Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Προηγούμενο μέρος: Η γυναίκα μου δοκιμάζει

Μετά από την εμπειρία που είχε η γυναίκα μου με το μαύρο Jason, καθίσαμε να συζητήσουμε με ανοιχτό μυαλό τα όσα έγιναν. Της άρεσε πάρα πολύ ότι είχε γίνει και με τον τρόπο που είχε γίνει. Ήμουν μπροστά και δε θα είχε κανένα νόημα αν δεν ήμουν για εκείνη. Αυτό που δεν ήθελε ήταν να συμμετέχω. Συνεχίσαμε με τον Jason κάποιες φορές ακόμη και κάθε φορά ήταν καλύτερη από την άλλη. Μου είπε ότι το σεξ μας δε θα αλλάξει αλλά μια φορά στο τόσο να έχουμε μια τέτοια πράξη.

Εφόσον πλησίαζαν τα γενέθλια της σκέφτηκα να προχωρήσω στο επόμενο επίπεδο και να της κάνω ένα δώρο που μου άρεσε. Αφού δεν ήθελε την ιδέα της παρτούζας με εμένα, θα έφερνα δεύτερο. Και το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να είναι έγχρωμος. Την ημέρα λοιπόν των γενεθλίων της κανόνισα με τον Jason να έρθει ένας φίλος του. Η οδηγία ήταν απλή, του είπα να είναι πουτσαράς σαν κι εκείνον. Είχε περάσει ενάμισι μήνας από την τελευταία μας συνάντηση και από μερικές μέρες πριν, την τσίγκλαγα για τον Jason.

Την ημέρα γενεθλίων της, το βράδυ την ώρα που χτύπησε το κουδούνι, της λέω "Χρόνια πολλά μωρό". Με κοιτάει και ανοίγει την πόρτα. Περνάνε μέσα τα δύο παλικάρια. Εκείνη έρχεται κοντά μου και μου λέει:

- Ευχαριστώ, θες να με σκοτώσεις;

- Κάνεις δεν πέθανε από πούτσα!

Γέλασε και με κοίταγε με πουτανιάρικο ύφος. Φέρνει ένα μπουκάλι κρασί και τους λέει:

- Λοιπόν… κάντε ότι θέλετε αλλά ποτέ κώλο!

Η αλήθεια είναι ότι το είχα αναφέρει ξανά στον Jason, σα μοναδικό όρο και του το είχα θυμίσει επειδή ερχόταν νέος παρτενέρ. Ούτε σε μένα είχε δώσει ποτέ κώλο και κρίμα γιατί έχει πολύ ωραίο κώλο.

Κάθισε ανάμεσα από τα παιδιά που κάθονταν δίπλα-δίπλα στον καναπέ. Φορούσε ένα μακρύ φόρεμα που έκρυβε τη μικρή περιφέρεια της. Ο Jason ξεκινά βγάζοντας τις τιράντες και βάζοντας τη μούρη του στο σουτιέν. Βλέπω τον άλλο τύπο και αρχίζει να γουστάρει, αλλά παραμένει στον καναπέ ακίνητος. Αφού της βγάζει το σουτιέν ξεκινά να πιπιλάει τα βυζιά της. Το βλέμμα της στον καθισμένο και καμία κουβέντα. Ξαφνικά ο Jason την γονατίζει μπροστά απ τον φίλο του, που ανοίγει τα πόδια του για να έρθει πάνω απ τον πούτσο του. Κατεβάζει το παντελόνι του και βγαίνει μια τεράστια ψωλή πεσμένη και χοντρή.

- Τι είναι αυτό;…

λέει, της βουτάει το κεφάλι ο Jason και το βάζει στο καυλί του φίλου του. Ο πούτσος του ήταν ο μεγαλύτερος πούτσος που είχαμε δει όλοι σίγουρα. Άρχισε να του τον παίζει και τον ρωτάει:

- Πόσο είναι;

- 28…

- Πλάκα κάνεις…

και βουτάει τον πούτσο του σε ένα τσιμπούκι ξέφρενο. Δε μπορούσε να βάλει και πολύ μέσα στο στόμα της, το καυλί του ήταν ασυνήθιστα χοντρό.

Ο Jason έχει σηκώσει το φόρεμα και της έχει βάλει 2 δάκτυλα στο μουνί. Έχει τρελαθεί εκείνη με την όλη φάση… κι εγώ το ίδιο. Δεν το πιστεύω ότι βλέπω μια επαγγελματική τσόντα μπροστά μου χωρίς καμία συνεννόηση. Κάθετε και ο Jason στον καναπέ και πλέον παίζει και τις δύο πούτσες ταυτόχρονα. Κόντευα να λιποθυμήσω από την καύλα.

Σηκώνεται ο Jason και πηγαίνει από πίσω. Αρχίζει ένα τρελό γαμήσι με τη γυναίκα μου στα 4 και με λιγότερες ματιές αυτή τη φορά. Δεν έπαιρνε τα μάτια της από την πούτσα του καινούργιου. Μετά από λίγο σηκώνεται κι εκείνος και αλλάζουν με τον Jason. Βάζει μπόλικο λάδι στο προφυλακτικό και τη γυρίζει ανάσκελα στο χαλί. Μπαίνει σιγά-σιγά με τη γυναίκα μου να τσιρίζει από καύλα. Δεν είχα δει ακόμη και με του Jason το μουνί της πιο γεμάτο. Κόντευε να εκραγεί. Όσο πέρναγε η ώρα τόσο έβαζε και περισσότερο καυλί μέσα της. Εκείνη τσιμπούκωνε τον Jason που είχε ξαπλώσει στο πάτωμα. Ξαφνικά σηκώνεται και βάζει τον τύπο ανάσκελα. Ήταν η αγαπημένη της στάση. Έπαθα πλάκα, το πήρε όλο μέσα της τσιρίζοντας. Δεν την είχα ξαναδεί έτσι ούτε και με τον Jason. Δεν κρατήθηκα και σηκώθηκα βάζοντας το καυλί μου στο στόμα της κατευθείαν!

- Τόσο καργιόλα είσαι;

Πριν προλάβει να μιλήσει, αδειάζω όλο το ψωλόχυμα μέσα στο στόμα της. Ήταν λίγο αστείο το θέαμα με 2 κοντάρια 24 και 28 εκατοστά, και το δικό μου στη μέση. Όσο και ακομπλεξάριστος να είσαι, δεν πιστεύεις στο θέαμα.

Σηκώνονται και οι δύο όρθιοι και τη σηκώνουν κρατώντας ο ένας τα πόδια της και ο άλλος τα χέρια της και κάνουν την απίστευτη στάση να την γαμάει ο ένας και να τσιμπουκώνει τον άλλο. Καθόλου εύκολο ακόμη και για τα κυβικά τους. Εκεί πρέπει να έχυσε σίγουρα γιατί σπαρτάραγε από καύλα, δεν πίστευε πως τη γαμούσαν. Μετά την καθίζουν στον καναπέ και την έπαιρναν ό ένας μετά τον άλλο. Ακούραστοι για το επόμενο μισάωρο. Είχε τρελαθεί στα τσιμπούκια, εκείνο το βράδυ πήρε τόσο τσιμπούκι, όσο για ένα χρόνο! Κράταγε τα καυλιά όμως ψηλά.

Στο τέλος σηκώνονται όρθιοι, τη γονατίζουν και τον παίζουν πάνω απ' το κεφάλι της. Εκείνη γλείφει τα αρχίδια τους διαδοχικά και μετά από πολλά βογκητά καύλας ξεκινάει ο jason το μπάνιο. Έβγαλε σπέρμα για 3 πάλι μέχρι να έρθει η σειρά του άλλου. Ο τύπος την ξεκινάει απ' την μάπα μέχρι τα βυζιά. Μιλάμε για πολύ πράμα!

Μετά από αυτό για τις επόμενες 2 ημέρες μου ανέφερε ότι την ενοχλούσε το μουνί της, αλλά παρέμενε το καλύτερο δώρο που της είχαν κάνει ποτέ. Δεν πίστευα το τι έκρυβε μέσα της.
Copyright protected OW ref: 180237Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.