Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πριν μερικά χρόνια είχα ανοίξει προφίλ και μιλούσα όπως όλοι με κάποιες κοπέλες.

Μου τράβηξε το ενδιαφέρον μια εικοσάχρονη από το νησί μου, η οποία από το στυλ των γραφομένων της φαινόταν να είναι αρκετά καυλιάρα, οπότε το προχωρούσα μαζί της. Ήταν φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη και τα καλοκαίρια ερχόταν πίσω.

Κάποια στιγμή το καλοκαίρι κι αφού είχαμε στείλει αρκετά ερεθιστικά μηνύματα ο ένας στον άλλο, αποφασίσαμε να βρεθούμε. Μάλιστα μου πρότεινε να πάω στο μέρος που μένει το ίδιο βράδυ.

Δώσαμε ραντεβού σε συγκεκριμένο σημείο και περίμενα μέσα στο αυτοκίνητο να φανεί. Πράγματι, μετά από λίγο την έφεραν δύο φίλες της με αυτοκίνητο, μου την παρέδωσαν λες και ήταν μέρος κάποιας συμφωνίας ή παιχνιδιού και έφυγαν.

Μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο χαμογελαστή, με το μακρύ, καστανό ίσιο της μαλλί μέχρι τη μέση της πλάτης. Φορούσε μια κολλητή μπλούζα που αναδείκνυε τα μεγάλα, στητά καλοσχηματισμένα στήθη της και μια φούστα μέχρι κάτω από το γόνατο, αλλά αέρινη. Το ντύσιμό της συμπλήρωνε ένα ζευγάρι όμορφα πέδιλα που αναδείκνυαν το πεντικιούρ της.

Αφού φιληθήκαμε πεταχτά στα μάγουλα, μου πρότεινε να πάμε σε κάποιο ήσυχο μέρος για τα περεταίρω. Ο σκοπός και των δύο μας ήταν ξεκάθαρος.

Την άφησα να με καθοδηγήσει αυτή που ήξερε τα κατατόπια και πραγματικά σταματήσαμε σε μια ερημική παραλία εκεί κοντά. Στη διαδρομή της χάιδευα το μπούτι και ανέβαινε το χέρι μου ανάμεσα στα πόδια της, αργά και απολαυστικά, καθώς αυτή τα άνοιγε για να με διευκολύνει.

Μόλις τράβηξα χειρόφρενο, όρμησε πάνω μου σα λυσσασμένη. Άρχισε να με φιλά καυλιάρικα με γλώσσα, να μου πιάνει τον πούτσο πάνω από το παντελόνι και να τρίβεται.

Της είπα να κατεβούμε στην παραλία να είμαστε πιο άνετοι στις κινήσεις μας και πήρα μια πετσέτα από το αυτοκίνητο να ξαπλώσουμε πάνω της.

Μόλις την άπλωσα, η μικρή έμεινε στα γόνατα και με τράβηξε κοντά της. Μου κατέβασε το παντελόνι και θαύμασε για λίγο τον πούτσο μου έτσι όπως στεκόταν όρθιος και καυλωμένος, με τις φλέβες του να πετάγονται έντονα. Του έδωσε ένα έντονο φιλί στο πουτσοκέφαλο και μετά άρχισε να τον γλείφει και να τον ρουφά με αρκετή τέχνη. Κατέληξε να τον παίρνει όλο μέσα στο στόμα της και να πνίγεται βάζοντάς τον μέσα στο βάθος του λάρυγγά της.

Φυσικά απολάμβανα την πίπα αυτή και ένοιωθα ότι δε θα αντέξω για πολύ. Της το είπα, αλλά αυτή αντί να σταματήσει, τον έπαιρνε ακόμα καλύτερα και εντονότερα. Βγάζοντας δυνατές κραυγές, άδειασα όλη μου την καύλα στο στόμα της κι αυτή συνέχιζε να γλείφει και να ρουφά κάθε ριπή και κάθε σταγόνα που έβγαινε από το βάθος των αρχιδιών μου. Δε σταμάτησε παρά μόνο όταν ένιωσε ότι δεν έβγαινε άλλο υγρό από μέσα μου.

Έπεσα κι εγώ στα γόνατα απέναντί της και της έδωσα ένα βαθύ παθιασμένο γλωσσόφιλο, επιβραβεύοντάς την για την ηδονή που μου έδωσε και γευόμενος την καύλα μου από μέσα της.

Με γρήγορες κινήσεις βγάλαμε τα ρούχα μας και η κορμάρα της αποκαλύφτηκε μπροστά μου. Οι βυζάρες της, στητές και βαριές, πάλλονταν από το λαχάνιασμα της καύλας της. Δεν άντεξα και έπεσα με τα μούτρα, γλείφοντας και δαγκώνοντας τις ρώγες της, οι οποίες είχαν γίνει σαν κεράσια από την καύλα.

Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα με τη γλώσσα μου να επισκέπτομαι κάθε σημείο του σφιχτού κορμιού της μέχρι που άνοιξα τα μπούτια της και έβαλα το πρόσωπό μου ανάμεσά τους. Ένα μουσκεμένο μουνάκι με περίμενε με τα μουνόχειλα μισάνοιχτα, να το περιποιηθώ, πράγμα του φυσικά ξεκίνησα να κάνω αμέσως, παίζοντας μαζί του με τη γλώσσα μου, τα χείλη και τα δάχτυλά μου. Την κωλοτρυπίδα της δεν την παρέλειψα, καθώς την ένοιωθα να πάλλεται κι αυτήν και της έδωσα την ίδια προσοχή όπως και αυτό το νεανικό καλοξυρισμένο κατακαυλωμένο μουνάκι.

Έχυσε με σπασμούς στο στόμα μου, ενώ της είχα καρφωμένο ένα δάχτυλο στην κωλότρυπα της και ήπια τα υγρά που έβγαλε.

Με τράβηξε πάνω της και με φίλησε με γλώσσα το ίδιο παθιασμένα όπως και πριν λέγοντάς μου πόσο την τρέλανα και πως ήθελε να ρουφήξει τα χύσια της από το στόμα μου.

Δεν άντεξα και μπήκα μέσα της, με αρκετά μεγάλη ευκολία. Το μουνάκι της ήταν τόσο υγρό που ένοιωθα σα να με τσιμπούκωνε το στόμα της. Το πλατσούρισμα που ακούγαμε και οι δυο από τον πούτσο μου να μπαινοβγαίνει στο μουνί της μας καύλωσε και τους δυο τόσο πολύ, που έχυσε αυτή μέσα σε δευτερόλεπτα και πάλι, κρατώντας με σφιχτά μέσα της. Ένοιωθα τους σπασμούς του μουνιού της στον πούτσο μου και τρελαινόμουν ακόμα περισσότερο.

Βγήκα από μέσα της, της σήκωσα τα πόδια πιο ψηλά, έπιασα τον πούτσο μου και τον πίεσα στην κωλότρυπα της. Βγάζοντας και οι δυο κραυγές ηδονής, ο πούτσος μου άρχισε να χώνεται μέσα της μέχρι το τέλος. Σταμάτησα και άρχισε να κουνά τον κώλο της κυκλικά, νοιώθοντας με όπως είπε ολόκληρο.

Τότε άρχισα να τη γαμάω ανεξέλεγκτα. Σφυροκοπούσα την τρύπα της ανελέητα, αλλάζοντας ρυθμό συνεχώς και αυτή έβγαζε απίστευτες κραυγές καύλας, σα να είχε τρελαθεί πραγματικά. Έχυσε πάλι και πάλι, παίζοντας και με την κλειτορίδα της ταυτόχρονα.

Η δική μου στιγμή ερχόταν και το ένοιωθα. Της το είπα και μου ζήτησε να τη χύσω στο πρόσωπο. Βγήκα από μέσα της, σηκώθηκα όρθιος και αυτή γονάτισε και πάλι.

Όμως βλέποντας τις βυζάρες της να με προκαλούν, δεν άντεξα και έβαλα τον πούτσο μου ανάμεσά τους. Τα έπιασε και τον έσφιξε εκεί μέσα στη βυζοχαράδρα της, προσπαθώντας να στύψει τους χυμούς που θα της χάριζα.

Πράγματι, σε λίγο της φώναξα ότι χύνω. Πριν προλάβουν τα πρώτα χύσια να πεταχτούν πάνω της, άφησε τις βυζάρες της, τον έπιασε με το χέρι της και χρησιμοποιώντας τον σα μάνικα άρχισε να πιτσιλίζεται στο πρόσωπο. Τα δεχόταν με ένα απέραντο χαμόγελο και ευχαρίστηση ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της, μέχρι που στέρεψαν. Τον πήρε στο στόμα και πάλι να τον στεγνώσει και μου δήλωσε πως θα θυμάται αυτήν την εμπειρία για πάντα.

Ντυθήκαμε, δε σκουπίστηκε, άφησε τα χύσια μου πάνω στο πρόσωπό της να τρέχουν και μπήκαμε στο αυτοκίνητο να τη γυρίσω στο σημείο που την παρέλαβα.

Έστειλε μήνυμα και οι φίλες της την περίμεναν στο ίδιο σημείο. Βγήκε με τα χύσια στο πρόσωπο, μπήκε στο αυτοκίνητο με τις άλλες δυο που ήταν όλο γελάκια και έφυγαν.

Ο πούτσος μου σηκώθηκε και πάλι φαντασιώνοντας τη να τους διηγείται τις λεπτομέρειες μαζί μου και ίσως οι άλλες να έπαιρναν και να μοιράζονταν μαζί της τα χύσια μου. Αυτό με έκανε να τον παίξω στην άκρη του δρόμου και να χύσω για άλλη μια φορά πριν οδηγήσω με άδεια αρχίδια, αποκαμωμένος αλλά πλήρως ικανοποιημένος πίσω.
Copyright protected OW ref: 180047Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.