Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όσοι με ακολουθείτε στο XStream θα ξέρετε ότι είμαι παντρεμένη με το Γιώργο και ζούμε μαζί με το φίλο του τον Κώστα που είναι ο γαμιάς μου. Ζούμε σαν ζευγάρι 3 σε 1. Θα θυμάστε ότι με έχουν κάνει βιζιτού ειδικών ραντεβού (ανώμαλων).

Σήμερα αποφάσισα να προσφέρω μια βίζιτα ιδιαίτερη στους δύο άντρες μου. Τους τηλεφώνησα να κάνουν μπάνιο και να με περιμένουν γυμνοί στο σαλόνι μας. Έφτασα κατά της 9 και μπαίνοντας μέσα τους έδωσα από ένα γλωσσόφιλο, τους έδεσα τα μάτια και μπήκα να κάνω ένα μπανάκι. Ξέρω ότι η αναμονή τους καυλώνει τρελά.

Μετά από λίγο βγαίνω βρεγμένη και πάω κοντά τους

- Ξαπλώστε χιαστί, τους λέω, θέλω τα καυλιά σας να έρθουν δίπλα δίπλα.

- Πουτάνα… ακούω το Γιώργο, τι θα κάνεις;

- Σκάσε και απολαύστε!

Ξαπλώνω δίπλα τους και αρχίζω να τους κάνω πίπα μαζί και στα δύο καυλιά βάζοντας μέσα βαθιά μέχρι πνιγμό τα πουτσοκέφαλα δίπλα-δίπλα να τα γλείφω και να τα δαγκώνω βυζαίνοντας. Σπαρταρούσαν από καύλα και μούγκριζαν σα ζώα. Το βρίσιμο ήταν τρελό, έλεγαν ότι ήθελαν. Σταμάτησα για λίγο και τους λέω:

- Θέλω να χύσετε στο στόμα μου μέσα μαζί ταυτόχρονα και όταν βγάλω τα καυλιά από μέσα μου θέλω να γυρίσετε στα 4 και οι δύο δίπλα δίπλα.

- Τι θα κάνεις μωρή καργιόλα;… λέει ο Κώστας.

- Θα δεις γαμιά μου σε λίγο.

Δεν άργησαν να χύσουν ποτάμι από χύσια στο στόμα μου. Τα φύλαξα όλα και σηκώθηκα. Τους είδα να περνούν θέση. Πάω από πίσω τους ανοίγω τα κωλομέρια τους και αφήνω λίγα χύσια στη σχισμή του κώλου τους κοντά στη σούφρα τους. Πήγα από μπροστά και τους φίλησα με γλωσσίτσα δίνοντας μια γεύση από το ψωλόχυμα τους. Δεν αντέδρασαν, θα έλεγα ότι τους άρεσε.

- Γαμιάδες μου όμορφοι… λέω και πάω από πίσω.

Αρχίζω να γλύφω τις κωλοτρυπίδες και των δύο σπρώχνοντας ταυτόχρονα τα υγρά τους μέσα στα κωλαράκια τους με τη γλώσσα. Έτρεμαν από καύλα και με έβριζαν πρόστυχα. Πουτάνα, γαμιόλα, ξεσκισμένη βιζιτού, ανώμαλη και πολλά άλλα. Όταν έφτασαν στο αποκορύφωμα άρχισα να σπρώχνω με το δάχτυλο μου και στις δύο κωλοτρυπίδες τα χύσια να πάνε μέσα βαθιά.

- Καργιόλα τι κάνεις εκεί;… λέει ο άντρας μου.

- Σας γαμάω μωρά μου και σας έχω χύσει μέσα. Σας αρέσει; Μη ντρέπεστε, μιλήστε, σας αρέσει που σας γαμάω καυλιάρηδες; Είστε χυμένοι και οι δύο μέσα στα κωλαράκι σας. Γουστάρετε;

- Πολύ καργιόλα, λέει ο άντρας μου, μ’ αρέσει, γάμησε με.

- Κι εμένα μωρή πουτάνα, μ’ αρέσει, γάμησε μας με δάχτυλο και γλωσσίτσα, άνοιξε μας!

- Πουστράκια μου εσείς, γαμιάδες μου, άντρες μου, τι θα κάνω με σας, πόσο ανώμαλη θα γίνω η πουτάνα; Θέλω να με κάνετε την πιο ανώμαλη γυναίκα στη γη. Θα κάνω τα πάντα, ότι ζητάτε ρε γαμημένοι άντρες μου.

Σηκώθηκα και τους λέω:

- Ξαπλώστε πάλι χιαστί, θέλω να με γαμήσετε από το μουνί μαζί, ταυτόχρονα, να με χύσετε μέσα, να γκαστρωθώ να κάνω το παιδάκι σας.

- Πουτάνα…

λέει ο Κώστας και μου ρίχνει ένα χαστούκι. Ένα δεύτερο έρχεται από τον άντρα μου.

- Τι πουτάνα γυναίκα έχω;… μου λέει.

- Όχι έχεις, έχουμε… λέει ο Κώστας.

- Ναι ρε φίλε, ναι, είναι η πουτάνα μας, η σύζυγος μας, η ανώμαλη βιζιτού.

Κάθομαι επάνω στα καυλιά τους και ανοίγω τελείως. Νιώθω σκισμένη τη μουνάρα μου να πονάει αλλά να είναι γεμάτη ψωλές και τα υγρά μου. Αρχίζει το γαμήσι τους και βριζόμαστε.

- Μαλακές, σας γαμάω με τη μουνάρα μου ρε, όπως με γαμάνε αυτοί που με στέλνετε! Έτσι με ξεσκίζουν και με βρίζουν ρε μαλακές, έτσι. Σας αρέσει που γαμάνε τη γυναίκα σας ρε; Παλιό μαλακές, με έχουν ξεσκίσει από παντού, γεμάτη χύσια φεύγω από κάθε βίζιτα η πουτάνα σας.

- Μας αρέσει μωρή καργιόλα, γι' αυτό σε κάναμε πουτάνα, να γαμιέσαι και να μας τα φέρνεις ξεκωλιάρα! Έτσι θα ζεις από τώρα θα γαμιέσαι για μας μόνο σε ανώμαλες βίζιτες. Θα ξεσκίζεσαι στην πούτσα όπου σου λέμε γαμιόλα γιατί είσαι ανώμαλη πουτάνα και θες πούτσες μέσα σου τσουλάρα.

- Ναι, ναι ρε καργιόληδες, είμαι πουτάνα, ανώμαλη, θέλω να με γαμάνε, να με ξεκωλιάζουν να με παρτουζώνουν πολλοί άντρες, θέλω να κάνω τα πάντα, ότι μου λέτε και ότι μου ζητάνε όσο ανώμαλο κι αν είναι. Δε με νοιάζει, θα το κάνω η πουτάνα σας αν θέλετε.

- Θέλουμε μωρή γαμιόλα, θέλουμε, έτσι Γιώργο;

- Ναι Κώστα, γι’ αυτό την έχουμε, για να γαμιέται η πουτάνα ανώμαλα!

- Έλα να τη χύσουμε στη μουνάρα μαζί, να μας κάνει ένα παιδάκι, έλα…

- Χύστε με άντρες μου, χύστε με τη γυναίκα σας την πουτάνα, γκαστρώστε με γαμιάδες μου, χύνω, χύνω η πουτάνα, ελάτε ρε, ελάτε, χύνω…

- Παρ' τα ψώλα, παρ' τα πουτάνα γυναίκα…

Νιώθω το μουνί μου γεμάτο χύσια. Φοβερή αίσθηση, τα χύσια από τους δύο γαμιάδες σου στη μουνάρα σου ταυτόχρονα και να ξέρεις ότι ο ένας είναι ο άντρας σου και ο άλλος ο γαμιάς σου. Καύλα μεγάλη! Πόσο πουτάνα είμαι!

ΥΓ:
Κυρίες μου δοκιμάστε αυτή την κατάσταση, θα λιώνετε από καύλα σε κάθε γαμήσι σας.

Φιλάκια…
Copyright protected OW ref: 180584Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).