Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Ελένη και θα σας διηγηθώ την περιπέτεια που είχα μαζί με τις φίλες μου το καλοκαίρι του ’19 που πήγαμε μαζί για κάμπινγκ και τελικά το μόνο που δεν κάναμε είναι «κάμπινγκ». Είχαμε λοιπόν αποφασίσει να πάμε με τις 3 φίλες μου για κάμπινγκ και να περάσουμε όμορφα. Γενικά σαν γυναικοπαρέα μας αρέσει πολύ να περνάμε όμορφα και να δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα και με τους άντρες αλλά και μεταξύ μας.

Πήγαμε λοιπόν για κάμπινγκ στη Χαλκιδική και θέλαμε να διασκεδάσουμε και αν προέκυπτε και κάτι κατά τη διάρκεια των διακοπών μας δε θα λέγαμε όχι. Είχαμε κλείσει για 7 μέρες να μείνουμε εκεί. Οι 2 πρώτες μέρες πέρασαν χαλαρά, με μπανάκι, καμία βόλτα στη Χαλκιδική και το βράδυ ποτό στο μπαρ του κάμπινγκ. Ώσπου μετά από 2 μέρες εμφανίστηκε μία παρέα 4 αγοριών, τυχαίο που και εμείς ήμασταν τέσσερις κοπέλες; Δε νομίζω! Κάποια ανώτερη δύναμη ήθελε να βρεθούμε ταυτόχρονα με αυτά τα παιδιά στο ίδιο μέρος και να περάσουμε τις καλύτερες διακοπές ever.

Το πρωί λοιπόν στην παραλία ένας από τους τέσσερις, ο Βασίλης, ήρθε προς το μέρος μας και μου έπιασε την συζήτηση. Μου είπε ότι με είχε δει από την πρώτη στιγμή και του άρεσα πολύ και θα ήθελε να με γνωρίσει καλύτερα. Στην αρχή δεν ήμουν πολύ ανοιχτή προς εκείνον, γιατί δεν ήθελα να με περάσει και για κανένα πουτανάκι αλλά από μέσα μου έλιωνα, γιατί είναι πολύ ωραίος γκόμενος. Του είπα ότι θα μπορούσε να φωνάξει τους φίλους του να πιούμε κανένα ποτάκι το βράδυ μαζί με τις φίλες μου και να γνωριστούμε καλύτερα.

Το βράδυ λοιπόν έφτασε και τα αγόρια εμφανίστηκαν στο μπαρ του κάμπινγκ. Ο Βασίλης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις μεταξύ μας ώστε να γνωριστούν οι δύο παρέες. Δεν ξέρω πως έγινε αυτό αλλά όλες μας βρήκαμε μια πρώτη χημεία με ένα από τα αγόρια και αρχίσαμε να μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας. Ο Βασίλης μου πετούσε υπονοούμενα, ότι θέλει να μου ζητήσει να πάμε κάπου μόνοι μας αλλά δεν ήξερε πως θα το πάρω και κάτι τέτοια. Eγώ από μέσα μου αγωνιούσα πότε επιτέλους θα μου το ζητούσε γιατί είχα αρχίσει να υγραίνομαι πολύ. Μου είπε να πάμε στη σκηνή του και εγώ δέχτηκα ενώ πίσω μας ακολουθούσαν και τα άλλα παιδιά. Σκέφτηκα, συνεννοημένοι είμαστε ρε παιδί μου;

Πήγαμε λοιπόν στην σκηνή και ήρθαμε πολύ πιο κοντά οι δυο μας. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και εκείνος μου χούφτωνε το στήθος ενώ η ανάσα μου είχε ήδη αρχίσει να γίνεται πιο γρήγορη και τα υγρά μου να κατεβαίνουν μέσα στο εσώρουχο μου. Εκείνος είχε καυλώσει πολύ, κάτι που κατάλαβα από το πόσο πέτρα είχε γίνει το καυλί του πάνω από το παντελόνι και το πόσο πάθος με φιλούσε. Μου ξεκούμπωσε το σουτιέν και άρχισε να μου γλείφει και να μου δαγκώνει δυνατά τις ρώγες μου ενώ εγώ είχα τρελαθεί από καύλα. Του κατέβασα το παντελόνι και βγήκε έξω μια τεράστια πούτσα έτοιμη να με κατασπαράξει μιλάμε.

Τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου ενώ εκείνος μου τραβούσε τα μαλλιά και μου έσπρωχνε το κεφάλι προς το καυλί του με δύναμη. Πνιγόμουν αλλά το απολάμβανα πάρα πολύ. Με έβαλε να κάτσω πάνω στο πρησμένο καυλί του και αναστέναξα σαν πουτανάκι. Γάμησε με με όλη σου τη δύναμη, του είπα. Φυσικά και το έκανε και μάλιστα ακόμη πιο τέλεια από όσο περίμενα. Στη διπλανή σκηνή γίνονταν όργια. Άκουγα κραυγές από τις φίλες μου και μπορώ να πω πως ήθελα να συμμετέχουμε με το Βασίλη. Του λέω πάμε δίπλα τώρα που έχει ανάψει η κατάσταση και να με γαμήσεις σαν να μην υπάρχει αύριο; Πάμε καύλα μου, μου είπε. Με πέταξε στα τέσσερα και με γαμούσε δυνατά από πίσω ενώ δίπλα μου η μία κολλητή μου γαμιόταν σαν το σκυλί και ούρλιαζε. Με χαστούκιζε το πουτανάκι ενώ ο δικός μου με γαμούσε και μετά άρχισε να γλείφει το μουνάκι μου.

Είχα τρελαθεί. Έχυνα ασταμάτητα και ήθελα κι άλλο. Ένας από τους φίλους του άρχισε να μου ρίχνει πουτσοσκάμπιλα στη μούρη και να με φτύνει στα βυζιά. Ο δικός μου έβγαλε την ψωλή του και μου πέταξε τα καυτά του χύσια στο στόμα. Τα ήπια όλα. Η φίλη μου γαμιόταν με δύο και πήγα προς το μέρος της και έτριβα τα αρχίδια του ενός μέχρι που έχυσε στον κώλο της. Τι γαμήσια κάναμε εκείνες τις μέρες δε λέγεται!




Copyright protected OW ref: 180073



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.