Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με τη γυναίκα μου τον τελευταίο καιρό δοκιμάζουμε πάρα πολλά στο κρεβάτι. Ειδικά με έγχρωμους που προέκυψαν να τις αρέσουν πολύ. Ένα βράδυ, την ώρα που γαμιόμασταν μου είπε ότι κάποια στιγμή ήθελε να μου μιλήσει για την τελευταία εβδομάδα στη δουλειά της. Αφού αναφέρθηκε εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι μάλλον κάτι έγινε με κάποιον. Τη ρώτησα λοιπών αν της άρεσε και θέλει να το ξανακάνει μπροστά μου. Μου είπε κατ' ευθείαν ότι αυτό θα ήθελε και δεν είχε κανένα νόημα να πάει με κάποιον χωρίς να είμαι μπροστά.

Αφού τελειώσαμε της ζήτησα να μου πει λεπτομέρειες. Μου είπε ότι στην δουλειά χρειάστηκε να βοηθήσει στην απογραφή και έτσι θα έπρεπε να περάσει όλη την βδομάδα στην αποθήκη με τον αποθηκάριο. Η εταιρεία υπολειτουργεί με 1 άτομο ανά τμήμα, οπότε υπήρχε περιορισμένη κινητικότητα. Τον συγκεκριμένο τον είχε βάλει στο μάτι από τότε που μια συνάδελφος τα είχε μαζί του για λίγο καιρό και της είχε πει ότι έκανε το καλύτερο κρεβάτι που της είχε τύχει. Είχε τη φήμη του πορνοστάρ. Μου είπε ότι τη γαμούσε σχεδόν όλη την βδομάδα. Ότι είχε μεγάλο πούτσο και ότι δεν είχε δει ποτέ τόσο καυλωμένο πούτσο σε αυτό το μέγεθος.

Το κάθε γαμήσι τους κρατούσε τουλάχιστον ένα μισαώρο. Μου είπε ότι ακόμα και στο τσιμπούκι ο τύπος κρατιόταν πολύ ώρα. Δεν ήταν ιδιαίτερα γεροδεμένος η κούκλος, αλλά στα γαμήσια άξιζε πολύ. Της είπα λοιπόν να τον καλέσει σπίτι ένα βράδυ. Ξετρελάθηκε με την ιδέα κάνοντας μου ένα πολύ αισθησιακό τσιμπούκι μετά από αυτό. Με ευχαριστούσε συνέχεια που μου αρέσει να βλέπω να τη γαμάνε άλλοι άντρες και ότι αυτό που δοκίμασε στη δουλειά δε θα της άρεσε αν δεν έβλεπα. Σίγουρα είχαμε περάσει σε άλλο επίπεδο. Προσωπικά πιστεύω ότι το σεξ δεν έχει κανένα όριο και αν το περάσει κάποιος το όριο, δε νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψει πίσω. Αν δοκιμάσει κάποιος να δει την γυναίκα του να γαμιέται μπροστά του, θα εθιστεί στην ιδέα.

Το Σάββατο το βράδυ περιμέναμε τον καλεσμένο μας. Την έβαλα να μου κάνει ένα τσιμπούκι λίγο πριν έρθει ο τύπος, για ζέσταμα και για να μπορώ να χειριστώ την καύλα μου καλύτερα αργότερα. Ήρθε το παλικάρι, 10 χρόνια νεώτερος από εμάς. Ήταν μελαχρινός, ψηλός αλλά χωρίς ιδιαίτερη ομορφιά. Ήταν όπως τον είχε περιγράψει η γυναίκα μου, ψιλοαδιάφορος. Μόλις με είδε πάγωσε. Προφανώς είχε καταλάβει πως ήθελε να περάσει το Σαββατόβραδο της η γυναίκα μου, αλλά δεν περίμενε και το σύζυγο. Δεν έβγαζε άχνα. Την σιωπή έσπασε η γυναίκα μου συστήνοντας μας και ρωτώντας τον τι θα πιει.

Αφού καθίσαμε και μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων, του ανέφερε η γυναίκα μου ότι μου έχει πει την εβδομάδα που πέρασαν στην δουλειά. Ο άνθρωπος έμεινα άναυδος. Δεν κουνήθηκε μέχρι που πήγε η γυναίκα μου και κάθισε στα πόδια του. Του είπε να χαλαρώσει χαϊδεύοντας τον. Αυτός συνέχισε να μην είναι άνετος με τη φάση και αναγκάστηκε να σκύψει στα 4 στο χαλί, ανοίγοντας τα πόδια του. Εκεί άρχισε φανερά να χαλαρώνει. Του έβγαλε το παντελόνι πετάγοντας έξω τον ήδη καυλωμένο του πούτσο. Ήταν χοντρός και πάνω από 20εκ. Το περίεργο ήταν ότι ήταν τέρμα ανεβασμένος. Η καργιόλα είχε εθισμό στους πουτσαράδες.

Τον πήρε στο στόμα κρατώντας τον σφιχτά από τα αρχίδια. Εκείνος είχε μουδιάσει απ' την καύλα. Σηκώνεται πάνω και μου λέει, "θες να περάσει καλά;". Του απαντάω και ξεκινάει να τη γδύνει. Αφού την αφήνει με τα εσώρουχα, τη γονατίζει και της τον ξαναδίνει στο στόμα. Μετά από λίγο την ξαπλώνει στον καναπέ και αρχίζει να της γλείφει τα βυζιά. Στάθηκε αρκετή ώρα σε αυτό και στη συνέχεια έσκυψε για να της κάνει ένα γλειφομούνι. Την έγλειψε αρκετά και το έκανε καλά γιατί τελειώνοντας είχε οργασμό. Έτσι όπως ήταν καυλωμένη, σκύβει και παίρνει την πούτσα πάλι στο στόμα της, παίζοντας με μανία τον τεράστιο πούτσο του. Εκείνος τη γυρίζει στον καναπέ και τη βάζει στα 4.

Μπαίνοντας μέσα τινάχτηκε από το μέγεθος τσιρίζοντας από καύλα. Εκεί είναι που σηκώθηκα και πήγα στον καναπέ, βάζοντας τον πούτσο μου στο στόμα της. Λύσσαγε η καργιόλα και κατάπινε όλο τον πούτσο μου με μιας. Βλέπω τον τύπο ότι αρχίζει να γουστάρει αλλά δε μίλαγε. Τη σκυτάλη πήρε εκείνη ξαπλώνοντας τον τύπο στο χαλί και χοροπηδώντας πάνω στο καυλί του που το έπαιρνε πλέον μέχρι τα αρχίδια, στην αγαπημένη της στάση. Εγώ από μπροστά όρθιος, δίνοντας το καυλί μου στο στόμα της.

- Σου αρέσει το πως γαμιέμαι;… μου λέει.

- Πάντα μου αρέσει. Ο πουτσαράς σου αρέσει;… της λέω.

- Είναι ένα αγγούρι ο πούτσος του, είναι σκληρός…

μου λέει και μου μπήγει τα νύχια στα χέρια από την καύλα. Τη σηκώνει και τη βάζει πάνω στο τραπέζι. Το μουνί της ήταν στο ίδιο ύψος με τον πούτσο του, ο οποίος συνέχιζε να είναι όρθιος, μην χάνοντας μοίρα! Ξεκινάει να την σφυροκοπάει κρατώντας την από τα πόδια. Εγώ της δίνω τον πούτσο μου ακόμη μια φορά στο στόμα

Τον έβγαζε μόνο για να του πει "ξέσκισε με" Ο Τύπος ήταν ακούραστος, σωστός επαγγελματίας γαμιάς. Μην αντέχοντας άλλο, χύνω στο στόμα της αρκετό ψωλόχυμα που παραλίγο να την πνίξει σε αυτή την στάση. Τη σηκώνει ο τύπος και την ξαναβάζει στα 4 στο πάτωμα. Στην κυριολεξία της πέταξε τα μάτια. Ακουγόταν το σφυροκόπημα σαν να τη χτυπάει με τα χέρια. Εκείνη πλέον του έχει τουρλώσει τον κώλο, ακουμπώντας τους αγκώνες στο πάτωμα. Ξαφνικά τη σηκώνει πάνω και της τον βάζει στα βυζιά. Μετά από λίγο πετάει όλο το ψωλόχυμα πάνω στα βυζιά της. Είχαμε αράξει όλοι στους καναπέδες, έχοντας φύγει όλα τα κόμπλεξ και οι τύποι που είχαμε στην αρχή της βραδιάς. Εκείνη είχε πάει να κάνει μπάνιο και γυρνώντας κάθισε μαζί μας, λέγοντας μας ότι είναι από τα καλύτερα γαμήσια που έχει κάνει. Θέλοντας να τον ευχαριστήσει του πήρε μια θεσπέσια και αισθησιακή πίπα, η οποία κράτησε μισή ώρα αφού του είχε κάνει τον πούτσο κατακόκκινο. Εκείνος μας είπε ότι δεν είχε ξανακάνει παρτούζα ποτέ και γενικά ήταν η πρώτη του φορά με παντρεμένη.

Μετά από καιρό μου είπε ότι ξανακατέβηκε άλλες 3-4 φορές στην αποθήκη, μέχρι που έφυγε από την εταιρεία. Το τηλέφωνο του το κράτησε όμως.
Copyright protected OW ref: 180521Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.