Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Ρ είναι αντιπρόσωπος του πατέρα μου στην Ιταλία, γοητευτικός, μεσογειακός τύπος, 45αρης, αθλητικός, παντρεμένος και άντρας με χιούμορ και εκλεπτυσμένο ιταλικό γούστο.

Αυτές τις μέρες ήρθε Ελλάδα και ο πατέρας μου, όπως πάντα, δεν τον άφησε να μείνει σε ξενοδοχείο, αφού έχει και το τεστ του κορωνοϊού και είναι καθαρός. Τον προσκάλεσε να μείνει σπίτι μας. Παρ' όλο που είχε έρθει για δουλειές, θα έμενε λίγο περισσότερο, γιατί πάντα του άρεσε η Αθήνα.

Με το Ρ γνωριζόμαστε τα τελευταία 6 χρόνια και με έχει δει να μεγαλώνω λίγο – λίγο κάθε χρόνο, ενώ τα τελευταία χρόνια τα κομπλιμέντα του προς εμένα πάνε σύννεφο και τα κοιτάγματα του, όταν ειδικά δεν είναι μπροστά οι γονείς μου είναι όλο και πιο επίμονα.

Δε με άφηνε κι εμένα αδιάφορη. Το αντίθετο θα έλεγα. Με την κλεισούρα και με τρεις εβδομάδες χωρίς άντρα η παρουσία του Ρ μέσα στο σπίτι ήταν η βραδινή ή και η πρωινή μου ερωτική φαντασίωση.

Έτσι ξεκίνησε η «επιχείρηση Ρ», της αποπλάνησής του γοητευτικού Ιταλού.

Τις προηγούμενες μέρες με έβλεπε με μινάκια ή με γυμνή μεσούλα και πραγματικά χάζευε, αλλά η παρουσία των δικών μου και ειδικά του πατέρα μου τον κρατούσε απόλυτα σοβαρό.

Από σήμερα όμως δεν θα πήγαινε πια στην επιχείρηση με τους γονείς μου, αλλά μόνος του θα έβγαινε στην Αθήνα. Έτσι… κι ενώ είχε περάσει 10 πμ, τριγύριζε μέσα στο σπίτι.

Εγώ ήμουν ντυμένη με μια ολόσωμη, χρώματος ανοιχτό γκρι, εφαρμοστή – στην κυριολεξία κολλάει πάνω στο κορμί μου – στολή, που ενώ καλύπτει τα πάντα, τη φοράω χωρίς τίποτα από μέσα. Κοντά μανικάκια, γυμνό το πάνω μέρος της πλάτης και ξυπόλυτη, με κολακεύει πολύ, αφού τονίζει μεσούλα, στήθος και το πωπουδάκι μου.

Όταν ο Ρ με είδε έτσι, έμεινε να με χαζεύει για ώρα και άρχισε το φλερτάρισμα. Γνήσιος Ιταλός, δεν άφηνε ευκαιρία χαμένη.

Εγώ χαμογελούσα, έκανα ότι τάχα ντρέπομαι, τον πείραζα ότι δεν πρέπει να λέει τέτοια γιατί θα τα πω όλα στη γυναίκα του και τον άφηνα να απολαμβάνει την θέα, ειδικά όταν του γύριζα την πλάτη και ήξερα ότι το βλέμμα του καρφωνόταν στο σφιχτό πωπουδάκι μου.

Δεν ήξερε αν έχω ερωτικές εμπειρίες ή πόσο αθώα ή όχι είμαι κι έτσι το φλερτάρισμα του αν και επίμονο ήταν ευγενικό και διακριτικό. Δε θα 'θελε φυσικά να με τρομάξει ή να τον παρεξηγήσω και να πω τίποτα στον πατέρα μου κι έτσι ήταν διστακτικός στο να προχωρήσει περισσότερο ή όχι.

Με πείραζε με τα λόγια του, τον πείραζα κι εγώ και προσπαθούσε να καταλάβει τις αντιδράσεις μου στις επόμενες κινήσεις του.

Είχα καθίσει στη μέση του μεγάλου καναπέ στο σαλόνι και είχα πάρει το μεγάλο μου αρκούδο στην αγκαλιά μου. Είναι ένας μεγάλος καφετί, γλυκούλης αρκούδος, στο μέγεθος μου, μεγάλη μυτούλα και μεγάλα μαύρα ματάκια, που μου αρέσει να χαϊδεύω το μαλακό του τρίχωμα και να τον γεμίζω φιλιά. Δείχνω πολύ αθώο και αγαπησιάρικο μωρό, να παίζω με τον αρκούδο μου.

Ο Ρ όταν με πρωτοείδε με τον αρκούδο μου έσκασε στα γέλια και μετά ήρθε και κάθισε δίπλα μου στον καναπέ. Καθώς καθόμουν στη μέση, ήταν πραγματικά πολύ κοντά μου.

- Ζηλεύω… μου είπε.

- Τι ζηλεύεις, θέλεις κι εσύ αρκούδο;… τον ρώτησα κοροϊδευτικά.

Με έσπρωξε, αποδοκιμάζοντας με. Ήξερε ότι τον κορόιδευα.

- Εννοούσα, να γίνω εγώ ο αρκούδος σου; Να με φροντίζεις έτσι;

Δεν του απάντησα. Τον κοίταζα αμίλητη μέσα στα γλυκά μελιά μάτια του.

Πήρε τον αρκούδο μου και τον άφησε στο πλάι πίσω του και ξαναγύρισε την προσοχή του σε μένα. Δε μιλούσαμε, είχε σοβαρέψει και ήρθε πιο κοντά μου και έσκυψε πάνω μου.

- Θα με φιλήσεις κι εμένα; Θα με πάρεις σαν τον αρκούδο σου στην αγκαλιά;

Δεν απαντούσα, αλλά ξέρω ότι το πρόσωπό μου είχε κοκκινίσει. Είχα πάρει το αθώο μου, σχεδόν παιδικό ύφος.

Τα χείλη του με πλησίασαν και ακούμπησαν στα δικά μου. Έκλεισα τα μάτια μου και τον άφησα να με φιλήσει. Το έκανα τρυφερά. Άκουγα την αναπνοή μου πιο βαριά και το στήθος μου να ανεβοκατεβαίνει μέσα στην εφαρμοστή φορμίτσα, ενώ οι ρωγίτσες μου είχαν ερεθιστεί. Ο Ρ με παρατηρούσε εκεί, αφημένη με τα μάτια κλειστά.

- Δε θα με φιλήσεις κι εσύ σαν τον αρκούδο σου; Δε θα με πάρεις μια αγκαλίτσα;

Άνοιξα τα μάτια μου και τον κοίταζα μέσα στα δικά του αμίλητη.

- Δεν ξέρω, του είπα.

Όταν έσκυψε πάλι πάνω μου και αναζήτησε ξανά τα χείλη μου το φιλί του δεν ήταν απλά ένα τρυφερό άγγιγμα, όπως το προηγούμενο. Μου άνοιξε τα χείλη και η γλώσσα του αναζήτησε τη δική μου.

- Προτιμάς τον αρκούδο σου από εμένα;… με ρώτησε.

- Σε παρακαλώ Ρ, ψιθύρισα κι πήγα να σηκωθώ από τον καναπέ. Με τράβηξε από το χέρι και βρέθηκα πάνω στα πόδια του, μέσα στην αγκαλιά του.

Ένιωσα να με κρατάει με το ένα του χέρι, το άλλο του να χαϊδεύει απαλά το στήθος μου πάνω από τη φορμίτσα, ερεθίζοντας ακόμη περισσότερο τις ρωγίτσες μου και τα χείλη του να με ξαναφιλάνε.

Τον έσπρωχνα αδύναμα, αλλά ήδη έλιωνα από τα φιλιά και τα χάδια του.

Φίλαγε τόσο όμορφα, ενώ η παλάμη του είχε χουφτώσει το στήθος μου και τα δάχτυλά του έστριβαν τη ρωγίτσα μου.

"Όχι Ρ", βόγκηξα από ερεθισμό, ενώ ένιωσα πόσο σκληρός ήταν, καθώς καθόμουν πάνω του.

Το άλλο του χέρι χάιδεψε τη γυμνή πλάτη μου απαλά και πηγαίνοντας προς τους ώμους, πρώτα στον ένα και μετά και στον άλλο, κατέβασε την φορμίτσα μου προς τα κάτω, αφήνοντάς με ολόγυμνη από τη μέση και πάνω.

Με έσπρωξε στον καναπέ και έπεσε πάνω μου, φιλώντας με πάντα και παίζοντας πάλι με το στήθος μου, που τώρα ήταν γυμνό κι ελεύθερο στα ερωτικά του αγγίγματα.

- Έλα τώρα, άσε με… του ψιθύρισα, σπρώχνοντας τον αδύναμα και γελώντας του. Ο αρκούδος μου δεν κάνει τέτοια.

Σιγά μη με άφηνε. Ήταν ήδη αναψοκοκκινισμένος και με φίλαγε με πάθος στο λαιμό αρχικά και στη συνέχεια και στο στήθος. Η γλώσσα του έγλειφε τις ρωγίτσες μου, ενώ τα χείλη του τις δάγκωναν τρελαίνοντας με.

- Ω Μαρία! Μαρία… πόσο σε θέλω!

Τον ένιωθα πόσο με θέλει, αφού ο πούτσος του σκληρός τριβόταν πάνω στο μουνάκι μου πάνω από τη φορμίτσα, που είχε πλημυρίσει από τα υγρά μου. Καθώς δεν υπήρχε και εσώρουχο, η ανοιχτόχρωμη φόρμα είχε αλλάξει χρώμα στο μουνάκι μου και όταν η παλάμη του Ρ άρχισε να με χαϊδεύει εκεί, κατάλαβε ότι είχε κερδίσει.

Γονατισμένος στον καναπέ, ανάμεσα στα μπούτια μου, έπιασε τη φορμίτσα μου με τα δυο του χέρια από τα πλάγια και την κατέβασε με μια κίνηση, βγάζοντας τη μου από τα γυμνά μου πόδια και πετώντας τη στο πάτωμα.

Ήμουν ολόγυμνη τώρα μπροστά του και γεμάτος ικανοποίηση από ότι έβλεπε, με έτρωγε με τα μάτια του. Άρχισε να γδύνεται όπως ήταν εκεί γονατισμένος ανάμεσα στα πόδια μου, πρώτα ένα μπλουζάκι που φορούσε από πάνω και μετά το παντελόνι του και το σλιπάκι του. Ο πούτσος του ήταν κάγκελο και διψούσε για το υγρό μου μουνάκι.

Τον ακούμπησε πάνω του και άρχισε να μου ανοίγει τα χείλη χωρίς δυσκολία, αφού ήμουν ήδη υγρή και έτοιμη να τον υποδεχτώ.

- Πες μου ότι δεν είσαι παρθένα Μαρία, μου είπε με ανήσυχο και ερωτηματικό βλέμμα.

Δεν του απάντησα στην ερώτησή του, αλλά του είπα:

- Φίλα με αρκούδε μου… και τον τράβηξα κοντά μου.

Έσκυψε και άρχισε να με φιλάει πάλι παθιασμένα και αυτή τη φορά ανταποκρίθηκα κι εγώ. Συγχρόνως τον ένιωσα σκληρό να μπαίνει μέσα μου.

Βόγκηξα και άρχισε να με παίρνει με ένα γρήγορο και δυνατό ρυθμό, μπαίνοντας λίγο – λίγο όλο και πιο βαθιά μέσα μου.

Ήταν όπως τον είχα φανταστεί. Παθιασμένος εραστής, που με έκανε να ανατριχιάζω από ηδονή, καθώς ένιωθα ότι ο οργασμός μου πλησίαζε. Έβγαινε κι έμπαινε παίζοντας με το μουνάκι μου καθώς πλησίαζε κι εκείνος στο τέλος.

Με ένιωσε να τραντάζομαι στην αγκαλιά του και να χύνω χωρίς καν να σκέφτομαι ότι θα είχα κάνει χάλια τον καναπέ. Ευτυχώς δεν ήταν ανοιχτόχρωμος. Ο Ρ έτριψε τον πούτσο του στην κλειτορίδα μου, βόγκηξε και άρχισε κι αυτός να χύνει πάνω στην κοιλίτσα μου, πέφτοντας πάνω στο κορμί μου και αρχίζοντας πάλι να με φιλάει.

Ανασηκώθηκα, πήρα τη φορμίτσα μου από το πάτωμα και απομακρύνθηκα προς το δωμάτιο μου.

- Έλα, του είπα, πριν βγω από το σαλόνι.

Με ακολούθησε, μαζεύοντας κι αυτός στα χέρια τα ρούχα του. Ποτέ δεν ξέρεις, θα σκέφτηκε, μην εμφανιστεί ξαφνικά ο πατέρας μου.

Είχα ξαπλώσει ολόγυμνη στο κρεβάτι μου όταν μπήκε στο δωμάτιο μου.

Πήδηξε κι εκείνος πάνω στο κρεβάτι κι άρχισε πάλι να με φιλάει, χαϊδεύοντας πάλι το γυμνό μου στήθος. Του είχε ξανασηκωθεί, είδε ότι το παρατήρησα και χαμογέλασε.

- Είδες τι επίδραση έχεις πάνω στον αρκούδο σου; Είναι χρόνια που σε ήθελα Μαρία και ξέρεις τι θέλω περισσότερο;

- Όχι, τι θέλεις;… τον ρώτησα, ενώ ήδη το υποπτευόμουν. Άλλος ένας που ήθελε το πωπουδάκι μου.

Με γύρισε πάνω στο κρεβάτι και μου έριξε μια ξυλιά με την παλάμη του στο κωλαράκι μου.

- Αυτό θέλω!

- Μα τι λες;…

του απάντησα με βλέμμα έντρομο και γεμάτο κοριτσίστικη αθωότητα. Που να ήξερε πόσο το ήθελα κι εγώ το ίδιο. Μου άνοιξε τα πόδια και έσκυψε πάνω από το κωλαράκι μου, πιάνοντας το με τα δύο του χέρια και ανοίγοντας το. Το θέαμα τον συνεπήρε και έβγαλε μια κραυγή κατακτητή.

Ένιωσα τη γλώσσα του να μου ανοίγει την πίσω τρυπούλα και να μπαίνει μέσα μου, ενώ δύο δάχτυλα του άρχισαν να χώνονται στο μουνάκι μου, συνεχίζοντας το προηγούμενο γαμήσι στο σαλόνι. Με τρέλαινε και το κωλαράκι μου ανασηκωνόταν και χόρευε για να συναντήσει τη γλώσσα του, να την νιώσει πιο βαθιά μέσα του.

- Το έχεις κάνει ποτέ από εδώ, Μαρία;… με ρώτησε.

- Μα τι λες τώρα;… είπα ψέματα. Τι με περνάς, για πουτανάκι;

- Όχι αστέρι μου, θέλω να είμαι ο πρώτος σου. Δε θα σε πονέσω. Σε θέλω τόσο πολύ από εκεί.

- Φοβάμαι, του είπα. Καλύτερα όχι…

αλλά μέσα μου παρακαλούσα να μη σταματήσει. Δεν το είχε σκοπό. Αυτός ήταν ο στόχος του εξ αρχής, όπως και στους περισσότερους. Τον ένιωσα να ακουμπάει τον πούτσο του στην τρυπούλα μου και να σπρώχνει σιγά – σιγά. Ήταν σκληρός και μεγάλος, ίσως πιο μεγάλος από κάθε προηγούμενη εμπειρία μου. Δε μου χαρίστηκε, ούτε το καθυστέρησε πολύ μήπως διαμαρτυρηθώ και αλλάξω γνώμη και τον έσπρωξε μέσα μου.

- Ω… τι μου κάνεις, όχι, όχι, άρχισα να του φωνάζω.

- Χαλάρωσε Μαράκι μου, νιώσε τον αρκούδο σου πως σου σκίζει το κωλαράκι.

Ναι, στ’ αλήθεια μου το έσκιζε, με ξετρέλαινε με το πάθος του και την ορμητικότητά του. Ήμουν απόλυτα παραδομένη και κατακτημένη. Ήταν μοναδικός ο τρόπος που γαμούσε το κωλαράκι μου κι εγώ στημένη στα τέσσερα, με το πρόσωπο στο μαξιλάρι μου, ρούφαγα ηδονή μπλεγμένη με πόνο.

Συνέχισε το σφυροκόπημα για κάμποση ώρα, ενώ τα χέρια του είχαν πιάσει τους γυμνούς μου ώμους τραβώντας με πάνω του κάθε φορά και πιο βαθιά, με τα στήθη μου στον αέρα. Χάιδευα την κλειτορίδα μου και όταν τον ένιωσα να χύνει μέσα μου, τον ακολούθησα κι εγώ.

Καιρός ήταν, γιατί ακούστηκε η πόρτα του γκαράζ μας και ήξερα ότι οι γονείς μου είχαν γυρίσει.

Μάζεψε τα ρούχα του κι έτρεξε στο δωμάτιο του κι εγώ στο μπάνιο μου. Ήξερα ότι ο αρκούδος μου δε θα έβλεπε την Αθήνα τις επόμενες μέρες, αλλά… άλλα αξιοθέατα.




Copyright protected OW ref: 180172



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.