Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Τη Δήμητρα τη γνώριζα καλά στα φοιτητικά μας χρόνια. Και όταν λέω "καλά" σημαίνει ότι είχαμε ρίξει αρκετά άγρια γαμήσια οι δυο μας και κάποιες φόρες όχι μόνο οι δυο μας. Γενικά σε εκείνη την φοιτητοπαρέα την είχαν πάρει όλοι, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Εμένα μου έβγαζε καλή χημεία στο πήδημα και ήμουν από τους πιο τακτικούς γαμιάδες της. Είχαμε χαθεί όμως εδώ και χρόνια.

Ένα απόγευμα χτύπησε το κινητό μου. Άγνωστο νούμερο, λέω ας το σηκώσω αν και μάλλον κανένα συμβόλαιο κινητής θα θέλουν να μου πουλήσουν. Στη απάντηση μου άκουσα μία παλιά γνώριμη φωνή:

- Μάκη;

- Ο ίδιος. Με ποια μιλάω;

- Η Δήμητρα είμαι!

- Δήμητρα;… πλάκα κάνεις. Που είσαι εσύ ρε κορίτσαρε; Που χάθηκες;

- Που χάθηκα τα τελευταία 15 χρόνια ε; Χα, χα, χα από που να αρχίσω; Καλύτερα να σου πω για κάτι που θα γίνει και όχι για αυτά που έγιναν.

- Δηλαδή;

- Παντρεύομαι

- ...

- Μάκη; Ζεις; Τι έπαθες; Σοκ;

- Χα, χα… έλα, εδώ είμαι, απλά δε σε προλαβαίνω ρε Δήμητρα. Και τώρα τι; Ψάχνεις κουμπάρο;… χα, χα, χα…

- Φαντάζεσαι;

- Γιατί όχι;… θα ήμουν ο καλύτερος κουμπάρος, δεν έχει ακούσει τι λένε για τον κουμπάρο και την κουμπάρα;

- Είμαι σίγουρη ότι περιποιείσαι πολύ καλά τις κουμπάρες σου. Αν έχεις δηλαδή.

- Έχω, έχω, αλλά δεν είναι αυτές το θέμα μας.

- Ναι σωστά, το θέμα μας είναι ότι σε θέλω... για το μπάτσελορ!

- Νόμιζα ότι στο μπάτσελορ πάνε οι φίλες της νύφης, όχι οι φίλοι και μάλιστα οι πρώην

- Λέω να πρωτοτυπήσω αγάπη μου. Νόμιζα ότι με ήξερες καλύτερα.

- Και για πότε λες με το καλό; Και που;

- Έλεγα για ένα διημεράκι προς Μύκονο μεριά. Μην αγχώνεσαι για τα έξοδα, πληρώνει ο μαλάκας. Του έχω πει ότι θα πάω με φίλες και έχουμε κλείσει ολόκληρη βίλα με πισίνα κτλ και μόλις φύγουν οι φίλες θα έρθουν οι "φίλοι". Όλα πληρωμένα… εισιτήρια, διαμονή, φαγητά, ποτά, τσιγάρα κτλ ότι τραβάει η όρεξη σου.

- Χτύπησες φλέβα Δημητρούλα ε;

- Λες να πήγαινα για γάμο με κανένα κακομοίρη; Ο τύπος το φυσάει και είναι μεγάλο κορόιδο, αλλά αυτά μεταξύ μας.

- Σωστή η Δήμητρα. Τι του έκανες για να τον ψήσεις; Μάγια;

- Χα, χα… έλα που δεν ξέρεις ή μάλλον που δεν θυμάσαι. Αν θέλει η Δήμητρα αγάπη μου τον κάνει τον άντρα να την παρακαλάει. Είσαι τυχερός που σε γνώρισα μικρή τότε που δεν ήθελα δεσμεύσεις.

- Αυτό φταίει ή ότι δεν είχα τα φράγκα του μαλάκα σου;

- Φτάνει η φιλοσοφία. Λοιπόν κλείσαμε; Το παραπάνω σαββατοκύριακο; Είσαι μέσα;

- Με χίλια! Χαλάω χατίρι στη Δημητρούλα μου; Και δε μου λες… οι δυο μας θα το γιορτάσουμε;

- Είσαι ο πρώτος που πήρα αλλά σκοπεύω να μεγαλώσω λίγο την παρέα. Νομίζω ότι δε θα έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Λοιπόν θα έχεις νέα σύντομα για ημερομηνίες κτλ. Φιλάκια. παντού.

Και έτσι απλά το έκλεισε. Το "Φιλάκια. Παντού" ήταν ο τρόπος που υπέγραφε η Δήμητρα τα μηνύματα της τον παλιό καλό καιρό. Και όταν η Δήμητρα έλεγε παντού εννοούσε παντού, δεν ήταν σχήμα λόγου. Αυτή η ατάκα μου ξύπνησε τρελές μνήμες και με έφτιαξε πολύ για το διήμερο που μου υποσχέθηκε.

Δεν πέρασαν 10 λεπτά και χτύπησε το τηλέφωνο μου πάλι. Ήταν ένας φίλος από τα παλιά. Ο Στέλιος.

- Μαλάκα… μάντεψε ποια με πήρε!

- Ξέρω φίλε, πήρε κι εμένα.

- Απίστευτο;

- Ναι ρε. Θα την παρτουζώσουμε ξανά μετά από τόσα χρόνια!

- Ελπίζω μόνο ακόμα να βλέπεται ρε φίλε γιατί άλλο 20 άλλο 40.

- Έλα ρε δεν κολλάμε σε τέτοια εμείς. Τζάμπα ταξιδάκι, φαγητά, ποτά και πήδημα. Τι άλλο θες;

- Ναι ρε, κερνάει ο κερατάς λέμε, χα, χα…

- Άντε φίλε τα λέμε ετοίμαζε βαλίτσα.

Ο ίδιος περίπου διάλογος επαναλήφθηκε και με έναν ακόμα παλιόφιλο, το Χρήστο και έτσι μετά από μερικές μέρες βρεθήκαμε και οι τρεις μαζί στο πλοίο για Μύκονο. Στο ταξίδι η κουβέντα φυσικά εξαντλήθηκε σε αναμνήσεις από τα γαμήσια με τη Δήμητρα και ανυπομονησία για το επερχόμενο διήμερο. Φτάνοντας στο λιμάνι είχαμε οδηγίες για το που ακριβώς θα πάμε. Μετά από λίγη ώρα ήμασταν στην είσοδο μίας γαμάτης βίλας με πισίνα και όλα τα συναφή. Η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε η Δήμητρα. Ευτυχώς κρατιόταν μια χαρά. Είχε ακόμα την αυτοπεποίθηση που έχουν τα ψηλά καμαρωτά μουνιά. Γυναικάρα με τα όλα της. Ο χρόνος βέβαια είχε αφήσει τα σημάδια του πάνω της όπως σε όλους. Στη φάτσα είχε σπάσει αλλά όχι πολύ, απλά δεν είχε τη φρεσκάδα της 20χρονής, τώρα όμως έδειχνε πιο καυλόφατσα.

Το βυζί φυσικά είχε αρχίσει να πέφτει αλλά με το σωστό σουτιέν το κρατούσε. Είχε παχύνει λίγο αλλά αυτό δεν με χάλασε καθόλου, όσο μεγαλώνω ομολογώ πως τόσο μου αρέσουν κι εμένα οι καμπύλες. Η εμπειρία τόσων χρόνων μου έχει δείξει ότι τα μικρά σφιχτά κωλαράκια είναι καλά για μάτι αλλά στο γαμήσι προτιμώ λίγο πιο μεγάλα μεγέθη κι ας έχουν και λίγη κυτταρίτιδα. Με λίγα λόγια ήταν μια εντυπωσιακή σαραντάρα. Φορούσε ένα άκρως καυλωτικό διάφανο ριχτάρι και από μέσα σουτιέν και στρινγκάκι δαντέλα, γοβάκια και τεράστια γυαλιά ηλίου, όλα μαύρα. Φαινόταν ήδη φτιαγμένη, μας άρπαξε έναν-έναν και μας έδωσε ένα χορταστικό γλωσσόφιλο. Χωρίς δεύτερη κουβέντα άνοιξε το χέρι της και είχε μέσα τρία χάπια. Καυλόχαπα.

- Δεν έχουμε ανάγκη από αυτά ρε Δήμητρα.

- Θα πάρετε από ένα και θα γδυθείτε επί τόπου. Αλλιώς δε μπαίνετε μέσα. Πάρτε άφοβα είναι από αυτά που συνδυάζονται με αλκοόλ.

Κοιταχτήκαμε με τα παιδιά και καταλάβαμε πως για τις επόμενες ώρες θα την πηδάμε ασταμάτητα. Πήραμε το χάπι μας, βγάλαμε τα ρούχα μας και προχωρήσαμε στο σπίτι. Η φάση ήταν εντυπωσιακή. Μπουφές με φοβερά φαγητά, μπαρ με κάθε είδους ποτά και παραδίπλα ένα τραπεζάκι με στριμμένα τσιγάρα και όλα τα σχετικά καλούδια. Στη συνέχεια μας πήγε να δούμε την πισίνα. Ο Χρήστος άραξε σε μία ξαπλώστρα και εγώ με το Στέλιο πήγαμε να φτιάξουμε ποτά.

Γυρνώντας με τα ποτά στο χέρι είδαμε ότι το πάρτι είχε ήδη αρχίσει. Η Δήμητρα ήδη στα γόνατα και ο Χρήστος ξάπλα να ανεβοκατεβάζει το κεφάλι της με δύναμη στον πούτσο του. Ο Στέλιος είπε:

- Κάποια δε μπορεί να περιμένει ούτε λεπτό!

Της έριξα μία μικρή σφαλιάρα στον κώλο για να ξεκολλήσει και να τσουγκρίσουμε τα ποτά.

- Στη νυφούλα μας. Βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους…

- Στην υγειά του μαλάκα. Μην ξεχνάτε ποιος κερνάει…

είπε η Δήμητρα και έπιασε τον πούτσο μου με το ένα χέρι και του Στέλιου με το άλλο.

- Α μπε μπα μπλομ...

Το α μπε μπα μπλομ κατάληξε στο Στέλιο και άρχισε να του ρουφάει τον πούτσο ενώ με την άκρη του ματιού της με κοιτούσε μέσα στα μάτια. Σαν να το έκανε επίτηδες, ήθελε να με αφήσει τελευταίο να περιμένω. Αποφάσισα να της δείξω ότι τη γράφω στα αρχίδια μου και βούτηξα στην πισίνα. Ακολούθησε ο Χρήστος ενώ ο Στέλιος μας κοιτούσε και γελούσε την ώρα που τον έγλειφε η Δήμητρα. Δεν άργησαν κι αυτοί να βουτήξουν στο νερό, αφού διέκοψαν το τσιμπούκι καλωσορίσματος. Η Δήμητρα κολύμπησε κοντά μου και μου είπε:

- Γιατί βιάστηκες να βουτήξεις, ήθελα να σε καλωσορίσω τελευταίο!

- Ξέρεις ότι δεν περιμένω, παίρνω πάντα αυτό που θέλω όταν το θέλω…

της είπα και της έπιασα τον κώλο μέσα στο νερό τραβώντας την κοντά μου

- Ναι αλλά γαμάει καλύτερα όποιος γαμάει τελευταίος λέγαμε παλιά. Θυμάσαι;…

μου ψιθύρισε και μου έκλεισε το μάτι. Ήταν ξεκάθαρο ότι ήθελε να κλείσει αυτό το διήμερο μαζί μου, να είμαι ο τελευταίος που θα την ξεπατώσει πριν το γάμο.

Γρήγορα αποφασίσαμε να πάμε προς τα μέσα για το κυρίως μέρος του "μπάτσελορ". Η Δήμητρα έφυγε μπροστά και μας είπε ότι πάει να "ετοιμαστεί' και να φτιάξουμε ποτά, τσιγάρα και ότι άλλο θέλουμε και να πάμε στο υπνοδωμάτιο. Αράξαμε λίγο για να της δώσουμε το χρόνο της και μετά από λίγο σηκώθηκα πρώτος να πάω προς το δωμάτιο. Μπαίνοντας στο δωμάτιο είδα τη Δήμητρα ξαπλωμένη, φορούσε ένα μαύρο ολόσωμο διχτυωτό ανοιχτό σε μουνί και κώλο, ουσιαστικά το πάνω μέρος ενωνόταν με τις κάλτσες σαν ζαρτιέρα αλλά ήταν ενιαίο. Φορούσε και ένα μικροσκοπικό στρινγκ, εντελώς κορδόνι και μια υφασμάτινη μάσκα στα μάτια. Είχε ανανεώσει το βάψιμο της και το έντονο κόκκινο κραγιόν. Στο κομοδίνο είχε αφήσει σκόρπια βοηθήματα, όπως δονητές, κανονικούς αλλά και σφήνες κώλου, χειροπέδες, μάσκες και λιπαντικά.

- Τα κάνεις και με το σύζυγο όλα αυτά;… τη ρώτησα καθώς πλησίαζα τον πούτσο μου στο στόμα της.

- Ναι αλλά ένα-ένα του τα παρουσιάζω... σιγά-σιγά για να νομίζει ότι του κάνω χάρη, είπε και μπούκωσε τον πούτσο μου στο στόμα της.

Είχα αφήσει τα ποτά στο κομοδίνο και κρατούσα μία τάπα κώλου την οποία άλειφα με λιπαντικό και της είπα να συνεχίσει να γλείφει αλλά να στηθεί στα τέσσερα. Τράβηξα το στρινγκάκι στο πλάι και της έβαλα το δονητάκι στον κώλο. Ξαναέβαλα το κορδόνι στη θέση του για να κρατάει και το δονητάκι μέσα στην τρύπα και με τα χέρια της έσπρωξα το κεφάλι για να πάρει όλο τον πούτσο στο στόμα μέχρι να δω να κολλάνε τα χείλη της στα αρχίδια. Είναι ένα παιχνίδι που πάντα μου άρεσε όταν βλέπω έντονο κραγιόν. Να μένει αποτύπωμα από το κραγιόν στα αρχίδια ώστε να βλέπουν τα πουτανάκια ότι κατάφεραν να το πάρουν όλο. Εκείνη την ώρα μπήκαν και οι άλλοι.

- Επ… τι έχουμε εδώ; Αρχίσατε χωρίς εμάς; Ούτε να τσουγκρίσουμε; Άσε ρε την κοπέλα να πιει λίγο πότο!

Η αλήθεια είναι ότι η Δήμητρα δεν ήταν διατεθειμένη να ξεκολλήσει από τον πούτσο μου αλλά την τράβηξα εγώ για να κάνουμε πάλι τις σχετικές προπόσεις. Αυτή τη φορά με μια φωνή όλοι μαζί είπαν:

- Στην υγεία του μαλάκα!

Όπως κρατούσε το ποτό και το ανακάτευε με το καλαμάκι, της έβγαλα το δονητάκι από τον κώλο και όπως ήταν το έβαλα στο ποτήρι της και της ανακάτεψα το ποτό. Ήπιε λίγο, πήρε το δονητάκι το έγλειψε και το έριξε πάλι στο ποτήρι της. Άναψε και ένα τσιγάρο, πήρε δυο τζούρες είπε πάλι "Στην υγειά του μαλάκα", μου το πάσαρε και άραξα στην πολυθρόνα να το πιω και να χαζεύω τα φιλαράκια μου που όρμησαν στο κρεβάτι για να την ξεπατώσουν. Την έστησαν στα τέσσερα και συζητούσαν πως θα αρχίσουν. Της τράβηξαν πάλι το κορδόνι. Η κωλοτρυπίδα είχε λιπανθεί και ανοίξει ήδη από το δονητάκι και έδειχνε πολύ πιο ελκυστική από το ξεχειλωμένο μουνί σαραντάρας. Η Δήμητρα πήγε να γκρινιάξει με νάζι:

- Άντε τι θα γίνει με...

αλλά πριν προλάβει να τελειώσει τη φράση της έφαγε μία γερή σφαλιάρα από το Στέλιο.

- Σκάσε μωρή πουτάνα, σε ρώτησε κανείς; Πολλά μας είπες, από εδώ και πέρα τέλειωσες, μόνο θα υπακούς σα σκυλάκι.

Κοιταχτήκαμε και οι τρεις με χαμόγελο. Τώρα αρχίζαμε, ο Στέλιος είχε δώσει το σύνθημα. Ομολογώ ότι καύλωσα με τα λόγια του και τη σφαλιάρα που της έριξε. Με τον αέρα που πήρε ο Στέλιος ήταν αναμενόμενο να της γαμήσει κατευθείαν κώλο. Έτσι και έγινε. Ανέβηκε στο κρεβάτι ολόκληρος και αρχίσει να την ξεπατώνει δυνατά πάνω κάτω. Της έσπρωχνε το κεφάλι κάτω με τα μούτρα στο στρώμα. Ο τύπος μπήκε με τα χίλια και κοιτούσα το Χρήστο που χαμογελούσε. Η Δήμητρα βογκούσε και με το χέρι από κάτω έπαιζε το μουνί της. Ο Χρήστος της έβαλε στο χέρι ένα δονητή για να τον χώσει όλο στο μουνί της και ο ίδιος πήγε από μπροστά. Ο Στέλιος βλέποντας τον της τράβηξε τα μαλλιά για να σηκώσει το κεφάλι της. Ενώ της γαμούσε τον κώλο της έβαλε τα δάχτυλα στο στόμα σαν αγκίστρι και το της άνοιξε τέρμα για να υποδεχθεί τον πούτσο του Χρήστου. Μόλις της τον κάρφωσε στο στόμα ο Χρήστος σήκωσε το χέρι και έκανε "κόλλα το" με τον Στέλιο. Είχαν αρχίσει να την ξεφτιλίζουν κανονικά με σφαλιάρες, βρισιές και όλα τα σχετικά.

- Κελεπούρι νύφη βρήκε ρε ο μαλάκας!

- Ναι… άβγαλτη, παρθένα μη σου πω.

- Ότι πρέπει για οικογένεια

- Ναι… να ανοίξεις σπίτι με αυτή ε;

- Να την κάνεις μάνα των παιδιών σου

- Επιτυχία μεγάλη. Σαν να πιάνεις Τζόκερ!

Είχα σηκωθεί και έτσι όπως ήμουν φτιαγμένος και άκουσα το Τζόκερ μου ήρθε μία τρελή ιδέα. Κοίταξα την Δήμητρα και έτσι όπως της είχε τραβήξει ο Στέλιος το στόμα με το κραγιόν να έχει απλωθεί στα μάγουλα θύμιζε όντως τον Τζόκερ. Σκέφτηκα ότι τα ποτά και τα τσιγάρα είχαν αρχίσει να με στέλνουν. Πήγα κοντά τράβηξα το κεφάλι της από τον πούτσο του Χρήστου, την έφτυσα στη μούρη και άρχισα να την πασαλείβω με τον πούτσο μου. Κοίταξα τον Χρήστο του έδειξα το πρόσωπο της και του είπα:

- Τζόκερ!

Αμέσως ήρθε και ο Στέλιος λαχανιασμένος και μόλις το είδε άρχισε να γελάει και αυτός και καπάκι είπε:

- Άντε ρε μαλάκες έχω αφήσει μία ανοιχτή κωλότρυπα θα πάει κανείς; Να πάρω και μια ανάσα;

Η Δήμητρα του έγλειψε τον πούτσο που μόλις είχε βγει από τον κώλο της, όπως και με το δονητάκι πριν, το "από κώλο σε στόμα", το ΑΤΜ που λένε και στα αγγλικά, ήταν ειδικότητα της.

Πήγα από πίσω και είδα την κωλοτρυπίδα της ορθάνοιχτη από το άγριο γαμήσι του Στέλιου, ήταν μια εκπληκτική εικόνα. Πάντα όταν γαμάω κώλο μου αρέσει να σταματάω λίγο και να βγαίνω για να βλέπω πως έχει ανοίξει. Τώρα που το είχε κάνει κάποιος άλλος ήταν εξίσου καύλα. Αποφάσισα να αφήσω λίγο την τρύπα της ανοιχτή σαν να παρακαλάει με ανυπομονησία να γεμίσει και αποφάσισα να φιστάρω λίγο τη μουνάρα της. Χωρίς δυσκολία έβαλα και τα πέντε δάχτυλα μέσα ενώ αυτή έπαιζε την κλειτορίδα της. Παραήταν χαλαρό και ανοιχτό το μουνί της αλλά ήταν καύλα να βάζω όλο το χέρι μέσα.

- Θα τον γαμήσεις αυτόν τον κώλο ή θα το σκέφτεσαι; Αλλιώς να έρθω εγώ…

είπε ο Χρήστος και με έβγαλε από τις σκέψεις μου. Χωρίς άλλο δισταγμό της τον κάρφωσα στον κώλο και έπιασα το κορδόνι και το τραβούσα δυνατά. Δε θα την άφηνα αν δεν της το έσκιζα. Έτσι κι έγινε. Οι άλλοι δυο μόλις είδαν το κορδόνι να σκίζεται ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα. Η Δήμητρα βογκούσε φουλ και έδειχνε να καυλώνει με το ξεφτιλίκι.

Το σκηνικό συνεχίστηκε για ώρα. Κώλο, πίπα, μουνί, δονητές, σφαλιάρες, χαστούκια, φτύσιμο, βρίσιμο με διαλειματάκι για ποτό και ξεκούραση. Και πρόποση στην υγειά του μαλάκα πάντα. Έχουμε κάνει πολλά γαμήσια όλοι μας αλλά πραγματικά αυτή τη φορά είχαμε ξεφύγει. Κάποια στιγμή και αφού αυτά που φορούσε η Δήμητρα είχαν σκιστεί εντελώς, έπεσε η ιδέα:

- Έχεις φέρει το νυφικό μωρή καριόλα;

- Δώστε μου πέντε λεπτά.

- Σε τρία να είσαι έτοιμη παλιοπουτάνα.

Πήγαμε στο σαλόνι για ανεφοδιασμό ποτών και τσιγάρων και αράξαμε εκεί. Τελικά είχε δίκιο η Δήμητρα για τα καυλόχαπα. Τέτοιος μαραθώνιος πηδήματος δε θα έβγαινε χωρίς αυτά. Αλλά τώρα αρχίσαμε να κουραζόμαστε και είπαμε σιγά-σιγά να τη χύσουμε ντυμένη νυφούλα. Μετά από 10 λεπτά εμφανίστηκε. Βαμμένη ξανά με το κραγιόν στη θέση του. Αυτό που φορούσε δεν το έλεγες ακριβώς νυφικό. Είχε βέβαια ένα λευκό πέπλο με τούλι στο κεφάλι αλλά από κάτω δεν υπήρχε φόρεμα παρά μόνο σούπερ καυλωτικά εσώρουχα αλλά αυτή τη φορά όλα άσπρα. Ζαρτιέρες, κάλτσες, κορδονάκι προφανώς σετάκι αγορασμένο για την πρώτη νύχτα του γάμου ή για να είμαι πιο ακριβής για την πρώτη πούτσα του γάμου. Μόνο που τώρα θα το εγκαινίαζε λίγο νωρίτερα...

Τη βάλαμε να στηθεί στα τέσσερα στον καναπέ και πήγαμε και οι τρεις από πίσω. Ο Στέλιος είχε αγριέψει πολύ:

- Τι λέτε να τη χύσουμε όλοι μέσα στη μουνάρα, να πιάσει κανένα παιδί και να μην ξέρει ποιανού είναι;

Ήμουν σίγουρος ότι η Δήμητρα θα το είχε προβλέψει αυτό ώστε να μη συμβεί, εξάλλου και ο Στέλιος το είπε για να καυλώσουμε, δε νομίζω να είχε όρεξη για τέτοια μπλεξίματα. Τους είπα:

- Σιγά μην αφήσω τέτοια ξεκωλιάρα να κάνει το παιδί μου. Καλύτερα να της ασπρίσουμε τη μάπα να ταιριάζει με το νυφικό.

Συμφώνησαν και οι άλλοι. Ο Στέλιος δεν κρατιόταν, έφυγε σφαίρα και άρχισε να της γαμάει το στόμα με λύσσα ενώ εγώ με το Χρήστο της ρίχναμε καμιά σφαλιάρα στον κώλο. Σε δευτερόλεπτα μέσα βλέπω το Στέλιο να τραβιέται και να αδειάζει στη μάπα της.

- Παρ' τα μωρή καργιόλα. Όλα στη μάπα. Μάζεψε τα με τα δάχτυλα και γλειψ' τα όλα. Όλα.

Η Δήμητρα μάζευε τα χύσια με τα δάχτυλα και τη γλώσσα ενώ ο Χρήστος έπαιρνε θέση. Ξάπλωσε στον καναπέ και σήκωσε τα πόδια του ψηλά και της είπε:

- Ξέρεις τι θέλω.

Η Δήμητρα αμέσως άρχισε να του γλείφει την κωλοτρυπίδα και να του παίζει τον πούτσο με το χέρι. Πολύ σύντομα τον άκουσα να λέει:

- Μη σταματάς μωρή πουτάνα, έτσι, βάλε τη γλώσσα μέσα. Μέσα! Χύνω…

Η Δήμητρα σήκωσε γρήγορα το κεφάλι για να προλάβει να τα πάρει στο στόμα. Πήρε τα μισά, αλλά χύσια πετάχτηκαν παντού, στα μαλλιά της, στα μάτια της. Παντού.

Είχε φτάσει η σειρά μου. Δε θα πω ψέματα, ζήλεψα λίγο το γλειφοκώλι στο Χρήστο. Πήρα θέση και της είπα:

- Γλείψε αρχίδια και κώλο. Καλά!

Η καύλα είχε χτυπήσει κόκκινο. Δε μπορούσα να αντέξω πολύ και ήθελα να της δώσω στο στόμα. Έπιασα το κεφάλι της και ένιωσα τα μαλλιά της να κολλάνε από τα χύσια των άλλων. Τα δικά μου όμως ήθελα να τα πιει όλα. Της έβαλα τον πούτσο στο στόμα για να χύσω:

- Θέλω να τα πιεις όλα πουτανάκι. Ακούς; Ούτε σταγόνα χαμένη. Όλα!

Την έχυνα με σπασμούς από την καύλα μέσα στο στόμα της και της κρατούσα το κεφάλι για να τα καταπιεί όλα. Μόλις τέλειωσα της άνοιξα το στόμα και έβγαλε τη γλώσσα έξω. Δεν υπήρχε ίχνος, τα είχε ρουφήξει όλα. Και τότε είπε:

- Όλα τα ήπια μωρό μου, όλα άσπρο πάτο! Στην υγειά του μαλάκα!
Copyright protected OW ref: 180057Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.