυλί του Κώστα με τρύπαγε σα σφήνα στο κώλο και ούρλιαζα από καύλα. Πόνος και καύλα. Φοβερή αίσθηση ηδονής!

- Μαλακές, καργιόληδες, γιατί με δέρνετε ρε;… αφού είμαι καλή πουτάνα.

- Είσαι ξεφτιλισμένη μωρή γαμιόλα…


μου έλεγε ο άντρας μου χαστουκίζοντας με και φτύνοντας τη μούρη μου.

- Ποιος σου γαμάει τον κώλο μωρή πουτάνα;

- Ο Κώστας άντρα μου, ο γαμιάς μου, αφού σου αρέσει να με γαμάει μόνος του και μαζί σου, εσύ με έκανες πουτάνα κι εμένα μου αρέσει που με γαμάτε μαζί, με έχετε ξεφτιλίσει στο γαμήσι ρε μαλάκα, σου αρέσει να τον βλέπεις να με ξεκωλιάζει και να με χύνει.

Τα χαστούκια έπεφταν ασταμάτητα όλο και πιο δυνατά κι εγώ πόναγα, καύλωνα και τους έβριζα. Περισσότερο τον άντρα μου το μαλάκα, το κέρατο, που του γαμιόμουνα με το φίλο του. Όσο έβριζα τόσο με χαστουκίζει και με έδερνε με τη ζώνη. Τα βυζιά μου είχαν γίνει κόκκινα από το ξύλο. Ο κώλος μου πόναγε από το γαμήσι του Κώστα και τα κωλοσκάμπιλα που με έριχνε. Τότε ήρθε η διαταγή κόφτη δυνατή άγρια.

- Κώστα… θέλω να τη γαμήσεις από το μουνί και να χύσεις μέσα της. Να τη γκαστρώσεις!

Τρόμαξα και καύλωσα μαζί.

- Μωρό μου τι λες;… δε μιλάς σοβαρά.

- Ναι μωρή πουτάνα, θέλω να σε χύσει να γκαστρωθείς.

- Αγάπη μου γιατί;… τι θα γίνει το παιδάκι;

- Θα το μεγαλώσουμε μαζί οι τρεις μας μωρή πουτάνα.

Η καύλα μου είχε χτυπήσει κόκκινα. Γύρισα ανάσκελα, άρπαξα τον Κώστα και κάρφωσα την ψωλάρα του μέσα στη μουνάρα μου. Τύλιξα τα πόδια γύρω από τη μέση του και άρχισα να τον γαμάω με λύσσα.

- Γάμησε με Κώστα μου, γαμιά μου, σκίσε τη μουνάρα μου μωρό μου, έλα, μπροστά στο μαλάκα τον άντρα μου τον κερατά, σκίσε με ρε πούστη, κάνε με να γκαστρωθώ η πουτάνα, η ξεφτιλισμένη γυναίκα. Κοίτα ρε μαλάκα πως με γαμάει ο φίλος σου, κοίτα. Θα μου κάνει παιδί ρε κέρατα και θα είναι το παιδί μας… και των τριών μαλάκα. Πως γαμιέμαι η πουτάνα, έλα ρε, έλα, φέρε το καυλί σου να σου κάνω πίπα και να βλέπεις πως με ξεσκίζει ο φίλος σου.

Γλείφοντας τον άντρα μου και ενώ με γαμούσε ο φίλος του παρέλυσαν τα πόδια μου και τα άνοιξα να βλέπω τη καυλάρα του Κώστα να με σκίζει.

- Κοίτα άντρα μου ένα καυλί που έχει, κοίτα πως μου σκίζει τη μουνάρα! Θα χύσω η πουτάνα, έλα, χύσε μέσα μου γαμιά μου… χύνω, χύνω, χύνω γαμιά μου, έλα, ριχ' τα μου…

- Ναι, ναι μωρή άρρωστη, πάρ' τα μωρή πουτάνα, σε χύνω γαμημένη γυναίκα…

και νιώθω το σπέρμα του ποτάμι μέσα στη μουνάρα μου να τρέχει στα μπούτια μου.

- Κοίτα άντρα μου κοίτα τα χύσια του φίλου σου. Αυτά θα μου κάνουν παιδάκι κέρατα μου, δες πως τρέχουν!

Λέγοντας αυτά νιώθω τον άντρα μου να με χύνει μέσα στο στόμα. Γέμισα χύσια μουνί και στόμα. Σηκώθηκα, έφτυσα τα χύσια του άντρα μου στη χούφτα μου και του λέω:

- Κοίτα τα βάζω μέσα στη μουνάρα μου, θέλω το παιδί να είναι και από των δύο σας τα χύσια άντρες μου. Είμαι η γυναίκα σας, η πουτάνα σας μαζί η βιζιτού σας.

Φιλάκια. Σόνια
Copyright protected OW ref: 180593Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.