Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας φίλοι μου. Θέλω να σας διηγηθώ μια πολύ περίεργη ιστορία που συνέβη το καλοκαίρι που μας πέρασε και εξακολουθεί να συμβαίνει ανάμεσα σε εμένα και τη γυναίκα του κολλητού μου. Η γυναίκα του κολλητού μου η Μ είναι η απόλυτη φαντασίωση κάθε άντρα. Είναι 40 χρόνων, τρελοκομείο, 1.80, 70 κιλά, ξανθιά, γαλανομάτα, με τρελές αναλογίες, κανονικό στήθος, τέλεια πόδια και την τελειότερη κωλάρα που υπάρχει. Τη βλέπεις και ζαλίζεσαι. Σε αντίθεση με τον κολλητό μου που ναι μεν είναι εμφανίσιμος, αλλά δίπλα της χάνεται. Εγώ από την άλλη είμαι 45 χρόνων 2.02, 100 κιλά, με κορμί σωστά γυμνασμένο, με ξυρισμένο κεφάλι, πάρα πολύ μεγάλα γένια και λίγο άγρια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, κάτι που στη Μ άρεσε γιατί με έλεγε γλυκό άσχημο γίγαντα και με 25αρι χοντρό εργαλείο ανάμεσα στα πόδια μου.

Μένω μόνος σε ένα παραθαλάσσιο κτήμα 10 στρεμμάτων με αποκλειστικά ιδιωτική παραλία αφού πρόσβαση έχω μόνο εγώ. Αυτό το σπίτι το απέκτησα μέσα από πάρα πολύ σκληρές και επικίνδυνες συνθήκες δουλειάς αφού ήμουν λόγο στρατού στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ από 2001 μέχρι και 2016. Δε λέω… μπορεί να πέρασα άσχημα αλλά οι απολαβές ήταν τρελές, κέρδισα και το τζόκερ και έτσι τώρα απολαμβάνω την ήρεμη και απομονωμένη ζωή μου. Αλλά ας έρθουμε σιγά-σιγά στην ιστορία που ξεκίνησε το καλοκαίρι.

Όλα ξεκίνησαν στα τέλη Μαΐου όταν η Μ. με πήρε τηλέφωνο για να δει τι κάνω και να με ρωτήσει αν θα μπορούσε να έρθει να μείνει μαζί μου το καλοκαίρι για να ηρεμήσει και να σκεφτεί μιας λόγο της κατάστασης που επικρατεί δε θα μπορούσε να κάπου αλλού πιο ασφαλώς. Όταν την άκουσα κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν ήθελα να γίνω αδιάκριτος και της είπα ότι θα είναι μεγάλη χαρά να την έχω παρέα όλο το καλοκαίρι. Μόλις μου είπε ότι 10 Ιουνίου θα έρθει και κλείσαμε το τηλέφωνο αμέσως πήρα τηλέφωνο τον κολλητό μου να τον ρωτήσω τι μαλακία έκανε πάλι και μόλις άρχισε να μου λέει πόσο χοντρή μαλακία είχε κάνει άρχισα να βρίζω και να του λέω ότι εγώ θα την πληρώσω πάλι. Αυτός γέλαγε και μου έλεγε ότι δεν θα κάνει τίποτα πάλι. Τον είχε πιάσει με ένα πιπίνι μέσα στο σπίτι τους.

- Μαλάκα θα σε χωρίσει...

- Χα, χα, χα σιγά που θα βρει άλλον σαν εμένα;

- Είναι πάρα πολύ χοντρή μαλάκα για να την καταπιεί!

- Δε με νοιάζει... που θα βρει άλλον σαν εμένα; Εγώ την ξεστράβωσα.

- Καλά-καλά με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι.

Κλείσαμε το τηλέφωνο και άρχισα να ετοιμάζω το σπίτι για να έρθει η Μ γιατί άλλο να μένεις μόνος σου και άλλο να έχεις και μια γυναίκα στο σπίτι. Έτσι όταν ήρθε η Μ στο σπίτι στης 10 Ιουνίου ήταν όλα έτοιμα για να τη φιλοξενήσω όλο το καλοκαίρι. Η Μ κάθε φορά που ερχόταν να μείνει στο σπίτι έλεγε ότι ήταν σε έναν διαφορετικό παράδεισο και χαλάρωνε και ηρεμούσε απίστευτα. Έχει μια τρομερή οικειότητα και άνεση απέναντι μου που την έκανε να κυκλοφορεί μπροστά μου σχεδόν γυμνή προσφέροντας μου όλα της προσόντα κάνοντας με κάτι φορές να νιώθω αμήχανα αλλά ποτέ δεν την έβλεπα πονηρά πράγμα που την έκανε κάτι φορές πιο τολμηρή όπως να κάνει γυμνή μπάνιο στη θάλασσα και να έρχεται να ξαπλώνει στις ξαπλώστρες που είχα στον κήπο ή να κυκλοφορεί μόνο με τα στρινγκάκια της.

Το σπίτι λόγω του είναι απομονωμένο το έχω εξοπλίσει με ότι καλύτερο υπάρχει σε θέματα ασφάλειας. Ένα από αυτά είναι οι κάμερες υψηλής ανάλυσης και τεχνολογίας καταγραφής ήχου και εικόνας μέσα και γύρω από το σπίτι έτσι ώστε να μπορώ να βλέπω και να ακούω τα πάντα οπότε θέλω μέσω κινητού ή μέσω του λάπτοπ. Η Μ το γνώριζε αυτό όπως και όλα τα συστήματα ασφαλείας που έχει το σπίτι.

Όλα κυλούσαν ομαλά και ήρεμα χωρίς να την ρωτάω τι έχει συμβεί με τον κολλητό μου, κάτι που είχε εκτιμήσει πάρα πολύ, μέχρι που έπρεπε να πάω στην Αθήνα το 15 Αύγουστο στους γονείς μου γιατί γιόρταζαν και ήθελα να τους δω. Είπα και στη Μ άμα ήθελε να έρθει αλλά μου είπε ότι ήθελε να κάτσει σπίτι μιας και θα ήταν τελείως μόνη της όλο το Σ.Κ. Της έδωσα κωδικούς και κλειδιά πήρα την μηχανή μου και πήγα στους δικούς μου. Την Κυριακή το πρωί άρχισα να μαζεύω τα πράγματα μου για να έχω χρόνο ελεύθερο. Χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού μου στο κινητό μου και αμέσως με παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρία φύλαξης και τους λέω ότι όλα εντάξει και καπάκι παίρνω τηλέφωνο τη Μ να δω τι έγινε και μόλις το σηκώνει και τη ρωτάω μου λέει ότι είναι όλα εντάξει και πριν κλείσει το τηλέφωνο ακούω κάτι φωνές από μέσα.

Κλείνω και αμέσως ανοίγω το λάπτοπ και μπαίνω στις κάμερες και ψάχνω να δω τι γίνεται. Μένω παγωτό με αυτό που βλέπω. Η Μ. είναι στο κήπο πάνω στην μια ξαπλώστρα γυμνή στα γόνατα και δύο πιτσιρικάδες γυμνοί να τους πιπώνει σαν τρελή. Βάζω τα ακουστικά για να ακούω καλύτερα και αρχίζω να παρακολουθώ τη Μ να βάζει τον έναν πιτσιρίκα να ξαπλώσει στο γρασίδι, να ανεβαίνει επάνω του και βάζει την πούτσα του στην μουνάρα της και να λέει στον άλλον να έρθει να της τον δώσει στο στόμα. Εγώ βλέποντας όλο αυτό το θέαμα άρχισα να καυλώνω πρώτη φορά με τη Μ. Έβλεπα τον πιτσιρίκα που ήταν ξαπλωμένος να της βουτάει τα απίστευτα κωλομέρια και να έχει κάνει κατακόκκινα από σκαμπίλια που έριχνε ενώ ο άλλος της βουτήξει τα μαλλιά και την γαμούσε το στόμα και εγώ άρχισα να παίζω την πούτσα σαν έφηβος.

Κάποια στιγμή η Μ. τους σταματάει και τους λέει ότι θέλει να της γαμήσουν τη μουνάρα της και οι δύο μαζί. Οι πιτσιρικάδες μόλις το άκουσαν αυτό την έβαλαν στη μέση και μόλις μπήκαν και δύο μέσα στην μουνάρα της άρχισαν να την ξεμουνιάζουν και η Μ να τους λέει ότι θέλει πιο γρήγορα και πιο δυνατά. Οι πιτσιρικάδες άρχισαν σαν την ξεμουνιάζουν σα δαιμονισμένοι και η Μ βογκάει σαν τρελή. Εγώ ακολουθώ το ρυθμό τους και να ακούω τη Μ να τους λέει ότι θέλει να την χύσουν και δύο μέσα στην μουνάρα της. Οι πιτσιρικάδες τη σηκώνουν όρθια, την παίρνουν αγκαλιά και τη βάζουν πάλι στη μέση.

Αρχίζουν πάλι να ξεμουνιάζουν πιο γρήγορα και δυνατά κάνοντας τη να παραδίνεται στο ρυθμό τους μέχρι που άρχισαν να τη χύνουν και οι ταυτόχρονα μέσα στην μουνάρα της. Εγώ βλέποντας όλα αυτά, έχω χάσει το μέτρημα το πόσες φορές έχω χύσει. Μόλις οι πιτσιρικάδες τελείωσαν, την κατέβασαν και η Μ γονατίζει και αρχίζει να τους καθαρίζει τα καυλιά από τα χύσια και των τριών τους βάζοντας και τα δύο καυλιά στο στόμα της. Οι πιτσιρικάδες καύλωσαν αμέσως και αρχίσαν να της γαμάνε το στόμα εναλλάξ. Η Μ γονατισμένη τρίβει τη μουνάρα της μέχρι που ξανά έχυσαν μέσα στο στόμα και οι δύο τους. Η Μ δεν άφησε να πάει τίποτα χαμένο.

Οι πιτσιρικάδες ξάπλωσα στις ξαπλώστρες ξεθεωμένοι και η Μ πήγε και βούτηξε στη θάλασσα. Εγώ βλέποντας τη Μ να περπατάει προς τη θάλασσα γυμνή και να γυαλίζει το κορμί της από το λάδι, τον ιδρώτα και όλα τα αλλά, έχυσα για τελευταία φορά. Είχα λιώσει και είχα γίνει χάλια. Σηκώθηκα και πήγα να πλυθώ μήπως συνέλθω από όλα αυτά που είχα δει. Όταν γύρισα είδα τους πιτσιρικάδες να έχουν ντυθεί και η Μ να είναι ακόμα γυμνή και να τους πηγαίνει στην πόρτα και να τους δίνει από ένα φάκελο. Την ώρα που έβγαιναν οι πιτσιρικάδες είδαν την ταμπέλα που λέει ότι το σπίτι παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμά παρακολούθησης και το έδειξαν στη Μ, με την ίδια να τους λέει να μην ανησυχούν και με την ίδια να γελάει στην αρχή και μετά να τραβάει τα μαλλιά της ξέροντας ότι εγώ μπορεί να τα έχω δει όλα και να αρχίσει να κυκλοφορεί νευρικά μέσα στο σπίτι.

Με παίρνει τηλέφωνο. Μόλις βλέπω το κινητό μου να κτυπάει δεν το σήκωσα το έβαλα στο αθόρυβο και το άφησα πάνω στο γραφείο μου και ξάπλωσα να κοιμηθώ γιατί ήμουν κομμάτια. Όλο αυτό το σκηνικό κράτησε 3 ώρες και εγώ έπεσα ξερός για ύπνο μέχρι που με ξύπνησε ο πατέρας μου λέγοντας ότι με ζητάνε στο τηλέφωνο. Ήταν η Μ. Είχε πάρει τηλέφωνο στο σπίτι των γονιών μου γιατί δε με έβρισκε στο κινητό. Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο με ρώτησε που είμαι και δεν απαντάω στο κινητό τόση ώρα κάνοντας κανονική σκηνή ζηλοτυπίας μέχρι που την φρενάρω και της λέω να χαλαρώσει λίγο γιατί κοιμόμουν και ήταν στο αθόρυβο και δεν έγινε και τίποτα σοβαρό. Φαινόταν ότι ήταν στην τσίτα αλλά ήθελα να ψήσω λίγο ακόμα. Τη ρωτάω τι έχει και είναι μέσα στα νεύρα και τη γκρίνια και αρχίζει να γκρινιάζει για κάνα 10 λεπτό μέχρι που της λέω ότι άμα δεν ηρεμήσει δεν έρχομαι αύριο σπίτι. Θα σε αφήσω μόνη σου να ψηθείς. Ξεκινάει πάλι τη γκρίνια και να λέει να λέει μέχρι που της λέω τα λέμε αύριο το μεσημέρι που θα έρθω και κλείνω το τηλέφωνο. Όση ώρα μιλούσαμε την παρακολουθούσα και μόλις έκλεισα το τηλέφωνο άρχισε να με βρίζει κι εγώ γέλαγα.

Την άλλη μέρα κατά μεσημεράκι φτάνω στο σπίτι και με το που μπαίνω στο σπίτι με παίρνει αγκαλιά μου ζητάει συγγνώμη για την γκρίνια και όλη την συμπεριφορά της χθες αλλά μου είπε ότι άμα της ξανακλείσω έτσι το τηλέφωνο θα με σκοτώσει.

Η συνέχεια την επόμενη φορά...




Copyright protected OW ref: 180090



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.