Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του XStream. Είμαι 38 χρονών, παντρεμένος περίπου 6 χρόνια. Όσο ακόμη είχα σχέση με τη γυναίκα μου είχα τις περιπέτειες μου αλλά μετά το γάμο ομολογώ πως ήμουν εντάξει αν και υπήρχαν στιγμές, όπως σε πολλούς και πολλές πιστεύω, που ήθελα κάτι διαφορετικό αλλά για διάφορους λόγους δεν είχε συμβεί.

Ήταν πέρυσι τον Οκτώβριο, αν θυμάμαι καλά, όταν κανονίσαμε ένα καφέ ρουτίνας με ένα άλλο φιλικό μας ζευγάρι και ο φίλος μου με ενημέρωσε ότι θα ήταν και άλλο ένα ζευγάρι μαζί που τους πήρανε τηλέφωνο τελευταία στιγμή. Φυσικά και δεν υπήρχε θέμα. Σε εκείνον τον καφέ λοιπόν έμελλε να γνωρίσω τη Στέλλα. Ένα χρόνο μικρότερη από μένα, στα 36 δηλαδή τότε, δικηγόρος στο επάγγελμα. Ψηλή γύρω στο 1.75, μελαχρινή, με μεγάλα καστανά μάτια και κάποια κιλά παραπάνω. Δεν την έλεγες χοντρή ούτε όμως και με καμπύλες, ήταν κάτι ας το πούμε ενδιάμεσο. Για πρώτη γνωριμία μιλούσαμε αρκετή ώρα θα έλεγα μαζί κυρίως βέβαια για την δουλειά της πράγμα περίεργο όπως μας είπαν μετά οι φίλοι μας γιατί συνήθως είναι ξινή και υπερόπτης αλλά ίσως επειδή έδειξα ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά της μου έδειξε μια συμπάθεια. Μετέπειτα έμαθα από τον φίλο μου που την ήξερε από μικρή ότι ήταν πάντα έτσι περίεργη και απόμακρη ώσπου έκανε μια σχέση και παντρεύτηκε.

Δεν την είδα ξανά ούτε και την σκέφτηκα να είμαι ειλικρινής μέχρι την παραμονή Πρωτοχρονιάς όπου ήμαστε καλεσμένοι στο σπίτι αυτού του παιδιού. Το είχαν πρόσφατα αγοράσει και ήθελαν με τη ευκαιρία να κάνουν και μια γιορτή. Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις την είδα ενθουσιάστηκα. Στα μάτια μου ήταν τόσο όμορφη. Με τα μαλλιά πιασμένα πίσω, βαμμένη, γυαλιά οράσεως, με ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνεια, που φανέρωνε λίγο από το μεγάλο μπούστο της, όχι κοντό λίγο κάτω από το γόνατο, με όμορφες γάμπες και ψηλές γόβες. Δεν ήταν η πιο ωραία της παρέας αλλά σίγουρα ήταν γυναικάρα. Ευτυχώς έδειξε κι εκείνη να χαίρεται που με βλέπει ξανά και έτσι πολύ συχνά τα λέγαμε μόνο οι δύο μας. Ο άντρας της δεν έδειξε καθόλου να ασχολείται μαζί μας όμως η δικιά μου έβρισκε διαρκώς αφορμές να μπαίνει στη συζήτηση μας η οποία πάντως ήταν γενικής φύσεως. Όπως και να είχε όμως εγώ είχα αποφασίσει να κάνω την κίνηση μου.

Σε μια ανύποπτη στιγμή βρήκα την ευκαιρία και της έδωσα την κάρτα μου. Αν και έδειξε να αιφνιδιάζεται την έκρυψε διακριτικά στην τσάντα της. Λίγες μέρες μετά έλαβα ένα απλό "Τι κάνεις;" σε γνωστή εφαρμογή επικοινωνίας. Είδα τη φωτογραφία και ναι… ήταν αυτή. Ξεκινήσαμε την κουβέντα και ένιωθα κάπως περίεργα γιατί είχα χρόνια να κάνω τέτοιο παιχνίδι και επίσης ήξερα ότι πρέπει να χειριστώ σωστά μια τέτοια γυναίκα που μάλλον υπερέβαλε εαυτόν με το να μου στείλει. Μιλούσαμε σχεδόν κάθε πρωί και κάποια απογεύματα κατόπιν συνεννόησης. Φρόντιζα πάντα να την κάνω να γελάει και να αισθάνεται όμορφα με την κουβέντα μας ψάχνοντας την αφορμή να μπω σε πιο ερωτικά μονοπάτια μαζί της. Ένα βράδυ λοιπόν που η γυναίκα μου έλειπε με τα παιδιά στο πατρικό της και ο άντρας της ήταν έξω, πιάσαμε την κουβέντα. Βάλαμε από ένα ποτό και ήταν σαν να το πίναμε παρέα. Κουβέντα στη κουβέντα λοιπόν της έγραψα ότι θα ήθελα πολύ να ήμουν εκεί μαζί της.

- Ναι νομίζω θα ήταν ωραία..

- Θα ήθελα να κάθομαι δίπλα σου και σε ανύποπτη στιγμή να σε πάρω αγκαλιά και να σε φιλήσω, να νιώσω τα χείλη σου στα δικά μου.

- Μ… ναι θα μου άρεσε αλλά ας μη το συνεχίσουμε γιατί δεν πρόκειται να συμβεί.

- Σε παρακαλώ, της είπα, ας μη χαλάσουμε τη στιγμή. Άσε με να σου γράψω όσα σκέφτομαι και μη μου απαντάς αν δε θες.

Με ρίσκο λοιπόν άρχισα να της γράφω όσα ήθελα και όσο το κείμενο προχωρούσε της έλεγα πλέον ανοιχτά ότι θα ήθελα να την γλείφω παντού τα χείλη το λαιμό τις ρώγες της ως το μουνάκι της. Ότι θα ήθελα να με πάρει και εκείνη στο στόμα της και μετά να μπω μέσα της να της κάνω έρωτα και μετά να την γαμάω πιο δυνατά πιο άγρια μέχρι να χύσει και να χύσω και εγώ. Πάτησα "Αποστολή" και περίμενα με αγωνία την αντίδραση της. Δέκα λεπτά μετά…

- Τι μου κάνεις; Τι γράφεις; Μαζί μου όλα αυτά; Με έχεις τρελάνει το ξέρεις;

- Ναι μαζί σου, σε θέλω πολύ δεν ξέρω γιατί και δε με νοιάζει. Θέλω όλα αυτά που σου έγραψα να γίνουν πραγματικότητα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν να γράφουμε τις σκέψεις μας, εκείνη λίγο πιο κόσμια είναι η αλήθεια και καταλήξαμε να χύνουμε μαζί. Από εκείνη την μέρα κάναμε συχνά τέτοιου είδους παιχνίδια και λέγαμε διάφορα όπως να τη γαμάω στο γραφείο της ενώ έξω έχει κόσμο ή να με παίρνει στο στόμα της στις τουαλέτες των δικαστηρίων κλπ. Της έλεγα ότι τη φαντάζομαι με σοβαρό σύνολο, φούστα πουκάμισο και σακάκι και από μέσα να φοράει μαύρες κάλτσες με ζαρτιέρες χωρίς εσώρουχο και εγώ να μπαίνω κάτω από το γραφείο της και να τη γλείφω από τα δάχτυλα μέχρι το μουνάκι της και να με χύνει στο στόμα. Σιγά-σιγά άρχισε να ανοίγεται και εκείνη και να γράφει πρόστυχα. Μου άρεσαν τόσο και όσα έλεγε αλλά κυρίως το γεγονός ότι είχα καταφέρει να την παρασύρω έξω από την σοβαρότητα της.

Η κατάσταση είχε ξεφύγει και το να βρεθούμε ήταν μονόδρομος, άλλωστε όπως και η ίδια είχε παραδεχτεί το σκεφτόταν έντονα. Έτσι λοιπόν τη ρώτησα ποτέ θα μπορούσε να γίνει και μου είπε ότι κάποια Σάββατα βγαίνει μόνη με φίλες οπότε θα μπορούσε να το κάνει έτσι. Συνεννοηθήκαμε με ένα φίλο να πει ότι θα βγούμε μαζί και κανονίστηκε το πολυπόθητο ραντεβού μας για Σάββατο στις 21:00.

Πέρασα από κάπου που είχε αφήσει το αυτοκίνητο της και την πήρα. Είχε βάλει το ίδιο εκείνο φόρεμα μιας και ήξερε το ποσό μου είχε αρέσει. Ήθελα τόσο να τη φιλήσω με το που μπήκε αλλά δεν ξέρω γιατί, τελικά δεν το έκανα. Πήγαμε αμέσως σε ένα ξενοδοχείο πήραμε 2 ποτά από το μπαρ και ανεβήκαμε στο δωμάτιο. Μιλήσαμε για άσχετα θέματα για να σπάσει ο πάγος μέχρι που πήγε στο μπάνιο. Την περίμενα σχεδόν έξω από τη πόρτα και μόλις βγήκε την κράτησα αγκαλιά και τα στάθηκα μια ανάσα από τα χείλη της.

- Είσαι τόσο όμορφη…

της είπα και άρχισα να τη φιλάω. Αν και διστακτικά στην αρχή, ανταποκρίθηκε στο φιλί μου και οι γλώσσες μας άρχισαν να μπερδεύονται. Για μένα ήταν από εκείνες τις φορές που από ένα φιλί καταλάβαινες ότι υπήρχε χημεία και η πούτσα μου έγινε σκληρή αμέσως. Τα χέρια μου γλίστρησαν στην πλάτη της και άρχισα να χουφτώνω τον πλούσιο κώλο της δυνατά. Κατέβασα το φερμουάρ της και άφησα το φόρεμα της να πέσει. Στάθηκα λίγο πιο πίσω και έμεινα να την κοιτάω. Το μαύρο της σουτιέν μετά βίας έκρυβε το στήθος της και όπως ακριβώς περίμενα φορούσε ζαρτιέρες με κάλτσες και ένα μαύρο διαφανές εσώρουχο.

- Είσαι θεά… σε θέλω τόσο πολύ!

Με τράβηξε κοντά της και άρχισε να μου βγάζει κι εκείνη τα ρούχα αφήνοντας με με το μποξεράκι. Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι και έπεσα πάνω της. Τη φίλησα ξανά και κατέβασα το σουτιέν της λίγο αφήνοντας ελεύθερες τις βυζάρες της. Είχε τεράστιες θηλές. Άρχισα να τη γλείφω λαίμαργα και δυνατά. Της χάιδευα τα πόδια πάνω από τις κάλτσες μέχρι το γυμνό της δέρμα και το μουνάκι της πάνω από το εσώρουχο που όπως ένιωθα ήταν ήδη υγρό. Άφησα τα στήθη της και κατέβηκα χαμηλά έως τα πόδια της. Έβγαλα τις γόβες της και πήρα τα δάχτυλα της στο στόμα μου. Κατάλαβα ότι της άρεσε και το έκανα αρκετή ώρας όμως δεν άντεχα άλλο και ήθελα να γευτώ τους χυμούς της. Φίλησα τις γάμπες τους μηρούς της και κατέβασα το εσώρουχο της. Μύριζε υπέροχα. Ξεκίνησα να γλείφω το μουνάκι της και εκείνη έπιανε με το ένα χέρι τα μαλλιά μου και έσφιγγε τα πόδια της όσο δάγκωνα τα χειλάκια και τη κλειτορίδα της. Έβαλα τη γλώσσα μου μέσα στη τρυπούλα της και τη γαμούσα. Άρχισε να ανασαίνει βαριά και την ένιωσα να τρέμει.

- Αχ ναι, ναι, τι κάνεις; Ναι μωρό μου ναι τελειώνω, ναι, δεν αντέχω. Για σένα μωρό μου όλο για σένα…

Δε σταμάτησα στιγμή μέχρι να πιω κάθε της σταγόνα. Με τράβηξε κοντά της και με έβαλε να ξαπλώσω. Έπιανε τη πούτσα και τα αρχίδια μου πάνω από το εσώρουχο μου και με φιλούσε. Συνέχισε με τον λαιμό μου τα στήθη μου και τη κοιλιά μου φτάνοντας αργά μέχρι κάτω. Κατέβασε ελάχιστα το μποξεράκι μου και με τη γλώσσα της έγλειφε το κεφαλάκι από την πούτσα μου για λίγο. Το έβγαλε τελείως και πήρε τις μπάλες μου στο στόμα της. Η γλώσσα της ταξίδεψε στον κορμό μου μέχρι να με βάλει επιτέλους μέσα στο στόμα της. Το έκανε απαλά, όπως λέγαμε ότι μου αρέσει και πότε-πότε με ρουφούσε λίγο πιο δυνατά. Δεν ξέρω πως τα κατάφερνε αλλά ότι έκανε μου άρεσε.

Σηκώθηκε, μου έπιασε τον πούτσο και κάθισε πάνω του. Ένιωσα κάθε μου εκατοστό να γλιστράει στο στενό θα έλεγα μουνάκι της μέχρι να μπω όλος μέσα της. Με τα μάτια της κλειστά κουνούσε την λεκάνη της και γαμιόταν σαν τρελή. Δε μου αρέσει πολύ έτσι είναι η αλήθεια αλλά ήθελα να την αφήσω να κάνει ότι θέλει. Άλλωστε είχα την ευκαιρία έτσι να ασχοληθώ με τα βυζιά της που τα χούφτωνα όσο εκείνη απολάμβανε τον πούτσο μου. Όταν σταμάτησε, την τράβηξα πάνω μου και αρχίσαμε να φιλιόμαστε μένοντας ακίνητος μέσα της. Την έπιασα από τον κώλο και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Είχε γίνει μούσκεμα και η πούτσα μου κινούταν εύκολα μέσα στο μουνάκι της. Ο ρυθμός μου έγινε ακόμη πιο γρήγορος και ένιωσα το τέλος να πλησιάζει.

- Με έχεις τρελάνει καύλα μου, δεν αντέχω άλλο, θέλω να σε χύσω…

Η Στέλλα αντί να σηκωθεί έπεσε πάνω μου και με φιλούσε ακόμη πιο έντονα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά έμεινα ακίνητος και έχυνα με σπασμούς μέσα της βαθιά. Εκείνη ένιωθε το σπέρμα μου καυτό στη μήτρα της και σφίγγοντας πιο δυνατά τα πόδια της μου ψιθύρισε "κι εγώ…".

Χύσαμε ταυτόχρονα και μείναμε έτσι αγκαλιά μέχρι σιγά-σιγά η πούτσα μου να βγει από το μουνάκι της. Αρχίσαμε να λέμε πόσο τρελό ήταν αυτό που κάναμε αλλά το απολαύσαμε και οι δύο.

- Είσαι μόλις ο δεύτερος άντρας που έκανα σεξ μαζί του και δεν περίμενα να σου αρέσω. Φοβόμουν ακόμη και να βρεθούμε, ξέρεις, για τα κιλά μου.

- Μωρό μου δε θέλω να σκέφτεσαι τίποτα. Μου αρέσεις όπως ακριβώς είσαι και θέλω να νιώθεις άνετα. Να κάνεις και να λες ότι σκέφτεσαι. Τα θέλω όλα σου, θέλω να μπω μέσα σου, παντού.

- Παντού; Δεν ξέρω, δεν το έχω ξανακάνει αλλά μαζί σου ίσως. Άλλωστε θέλω κι εγώ να κάνω κάτι που με τον άντρα μου δεν τολμώ καν να το δοκιμάσω.

- Τι κούκλα μου;

- Θες να σου πω η να σου δείξω;

Ακολούθησε ένα παθιασμένο φιλί προς απάντηση και η Στέλλα μου ζήτησε να ξαπλώσω. Πήγε κατευθείαν στη πούτσα μου που ήταν σχεδόν έτοιμη και με ξαναπήρε στο στόμα της. Όσο με έγλειφε, μου έπιασε ένα-ένα τα πόδια και με έβαλε να τα λυγίσω. Πέρασε τη γλώσσα της από τα αρχίδια μου και αφού τα έγλειψε καλά, κατέβηκε πιο χαμηλά. Κατάλαβα αμέσως τι ήθελε να κάνει και έτσι σήκωσα λίγο το σώμα μου και έβαλα τα πόδια μου στη πλάτη της. Μόλις η γλώσσα της ακούμπησε τη τρύπα μου ένιωσα ένα ρίγος. Περάσανε χρόνια που μου το έκανε μια πρώην μου και είχα ξεχάσει τη καύλα μια γυναίκας γλώσσας να μου γλείφει τον κώλο. Ήθελα να σιγουρευτώ αν της αρέσει τελικά γιατί δεν το είχε ξανακάνει αλλά μου απάντησε γλείφοντας με ακόμη περισσότερη ένταση. Σταμάτησε σε μια φάση και άρχισε να γλύφει το δάχτυλο της κοιτάζοντας με μέσα από τα κοκάλινα γυαλιά της. Δεν υπήρχε περίπτωση να της χαλάσω χατίρι και δεν ήθελα κιόλας.

Με ακούμπησε με το δάχτυλο της και αργά-αργά μπήκε μέσα μου. Η αίσθηση ήταν πρωτόγνωρη αλλά σε συνδυασμό με το τσιμπούκι που άρχισε να μου παίρνει πήγε την καύλα μου σε άλλα επίπεδα. Όταν κατάλαβε ότι μου αρέσει άρχισε να με γαμάει κι εκείνη με το δάχτυλο της. Δε θυμάμαι πόσο αλλά για αρκετή ώρα. Τη άφησα να κάνει ότι θέλει. Το κρατούσε ακίνητο, το έβγαζε, μου έγλειφε τον κώλο, τα αρχίδια, την πούτσα, όλα. Με είχε τρελάνει. Σταμάτησε μόνη της, μου εδώ σε ένα φιλί και μου είπε:

- Και τώρα μπορείς να κάνεις κι εσύ ότι θες. Σε ευχαριστώ!

Την έστησα στα 4 και πήγα πίσω της. Έβγαλα την γλώσσα μου και έπαιζα με το κωλαράκι της που ήταν περιποιημένο. Την έκανα μούσκεμα και κάρφωσα ένα δάχτυλο μου μέσα της. Δεν ήθελα να βάλω άλλο για να νιώσω την πούτσα μου να ανοίγει τη παρθένα τρυπούλα της. Μόλις ακούμπησα την πούτσα μου πίσω της μου ζήτησε να μη σταματήσω ότι και να γίνει. Χωρίς να έχω καμία τρελή εμπειρία προσπάθησα να είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται. Έμπαινα μέσα της αργά και της έδινα χρόνο να συνηθίσει. Έκανε κάποιες κινήσεις να με σταματήσει αλλά με λίγη πίεση πάντα με άφηνε να μπω πιο μέσα μέχρι να φτάσω στο τέρμα. Κάνοντας μικρές κινήσεις γαμούσα επιτέλους την κωλάρα μιας γυναίκας που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε φανταστεί ότι θα δοθεί σε άλλον και τώρα βρίσκεται εδώ και τα κάνει όλα για μένα. Λίγες στιγμές μετά, την έσκιζα κανονικά. Σίγουρα πονούσε ακόμη, όμως της άρεσε ταυτόχρονα, αν μπορούσα να καταλάβω καλά από τις κραυγές που έβγαζε. Δυστυχώς ή ευτυχώς επειδή είχα τελειώσει λίγο νωρίτερα της γαμούσα το κωλαράκι αρκετή ώρα αλλά η καυλιάρα δε με σταμάτησε καθόλου. Τη γύρισα ανάσκελα, μπήκα ξανά στον κώλο της και έπεσα πάνω της.

- Θέλω να σε χύσω καύλα μου, θέλω να τα νιώσεις μέσα στη κωλάρα σου όλα.

- Ναι μωρό μου, ναι, ότι θες.

Λίγες κινήσεις ακόμη στάθηκαν αρκετές για να τη χύσω ξανά, αυτή τη φορά μέσα στον κώλο. Μείναμε για λίγο σιωπηλοί.

- Τι μου έχεις κάνει μου λες; Όλα αυτά δε θα τα πίστευα ποτέ ότι θα τα έκανα και τώρα σου τα έχω δώσει όλα και δε νιώθω καν ενοχές.

- Μη σκέφτεσαι τίποτα. Θέλω να χαρούμε όσες στιγμές έχουμε γιατί ξέρουμε ότι όλο αυτό θα τελειώσει.

- Έχεις δίκιο!

Η ώρα πέρασε και για τους δύο και έπρεπε να γυρίσουμε. Όλη νύχτα να είχαμε πιστεύω δε θα μας έφτανε.

Μέσα στην καραντίνα καταφέραμε να βρεθούμε αρκετές φορές και κάναμε ότι σκεφτόμασταν.

Δυστυχώς αυτή η δεύτερη φορά μας βρίσκει χιλιόμετρα μακριά. Η εταιρία που δούλευε ο άντρας της έκλεισε λόγω της φάσης αυτής και φύγανε στο εξωτερικό. Μιλάμε όσο μπορούμε, αλλά τίποτα δεν είναι ίδιο. Ίσως στο μέλλον…




Copyright protected OW ref: 180048



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.