Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι καύλες μας με τον άντρα μου το Γιώργο κάθε μέρα και φουντώνουν. Κάθε μέρα ψάχνουμε νέους τρόπους καύλας έντονης, διαφορετικής από αυτές που ζούμε. Μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να τολμήσουμε μια σκέψη που μας καυλώνει πολύ αλλά και μας φοβίζει περισσότερο. Να με δίνει για βίζιτα σε συναδέλφους του. Το πρόβλημα ήταν πως θα κρύβαμε ότι είμαι γυναίκα του.

- Ο μόνος τρόπος μωρό μου είναι να βάλουμε στο παιχνίδι και τον Κώστα.

Ο Κώστας φίλος του και συνάδελφος. Με γουστάρει τρελά, το βλέπω, το νιώθω κάθε φορά που βρισκόμαστε, με γαμάει με τα μάτια του και το βλέπω στο ύφος και τις γκριμάτσες του. Βέβαια κι εγώ φροντίζω να τον καυλώνω με διάφορα κόλπα μου φουντώνουν τας τη φαντασία του αλλά και ικανοποιώντας τα μάτια του.

Συμφώνησα και καλέσαμε το Κώστα στο σπίτι να βρούμε τρόπο πως θα γίνει. Αυτός είχε μια πολύ καλή ιδέα για όλο το σκηνικό και μας άρεσε. Θα με φωτογράφιζαν με εσώρουχα και νυχτικά σέξι χωρίς πρόσωπο και ο Κώστας θα πλασάρει τις φωτογραφίες σε συναδέλφους λέγοντας αν με γουστάρουν και πόσα δίνουν για να με γαμήσουν. Οι όροι ήταν σαφείς. Με το Γιώργο είχαμε ξεκαθαρίσει ότι θα κάνω τα πάντα, φουλ πρόγραμμα.

Ξεκινήσαμε βγάζοντας φωτογραφίες και ο Κώστας τις πλάσαρε στη δουλειά τους. Πέρασε ένας μήνας περίπου και έμαθα ότι όλοι είχαν δει τις φωτογραφίες μου και μάλιστα κυκλοφορούσαν σε όλα τα κινητά, όταν ήρθαν οι πρώτες προσφορές. Τα ποσά ήταν από 150€ απλό έως και 500€ για ολόκληρη νύχτα με όλο το πρόγραμμα.

Άρχισα να βλέπω αυτούς που με ζητούσαν αδιάφοροι έως ορισμένους καλούς. Ρώτησα τον Κώστα να μου πει τη γνώμη του για το πόσο καυλιάρης ήταν ο κάθε ένας με γνώμονα ότι λέγανε μετάξι τους και τη είπε για μένα. Ξεχώρισα έναν 50ρη παντρεμένο που έδινε μόνο 150€ λόγο χαμηλού μισθού, ήθελε όμως να βγάλει όλη την ανώμαλη καύλα του επάνω μου λεκτικά την ώρα που θα με γαμούσε. Με καύλωσε αυτό πολύ και δέχτηκα.

Όλα θα γίνονταν επαγγελματικά… είχαμε νοικιάσει μια γκαρσονιέρα που θα δεχόμουν τους πελάτες. Μεσημέρι, πριν πάει σπίτι του θα ερχόταν. Τον υποδέχτηκα με το νυχτικό και γυμνή από μέσα. Βιαζόταν (λογικό). Τον έγδυσα και γονάτισα μπροστά του. Είχε καλό καυλί και χοντρό. Το πήρα στο στόμα. Ξαφνιάστηκε… "δεν έχω άλλα λεφτά" μου λέει.

- Μωρό μου αυτό είναι προσφορά!

Αφού τον έγλειψα καλά ξαπλώσαμε. Ήταν σφιγμένος πολύ.

- Χαλάρωσε… είμαι πολύ καυλιάρα, μπορείς να μου κάνεις ότι θέλεις. Κώλο, μουνί, στόμα.

- Από το μουνί σε θέλω, μου λέει.

- Ok καυλιάρη μου…

Ανοίγω τα πόδια και αρχίζει να μου το γλείφει και να το δαγκώνει. Έγλειφε καλά, του άρεσε. Τον άφησα να το χαρεί όσο ήθελε, μέχρι που μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους να με γαμήσει. Έβγαλε μια καπότα. Τον σταμάτησα.

- Έτσι γαμιέμαι! Μ' αρέσει και θέλω να με χύνουν μέσα.

- Πουτάνα… τον άκουσα να μουρμουρίζει.

- Ναι είμαι και με γουστάρεις, γι' αυτό με ζήτησες! Γάμησε με σαν πουτάνα, σκίσε με καργιόλη!

Αυτά τα λόγια τον άναψαν και άρχισε να με γαμάει σκληρά, άγρια, γρήγορα σα σκύλος βρίζοντας με πολύ. Κάθε λεπτό γινόταν και πιο πρόστυχο και έλεγε πολλά άγρια λόγια. Μου αρέσει να με βρίζουν πολύ και αυτός ήταν καλός!

- Πουτάνα… γαμιέσαι για λεφτά;

- Όχι είμαι καυλιάρα και θέλω ψωλές, τα λεφτά τα παίρνω για να νιώθω βιζιτού. Ο άντρας μου με θέλει έτσι, να κάνω βίζιτες σαν πουτάνα, γαμιόλα! Ξέσκισε με ρε μαλάκα, σκίσε με να με δει ξεσκισμένη, αυτό θέλει ο καργιόλης, δε σου είπε ο Κώστας ότι είμαι καυλιάρα;

- Ναι μωρή ψωλού, ναι, μας τα είπε όλα και θα έχεις πολλούς πελάτες από εμάς καργιόλα γυναίκα, μέχρι παρτούζες θα σε ζητάμε ξεκωλιάρα!

- Ναι, ναι, θέλω, καύλα θα είναι, να τα λέτε του Κώστα αυτά!

- Ναι μωρή πουτάνα, ναι γαμημένη τσούλα!

Τον ένιωσα να τρέμει έτοιμο να χύσει.

- Θα χύσω πουτάνα!

- Μ… καργιόλη, που θέλεις;

- Στη μουνάρα σου μέσα ξεκωλιάρα…

- Έλα μωρό μου, έλα, χύσε μέσα στη μουνάρα μου, γκάστρωσε με την πουτάνα και να πεις σε όλους ότι τα παίρνω μέσα μου και κάνω ότι γαμήσι θέλετε. Τα πάντα, όλες τις ανωμαλίες!

Άρχισε να τρέμει και να χύνει σαν ποτάμι. Με γέμισε χύσια. Τρέχανε στα μπούτια μου, τα έπαιρνα με τα δάχτυλα και τα έγλειφα. Του άρεσε πολύ. Ήταν καλός και στερημένος.

- Θα σε ξαναπάρω πουτάνα… μου λέει.

- Όποτε θέλεις καυλιάρη και θα σου κάνω και δωρεάν πίπα κάθε φορά εσένα γιατί ήσουν ο πρώτος πελάτης μου.

Με φίλησε, άφησε τα λεφτά και έφυγε βιαστικά γιατί είχε αργήσει. Γύρισα σπίτι

- Πως ήταν μωρό μου;… με ρώτησε ο Γιώργος.

- Τέλεια… καύλωσα πολύ μωρό μου! Θα ζήσουμε μεγάλες καύλες σα βιζιτού. Μ' αρέσει και θέλω να με στέλνετε με τον Κώστα να κάνω βίζιτες επαγγελματικά να σας φέρνω λεφτά. Θέλω να είστε οι άντρες μου, σε πειράζει;

- Όχι μωρό μου, όχι, για την καύλα σου όλα γυναικάκι μου καυλωμένο.

- Έτσι αγάπη μου σε θέλω, πεσ' το στον Κώστα. Σας θέλω άντρες γαμιάδες μου και τους δύο και θα πάω να γαμηθώ όπου με στέλνετε θα τα κάνω όλα για σας!

Με τον Κώστα έχουμε γίνει κάτι σαν αντρόγυνο. Εγώ και οι δύο μου άντρες ζούμε μαζί. Με γαμάνε μαζί και χώρια και με στέλνουν για βίζιτα στα πιο ανώμαλα γαμήσια.

Κάθε φορά θα σας περιγράφω και από μια βίζιτα που με έβαζαν να κάνω οι άντρες μου.

Φιλιά… Σόνια
Copyright protected OW ref: 180236Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).