Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα φίλοι μου. Είμαι ο Βασίλης, είμαι 21 χρονών, είμαι φοιτητής και θα ήθελα να σας διηγηθώ την περιπέτεια μου όταν ήμουν στο Erasmus με μία κοπέλα από την Πορτογαλία. Η Ιζαμπέλα, η κοπέλα που γνώρισα στο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών είναι ο ορισμός της γυναίκας φωτιάς. Εκείνη είναι ένα χρόνο μικρότερη από εμένα, παρ' όλα αυτά στον σεξουαλικό τομέα αποδείχθηκε πολύ έμπειρη, δεδομένης και της ηλικίας της. Αναχωρώντας λοιπόν για την Πορτογαλία, ποτέ δεν πίστευα ότι θα γνώριζα τέτοια γυναίκα και έτσι κι αλλιώς εγώ είχα πάει καθαρά για τις σπουδές μου και ήθελα να αφοσιωθώ σε αυτές. Αλλά που μυαλό για τέτοια όταν την είδα. Είναι μελαχρινή, με καλλίγραμμο σώμα και εκφραστικά μάτια, με μικρό μεν στήθος αλλά μια απίστευτη κωλάρα που μου έχει πάρει τα μυαλά.

Στην αρχή όταν γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους που είχαν πάει σε αντίστοιχο πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στο παρελθόν, δεν είχαμε και πολύ οικειότητα όπως είναι φυσικό και μπορούσαμε να μιλάμε μόνο στα αγγλικά. Περνώντας όμως οι μέρες, φάνηκε να υπάρχει μια χημεία ανάμεσα μας και μια σπίθα που ήταν έτοιμη να ανάψει. Μια μέρα λοιπόν και ενώ είχαμε τελειώσει το μάθημα στο πανεπιστήμιο, της πρότεινα να βγούμε για ένα χαλαρό ποτάκι, αφού ήμασταν και οι δύο κουρασμένοι και ήταν ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να έχουμε λίγο χρόνο οι δυο μας. Δέχτηκε και πήγαμε σε ένα μαγαζί που ήξερε εκείνη και σύχναζε, όπου έπαιζε χαλαρή μουσική και ο φωτισμός ήταν σχετικά χαμηλός. Μάλλον επίτηδες το έκανε για να μου δώσει το μήνυμα. Εγώ φυσικά και το πήρα και κατά τη διάρκεια της εξόδου μας της πετούσα υπονοούμενα για το πόσο φλογεροί εραστές είμαστε οι Έλληνες πράγμα που όπως μου είπε περίμενε να της το αποδείξω κάποια στιγμή γιατί πολλά είχε ακούσει αλλά με Έλληνα δεν είχε πάει ποτέ.

Είχε βραδιάσει πλέον και δεν ήθελα να περάσει έτσι η νύχτα και απλά να το λήξουμε άδοξα. Πήρα λοιπόν την απόφαση και της πρότεινα να πάμε στο σπίτι που έμενα όσο ήμουν στο πρόγραμμα και εκείνη αν και στην αρχή κοντοστάθηκε, τελικά δέχτηκε και πήγαμε. Μπαίνοντας στο σπίτι της είπα να καθίσει στο σαλόνι, ενώ εγώ ετοίμαζα ένα τελευταίο χαλαρό ποτάκι για να κλείσει όμορφα η βραδιά. Περνώντας η ώρα είχαμε έρθει πολύ οι κοντά οι δυο μας και τα αίματα άναψαν. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό ενώ εκείνη είχε αρχίσει να αναπνέει πιο γρήγορα και η καρδιά της ένιωθα να χτυπά πολύ πιο έντονα. Της έβγαλα την μπλούζα και της ξεκούμπωσα το σουτιέν, ενώ εκείνη έπιασε με λαστιχάκι τα μαλλιά της για να μπορεί να κάνει τη «δουλειά» της όπως μου είπε. Ποια ήταν λοιπόν η «δουλειά» αυτή; Μου κατέβασε το παντελόνι, μου έβγαλε το μποξεράκι και άρχισε να μου γλείφει το πουτσοκέφαλο με απαλές κινήσεις στην αρχή και μετά το έβαζε όλο και πιο βαθιά μέσα στο στόμα της. Ήταν η καλύτερη πίπα που μου έχει πάρει ποτέ γκόμενα. Ενώ με πίπωνε της έσπρωχνα το κεφάλι με δύναμη προς τα κάτω και εκείνη πνιγόταν αλλά έδειχνε να το απολαμβάνει. Της έβγαλα το πρόστυχο στρινγκ που φορούσε και την πλάκωσα στα γλειφομούνια ενώ εκείνη αναστέναζε και τα υγρά της είχαν γεμίσει το στόμα μου.

Ήμασταν και οι δύο πολύ καυλωμένοι και δεν αντέχαμε άλλο. Την έβαλα πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει πέτρα και την γαμούσα με όλη μου την δύναμη. Εκείνη ούρλιαζε από καύλα ενώ μου έχωνε τα νύχια της με λύσσα στην πλάτη. Αυτό με καύλωνε ακόμη πιο πολύ και τη γαμούσα σαν να μην υπάρχει αύριο. Άλλωστε της άξιζε της πουτάνας με τέτοια πίπα που μου πήρε. Την έβαλα στα τέσσερα και άρχισα να της γαμάω το τέλειο κωλαράκι της ενώ οι φωνές της πρέπει να ακούγονταν σε όλη την πολυκατοικία. Της έβαλα το χέρι μου στο στόμα της για να μην φωνάζει τόσο και το πουτανάκι μου το δάγκωνε. Είχα τρελαθεί. Εκείνη μου μιλούσε στα πορτογαλικά, εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα και την έβριζα σαν πουτάνα που ήταν στα ελληνικά. Είχα ιδρώσει απίστευτα και η κωλάρα της είχε γίνει κόκκινη από το γαμήσι. Τη χαστούκιζα στον κώλο και γούσταρε ακόμη πιο πολύ.

Είχα φτάσει σε σημείο να μην αντέχω άλλο και τα χύσια μου ήταν έτοιμα για την κωλάρα της. Της είπα ότι ήμουν έτοιμος και το πουτανάκι μου ζήτησε να της τα δώσω όλα μέσα στον κώλο. Η καλύτερη μου! Της τα πέταξα όλα μέσα και της έκαψα την κωλάρα ενώ εκείνη είχες απανωτούς οργασμούς. Σηκώθηκε με τα χύσια μέσα της και μου έδωσε ένα απίστευτο γλωσσόφιλο για να με ευχαριστήσει. Ωραίο το erasmus τελικά παιδιά!




Copyright protected OW ref: 179989



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.