Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Οι τελευταίοι μήνες στο σπίτι ήταν δύσκολοι. Πριν 6 μήνες το αγόρι (Μιχάλης) της αδερφής (Λία) μου επί 2 χρόνια, πέθανε από ανακοπή ξαφνικά μόλις στα 25 του.

Άφησε πίσω πολύ πόνο και μοναξιά στην αδερφή μου. Εγώ τον ήξερα μιας και ήμασταν στην ίδια ηλικία και λίγο πολύ εδώ όλοι γνωριζόμαστε.

Ήταν εξαιρετικό παιδί, με όνειρα και σπουδαγμένο. Ήδη είχε πιάσει μια καλή δουλειά σε δικηγορικό γραφείο. Αυτά ήταν τα στοιχεία που πιθανότατα κέρδισαν την αδερφή μου. Γιατί από εμφάνιση ήταν μετριότατος, σε αντίθεση με την 21 ετών αδερφή μου. Σχετικά κοντούλα, με μελαχρινά μαλλιά στο ύψος των ωμών, αδύνατη μέση, πεταχτό κώλο, ωραίο στητό βυζί και τρομερά χείλη.

Αυτός που επίσης δεν είχε σίγουρα παράπονο από το χαμό του ήταν ο (ας τον πούμε) Σταμάτης. 25 ετών κι αυτός. Ψηλός μελαχρινός με έντονα χαρακτηριστικά και φοβερό σώμα. Όσο ωραίο το έξω, τόσο άθλιο το μέσα. Συμμαθητής μου που συνεχώς με πείραζε, συνάδελφος του Μιχάλη που συνεχώς προσπαθούσε να του κλέψει τη θέση. Τα κατάφερε όταν πέθανε.

Μια από τις πρώτες του υποθέσεις ήταν κάτι διαδικαστικά με κάτι κτήματα που είχε ο Μιχάλης στο όνομα του. Εκεί ξαναείδε την Λία. Τρελάθηκε όταν την είδε με το μαύρο από πένθος φόρεμα της και της ζήτησε να βγουν. Αυτή αρνήθηκε αν και κολακευμένη.

Όταν γύρισε σπίτι μου περιέγραψε το σκηνικό. Εγώ δεν πίστευα τι άθλιος ήταν ο Σταμάτης ακούγοντας αυτά που μου έλεγε η μικρή μου αδερφή.

Η αντίδραση μου; «Γιατί δεν πας μωρέ για ένα ποτό να ξεχαστείς λίγο;»

Όσο και αν πονούσε η καρδιά μου, πονούσε πιο πολύ το παντελόνι μου στην ιδέα ότι αυτός μπορεί να την έχει.

Έτσι και έγινε. Μετά από 2 μέρες βγήκαν για ποτό. Εγώ πόνταρα στις αγαμίες της (6 μήνες χωρίς σεξ από εκεί που κάθε μέρα σχεδόν το έκανε) και στη γοητεία του. Ενημέρωσα την αδερφή μου ότι θα κοιμηθώ σε ένα φίλο. Ψέμα. Περίμενα στωικά στο δωμάτιο μου. Κατά τις 3 ακούω να ανοίγει η πόρτα. Περιμένω 10’ και βγαίνω αργά έξω. Βλέποντας από το μικρό άνοιγμα αντικρίζω την αδερφή μου με ένα μαύρο στρινγκ να είναι ανάμεσα στα πόδια του Σταμάτη που έχει κάθεται στον καναπέ και να τον τσιμπουκώνει. Σε μια φάση πήρε και τα τουλάχιστον 17εκ μέσα στο στόμα της ενώ δεν άφησε απεριποίητες τις αρχιδάρες του. Αυτός πριν τελειώσει την στήνει στα 4 και την πηδά. Χωρίς καπότα. Άκουγες τα μουγκρητά της αδερφής μου και τις σφαλιάρες που με το ένα χέρι έδινε στον κατακόκκινο κώλο της ενώ το άλλο χέρι χάιδευε τα βυζιά της.

Όταν ήρθε η ώρα και αφού η αδερφή μου είχε ήδη τουλάχιστον 3 οργασμούς βγαίνει από μέσα της, την πετάει στα γόνατα και μαλακίζεται μπροστά της. Αυτή ζαλισμένη από το γαμήσι μουρμούρα να μην τα πετάξει στο πρόσωπο γιατί δεν το έχει ξανακάνει. Αυτός με ένα ειρωνικό ύφος της απαντά «το κατάλαβες καλά σήμερα ότι εγώ δεν είμαι σαν το μαλάκα σου» και της γέμισε το πρόσωπο με το σπέρμα του. Όλη αυτή την ώρα μπροστά τους ψηλά στο τζάκι η φωτογραφία του Μιχάλη να χαμογελάει. Το μεγαλύτερο χαμόγελο όμως το είχε ένας από τους εχθρούς του. Το μεγαλύτερο κλάμα το έριχνε η αδερφή μου, τώρα, που κατάλαβε ότι το σπέρμα που έχει πάνω της είναι κάποιου που δεν της άξιζε. Το μεγαλύτερο οργασμό τον είχα εγώ.

Την επόμενη μέρα όλοι στο γραφείο ήξεραν ότι η κοπέλα του Μιχάλη, του πιο ικανού νέου που έχουν δει, αυτή που έβλεπαν στην κηδεία με το μαύρο φόρεμα και το κορδόνι να φαίνεται όταν έσκυβε πάνω από το μνήμα και είχαν τρελαθεί, είχε γαμηθεί από το μεγαλύτερο παρτάλι του γραφείου. Και αυτό τους ικανοποιούσε.
Copyright protected OW ref: 180171Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.