Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάνε 3 χρόνια που έχω μετακομίσει σε 'κείνο το διαμέρισμα στο κέντρο, υπέροχη γειτονιά ήσυχη ότι πρέπει για να ξεκουραστείς μετά από 8 ώρες σκληρής δουλειάς. Δουλεύω σε εργαστήριο ζύμης και γλυκών σε μονάδα μεγάλη του τουρισμού οπότε η σωματική κούραση κάποιες φορές υπερβαίνει το όριο.

Χώρισα μετά από 5 χρόνια σχέσης, τα τελευταία 3 συγκατοικούσαμε κιόλας αλλά δεν τα βρίσκαμε. Έτρωγα κέρατο και το ανακάλυψα ευτυχώς νωρίς και την έστειλα στην μάνα της, κάλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός.

Γειτόνισσα μου είναι η μαμά ενός εκ των κολλητών μου, ένας τοίχος στην κυριολεξία μας χωρίζει, το περιποιημένο μπαλκονάκι της γεμάτο γλαστρούλες και όμορφα έπιπλα από ξύλο, θυμίζει μπουτίκ ξενοδοχείο, άστραφτε το πάτωμα της και γενικά στο σπίτι τους όλα είναι πολύ περιποιημένα.

Εκείνη είναι γύρο στα 50+, όμως είναι σε φόρμα. Καθημερινά την έχω προσέξει ότι βγαίνει για τζόκινγκ μεσημεριανές ώρες και ακόμα πιο πολλές την έχω δει ντυμένη να βγαίνει για ποτάκι. Καστανή, με καφέ μάτια, γύρω στο 1.65 και 65-70 κιλά, σκέτη καυλόφατσα όμως! Πρόσεχε πάρα πολύ τον εαυτό της, βασικά φαίνεται ότι αγαπάει πολύ την περιποίηση. Όσες φορές τύχαινε να μπαίνουμε μαζί σε ασανσέρ η στιγμή πάντα ήταν άβολη, μύριζε βανίλια και άνθη η τύπισσα και πάντα ντυμένη κυριλέ, όχι τσίρκο, γενικά η κυρία Μαρίνα δεν έδειχνε καθόλου ανασφαλής. Ήξερε ότι μετράει σα γυναίκα και ότι δεν περνάει καθόλου απαρατήρητη. Δεν ήταν κανένα ξέκωλο αλλά είχε αυτό το κυριλέ πάνω της κι εγώ αναρωτιέμαι συνέχεια αλλά δεν τολμάω να ρωτήσω ποτέ το φίλο μου αν από τότε που πήρε διαζύγιο έχει βρει κάποιον άλλο άντρα. Ήταν ένα ταμπού στην παρέα που κάναμε.

Έφερνα συχνά πυκνά γκομενάκια στο σπίτι, καβάτζες από παλιά αλλά η ιστορία που σας γράφω ξεκίνησε από τη μέρα που είχα καλέσει μία πρώην μου, την Αθηνά. Είναι γύρω στα 27, ψηλή 1.77, μελαχρινή, ωραία κοπέλα αλλά λίγο σαχλοκούδουνο.

Ακούω το ασανσέρ να ανεβαίνει στον όροφο και τρέχω στην πόρτα καυλωμένος, αφού ήξερα το τι θα ακολουθήσει με το κορίτσι αυτό. Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει από μέσα η Αθηνά μαζί με την κυρία Μαρίνα όμως.

- Γεια σας κυρία Μαρίνα! Τι κάνετε;

- Γεια σου Βαγγέλη μου, μια χαρά.

Αμήχανη στιγμή, από την πλευρά μου τουλάχιστον. Την έφαγα με τα μάτια, αλλά ερχόταν την ίδια στιγμή και το κορίτσι που περίμενα και αμέσως άλλαξα ρότα. Πήγαμε στο σαλόνι και αράξαμε στον καναπέ. Σα ζώα ορμήσαμε ο ένας πάνω στον άλλο και δίναμε χάδια και φιλιά παθιασμένα. Την πήγα μέσα στην κρεβατοκάμαρα που μου είχε μείνει από τον χωρισμό ένα τεράστιο κρεβάτι και θα ήταν κρίμα να στριμωχτούμε στον καναπέ. Της έβγαλα τα ρούχα και την έστησα στα 4, της έγλειψα την ξεσκισμένη μουνάρα της και με παρακάλαγε να μπω μέσα της ενώ σπάραζε από καύλα κάθε φορά που η γλώσσα μου έμπαινε μέσα της.

- Πόσο πολύ το θέλεις πουτανάκι μου;

- Σκίσε μου την τρύπα γαμιά μου, κάνε με δική σου!

- Θα σε σκίσω παλιοπούτανο, όλο το βράδυ θα σε γαμάω μέχρι να ξημερώσει καργιόλα.

- Χτύπα μου τα κωλομέρια!

- Θα στα κάνω μαύρα πουτανίδιο, θα φας καλά.

Εκείνη φώναζε και βάζω στοίχημα ότι ακούγονταν σε όλη την πολυκατοικία, δεν το καταλαβαίνει, της το έχω αναφέρει και πάντα κοκκινίζει από ντροπή.

- Που να σε χύσω πουτανάκι;

- Όπου θέλεις γαμιά μου, χύσε με παντού.

Αποτραβιέμαι και την χύνω πάνω στα κωλομέρια της, εκείνη στάθηκε ακίνητη για μισό λεπτό γιατί δε μπορούσε να κουνήσει και ύστερα σηκώθηκε για τα εθιμοτυπικά όπως να πάει στο μπάνιο κλπ. Κοιμηθήκαμε αγκαλιά με το πόδι της σκαρφαλωμένο στο στομάχι μου σαν ερωτευμένοι αλλά ξέρουμε και οι 2 ότι ο ένας έχει τις ίδιες ανάγκες με τον άλλον, δε μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί ταιριάζουμε μόνο σεξουαλικά. Το πρωί σηκώθηκα και μετά από το δεύτερο καφέ ντύθηκα και σιγά-σιγά έπρεπε να φύγω για τη δουλειά αφήνοντας πίσω μου το κορίτσι. Ήξερα ότι ως το βράδυ θα χει φύγει αλλά από το φιλότιμο της θα καθαρίσει και θα συμμαζέψει κιόλας τον χαμό που αφήνουμε κάθε φορά.

Άλλη μία αμήχανη στιγμή ήρθε να με στοιχειώσει καθώς μπαίνω στον ανελκυστήρα ανοίγει η πόρτα της κυρίας Μαρίνας και μπαίνουμε μαζί μέσα.

- Τι κάνετε;… καλημέρα.

Κρατούσα την αναπνοή μου και προσπαθούσα να μην την κοιτάζω πουθενά αλλού πέρα απ' το πρόσωπο, αλλά βάζω στοίχημα ότι καρφώνομαι επειδή έχω καταλάβει ότι την κοιτάω με λαγνεία στο κουκλίστικο προσωπάκι της, έχει ένα υπέροχο στόμα, και κάτι μάτια που νομίζεις ότι σε τρυπάνε στο πρόσωπο μ' αυτό το βλέμμα με τα μισόκλειστα σχιστά ματάκια της. Μία μακριά φούστα τουρκουάζ με λευκό τιραντέ μπλουζάκι, πέδιλο με μεγάλες σόλες, ακριβώς σα μίλφ, θα έλεγα ότι θα μπορούσε να είναι ο ορισμός αυτής της κατηγορίας. Το ασανσέρ μύριζε κάτι σε βανίλια και φρούτα, ένα παραδεισένιο άρωμα που μετά στο εργαστήριο για ένα δίωρο είχε ποτίσει τα ρουθούνια μου και δε μπορούσα να ξεχάσω την εικόνα της.

Ο φόρτος εργασίας ήταν μεγάλος, μετά τη δουλειά δεν έχω όρεξη ούτε να μαγειρέψω ούτε τίποτα και τα παίρνω όλα έτοιμα παρ' όλο που με την κουζίνα έχω πολύ άριστη σχέση. Σήμερα ώμος επειδή μου το είχε ζητήσει η Αθηνά που έμεινε μαζί μου το προηγούμενο βράδυ, έπρεπε να φτιάξω ένα γλυκό, και της άρεσε πάρα πολύ η μηλόπιτα μου είχε πει.

Γυρίζω στο σπίτι μετά τη δουλειά έχοντας πρώτα πάει στο σούπερ μάρκετ και μπαίνω μέσα στο σπίτι. Αφήνω τα ψώνια στην κουζίνα και ξεκινάω αμέσως την προετοιμασία για την παραγγελία που μου είχε δοθεί. Τα έχω όλα έτοιμα σε 15 λεπτά και βάζω το γλυκάκι στο φούρνο. Αφού ένιωσα ότι έκανα το καθήκον μου μπήκα να απολαύσω το ζεστό μπάνιο που μου προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση. Το γλυκό είναι στο φούρνο, οι μπύρες στο ψυγείο και το νερό ζεστό, όλα πήγαιναν σωστά.

Έκατσα στο ντους κανένα μισάωρο, ο πούτσος μου είχε σηκωθεί στο τέρμα του σκεπτόμενος τη γειτόνισσα και δε ντρέπομαι να πω ότι έβαλα μία φωτογραφία της από τα social στο κινητό μου και έπαιξα μια μαλακία για πάρτη της. Βγαίνω από το ντους και πιάνω το κινητό μου. Η Αθηνά δε μπορεί να έρθει σήμερα γιατί της είχε έρθει περίοδος και πονούσε και θα κάτσει σπίτι της. Ο φίλος μου ο Πέτρος με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά, ο γιος της Μαρίνας, παιδικός μου φίλος και συγκάτοικος κάποια στιγμή για μεγάλο διάστημα, και μου είπε ότι είναι δίπλα και αν θέλω να με επισκεφτεί για λίγο να μου δώσει κάτι.

Η πόρτα ανοίγει και μπαίνει το φιλαράκι μου με μία σακουλίτσα

- Η μάνα μου έφτιαξε κέικ και μου είπε να σου φέρω είναι ακόμα ζεστό!

- Φίλε πάνω στην ώρα ήρθες μόλις ετοιμάζω κι εγώ μία μηλόπιτα, σε λιγάκι θα τη βγάλω να κάνουμε ανταλλαγή γλυκών!

Γέλια, αυτό ήταν μία πολύ ωραία αθώα αφορμή μήπως και καταφέρω να προσεγγίσω με κάποιο τρόπο αυτήν τη γυναικάρα που τόσα χρόνια βλέπω και καυλώνω κι εγώ και όλοι οι παρέα. Νύχτωσε και ο φίλος μου είχε ήδη φύγει. Έπινα την μπυρίτσα μου και καυλάντιζα στα social μέσω κινητού, αραχτός στο σαλόνι μου, απολαμβάνοντας σε ένα πιάτο τα γλυκά ημέρας της ''γειτονιάς''. Το χέρι μου ήθελε τόσο πολύ να της στείλω μήνυμα, αλλά πάλι θα ξεκινούσα και θα τελείωνα με το πολύ 2 μηνύματα και τυπικές φιλοφρονήσεις.

''Το γλυκάκι σου είναι εξαιρετικό!''

Το μήνυμα ήρθε πάνω στην ώρα που ξέγραψα την πιθανότητα να της στείλω για να μην καρφωθώ, βλέπεις υπάρχει και το θέμα του σεβασμού στη μέση. Της έστειλα ένα ευχαριστώ και 2 φατσούλες και αμέσως βλέπω ότι ξεκινάει πάλι να γράφει ''θέλω την συνταγή''. Μπορώ να πω ότι κολακεύτηκα σα ζαχαροπλάστης και σαν άντρας ταυτόχρονα. Της γράφω τα υλικά και τα γραμμάρια και της τα στέλνω.

''Επειδή κάποια πράγματα στην εκτέλεση δεν τα κατάλαβα βγες λίγο στο μπαλκόνι να σε ρωτήσω να μου εξηγήσεις''

Τα μπαλκόνια μας είναι κολλητά, απλά γέρνοντας λίγο έρχεσαι σε άμεση επαφή με το γείτονα γιατί η εξωτοιχία χαμηλώνει στο ύψος και πολύ εύκολα μπορείς να μιλήσεις με τον άλλον σε απόσταση αναπνοής. Βγαίνει έξω κι εγώ ξεροκατάπια, ήταν χαμογελαστή και στο πρόσωπό της υπήρχε μια τσαχπινιά.

- Ήταν τέλειο αυτό που έφαγα.

- Παρομοίως.

- Υπερβολικός είσαι, ένα απλό κέικ με έτοιμο μείγμα ήταν.

Ενώ της εξήγησα τα πάντα για την συνταγή αυτή καθόταν ακόμα μαζί μου και έδειχνε ενδιαφέρον κάνοντας μου συνέχεια ερωτήσεις περί ανέμων και υδάτων. Σε κάποια φάση μου λέει:

- Μου κάνει εντύπωση πως ένας άντρας φτιάχνει κάτι τόσο ωραίο, δε σου το είχα!

Και ήταν αυτή η στιγμή που κατάλαβα και από το βλέμμα της τελειώνοντας τη φράση μου έριξε ένα σκανάρισμα από πάνω έως κάτω γεμάτο νόημα, ένιωσα αμήχανα.

- Μη μου πεις ότι σου φαίνεται παράξενο αυτό που σου είπα;

- Λιγάκι, δεν έχω συνηθίσει τα κομπλιμέντα, στν δουλειά συνήθως παράπονα ακούω, παρά έτσι όπως μου μιλάς εσύ.

- Μην τους ακούς, ζήλια είναι, είσαι 2 μέτρα παλικάρι, όλοι ίσως σε ζηλεύουν εκεί γιατί φοβούνται μην τους πάρεις την δουλειά.

Της χαμογέλασα, είχε καταφέρει να σπάσει τον πάγο από μόνη της με τον ωραιότερο τρόπο. Της ζήτησα να μου δώσει 2 λεπτά και μου είπε "ελεύθερα μα κι εγώ πρέπει να μπω μέσα κάποια στιγμή. Είμαι κι εγώ από τη δουλειά και πρέπει να συμμαζέψω λίγο το σπίτι". Βγαίνω έξω με μία πιατέλα που είχα βάλει 4 κομμάτια από το γλυκό που έφτιαξα και μοσχομύριζε. Εκείνη έμεινε με ανοικτό το στόμα.

- θα παχύνω!

- Δεν παχαίνει, ομορφαίνει…

της λέω και μ' αυτήν τη βλακεία που είπα κατάφερα να σπάσω κι εγώ κι άλλο τον πάγο και ρίξαμε μερικά γελάκια.

- Αλλά πόσο ακόμα να ομορφύνεις;… νομίζω δεν πάει άλλο.

Εκείνη κοκκίνισε λιγάκι με ευχαρίστησε και μου είπε καλό βράδυ. Γύρισα στο σαλόνι και ένιωθα λες και την έβγαλα ήδη γκόμενα. Δε μπορεί να μη με βλέπει σαν άντρα, καταργήσαμε τον ενικό, μιλήσαμε με υπονοούμενα και ανταλλάξαμε ματιές γεμάτες νόημα. Υπάρχει βέβαια μία πιθανότητα να είναι έτσι μόνο μέσα στο δικό μου μυαλό. Προσγειώνομαι λίγο και ξανά αράζω σαλόνι, βάζω σειρούλα να παίξει και πριν το καταλάβω έχει πάει το χέρι μου πάνω στον πούτσο μου και τον έπαιζα για πάρτη της. Είχα καυλώσει απίστευτα και ένιωθα μία πληρότητα. Χτυπάει το κινητό μου και ήταν αυτή. Η καρδιά μου μόλις διάβασα το μήνυμα σαν να σταμάτησε να χτυπάει

''Τι κάνεις απόψε;''

"Δεν έχω κανονίσει κάτι, απλά αράζω και πίνω μπυρίτσες"

Η καυλάντα συνεχίζεται και πλέον είμαι σίγουρος ότι αυτή η γκομενάρα που περνάει τα 50 με έβλεπε σαν ευκαιρία να ξελαμπικάρει. Η καύλα μου δε λέει να πέσει με τίποτα τώρα που έχω πάρει την επιβεβαίωση μου. Όταν μια γυναίκα σου στέλνει από μόνη της μηνύματα αργά το βράδυ τότε κάτι σημαίνει αυτό, σημαίνει ότι της γυάλισες.

"Κερνάς μια μπύρα κι εμένα που διψάω τόσο πολύ;"

"Αμέ… έλα και χτύπα μου"

"Κάνω ένα ντουζάκι και έρχομαι"

Αυτό το διψάω πολύ έγινε αφορμή ο πούτσος μου να μην πέσει ποτέ, για τι ακριβώς διψάει;… τι θέλει από εμένα τελικά; Θα της κάνω την κατάλληλη στιγμή ξεκάθαρες τις προθέσεις μου σκέφτηκα ή θα ζήσω το απωθημένο σαν όνειρο η ελπίζω ακόμα και αν φάω χυλόπιτα να μην πει τίποτα στον φίλο μου. Δεν πιστεύω ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Η πόρτα χτυπάει και η καρδιά μου πολύ πιο δυνατά από πριν. Ο πούτσος μου ξαφνικά έπεσε και ένα άγχος πολύ γρήγορα με κυρίευσε σα να είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ με κοπέλα.

Μπαίνει μέσα στο σπίτι και αφήνει μία αύρα γεμάτη ωραίες μυρωδιές, τα μαλλιά της ήταν ακόμα λίγο νωπά και ήρθε πολύ άνετη με σαγιονάρες σορτσάκι και φανελάκι τιράντα χωρίς σουτιέν ώμος. Έβγαλα απ' το ψυγείο δύο μεγάλες μπύρες και πήγα στο σαλόνι.

- Είσαι ωραία εικόνα στον καναπέ μου να ξέρεις!

Ένιωσα λίγο αμήχανα στην αρχή αλλά κατάφερε να με κάνει να νιώθω πιο άνετα, καθόμασταν στον καναπέ και βλέπαμε πλάι-πλάι τηλεόραση και πίναμε την μπύρα μας, ένα σόου με χορούς και τραγούδι ώσπου έβαλε διαφημίσεις.

- Είσαι άνετα;

- Πολύ!

Βγάζει τις παντοφλίτσες της και ανεβάζει τα πόδια της απάνω στα δικά μου, γέρνει το κεφάλι της στον ώμο μου και σκέφτομαι πόσο μα πόσο τυχερός είμαι, δε μου έχει χαμογελάσει ποτέ έτσι η τύχη σκέφτηκα. Αυτή η τόσο γαμάτη γκόμενα είναι απάνω μου και μου έχει απλωθεί ολόκληρη σα βεντούζα. Τη νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνω μία κίνηση που πάντα ονειρευόμουνα, απλώνω το χέρι μου γύρω απ' τους ώμους της και την σφίγγω απάνω μου, ένα μουγκρητό ευχαρίστησης βγήκε από μέσα της και ίσα που κατάφερε να το βγάλει. Της χαϊδεύω τα μαλλιά και ζούμε μία υπέροχη ρομαντική στιγμή ώσπου γυρίζει και με κοιτάει για 2 δευτερόλεπτα μέσα στα μάτια. ''Αυτό είναι'' σκέφτηκα, την πλησίασα σιγά-σιγά, της έδωσα ένα φιλί στο στόμα και χαθήκαμε και οι 2 στη δίνη του. Ήταν με γλώσσα, ένα φιλί που διήρκεσε πάνω από 10 λεπτά. Την έσφιγγα πάνω μου και την ένιωθα να καυλώνει, με το άλλο χέρι της χάιδευα τα πόδια και όλο και η ανάσα της γινόταν πιο βαριά. Είχαμε ανάψει και οι 2 για τα καλά, γλωσσόφιλα, πιασίματα, κοιτάγματα με πάθος

- Θα με αφήσεις να κοιμηθώ μαζί σου απόψε;

- Φυσικά και δε θα σε αφήσω να φύγεις τώρα που σε βρήκα!

Σηκώθηκα και την πήρα απ' το χεράκι. Πηγαίνοντας μαζί στο υπνοδωμάτιο της είπα να ξαπλώσει κι εκείνη αμέσως ξάπλωσε και πήγε να μπει κάτω από τα σεντόνια. Τότε σκύβω απάνω της με σχεδόν όλο μου το βάρος και της δίνω άλλο ένα φιλί, αλλά το προχώρησα κι άλλο. Κατέβηκα μέχρι το λαιμό και κείνη μου έδειξε τα στήθη της. Είχε πολύ μικρά στήθη τελικά αλλά ήταν τέρμα στητά για την ηλικία της. Ήταν λεμονάκια αλλά δε διέφεραν καθόλου από μίας 30άρας. Η γκόμενα είχε ζουμερό κορμί και τέλεια επιδερμίδα. Της πιπιλούσα τις ρώγες κι εκείνη είχε σπασμούς καθώς της χάιδευα το μουνάκι με 2 δάχτυλα.

Μου πιάνει τα μαλλιά και μου σπρώχνει το κεφάλι προς τα κάτω. Στη θεϊκή μυρωδιά από το μουνάκι της δε μπόρεσα να αντισταθώ και έβγαλα έξω την γλώσσα μου. Της έγλειφα την κλειτορίδα και μούγκριζε, έλεγε ότι δεν πίστευε τι της κάνω και άλλα τέτοια. Είχα γίνει τούρμπο όσο της έγλειφα τη μουνάρα και της έδινα τα δάχτυλα μου που και που στο στόμα. Εκείνη τα έγλειφε με μαεστρία σα να τσιμπουκώνει, αλλά εγώ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω από το μουνάκι της, είχε υπέροχη γεύση. Ενιωσα το πόδι της, το πατουσάκι της έψαχνε τον πούτσο μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, μου έτριβε τον πούτσο πάνω από τη βερμούδα με το κουντουπιέ καθώς την έγλειφα και σε μια φάση το βάζει μέσα από το παντελόνι, έκανα να φύγω να πάω απάνω της να μπω μέσα στην μουνάρα της με τον πούτσο μου για να την ξεσκίσω αλλά αυτή δε με άφησε. Με τραβούσε από τα μαλλιά χαμηλά και έτριβε το μουνί της πάνω στο πρόσωπο μου επιδεικτικά. Ήταν αυταρχική αρκετά και δεν της φαινόταν.

Σε πολύ ξαφνικό χρόνο άρχισε να με τσιμπάει στο μάγουλο και να μου δίνει σκαμπιλάκια, και με την πάροδο της ώρας γινόντουσαν όλο και πιο δυνατά αλλά δε με χαλούσε καθόλου, με έφτιαχνε να βλέπω αυτήν την τόσο κλασσάτη γκομενάρα.

- Αν κάτι δε σου αρέσει, μπορείς να μου το πεις.

- Είμαι δικός σου τώρα, κάνε με ότι θέλεις.

Τη νιώθω που έχει καυλώσει φουλ και με βάζει αμέσως από κάτω. Ανεβαίνει από πάνω μου και με ξεγυμνώνει από τα ρούχα μου πολύ γρήγορα. Εγώ έχω πάθει σοκ, μπορεί να φταίει το απωθημένο, μπορεί η καύλα, σίγουρα παίζει και να είναι εξαιτίας του πολύ χαμηλού φωτισμού, αλλά το κορμί της δεν είχε ψεγάδι, απόλυτη γκόμενα θα ήταν στα νιάτα της αλλά είναι ακόμα θεά. Σκύβει και με φιλάει στο στόμα και κάνει ότι της έκανα κι εγώ, κατεβαίνει στο λαιμό, στο στήθος και για πρώτη φορά πιάνει τον πούτσο μου στο χέρι της, κατεβαίνει τέρμα κάτω και κοιτάζει με λαγνεία τον πούτσο μου που μου τον μαλάζει τώρα και με τα δύο χέρια.

- Είσαι πουτσαράς…

μου είπε και τον σάλιωσε αλλά ακόμα δεν τον πήρε στο στόμα της και μου τον έπαιζε αυτή τη φορά ξαπλωμένη με το ένα της χέρι και με το άλλο χάιδευε τη μουνάρα της. Ξαφνικά σηκώνεται και στήνεται στα 4. ''Έλα'' μου λέει. Σκέφτηκα "τι καργιόλα, δε μου έκανε πίπα αλλά δε μπορώ να είμαι τόσο αχάριστος". Όπως ήταν στα 4 ξαναπήγα με το στόμα μου στη μουνάρα της. Εκείνη έδινε σπασμούς και έτριβε ολόκληρη την τεράστια κωλάρα της πάνω στο πρόσωπό μου. "Σκίσε με…" μου είπε και αυτό έκανα. Τη βούτηξα από τα μαλλιά και την τράβηξα προς τα πίσω να της ψιθυρίσω στο αφτί ότι τώρα θα γαμηθεί σαν καλό πουτανάκι.

- Όχι μωρό μου, θα με γαμήσεις σαν να είμαι μεγάλη πουτανάρα, όχι πουτανάκι σαν αυτά που γαμάς εδώ, σκίσε με, μην αργείς!

Η καργιόλα έστηνε αφτί όταν γαμούσα την Αθηνά χθες το βράδυ. Μπαινόβγαινα μέσα της σαν τρελός, τον έβγαζα όλο έξω και την κάρφωνα με δύναμη στο ξαφνικό. Την τρέλαινε αυτό όπως τρελαίνει κάθε γυναίκα, όλος έξω και μετά όλος μέσα, τράβηγμα απ' τα μαλλιά και μπατσάκια στα μαγουλάκια, όπως μου έδινε αυτή πριν.

- Γαμάς απίστευτα καργιόλη, τι ψωλάρα είναι αυτή που έχεις;

- Θα έρχεσαι να σε πηδάω αραιά και που καυλιάρα;

- Όχι αραιά και που, θα έρχομαι συνέχεια αρκεί να με γλείφεις και να με γαμάς έτσι.

Το μουνάκι της είχε ανοίξει και παρ' όλο που είμαι αρκετά προικισμένος δεν ένιωθα τριβή. Μπαινόβγαινα τόσο γρήγορα και δυνατά αλλά δεν καταλάβαινα και πολλά. Μάλλον είχε χύσει και έχει αρκετή υγρασία. Βγαίνω από μέσα της και ξαναπέφτω με τα μούτρα στο μουνάκι της επειδή δε μπορούσα να τελειώσω και είπα να μην την κουράσω άλλο. Είχε χύσει σίγουρα και μπορεί όχι μόνο μία φορά. Το μύριζα, δε μπορούσα να ξεκολλήσω από αυτή τη μουνάρα με τίποτα. Ήταν απ' τα πιο τρελά απωθημένα και θέλω να τη φάω ολόκληρη. Με προστάζει να της γλείψω και την πίσω τρυπούλα και εννοείται ότι αμέσως πήγα κι εκεί. Ήταν τέρμα στενή και της έβαλα ένα δάχτυλο μέσα. Τινάχτηκε ολόκληρη και μούγκριζε από καύλα

- Βάλε κι άλλο, σκίσε με!

- Σηκώθηκα, αυτή τη φορά είχα καυλώσει και είχα πρηστεί τέρμα.

- Βάλ' το μέσα μου όλο, γρήγορα!

Μπήκα μέσα της και αυτή προσπάθησε να μην την ακούσει όλο το τετράγωνο. Ήταν ακριβώς όσο στενή πρέπει να είναι μία τέτοια τρυπούλα. Την τραβάω από τα μαλλιά και αρχίζω να την πηδάω στα 4 ξανά αλλά αυτή τη φορά από πίσω. "Σκίσε με…" μου φώναζε και αυτό της έκανα. Η ατμόσφαιρα μύριζε καύλα. Όταν συνειδητοποίησα πόσο καύλα είναι αυτή η γκόμενα στα 4 να τρώει ακατάπαυστα πούτσο σαν πουτάνα δεν άργησα να νιώσω αυτό το γνωστό γαργαλητό στα αρχίδια μου που μου λέει ότι έχω το πολύ 3-4 δευτερόλεπτα μέχρι να τη χύσω.

- Σε χύνω μωρό μου…

- Μέσα μου θέλω όλα, δωσ' τα μου!

Αυτά είναι σκέφτηκα, αυτά είναι γούστα γαμώ την πουτάνα μου, έπρεπε πριν έρθω στο σπίτι να παίξω τζόκερ, αυτό που μου συμβαίνει δε μπορώ ακόμα και τώρα που χύνω να το συνειδητοποιήσω. Τα πήρε όλα μέσα της και έμεινε εκεί ακίνητη. Γύρισε με κοίταξε και άνοιξε τα χέρια της για να με πάρει αγκαλιά, χώθηκα αμέσως μέσα στην αγκαλιά της και ανταλλάσσαμε φιλιά πάθους για τόσο όσο που με πήρε ο ύπνος. Το πρωί σηκώθηκα και έλειπε. Βγήκα αμέσως έξω, πήγα στο μπαλκόνι της και έλειπε κι αυτή. Βρήκα ένα σημείωμα στην κουζίνα και έγραφε:

''Έπρεπε να φύγω γιατί είχα δουλειά, δεν ήθελα να σε ξυπνήσω, θα τα ξαναπούμε''

Έχω ενθουσιαστεί, σκέφτομαι μήπως ήταν όνειρο, αλλά δεν ήταν. Το στρινγκάκι της και τρίχες της στο μπάνιο μου δείχνανε ότι μια χαρά ξύπνιος ήμουν και πέρασα και τέλεια. Μου είπε ότι θα έρχεται συνέχεια να πηδιόμαστε, άραγε το είπε πάνω στην καύλα η το εννοούσε; Έχω ακόμα πολλά να γράψω γιατί η ιστορία να ξέρετε είναι τέρμα αληθινή και εξελίσσεται με πολύ ωραίες στιγμές.
Copyright protected OW ref: 180115Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.