Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ας πούμε ο Πάνος και ζω στην Αθήνα μόνιμα πολλά χρόνια. Μια μέρα λοιπόν με παίρνει τηλέφωνο ο ξάδερφος μου από επαρχία να τον φιλοξενήσω με τη καινούργια του κοπέλα για λίγες μέρες. Έτσι λοιπόν μετά από δύο μέρες έρχεται με μια πολύ όμορφη κοπέλα με καστανά μαλλιά δύο υπέροχα πράσινα μάτια κι ένα κορμί χυμώδες, βυζάρες και με μια κωλάρα που αρρωσταίνει και άγιο. Η κοπέλα άνετη στο σπίτι κυκλοφορούσε με ένα νυχτικό κι από μέσα διαγραφόταν το υπέροχο στρινγκ. Πολύ άνετη κοπέλα και καλό παιδί.

Με τα χρόνια ταιριάξαμε αρκετά και κάθε φορά που έρχονταν Αθήνα για βόλτα έμεναν σε εμένα με τα πειράγματα και τις αγκαλιές να πάνε και να έρχονται.

Μετά από λίγα χρόνια παντρεύτηκαν και έκαναν και παιδί. Η γυναίκα πλέον του ξαδέρφου μου είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού στην Αθήνα και με παίρνει τηλέφωνο να με ενημερώσει πως έχει κλείσει ήδη ξενοδοχείο αλλά θα ήθελε να πάμε για εκείνα τα ποτά που όταν ερχόταν πίναμε. Με τα πολλά ήρθε η μέρα. Τελειώνω από τη δουλειά έτοιμος να κυκλοφορήσω μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει. Με το που την είδα μου έπεσε το σαγόνι. Φορούσε ένα καταπληκτικό φόρεμα μου τόνιζε τα πιο ερωτικά σημεία στο σώμα της. Καύλωσα αμέσως και σκέφτηκα τι μουνί γαμάει ο ξάδερφος. Την πήρα και φύγαμε.

Πήγαμε σε ένα μαγαζί που πηγαίναμε συχνά. Αρχίσαμε να πίνουμε, να μιλάμε, να ερχόμαστε πιο κοντά. Το αλκοόλ έκανε την δουλειά του και η μουσική έδενε κατάλληλα. Χόρεψε κάποια στιγμή και θαύμαζα το υπέροχο κορμί της. Με τα πολλά είχε φτάσει έξι το πρωί. Πηγαίνοντας τη λοιπόν στο ξενοδοχείου βλέπω να παραπατάει δείχνοντας πως έχει πιει πολύ. Χωρίς εγώ να είμαι σε καλύτερη κατάσταση παρκάρω και την πηγαίνω στο δωμάτιο. Εκεί έπεσε στο κρεβάτι ανεβαίνοντας το φόρεμα της δείχνοντας μου την υπέροχη κωλάρα της χωρίς να έχει καταλάβει. Έκατσα δίπλα της, της έδωσα νερό και έψαχνε τις πιτζάμες της.

Έτσι αποφάσισα να τη βοηθήσω. Της έβγαλα τις γόβες και συνέχισα χαϊδεύοντας προς τα πάνω, την άκουσα να μουρμουρίζει δείχνοντας μου πως της αρέσει και δίνοντας μου θάρρος να συνεχίσω. Τη γύρισα μπρούμυτα και άνοιξα το φόρεμα μέχρι χαμηλά στην μέση, ξανά βογκητά από την ίδια. Εγώ να έχω καυλώσει πολύ και αποφασίζω να συνεχίσω. Της βγάζω σιγά-σιγά το φόρεμα και την έχω αφήσει με το σουτιέν και το υπέροχο μαύρο στρινγκάκι της. Μου λέει με κλειστά τα μάτια μέσα στη μέθη της "και το σουτιέν". Την ξανά γυρνάω μπρούμυτα και εκεί μου αποκαλύπτεται η κωλάρα της με το υπέροχο στρινγκάκι να χάνεται ανάμεσα και να είναι μέσα και στο μουνί της. Η καύλα της εμφανής στα μάτια μου από τα υγρά της που λάμπουν στο φως της μέρας πια. Σκέφτηκα να σταματήσω αλλά μου ήταν αδύνατον. Χάιδεψα για λίγο τον υπέροχο αυτόν κώλο και συνέχισα αυτό που μου ζήτησε.

Της έβγαλα το σουτιέν και την ξανά γύρισα προς εμένα για να μου εμφανιστούν οι ζουμερές αυτές βυζάρες με τις ρώγες καυλωμένες. Την είχα αφήσει για λίγο έτσι να θαυμάζω το κορμί της μέχρι που μου είπε "έλα εδώ, ξάπλωσε μαζί μου". Χωρίς να σκεφτώ ξαπλώνω δίπλα της και χαϊδεύοντας όλο της το κορμί. Άρχισε να με φιλάει.

Εκεί σκέφτηκα "τι κάνεις; Είναι γυναίκα του ξαδέρφου σου". Σηκώθηκα της έβαλα τις πιτζάμες κι έφυγα μετανιώνοντας για τη φυγή μου. Αλλά γνωρίζοντας πως είναι το σωστό.

Μετά από λίγο καιρό βρισκόμαστε όλοι μαζί στην επαρχία. Υπήρχε μεγάλος ερωτισμός ανάμεσα μας. Αλλά μέχρι εκεί.

Πριν λίγο καιρό χώρισε με τον ξάδερφο και έχουμε μια μικρή επικοινωνία. Συμφωνήσαμε μόλις ιδωθούμε ξανά θα συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στην μέση.
Copyright protected OW ref: 180091Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.