Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Η ιστορία μας αφορά το πρώτο τρίο με τη γυναίκα μου μετά από πολλά χρόνια φαντασίωσης. Με τη γυναίκα μου είμαστε 10 χρόνια μαζί και είμαστε πολύ δεμένο και αγαπημένο ζευγάρι. Παρόλα αυτά με την πάροδο τον χρόνων το σεξ, λόγω και του παιδιού, ήταν σε αραιά διαστήματα, διακοπές και ΣΚ που το παιδί πάει στους παππούδες. Να αναφέρω μερικά στοιχεία για εμάς. Εγώ ειμαι ο Γιάννης, 34 χρόνων πλέον, με κανονικό σώμα και περιστασιακά αθλούμαι. Είμαι 1.70, 73κιλα και εχω ένα καυλί περίπου 17εκ. Η γυναίκα μου Μαρία είναι 1.65, 54κιλα, ξανθιά, γαλανό μάτι, με μικρά στητά βυζάκια και ωραίο κώλο. Όχι αυτό που είναι 2 χούφτες αλλά αυτό που όταν στηθεί στα 4 λες τι πάτος είναι αυτός. Επίσης να αναφέρω ότι κάνει λέιζερ εδώ και 7 χρόνια οπότε είναι άτριχη παντού.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω η ερωτική μας ζωή ήρθε σε δεύτερη μοίρα λόγω της όλης κατάστασης αλλά και του παιδιού οπότε ψάχναμε διάφορες ιδέες για να μας ανεβαίνει η διάθεση. Έχουμε δοκιμάσει πολλά πράγματα στη ζωή μας και κάνουμε και γυμνισμό κάθε χρόνο γιατί μας εξιτάρει. Έχουμε κάνει σεξ σε πολυκατοικία σε κάθε όροφο στους διάδρομους και στα σκαλιά επί μια βδομάδα. Έχουμε κάνει σε ταράτσες μέχρι που μας τσάκωσε ο θυρωρός. Στον πύργο του ΟΤΕ για όσους ξέρουν. Σε παραλίες, σε βάρκα, σε πάρκα, όπου μπορούσαμε να ξεβρακωθούμε. Με τον καιρό ξεμείναμε από καβάτζες, λίγο οι αναστολές γιατί δεν είμαστε πλέον 20αρηδες και κάπως έτσι αρχίσαμε στο κρεβάτι να συζητάμε σεξ στον ίδιο χώρο με άλλο ζευγάρι, για παρτούζες με άλλα ζευγάρια ή και για τρίο.

Στο κομμάτι με άλλο ζευγάρι μας φάνηκε πιο δύσκολο να συμφωνήσουμε και έτσι καταλήξαμε ότι εάν γίνει τρίο θα πρέπει να γίνει με κάποιο άτομο είτε άντρας είτε γυναίκα αρκεί να είναι κοινά αποδεκτός και από τους 2 μας. Μετά από πολύ ψάξιμο μας προέκυψε ο Χρήστος. Ο Χρήστος είναι ένα παιδί 1.70, στα 72 κιλά λίγο πιο σκούρο δέρμα και 10 χρόνια νεότερος μου, στα 24. Τον έχει 15εκ και πιο λεπτό από εμένα. Το Χρήστο τον γνώρισα πριν 1 χρόνο ακριβώς, στην καινούρια εταιρία που πήγα για δουλειά. Μετά από μερικές εβδομάδες βγήκαμε για καφέ, ήταν φρεσκοχωρισμένος αυτός και από την αρχή τα ενδιαφέροντα μας και οι συζητήσεις μας ήταν ενδιαφέρουσες οπότε δεν αργήσαμε να γίνουμε δίδυμο στη δουλειά αλλά και στις εξόδους.

Ήταν αρχές του χρόνου όταν αποφασίσαμε να καλέσουμε τον Χρήστο σπίτι για φαΐ μιας και θα είχαμε το παιδί σπίτι εκείνο το ΣΚ. Η γυναίκα μου ετοίμασε τα καλύτερα φαγητά, έστρωσε το τραπέζι και πήγε να ετοιμαστεί. Γύρω στις 9 το βράδυ χτυπάει το κουδούνι. Λέω στη γυναίκα μου να πάει να ανοίξει γιατί έπαιζα με το παιδί. Μόλις ανοίγει η πόρτα καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια αμηχανία... και οι δυο πάγωσαν στην πόρτα να χαζεύουν ο ένας τον άλλο. Αφού τους ξύπνησα με ένα "πέρνα μέσα ρε φίλε τι κάθεσαι εκεί", σωστά ήρθες, η γυναίκα πήγε να βάλει το φαΐ και ο Χρήστος ήρθε στο σαλόνι να καθίσουμε. Τον έβλεπα όση ώρα ήταν εκεί πως κοιτούσε τη γυναίκα μου από πάνω μέχρι κάτω, την έτρωγε με τα μάτια του και κάπου κάπου έλεγε, πω ρε συ Γιάννη πολύ όμορφη γυναίκα έχεις και όλο κοιτούσε και πιο πολύ. Με αυτά και με αυτά, με τις συστάσεις και τις γνωριμίες, βρεθήκαμε στο τραπέζι εγώ με τη γυναίκα μου από τη μια πλευρά και απέναντι της ο Χρήστος. Παρατήρησα την γυναίκα μου πως τον κοιτούσε και εκείνος προσπαθούσε να μην καρφώνεται και παρεξηγηθώ.

Κάποια στιγμή ο Χρήστος σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και αμέσως η γυναίκα μου έσκυψε στο αυτί μου και μου λέει "αυτός ειναι". Λέω τι εννοείς; Άρχισα να σκέφτομαι διάφορα, ότι γνωρίζονται από κάπου, ότι ειναι κάποιος πρώην και για αυτό πάγωσαν έτσι. Μέχρι που με ξύπνησε λέγοντας μου ότι με αυτόν θέλει να κάνουμε τρίο. Μου είπε ότι ειναι σαν να βλέπει εμένα πριν από 10 χρόνια, όπως όταν γνωριστήκαμε. Μαζί με τα λόγια της άπλωσε το χέρι της κάτω από το τραπέζι και έπιασε το καυλί μου που ήταν έτοιμο να εκραγεί στο άκουσμα του τρίο. Δεν έχασα όμως ευκαιρία και έβαλα και το δικό μου κάτω από το φόρεμα της και με μεγάλη έκπληξη, παρατήρησα ότι εκτός από το ότι δε φορούσε εσώρουχο, έσταζε κιόλας. Το παιδί σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν μας ενόχλησε και κάποια στιγμή σηκώθηκε και πήγε στο δωμάτιο του για παιχνίδι και αργότερα να κοιμηθεί. Ο Χρήστος όμως είχε αργήσει να επιστρέψει και αμέσως έβαλα μια φωνή για να δω εάν ειναι καλά η τον πείραξε κάτι. Λίγο ξαφνιασμένος απάντησε, "έρχομαι, ναι, όλα καλά". Μόλις επέστρεψε ξανά καθίσαμε στο σαλόνι, αυτή τη φορά όμως εγώ είχα πλάτη στην κουζίνα και αυτός είχε όλη τη θέα.

Από πίσω άκουγα τη γυναίκα μου να βάζει τα πιάτα στο πλυντήριο και μπροστά μου είχα ένα Χρήστο που είχε κοκκινίσει και κόντευαν να του πεταχτούν τα μάτια. Μόλις σήκωσα το βλέμμα μου στον καθρέφτη πάνω από την τηλεόραση κατάλαβα τι γινόταν τόση ώρα. Η Μαρία είχε σηκώσει κάποια εκατοστά το ήδη κοντό φόρεμα πιο πάνω και έβαζε τα πιάτα αργά σκύβοντας όσο πιο επιδεικτικά γινόταν. Το θέαμα μαγικό, φαινόταν όλο το μουνί της μαζί με τα υγρά. Εκεί που ήμασταν σαν υπνωτισμένοι από τα ποτά και το θέαμα, λέει στο Χρήστο αν μπορεί να της φέρει από το μπάνιο τις ταμπλέτες του πλυντηρίου τις οποίες μπέρδεψε κατά λάθος όπως ισχυρίστηκε. Ο Χρήστος φοβερά αμήχανος προσπαθούσε να κρύψει το καυλί του που ήταν έτοιμο να τρυπήσει το υφασμάτινο παντελόνι του και ταυτόχρονα να μπορέσει να πάει στο μπάνιο. Η Μαρία γύρισε για να πάρει το οκ μου για όλο αυτό που έκανε και χωρίς σκέψη της κούνησα καταφατικά το κεφάλι. Ήμουν σίγουρος ότι θα τον τσέκαρε εκείνο το βράδυ για να δει εάν ειναι εχέμυθος και αν μπορούσαμε να βασιστούμε επάνω του.

Ο Χρήστος επέστρεψε μαζί με τις ταμπλέτες αλλά ήταν φανερό πως οι καύλες του δεν έλεγαν να τον αφήσουν. Η Μαρία τότε του είπε να ανοίξει και να της δώσει μια και τις υπόλοιπες να περάσει από πίσω της για να τις βάλει επάνω σε ένα ντουλάπι. Ο Χρήστος της έδωσε τη μια και έκανε 2 βήματα να περάσει από πίσω της με προσοχή λόγω της στενότητας του χώρου. Τότε η γυναίκα μου τρόμαξε και τινάχτηκε προς τα πείσω με αποτέλεσμα να καρφωθεί στην κυριολεξία πάνω στο καυλί του. Ο Χρήστος πάγωσε, η Μαρία όμως ατάραχη του ζήτησε συγνώμη εάν τον τρόμαξε και του εξήγησε ότι ήταν φυσική αντίδραση. Ο Χρήστος άφησε τα υπόλοιπα επάνω στο ντουλάπι και αμέσως μου είπε "φίλε θα πρέπει να φύγω γιατί άργησα για απόψε και εχω να ξυπνήσω πρωί". Αυτό ήταν, τα είχε χάσει και δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Δεν τον πιέσαμε άλλο και τον αφήσαμε να ετοιμαστεί για να φύγει, η γυναίκα μου έσκυψε, τον φίλησε σταυρωτά και τον αγκάλιασε τόσο σφιχτά ώστε να ξανά διαπιστώσει εάν θα έφευγε χαρούμενος και λέγοντας του ότι περασε υπέροχα μαζί του, ότι ειναι πολύ καλή παρέα και να ξανά έρθει όποτε θέλει.

Μόλις έκλεισε η πόρτα πίσω του, κόλλησα τη Μαρία πάνω στην πόρτα, κατέβασα το παντελόνι μου και καρφώθηκα μέσα της αμέσως. Σε 2 λεπτά άδειαζα μέσα της όλο μου το σπέρμα. Μας είχε καυλώσει τόσο πολύ που δε μπορούσα να ελέγξω την καύλα μου. Εκείνο το βράδυ το κάναμε στο μπάνιο άλλη μια φορά και άλλες 2 στο κρεβάτι μας με φαντασιώσεις για το πως θα ολοκληρωθεί όλο αυτό που μόλις είχαμε ξεκινήσει.

Ελπίζω να μη σας κουράσαμε, αλλά θέλουμε να σας μεταφέρουμε μέσα στο χώρο που συνέβη όλη αυτή η κατάστασή.


Copyright Ref Number: 16151030422S004Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.