Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία μας ξεκινάει πριν λίγα χρόνια, όταν ήμουν 19 χρονών και αποφάσισα να πάω με την αδερφή μου και τα παιδιά της διακοπές σε ένα νησί της Ελλάδας. Εκείνη την εποχή, ακόμα και σήμερα ίσως, ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα ήταν να παίζω με μεγαλύτερους άντρες. Να το παίζω μικρή και αθώα και να τους τρελαίνω με τα κοτσιδάκια μου και τις κοντές φουστίτσες που προτιμούσα να φοράω. Ηδονιζόμουν απίστευτα όταν τους έβλεπα να νομίζουν ότι με σπρώχνουν προς την ακολασία και τα μυστικά του σεξ, ενώ στην πραγματικότητα τους έπαιζα στα δάχτυλα.

Πίσω στην ιστορία μας όμως. Ήμασταν ήδη στο καράβι κάποιες ώρες και έχω ήδη βαρεθεί να παίζω με τα ανιψάκια μου μέσα, επομένως αποφασίζω να βγω στο κατάστρωμα για ένα τσιγάρο στη ζούλα, καθότι η αδερφή μου δεν είχε ιδέα ότι καπνίζω. Κάθομαι, λοιπόν, στο κάγκελο και καπνίζω όταν ένας άντρας κάπου στα 45-50 με πλησιάζει. Δεν είναι ωραίος σε καμία περίπτωση, ελαφρά κοιλίτσα, ελαφριά καράφλα. Ένας μετριότατος κυριούλης. Σε εκείνη τη φάση ήμουν γύρω στο 1.60 και 65 κιλά, λευκό δέρμα, καστανά μαλλιά και μαύρα μάτια. Το μεγαλύτερό μου προσόν, το στήθος μου, στο οποίο και φυσικά κόλλησαν τα μάτια του.

Δε θυμάμαι πως έγινε και πιάσαμε την κουβέντα, όμως κυλούσε ευχάριστα η ώρα, και έπιασα τον εαυτό μου να βγαίνω συχνά πυκνά στο κατάστρωμα για το καθιερωμένο τσιγάρο, που πλέον εκείνος μου προσέφερε.

Μετά την πρώτη γνωριμία με τις βασικές πληροφορίες, μαθαίνω πως ήταν παντρεμένος, έχει κόρη στην ηλικία μου και στο νησί θα πήγαινε για μία υπόθεση της εργασίας του. Το μυαλό μου πήγε προς το ντουέτο πατέρας-κόρη και την κλασσική πλέον φαντασίωση. Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάτι με το δικό μου πατέρα αλλά η σκέψη να γαμηθώ με κάποιον που θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μου, έστειλε κύματα ηδονής στο μουνάκι μου. Έτσι, ενώ δε μου έλεγε τίποτα εμφανισιακά, άρχισα το γνωστό μου αγαπημένο παιχνίδι. Έβγαλα τη φούτερ μου και έμεινα με ένα πολύ στενό αμάνικο μπλουζάκι και το κολάν μου, καθόταν σχεδόν πίσω μου όταν τέντωσα τον κώλο μου προς το πρόσωπό του για να του δείξω και καλά τους γλάρους που πετούσαν.

Η συζήτηση δεν άργησε να γυρίσει σε τσοντοσυζήτηση όταν άρχισε να με ρωτάει αν έχω αγόρι και αργότερα, τι έχω κάνει, αν είμαι παρθένα, αν έχω γλείψει ποτέ το αγόρι μου κλπ. Του είπα πως μου έχουν πει ότι είμαι πολύ καλή στις πίπες και με "προκάλεσε" να του δείξω πόσο καλή είμαι. Τον έφερα ακριβώς εκεί που τον ήθελα. Του πιάνω το χέρι και πηγαίνουμε προς τις ανδρικές τουαλέτες (δεν είχε ουρά) και μόλις πάμε να μπούμε βγαίνει ένας άλλος άνδρας κοιτώντας μας περίεργα. Ο δικός μου όμως σκέφτηκε γρήγορα και του είπε "η κόρη μου δε νιώθει καλά" και νιώθω το χέρι του στον κώλο μου να τον σφίγγει δυνατά. Δεν χρειάστηκε να πει τίποτα άλλο και μπήκαμε σε μία τουαλέτα, κλειδώνοντας την πόρτα πίσω μας.

Κατευθείαν με κολλάει στην πόρτα και αρχίζουμε να φιλιόμαστε παθιασμένα, τα χέρια του πάνε αμέσως στο στήθος μου κάτω από το τοπάκι μου και αρχίζει να ζουλάει και να παίζει με τις καυλωμένες μου ρώγες. Κολλάει τα χείλια του γύρω τους και τις ρουφάει δυνατά μία-μία κάνοντας με να βογκήξω. Έβαλε το αριστερό του χέρι στο στόμα μου για να το βουλώσω και το δεξί μέσα από το κολάν και χάιδεψε το μουνάκι μου. Τον καύλωσε πόσο υγρή ήμουν ήδη και δάγκωσε τη ρώγα μου δυνατά, χώνοντας μέσα μου ένα δάχτυλο και ύστερα δύο, μουσκεύοντας τα με τα υγρά μου.

Ήμουν έτοιμη να τελειώσω όταν με έσπρωξε από τους ώμους προς τα κάτω ξεκουμπώνοντας το παντελόνι του. Είχε ένα ωραίο πούτσο, όχι ιδιαίτερα μακρύ αλλά αρκετά χοντρό. Δε μπορούσα να αντισταθώ και τον έχωσα στο στόμα μου λιπαίνοντας τον με σάλιο. Με έπνιγε βαθιά πίσω στο λαιμό και έβγαζα μικρούς ήχους απόλαυσης όταν μου έπιασε το κεφάλι και με κάρφωσε πάνω στο καυλί του. Με άφησε εκεί απολαμβάνοντας το ζεστό μου στόμα μέχρι που άρχισα να πνίγομαι και με το φόβο μήπως μας ακούσουν με σήκωσε. Κατέβασα το κολάν και το μουσκεμένο μου βρακάκι και στήθηκα στα τέσσερα πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας. Το θέαμα πρέπει να του άρεσε πολύ και δεν άργησα να νιώσω το χοντρό του πούτσο να μπαίνει στο μουνάκι μου.

Ένιωθα να με ανοίγει στα δυο και ευτυχώς που ήμουν μούσκεμα από τα υγρά μου γιατί ήταν τρομερά άγριος. Μου τον έχωσε κατευθείαν ολόκληρο μέσα, έχοντας το χέρι του πάλι στο στόμα μου, και άρχισε να με γαμάει γρήγορα και δυνατά. Ο μόνος ήχος που ακουγόταν ήταν η βαριά του ανάσα και τα αρχίδια του που έσκαγαν με δύναμη πάνω στην κλειτορίδα μου καυλώνοντας με παραπάνω. Το άλλο του χέρι βρισκόταν στη μέση μου καθηλώνοντας με αλλά γρήγορα το ένωσα στον κώλο μου να παίζει με την τρυπούλα μου. Όταν ένιωσα το δάχτυλό του να χώνεται στην κωλότρυπα μου ένιωσα πόσο βρώμικη είμαι, μια πουτάνα που πηγαίνει με παντρεμένους, ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ο πατέρας μου. Δεν άντεξα και άρχισα να χύνω δυνατά πάνω στο καυλί του τρέμοντας ολόκληρη, κουνώντας τον κώλο μου πάνω του για να τον νιώσω όσο πιο βαθιά γίνεται. Γρήγορα με γονάτισε μπροστά του και με τάισε το σπέρμα του πάνω στη γλώσσα μου, και μετά βαθιά στο λαιμό μου για τα τελειώματα.

Γύρισα στην αδερφή μου κοκκινισμένη και χορτασμένη.

Δε ρώτησα ποτέ το όνομά του.




Copyright protected OW ref: 179989



Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).