Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που διηγούμαι συνέβη ένα μήνα περίπου πριν. Ήταν απόγευμα και εγώ καθόμουν χαλαρός σπίτι μου και χάζευα στην τηλεόραση μέχρι που χτύπησε μήνυμα στο κινητό μου και ήταν από το Δημήτρη που μου έλεγε να πάω σπίτι του.

Ο Δημήτρης είναι ο φίλος μου εκείνος που το καλοκαίρι είχε καβαλήσει η μάνα μου όπως είχα γράψει σε προηγούμενη ιστορία. Ετοιμάστηκα και έφυγα για το Δημήτρη. Φτάνοντας χτύπησα το κουδούνι και ανέβηκα επάνω, εκεί μου άνοιξε η μητέρα του Δημήτρη.

Εδώ να προσθέσω πως η κυρία Γιώτα είναι μία γυναίκα γύρω στα 53, στο 1.60 ύψος και με κάποια παραπάνω κιλά τα οποία συνοδεύονται από αρκετά μεγάλα βυζιά.

Εγώ: Τί κάνετε κυρία Γιώτα;

Γιώτα; Καλά αγόρι μου, έλα μέσα, πέρνα.

Εγώ: Μου έστειλε μήνυμα ο Δημήτρης να 'ρθω, στο δωμάτιο είναι;

Γιώτα: Όχι αγόρι μου δεν είναι εδώ, εγώ βρήκα το Facebook τού συνδεδεμένο και πήρα απόφαση να σου στείλω γιατί πρέπει να συζητήσουμε κάτι.

Εγώ: Εννοείται… πείτε μου τι θέλετε να συζητήσουμε;

Γιώτα: Ξέρεις Σπύρο, δεν ξέρω πώς θα το πάρεις αλλά έμαθα ότι το καλοκαίρι η μάνα σου πηδήχτηκε με το γιο μου.

Εγώ έμεινα έκπληκτος από αυτό που άκουγα όχι γιατί δεν το 'ξερα, αλλά επειδή το 'μαθε.

Εγώ: Αποκλείεται αυτό κυρία Γιώτα, μάλλον κάποιος σας είπε ψέματα. Δεν υπάρχει περίπτωση να έγινε.

Γιώτα: Κι όμως αγόρι μου, όσο κι αν σου είναι δύσκολο να το πιστέψεις η μανούλα σου μου τον πήδηξε το γιόκα κάτι το οποίο σκοπεύω να κάνω και εγώ στο δικό της.

Λέγοντας αυτό είχε βάλει ήδη το χέρι της πάνω στον πούτσο μου ο οποίος ήταν κάγκελο με την όλη συζήτηση.

Εγώ: κυρία Γιώτα μη, δεν είναι σωστό.

Μόνο αυτό πρόλαβα να πω ενώ εκείνη είχε προλάβει ήδη να μου κατεβάσεις τη φόρμα και να αρχίσει να με πιπώνει.

Εγώ: Αχ κυρία Γιώτα μη...

Γιώτα: Δε σ' αρέσει μωρό μου;

Εγώ: Με τρελαίνει

Γιώτα: Τότε απόλαυσε το…

συνεχίζοντας να το ρουφάει βαθιά για λίγο ακόμα μέχρι που σταμάτησε και έβγαλε τη μπλούζα. Εκεί τα είδα όλα, δύο βυζάρες με δύο μεγάλες ρώγες. Σηκώνεται η κυρία Γιώτα και έρχεται όπως ήμουν καθιστός και κάθεται πάνω μου βάζοντας αργά-αργά τον πούτσο μου στο μουνί της που είχε πάρει φωτιά.

Εγώ: Αχ κυρία Γιώτα, τι μου κάνετε;

Γιώτα: Ότι έκανε και η καριόλα η μάνα σου στο γιο μου, θα σου ξεσκίσω τον πούτσο.

Μου έβαλε τα βυζιά μες στη μούρη μου και άρχισε να χοροπηδάει με μανία Πάνω το καυλί μου.

Εγώ: Κυρία Γιώτα, αχ…

Γιώτα: Σου φαίνομαι για κυρία γαμιά μου;… θα στον ξεσκίσω τον πούτσο, θα φας το πήδημα της ζωή σου.

Εγώ: Γιωτάρα τι καύλα γυναικάρα είσαι εσύ καργιόλα μου;… μου έχεις τρελάνει το καυλί

Γιώτα: έτσι πρέπει μωρό μου, σκίσε με, τι νόμιζε η μάνα σου, ότι θα μου πηδήξεις το γιο και δε θα έχει συνέπειες;… θα σου τον τρελάνω τον πούτσο!

Εγώ: Γιώτα δεν αντέχω άλλο θα χύσω, οι βυζάρες σου με έχουν τρελάνει.

Γιώτα: Χύσε με γαμιά μου χύσε με.

Εγώ: Αχ καυλιάρα, χύνω, χύνω Γιώτα…

Γιώτα: Έτσι γαμιά μου, έτσι, θα σου τη χύσω την ψωλάρα, χύνω καργιόλη, χύνω, έτσι…

Η Γιώτα μου είχε χώσει το κεφάλι μέσα στις βυζάρες της, χοροπήδαγε σαν τρελή πάνω μου και την ένιωθα να χύνει ασταμάτητα. Τα είχε κάνει όλα μούσκεμα.

Εγώ: Με πέθανες!

Γιώτα: Αυτό ήταν μόνο μία προειδοποίηση αγοράκι μου, αν η μανούλα σου ξαναπηδήξει το γιο μου θα σου αλλάξω τα φώτα!

Ντύθηκα κι έφυγα πριν γυρίσει ο Δημήτρης και έχουμε καμία δυσάρεστη συνάντηση.




Copyright protected OW ref: 180276



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.