Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα κι από εμένα. Ονομάζομαι Μαρία και είμαι καινούρια εδώ. Αποφάσισα να μοιραστώ κι εγώ μαζί σας την πρώτη φορά με το αφεντικό μου.

Είναι η πρώτη ιστορία που γράφω για αυτό να μην είστε πολύ σκληροί μαζί μου.

Είμαι 19 χρόνων, κοντούλα, με πιασίματα, ξανθά μαλλιά και πολύ μεγάλο στήθος. Εδώ και λίγο καιρό σπουδάζω σε μεγαλούπολη μακριά από τον τόπο κατοικίας μου. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος μέχρι να συνηθίσω στους ρυθμούς της, να μάθω να κυκλοφορώ χωρίς να χάνομαι, να βρω καινούριες παρέες. Με το πέρασμα του χρόνου, αφού έμαθα να ζω εδώ, αποφάσισα να βρω μια δουλειά να βοηθήσω κι εγώ οικονομικά τους γονείς μου. Έτσι έπιασα δουλειά σα σερβιτόρα σε μία τοπική καφετέρια της περιοχής μου, με σχετικά ευέλικτο ωράριο και καλά χρήματα.

Το αφεντικό μου, ας τον πούμε κύριο Γιώργο, ήταν ένας καλοδιατηρημένος 50ρης, ευγενικός άνθρωπος και χωρίς πολλές απαιτήσεις από τη δουλειά, παντρεμένος, με 2 παιδιά, φοιτητές σε άλλη πόλη. Στο μαγαζί του προσλάμβανε μόνο φοιτητές και φοιτήτριες γιατί όπως λέει συνεχώς σέβεται τα παιδιά που εργάζονται και σπουδάζουν και θέλει να τα βοηθήσει όσο μπορεί (όπως όμως κατάλαβα μετά, η αδυναμία του ήταν οι φοιτήτριες).

Όλα κυλούσαν ομαλά χωρίς προβλήματα, δεν έδινε ποτέ δικαιώματα σε κανέναν και μας συμπεριφερόταν σαν παιδιά του. Όμως όλα άλλαξαν ένα βράδυ όταν η κοπέλα που είχαμε βάρδια μαζί μου ζήτησε να κλείσω εγώ, παρ' όλο που ήταν η σειρά της γιατί έπρεπε να προλάβει το τελευταίο λεωφορείο για να επιστρέψει στην πόλη της για Σαββατοκύριακο. Δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ήταν κάτι που το κάναμε γενικά όλοι μεταξύ μας, υπήρχε κατανόηση. Έφυγε η κοπέλα, μετά από περίπου 2 ώρες έφυγαν και οι τελευταίοι πελάτες και έμεινα μόνη μου με τον κύριο Γιώργο. Αφού έγινε το απαραίτητο καθάρισμα ανέλαβα να κλείσω το ταμείο όσο ο κύριος Γιώργος έκλεινε τις τζαμαρίες. Μόλις τελείωσε ήρθε από πίσω μου να δει αν θέλω βοήθεια κολλώντας πάνω μου, ενώ το χέρι του έπιασε δυνατά το στήθος μου και άρχισε να το χαϊδεύει. Στην αρχή πάγωσα αλλά μόλις συνήλθα πήγα να τον σπρώξω μακριά μου. Ήταν πιο δυνατός από εμένα.

- Κύριε Γιώργο τι κάνετε εκεί; Αφήστε με σας παρακαλώ.

- Έλα τώρα Μαράκι μου... δε σου αρέσει έτσι όπως σου χαϊδεύω τις ρώγες πάνω από τη μπλούζα;

Όχι απλώς μου άρεσε, είχα καυλώσει αμέσως. Οι ρώγες μου ήταν πέτρα από μέσα, σχεδόν πονούσα, αλλά δε μπορούσα να το δείξω.

- Κύριε Γιώργο όχι... μα τι κάνετε; Είστε παντρεμένος.

- Με έχεις καυλώσει πολύ... σε θέλω τώρα!

Και όπως με είχε στριμωγμένη με γυρνάει από την μεριά του, μου σηκώνει απότομα τη μπλούζα και το σουτιέν και αρχίζει να τις ρουφάει δυνατά.

- Αχ κύριε Γιώργο, ναι, ναι, δυνατά!

- Μ… τσουλάκι μου, μου το παίζεις και δύσκολη. Σ' αρέσει καργιολάκι μου τώρα;

- Πολύ κύριε Γιώργο...

Το χέρι του είχε ήδη ανοίξει το παντελόνι μου και έπαιζε με την κλειτορίδα μου.

- Φτάνει καργιόλα. Γδύσου και πέσε στα γόνατα να τον πάρεις.

Έβγαλα τα πάντα, όπως κι αυτός και έπεσα στα γόνατα μπροστά του. Η πούτσα του ήταν μπροστά μου, 15 εκατοστά αλλά πολύ χοντρή, με μεγάλο κεφαλάκι. Ήθελα να μπει οπωσδήποτε μέσα μου για αυτό ξεκίνησα να τη γλείφω. Αφού σάλιωσα το κεφαλάκι άρχισα να το ρουφάω δυνατά και του χάιδευα τα αρχίδια. Σιγά-σιγά η γλώσσα μου τον έγλειψε από πάνω μέχρι κάτω και έφτασα στα αρχίδια, τα οποία έβαλα ένα-ένα στο στόμα μου παίζοντας του την πούτσα.

- Αχ καργιόλα, ωραίο το γλείψιμο αλλά εγώ σου είπα να τον πάρεις.

Με άρπαξε από τα μαλλιά και κάρφωσε την πούτσα του μέχρι τέρμα στον λαιμό μου. Η μύτη μου έφτασε στις τρίχες από πάνω και το σαγόνι μου στα αρχίδια του. Πνίγηκα και άρχισα να τον σπρώχνω αλλά συνέχιζε να με κρατάει γερά.

- Μ… πουτάνα, έτσι, ρούφα τον δυνατά.

Με τράβηξε μακριά για να πάρω ανάσα και άρχισα να βήχω δυνατά. Σάλια έτρεχαν παντού αλλά δεν τον ένοιαζε, συνέχισε να με καρφώνει με τον ίδιο ρυθμό. Έκλαιγα από την πίεση αλλά μου άρεσε τρομερά που μου συμπεριφερόταν έτσι. Μόλις χόρτασε με σήκωσε και με ανέβασε στον πάγκο από πίσω. Άνοιξε τα πόδια μου και άρχισε να με γλείφει στην κλειτορίδα όσο έβαζε 3 δάκτυλα στην τρύπα μου.

- Κύριε Γιώργο… ναι, ναι…

- Τι έγινε Μαράκι μου, σου αρέσει; Γουστάρεις να σε γλείφει ο κύριος Γιώργος;

- Πολύ, ναι, μη σταματάτε!

Συνέχισε να με γλείφει και να με γεμίζει με τα δάχτυλα του μέχρι που ένιωσε ότι κοντεύω να χύσω. Τότε σταμάτησε και σηκώθηκε, άρπαξε ένα προφυλακτικό από το κουτί δίπλα (που όπως μου είπε αργότερα το είχε βάλει εκεί από νωρίς γιατί ήξερε ότι θα με πηδούσε) και αφού το φόρεσε άρχισε να τον τρίβει πάνω στο μουνί μου.

- Πες μου πουτανίτσα μου, τι θέλεις;

- Εσάς μέσα μου κύριε Γιώργο, μη με βασανίζετε...

- Πες το σωστά πουτάνα και όλος δικός σου!

- Σας παρακαλώ κύριε Γιώργο, γαμήστε με...

Μόλις τελείωσα τη φράση μου τον ένιωσα να μπαίνει βαθιά μέσα μου με τη μία. Με άνοιξε για τα καλά.

- Αχ… ναι…

- Μ… καύλα Μαράκι το μουνάκι σου, με σφίγγει.

Άρχισε να με γαμάει δυνατά καθώς μου τσιμπούσε τις ρώγες μου.

- Τι μουνί γαμάω ο πούστης. Με σφίγγεις τόσο που δεν ξέρω αν θα κρατηθώ για πολύ.

- Ναι, ναι, μη σταματάτε, με τρελαίνετε...

- Αχ καύλα μου. Είσαι μεγάλο πουτανάκι που ζητάς πούτσο συνεχώς…

- Ναι, θέλω να με γεμίζετε συνέχεια...

Αφού με πήδηξε με βρωμόλογα έως ότου ένιωσε ότι θέλει να χύσει, βγήκε και έβγαλε το προφυλακτικό. Άρχισα να διαμαρτύρομαι όταν είδα ότι πήγε να ξανά μπει μέσα μου, αλλά με σταμάτησε λέγοντας μου ότι θέλει να χύσω πάνω του.

- Τι καυτό που είναι μωράκι μου; Από εδώ και πέρα θα σε γαμάω χωρίς προφυλακτικό, να σε νιώθω καλά γύρω μου. Χύσε την πούτσα μου, χύσε με πουτάνα, πάνω στην πούτσα που σε ανοίγει.

Με το ένα του χέρι έσφιγγε τις ρώγες μου και με το άλλο έπαιζε δυνατά την κλειτορίδα μου. Δε μπορούσα να κρατηθώ άλλο.

- Αχ ναι, χύνω, χύνω η πουτάνα...

- Χύσε μωρή τον πούτσο που σε γαμάει, παλιοκαργιόλα, έτσι. Τώρα που έχυσες πέσε κάτω ξανά μωρή, δεν αντέχω, θέλω να σε χύσω.

Έχωσε την πούτσα του βαθιά στο λαιμό μου και άρχισε να με χύνει κατευθείαν φωνάζοντας:

- Ναι, ναι τσουλάκι μου... χύνω για πάρτη σου πουτάνα, χύνω. Όλα βαθιά στο λαιμό σου… κατάπινε τα όλα, μην αφήσεις σταγόνα.

Τα ήπια όλα και του καθάρισα την πούτσα όπως μου ζήτησε μέχρι που με σήκωσε και με φίλησε στο στόμα.

- Κύριε Γιώργο ήσουν υπέροχος, θες να έρθεις στο σπίτι μου να συνεχίσουμε;

- Καυλίτσα μου όσο κι αν το θέλω δε μπορώ τώρα, με περιμένουν σπίτι, αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Θα περάσω αύριο πριν έρθω στο μαγαζί μουνάρα μου, μην ανησυχείς. Το κατάλαβα από την αρχή ότι είσαι πουτάνα, όταν μπήκες μέσα στο μαγαζί με τη στενή μπλούζα να διαγράφει τα βυζιά σου.

- Είμαι κύριε Γιώργο, μου αρέσει πολύ να γαμιέμαι.

- Καργιόλα μου θα περάσουμε καλά μαζί, να είσαι σίγουρη!

Κι όντως με τον κύριο Γιώργο ξανά βρεθήκαμε πολλές φορές και κάναμε πολλά. Με πήδηξε από κώλο και με παρτούζωσε αρκετές φορές με άντρες και με γυναίκες. Με πήδηξε ακόμη και στην αποθήκη του μαγαζιού του με τη γυναίκα του μέσα στο μαγαζί. Αλλά αυτές είναι άλλες ιστορίες.
Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.